Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Gabriel Houston Texans 525
Nézzétek, szerintem ha business van muszály top5-ön belül maradni. Egyébként az az érzésem ha QB akkor Manzielt akarják. Szerintem egyedül a Jags az akivel nekünk érdemes lenne üzletelni. Clowney a top10-ből szerintem nekik, a Falconsnak és a Vikingsnek jelentene azonnali impactet. Utóbbi kettő a 6. ill. 8. helyen választ. Szerintem az késő. Ott, ha QB run lesz, be is szoptuk. Akkor marad esetleg Mack, valamelyik OT, ill. a 2 WR jobb esetben. Akkor meg már inkább simán Donald lenne az emberem.😉
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 935 — Circus Maximus
Annyiban lehet benne ráció, higy lehet a top3- ból mind egy melyik és remélik higy 1/6-on bennt lesz az egyik... És így lenne egy jó pár előkelő plus pick is a kezükben...Tomcsik
Értettem elsőre is. Na, ilyen nincs.
Arról van szó, hogy adott játékos megéri a TOP5ös picket a csapat szerint = azonnali franchise QB. Egy srácról lehet elhiszik ezt, de hogy háromról (akik egész más stílusúak)? Én még ilyet nem hallottam soha. Márpedig ha egyről hiszik, azt el fogják vinni és kész. Nem bazíroznak arra, hátha pont ő marad bent. Vagy ha nem, hát rábasznak, de legalább van egy extra pick, ahol vihetnek olyat, akiben nem hisznek hogy képes a feladatra.
Ez elképesztő ostoba lépés volna. (már ha hisznek benne ott a srác akit keresnek a legfontosabb posztra). Ők profi csapatot építenek, az állásukat teszik fel rá. Nem az számít, hogy az ár/érték arány legyen faja mikor holnap kiértékeli Höri vagy valaki. Nekik a reach/steal semmit nem jelent ilyen arányban, csak sokkal nagyobb léptékben. Ez csak a mock draft játékban fontos szempont.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Kell nektek sevarafát visszafogni. Most egy hszben 4x (5?) írta le ugyanazt a mondatot pepitában. Aminek természetesen egyik fő eleme=Clowney az ultimate 1/1.

Meglátjuk, valóban így gondolják-e Houstonban. Egyébiránt ha az elméleted igaz sevarafa, miszerint QBt akarnak ~1/5ig, akkor szvsz nem kockáztatnak és variálnak semmit. Mert mi van, ha pont az a QB megy ki akit ők akartak? Egyszerűbb vinni adott QBt és kész.ulpianus
Annyiban lehet benne ráció, higy lehet a top3- ból mind egy melyik és remélik higy 1/6-on bennt lesz az egyik... És így lenne egy jó pár előkelő plus pick is a kezükben...

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 935 — Circus Maximus
Kell nektek sevarafát visszafogni. Most egy hszben 4x (5?) írta le ugyanazt a mondatot pepitában. Aminek természetesen egyik fő eleme=Clowney az ultimate 1/1.

Meglátjuk, valóban így gondolják-e Houstonban. Egyébiránt ha az elméleted igaz sevarafa, miszerint QBt akarnak ~1/5ig, akkor szvsz nem kockáztatnak és variálnak semmit. Mert mi van, ha pont az a QB megy ki akit ők akartak? Egyszerűbb vinni adott QBt és kész.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
"I absolutely know who I want," Smith told Fox Sports Southwest, per the team's official website.
"Now where the game is played is if there's an opportunity to move and, in this case, obviously to move back if somebody else wants to come up to that first pick," Smith said. "Then you weigh what the opportunities are versus who the individual is that you want to take and what that value is relative to the value that somebody might be offering you."

