Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag a héten a veteránoknak tartott mini-campben Quess olyan teljesítményt tett az asztalra hogy máris neki áll a zászló RT-ben.GabrielAz jó lenne, mert Newton inkább backup kaliber
több mint 10 éve
Gabriel
525
Olvastam 1 cikket ami szerint ilyen az LB sor: Clowney, Reed, Cushing, Mercilus.Az O-line pedig: Brown, Sua-Filo, Myers, Brooks, Quessenberry. Állítólag a héten a veteránoknak tartott mini-campben Quess olyan teljesítményt tett az asztalra hogy máris neki áll a zászló RT-ben.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Na és McCarron.
több mint 10 éve
4/35 a következő pikkünk....kíváncsi vagyok, milyen qb marad arra..már ha akarunk egyáltalán draftolni XDsevarafaIgazából még sokan bent vannak: Boyd, Savage, Murray etc. Van itt választék 😊
több mint 10 éve
4/35 a következő pikkünk....kíváncsi vagyok, milyen qb marad arra..már ha akarunk egyáltalán draftolni XD
több mint 10 éve
Ennél kevesebbet nem lehetett volna adni érte, 13 helyet jöttünk fel.
több mint 10 éve
4/1 és 5/1 volt az ára.Gabrielha egészséges, sima deal....bőven megérte
több mint 10 éve
Gabriel
525
4/1 és 5/1 volt az ára.
több mint 10 éve
Ott van Nix, 3/19-re...szép 😊BondiReméljük egészséges, akkor nagy steal
több mint 10 éve
hoppááá. feltradeltünk valakiértsevarafaNIX!!!
több mint 10 éve
hoppááá. feltradeltünk valakiért
több mint 10 éve
Na vajon mi lesz az irányító kérdéssel? 4. kör? Vagy mégis csak megyünk Malletért? Garoppolot behúzták a második körben...BondiBoyd a 4.-ben, reméljük 😊
több mint 10 éve
Na vajon mi lesz az irányító kérdéssel? 4. kör? Vagy mégis csak megyünk Malletért? Garoppolot behúzták a második körben...
több mint 10 éve
félnek a sérülésétől elméletileg. de most már tényleg akkor value, hogy aki viszi az nagyon fog örülni nekiNixel nagy gondok lehetnek, ha eddig mindenki passzoltaDCMár csak egy vagyis kettő kérdés foglalkoztat igazán. Ki fog DT-t játszani? Powe lesz a kezdő?BondiLehet trade lesz Nix-ért... mondták h smith akar majd még pikket a 3-ik körben... ki tudja...
amúgy fogós kérdés 😀 Ha powe kezd, az nem biztos, hogy jó lesz nekünk 😀 mert oké hogy nagy 😀 de az nem elég 😀sevarafa
több mint 10 éve
Nixel nagy gondok lehetnek, ha eddig mindenki passzoltaMár csak egy vagyis kettő kérdés foglalkoztat igazán. Ki fog DT-t játszani? Powe lesz a kezdő?BondiLehet trade lesz Nix-ért... mondták h smith akar majd még pikket a 3-ik körben... ki tudja...
amúgy fogós kérdés 😀 Ha powe kezd, az nem biztos, hogy jó lesz nekünk 😀 mert oké hogy nagy 😀 de az nem elég 😀sevarafa
több mint 10 éve
Már csak egy vagyis kettő kérdés foglalkoztat igazán. Ki fog DT-t játszani? Powe lesz a kezdő?BondiLehet trade lesz Nix-ért... mondták h smith akar majd még pikket a 3-ik körben... ki tudja...
amúgy fogós kérdés 😀 Ha powe kezd, az nem biztos, hogy jó lesz nekünk 😀 mert oké hogy nagy 😀 de az nem elég 😀
több mint 10 éve
Már csak egy vagyis kettő kérdés foglalkoztat igazán. Ki fog DT-t játszani? Powe lesz a kezdő?
több mint 10 éve
mondjuk csak egy jó kérdés van ki lesz az irányító?manuszka86Nem Mallett, az biztos
több mint 10 éve
mondjuk csak egy jó kérdés van ki lesz az irányító?manuszka86Az nem kell!! 😀
több mint 10 éve
Azt én is gondoltam h lesz TE pikk, csak a 3/1-nél fel sem merült bennem a lehetőség 😀Gondoltam, hogy lesz TE pick, csak azt nem hogy ilyen korán. