Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Hol vagy Seva? Megvan Clowney 😀Nagy a boldogságom 😊 én most nixet hoznám! 😊 ti? 😊 de igaz suafilonak is örülnék...
Jön a 2/1, nagyon jó emberek maradtak bent. Nix és Sua-Filo. Remélem a kettő közül jön valaki.Bondi
több mint 10 éve
Hol vagy Seva? Megvan Clowney 😀Jön a 2/1, nagyon jó emberek maradtak bent. Nix és Sua-Filo. Remélem a kettő közül jön valaki.
több mint 10 éve
Brutális pass rush lesz. Alig várom.BondiMondjuk NT, és a bal oldali 3-4 DE poziba nem sok mindenünk van...
több mint 10 éve
Clowney a 90-es mezszámot választotta, ugyanazt, mint anno Mario Williams. Vicces, ahogy a történelem ismétli önmagát...
több mint 10 éve
Azt hiszem jól jön nekünk, hogy ennyien megkérdőjelezték Clowney munkamorálját. A kiválasztása után rögtön nyilatkozta, hogy "kezdődhet a munka"
több mint 10 éve
Welcome Clowney in Houston!
több mint 10 éve
Még mielőtt elkezdődik be akartam írni annak a 2 játékosnak a nevét akikkel a hétvégén még találkozott a vezetés. Ők Charles Sims RB West Virginia és Dominique Easley DE Florida.Én is reménykedek még egy feltradben Bridgewaterért az első végén (persze, ha 2/1. húzzuk be, akkor se fogok duzzogni 😊 )
Sajnos szerintem is Clowney lesz az 1/1, de ha így is lesz akkor is fennmaradok, hátha lesz 1 feltrade QB-ért.Gabriel
több mint 10 éve
Gabriel
525
Még mielőtt elkezdődik be akartam írni annak a 2 játékosnak a nevét akikkel a hétvégén még találkozott a vezetés. Ők Charles Sims RB West Virginia és Dominique Easley DE Florida.Sajnos szerintem is Clowney lesz az 1/1, de ha így is lesz akkor is fennmaradok, hátha lesz 1 feltrade QB-ért.
több mint 10 éve
vagy Mack 😀😀😀Hoppá:Na akkor megvan a franchise QB és megy Clowney 1/1-re..... vagy nem 😊ThundersNFL
@tomecurran: A source tells me Ryan Mallett to the Texans may soon be done.Hulkeinstein
több mint 10 éve
touché.1/1iktriadVajon mennyi érne meg? 4/101, 3/65? 😊 Izgalmak! 😊winstonHoppá:Na akkor megvan a franchise QB és megy Clowney 1/1-re..... vagy nem 😊ThundersNFL
@tomecurran: A source tells me Ryan Mallett to the Texans may soon be done.Hulkeinstein
több mint 10 éve
1/1Vajon mennyi érne meg? 4/101, 3/65? 😊 Izgalmak! 😊winstonHoppá:Na akkor megvan a franchise QB és megy Clowney 1/1-re..... vagy nem 😊ThundersNFL
több mint 10 éve
Vajon mennyi érne meg? 4/101, 3/65? 😊 Izgalmak! 😊Hoppá:Na akkor megvan a franchise QB és megy Clowney 1/1-re..... vagy nem 😊ThundersNFL
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Hát Mallett se egy nagy ász...Lehet ez is csak Smoke screen hátha valaki nagyon feltradelne...És én szt sem zárnám ki, higy Mack lesz az 1/1 ő is nagyon jó és jobb fitt a Texans sémájába...Hoppá:Na akkor megvan a franchise QB és megy Clowney 1/1-re..... vagy nem 😊ThundersNFL
több mint 10 éve
Hoppá:Na akkor megvan a franchise QB és megy Clowney 1/1-re..... vagy nem 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hoppá:@tomecurran: A source tells me Ryan Mallett to the Texans may soon be done.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Szerintem Clowney lesz. Nekem ez jött le a múltkori nyilatkozatából Smith-nek. Legalábbis ha a top3 QB-ból néztük volna ki valakit akkor biztos, hogy behúznánk 1/1-re és nem árulnánk a picket. Már ha az egész igaz volt és nem csak valami ködösítés.BondiJa bennem is ez van, viszont több oldalon felvetették hogy v Manziel v Teddy le fog csúszni a 2. körre, bár szerintem ez baromság, de hátha. Pár óra és kiderül!!!
több mint 10 éve
Szerintem Clowney lesz. Nekem ez jött le a múltkori nyilatkozatából Smith-nek. Legalábbis ha a top3 QB-ból néztük volna ki valakit akkor biztos, hogy behúznánk 1/1-re és nem árulnánk a picket. Már ha az egész igaz volt és nem csak valami ködösítés.
több mint 10 éve
Itt a draft nap ki mit vár?Ha engem kérdeznének 2 verziót tudnék elképzelni
1.Vigyük el 1/1re Johnny Manzielt vagy bejön vagy van de legalább megpróbáltuk.
2.Trade aztán jöhet Mack vagy valamelyik irányító aki még bent van idei drafton sok jó játékos van jól jönne az a pár plusz pick.
Clowney-val is egyet fogok érteni mivel ők biztos jobban értenek hozzá, de nálam nem ő lenne az első😀
több mint 10 éve
Keenum messze a KC és a Colts ellen játszott a legjobban, aztán a csapatok rájöttek, hogy nem bírja a nyomást és képtelen a zsebben maradni, onnan jött a mélyrepülés. DCMár a Chiefs meccsen ez kiderült. Én írtam is az eredménykövetőben.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szerintetek mi lesz a sorsa Keenumnak? Két meccsét láttam(, a chiefs és a colts ellen.) Lehet csak a Gabbert meccsek miatt, de nekem nem tűnt olyan kutyaütőnek. Jobban megéri szerintetek kezdőnek Ő + Clowney, mint egy az elit(nek tartott) iránytó?GiowaKeenum messze a KC és a Colts ellen játszott a legjobban, aztán a csapatok rájöttek, hogy nem bírja a nyomást és képtelen a zsebben maradni, onnan jött a mélyrepülés. Szerintem Kubiak se segített túl sokat neki 1. mert egy kisebb agyvérzést kapott 2. meg a saját emberét (Schaubot) akarta kezdőnek. Meglátjuk, hogy tudott e fejlődni az offseasonban és BoB lát e benne valamit, de Fitzpatrick szerződtetésével + a várható qb drafttal - mégha nem is az első körben, walterfootball már tutira írja, hogy Clowney lesz az 1/1, leszámítva egy cserét - nem sok esélye maradt, hogy egyáltalán a rostert megérje
több mint 10 éve
Szerintetek mi lesz a sorsa Keenumnak? Két meccsét láttam(, a chiefs és a colts ellen.) Lehet csak a Gabbert meccsek miatt, de nekem nem tűnt olyan kutyaütőnek. Jobban megéri szerintetek kezdőnek Ő + Clowney, mint egy az elit(nek tartott) iránytó?