NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 8 éve
Igen, a tavalyi éve az visszalépés volt 2014-hez képest, meg úgy általában nem látni nála a fejlődést. Ettől függetlenül lehet újra igazoljuk veterán minimum körüli összegért, ugyanis rajta kívül csak Watt maradt, mint klasszikus 3-4 defensive end.Defenseből 1 ember ment el aki játszott is Crick de szerintem őt simán 2-3. körbe lehet pótolni.Ahogyan ő játszott tavaly, annak a pótlását egy UDFA is hozná 😀
swatt99
Sixo
több mint 8 éve
Defenseből 1 ember ment el aki játszott is Crick de szerintem őt simán 2-3. körbe lehet pótolni.Ahogyan ő játszott tavaly, annak a pótlását egy UDFA is hozná 😀
swatt99
több mint 8 éve
OL-ből sem ártana még pár...
több mint 8 éve
Defenseből 1 ember ment el aki játszott is Crick de szerintem őt simán 2-3. körbe lehet pótolni. Célpont kell Brocknak ha már ennyit invesztáltak bele. TE nincs WR Hopkinson kivül kevés. Shorts tavaly is sérült volt folyamatosan. Strong nagy kérdés...1 hónap még draftig kiváncsi vagyok a vezetőség hogy gondolja.
több mint 8 éve
Valamiért nem tudtam beleírni az excelbe, de igazából nem is érdekes, mert elég egyértelmű, hogy Corey Coleman lesz a választásunk, és én is rá szavaztam volna 😊
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Sziasztok! Itt a húsvét itt a lehetőség a szurkolói Mock drafton, hogy megtegyétek a tippeteket vajon ki érkezik hozzátok a 22. pickkel? Egyszerű szabályok, nicknév zárójelbe a pick mögé. Olyat ne válasszatok, aki már ki van választva. (gy.k: H oszlop végső pick)
Aktivizálódjatok, hogy minél gyorsabban megszülessen a pick! Jó szórakozást!
több mint 8 éve
HBD Justin James Watt.
több mint 8 éve
Az NRG Stadiumban újra cserélik a gyepet. Legalább most nem szezon közben jut eszükbe. Mondjuk nem sokat ért az a műfű ha fél év után cserélni kell. McNair arra hivatkozott, hogy college és high school meccseket is játszottak rajta. Vagy csak egyet értettek Radoseviccsel, hogy ilyen pályán nem lehet meccset rendezni 😀
Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 8 éve
Swearingerre csak nem várok mar 😃Mind kivétel ,csak türelmetlen vagy.Ő a kivétel : DJoJo is a South Carolina-ra járt, vele mi a gond? 😀Úgy értettem hogy a Houstonnál nem jöttek be 😉Ne sértegess ...Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
samu09
Sixo
samu09
LanceVance
samu09
Sixo
több mint 8 éve
Mind kivétel ,csak türelmetlen vagy.Ő a kivétel : DJoJo is a South Carolina-ra járt, vele mi a gond? 😀Úgy értettem hogy a Houstonnál nem jöttek be 😉Ne sértegess ...Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
samu09
Sixo
samu09
LanceVance
samu09
több mint 8 éve
Ő a kivétel : DJoJo is a South Carolina-ra járt, vele mi a gond? 😀Úgy értettem hogy a Houstonnál nem jöttek be 😉Ne sértegess ...Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
samu09
Sixo
samu09
LanceVance
több mint 8 éve
LanceVance
1 387
JoJo is a South Carolina-ra járt, vele mi a gond? 😀Úgy értettem hogy a Houstonnál nem jöttek be 😉Ne sértegess ...Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
samu09
Sixo
samu09
több mint 8 éve
Úgy értettem hogy a Houstonnál nem jöttek be 😉Ne sértegess ...Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
samu09
Sixo
több mint 8 éve
Ne sértegess ...Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
samu09
több mint 8 éve
Érkezett safety posztra Antonio Allen. Cserének jó lehet. A tavalyik szezont IR-en töltötte.ki mögött lenne csere? szerintem kezdhetne, ha nem lassult be IR-en mégjobban
Bondi
több mint 8 éve
Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀Pedig eddig nem nagyon jöttek be
Sixo
több mint 8 éve
Mondom én, hogy a Houston vezetésének South Carolina fétise van 😀
több mint 8 éve
Érkezett safety posztra Antonio Allen. Cserének jó lehet. A tavalyik szezont IR-en töltötte.