Nekem ebből nem az jön le, hogy QB-t fogunk húzni. Szerintem Clowney vagy ha jönne egy jó ajánlat akkor letrade.Bondi
De ha letrade, akkor QB szerintem. Egyébként azt mondja ha trade az jó, ha nincs trade akkor is jó, mert már tudja kit választanak. Tipikus példa arra hogy hoztál is meg nem is. Ezt az egész megszólalást feleslegesnek érzem, hacsak nem arról szól a dolog hogy tényleg árulja a picket és próbálja úgy kihozni burkoltan a dolgot hogy ha kell valakinek Clowney, esetleg valaki visszavonhatatlanul szerelmes lett valamelyik OT-be vagy QB-ba akkor ideje lenne előkészíteni az ajánlatot, mert jelenleg mi vagyunk azok akik tényleg bárkit kiválaszthatnak. Nyílván leginkább Clowneyról van szó.Gabriel
Szerintem Smith-ék is tisztában vannak azzal, hogy ha nem tudják eltradelni az első pick-ket, akkor Clowney-t kell húzniuk. Talán még mondanám is azt, hogy nem akarják Clowney-t húzni, mert a QB nagyobb need.
Ezért ők tradelni akarnak a 4-5-6-ik pick-re. Ott elhoznak egy irányítót.Szerintem ők ezt akarják, ezért árulják az 1/1-et, ezért van értelme ennek a nyilatkozatnak, ahogyan te is írtad.
Viszont ha nincs trade, akkor szerintem kiválasztják Clowey-t, mert BPA miatt őt kell vinni, még akkor is ha QB nagyobb need.
Összességében szerintem a Texans nagyon tradelni akar, és nem Clowney-t akarja, hanem a QB-k közül valakit. De ha nincs trade, akkor Clowney lesz. Vicces kicsit: nyammogva, de ha már 1/1-ben nincs trade akkor szerencsétlen texansnak el kell hoznia a BPA-t 😀 pedig ők nem is akarták 😀
Ebben az esetben kíváncsi vagyok melyik QB párost hoznánk el, és melyik körökben 😊
Másik esetben meg arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az az érték, amit az 1/1-ért kaphatunk. 1/6-nál én félnék, hogy kimennek már a QB-k, és megszívtuk a trade-t...vesztettük Clowney-t, és a qb-t is... jobb lenne 1/5 vagy 1/4-re tradelni...mennyi lehet itt az érték?Érdekel mit tippelünk 😀
Nem mintha számítana, mert mindegy mit kapunk érte, ha Smith-ék ezt akarják (QBt) akkor már ajándék a mellette levő pick vagy pick-kek
több mint 10 éve
"I absolutely know who I want," Smith told Fox Sports Southwest, per the team's official website.
"Now where the game is played is if there's an opportunity to move and, in this case, obviously to move back if somebody else wants to come up to that first pick," Smith said. "Then you weigh what the opportunities are versus who the individual is that you want to take and what that value is relative to the value that somebody might be offering you."

Nekem ebből nem az jön le, hogy QB-t fogunk húzni. Szerintem Clowney vagy ha jönne egy jó ajánlat akkor letrade.Bondi
De ha letrade, akkor QB szerintem. Egyébként azt mondja ha trade az jó, ha nincs trade akkor is jó, mert már tudja kit választanak. Tipikus példa arra hogy hoztál is meg nem is. Ezt az egész megszólalást feleslegesnek érzem, hacsak nem arról szól a dolog hogy tényleg árulja a picket és próbálja úgy kihozni burkoltan a dolgot hogy ha kell valakinek Clowney, esetleg valaki visszavonhatatlanul szerelmes lett valamelyik OT-be vagy QB-ba akkor ideje lenne előkészíteni az ajánlatot, mert jelenleg mi vagyunk azok akik tényleg bárkit kiválaszthatnak. Nyílván leginkább Clowneyról van szó.
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan

Nekem ebből nem az jön le, hogy QB-t fogunk húzni. Szerintem Clowney vagy ha jönne egy jó ajánlat akkor letrade.

több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Mi ez a nagy csend? Egy hete 5 percenként mentek a kommentek, Seva dobhatnál valami témát xDLanceVance
Vihar előtt, de dobok én, Lewan lesz az 1/1 @)
| smokescreenvót, Johhny jön... | sutianap
Nem mert Savage vagy Tebow. De utóbbinak van a legnagyobb esélye.samu09
Tényleg, Tebowal mi van? Van csapata? Vagy beállt hittérítőnek, v mi ?LanceVance
Elméletileg college szakértő lett az egyik csatornánál.

több mint 10 éve
Újabb nevek a vizsgált játékosok listájára:

Jimmie Ward S Northern Illinois
Blake Annen TE Cincinatti
Nate Askew OLB Texas A&M
Isaiah Battle WR Texas State
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Mi ez a nagy csend? Egy hete 5 percenként mentek a kommentek, Seva dobhatnál valami témát xDLanceVance
Nem mert Savage vagy Tebow. De utóbbinak van a legnagyobb esélye.samu09
Tényleg, Tebowal mi van? Van csapata? Vagy beállt hittérítőnek, v mi ?

több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Nem mert Savage vagy Tebow. De utóbbinak van a legnagyobb esélye.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
| smokescreenvót, Johhny jön... |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mi ez a nagy csend? Egy hete 5 percenként mentek a kommentek, Seva dobhatnál valami témát xD

több mint 10 éve
MarioAna 1 997
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24541962/nfl-draft-if-texans-take-qb-at-no-1-rookie-might-not-start
ez lenne még gyönyörű 😀😀 😀😀 😀😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Miután vendégül láttunk egy csomó mindenkit az első körös prospectek közül, kisebb neveket vizsgálgat a stáb, akik UDFA-ként esetleg Mr. Irreleventként kerülhetnek a csapathoz. Pár név:

Kenny Guiton QB Ohio State
Kasey Carrier RB New Mexico
Allen Hurns WR Miami
Ja-Mes Logan WR Ole Miss
Chaz Sutton OLB South Carolina
Cqulin Hubert ILB Southeastern Louisiana
Lonnie Ballentine S Memphis
Toney Hurd Jr. CB Texas A&M
Demetri Goodson CB Baylor

Valahol azt is olvastam hogy Aaron Murray /QB, Georgia/ is vizitált a héten.Gabriel
Egyik se ismerős, de talán van köztük egy Foster féle udfa.
több mint 10 éve
Miután vendégül láttunk egy csomó mindenkit az első körös prospectek közül, kisebb neveket vizsgálgat a stáb, akik UDFA-ként esetleg Mr. Irreleventként kerülhetnek a csapathoz. Pár név:

Kenny Guiton QB Ohio State
Kasey Carrier RB New Mexico
Allen Hurns WR Miami
Ja-Mes Logan WR Ole Miss
Chaz Sutton OLB South Carolina
Cqulin Hubert ILB Southeastern Louisiana
Lonnie Ballentine S Memphis
Toney Hurd Jr. CB Texas A&M
Demetri Goodson CB Baylor

Valahol azt is olvastam hogy Aaron Murray /QB, Georgia/ is vizitált a héten.
több mint 10 éve
Mayocknál már Teddy ki is csúszott az első körből csak azért nem nem jött össze neki a pro day 😀 Ezek a szakik tényleg elhiszik hogy csak az ér valamit aki a combine-on és a pro dayen jól teljesített 😀samu09
Na igen, az le van szarva hogy az egyetemen mit mutatott a srác, nem dobott a kombájnon akkor kuka, VICC.LanceVance
Elméletileg a privat edzeseken is szar volt...sevarafa
bezzeg clowney !MMMS
?sevarafa
320 fontosan 4.2-t futott 1.3-as splittel az sc pro day-en. te errol tenyleg nem olvastal ?MMMS
Nem. Ez pont elkerülte a figyelmem.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Mayocknál már Teddy ki is csúszott az első körből csak azért nem nem jött össze neki a pro day 😀 Ezek a szakik tényleg elhiszik hogy csak az ér valamit aki a combine-on és a pro dayen jól teljesített 😀samu09
Na igen, az le van szarva hogy az egyetemen mit mutatott a srác, nem dobott a kombájnon akkor kuka, VICC.LanceVance
bezzeg clowney !MMMS
?sevarafa
320 fontosan 4.2-t futott 1.3-as splittel az sc pro day-en. te errol tenyleg nem olvastal ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
bezzeg clowney !MMMS
?
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
bezzeg clowney !

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Elméletileg a privat edzeseken is szar volt...
több mint 10 éve
Na igen, az le van szarva hogy az egyetemen mit mutatott a srác, nem dobott a kombájnon akkor kuka, VICC.

több mint 10 éve
Mayocknál már Teddy ki is csúszott az első körből csak azért nem nem jött össze neki a pro day 😀 Ezek a szakik tényleg elhiszik hogy csak az ér valamit aki a combine-on és a pro dayen jól teljesített 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
BoB nem hülye, Clowneyt nem viszi el 3-4be inkább odadja az1/1et a falconsnak akik majd lecsapnak rá. 1/6ra húz OLB-t , és ha 2/1nél nem lesz bent a kiszemelt QB akkor ad egy 5.kört a patsnek Mallettért és majd jövőre sakkozik a két első körével (1org-1from ATL) aztán húz egy irányítót. De az is lehet, hogy farag egy frencsájz qbt Mallettből és akkor a kecske is jól lakott meg maradt még a káposztából is.😛gordon
Malacér minek adna pikket, ott van Fitz kapitány?sutianap
mert ismeri, mert olcsó, mert BB rábeszéli😊gordon
most tudom hogy nehéz kimondani, de valahogy járjon már jól a nyúlinglend, nade nem minden kesszel, vagyis papsajt.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
BoB nem hülye, Clowneyt nem viszi el 3-4be inkább odadja az1/1et a falconsnak akik majd lecsapnak rá. 1/6ra húz OLB-t , és ha 2/1nél nem lesz bent a kiszemelt QB akkor ad egy 5.kört a patsnek Mallettért és majd jövőre sakkozik a két első körével (1org-1from ATL) aztán húz egy irányítót. De az is lehet, hogy farag egy frencsájz qbt Mallettből és akkor a kecske is jól lakott meg maradt még a káposztából is.😛gordon
Malacér minek adna pikket, ott van Fitz kapitány?sutianap
mert ismeri, mert olcsó, mert BB rábeszéli😊