több mint 8 éve
LanceVance
1 387
Nem csak teKb 5 millió lesz az összes draftolt játékos fizetése erre az évre. Wilfork fizetéséből kijönne rotációs safety. Mondjuk lehet azért gondolom így mert nagyon csalódtam Wilfork tavalyi teljesítményében 😊Azért ne tartsunk már mentorokat 4 milláért D Arra ott van BoB, Crannel vagy Vrabel.Természetesen azért még játszana is, de - a tavalyi év végéhez hasonlóan - csak limitált snap számban. Egyébként 4 milla a mai fociban nem sok, a felsorolt okokból szerintem ennyit meg fog érni a vezetésnek + a tény, hogy most már szívesen jönnek hozzánk a free agent játékosok, és ez amiatt is van, mert nem szoktuk - nyomós ok nélkül - a szerződésük lejárata előtt elküldeni az FA játékosokat
samu09
(de persze abban igazad van, hogy csak pusztán a pályán nyújtott teljesítménye alapján Wilfork már nem ér 4 millát)
DC
samu09
több mint 8 éve
Kb 5 millió lesz az összes draftolt játékos fizetése erre az évre. Wilfork fizetéséből kijönne rotációs safety. Mondjuk lehet azért gondolom így mert nagyon csalódtam Wilfork tavalyi teljesítményében 😊Azért ne tartsunk már mentorokat 4 milláért D Arra ott van BoB, Crannel vagy Vrabel.Természetesen azért még játszana is, de - a tavalyi év végéhez hasonlóan - csak limitált snap számban. Egyébként 4 milla a mai fociban nem sok, a felsorolt okokból szerintem ennyit meg fog érni a vezetésnek + a tény, hogy most már szívesen jönnek hozzánk a free agent játékosok, és ez amiatt is van, mert nem szoktuk - nyomós ok nélkül - a szerződésük lejárata előtt elküldeni az FA játékosokat
samu09
(de persze abban igazad van, hogy csak pusztán a pályán nyújtott teljesítménye alapján Wilfork már nem ér 4 millát)
DC
több mint 8 éve
Azért ne tartsunk már mentorokat 4 milláért D Arra ott van BoB, Crannel vagy Vrabel.Természetesen azért még játszana is, de - a tavalyi év végéhez hasonlóan - csak limitált snap számban. Egyébként 4 milla a mai fociban nem sok, a felsorolt okokból szerintem ennyit meg fog érni a vezetésnek + a tény, hogy most már szívesen jönnek hozzánk a free agent játékosok, és ez amiatt is van, mert nem szoktuk - nyomós ok nélkül - a szerződésük lejárata előtt elküldeni az FA játékosokat
samu09
Szerkesztette: DC
több mint 8 éve
Azért ne tartsunk már mentorokat 4 milláért D Arra ott van BoB, Crannel vagy Vrabel.Sokan gondolják úgy,hogy Vince-t is elengedik,vagy mennie kéne,de erről vannak hírek egyébként?lehet még ilyen mentor féleségnek is meghagyják idénre
nagymarceee
DC
több mint 8 éve
Sokan gondolják úgy,hogy Vince-t is elengedik,vagy mennie kéne,de erről vannak hírek egyébként?Wilfork valóban nem volt túl jó tavaly, és a korából adódóan kétlem, hogy javulna, de úgy gondolom 2 okból is biztonságba van:
nagymarceee
1. rajta kívűl nincs igazi nose tackle a rosteren
2. nagy nevű FA-kat nem szoktunk kirakni a szerződésük lejárata előtt, kivéve sérülés vagy tényleg nagyon pocsék teljesítmény miatt
Az viszont könnyen elképzelhető, hogy draftolunk valakit, hisz ez azon ritka évek egyike, ahol sok minőségi NT játékos lesz a drafton. De ez se különösebben veszélyeztetné Wilforkot, lehet még ilyen mentor féleségnek is meghagyják idénre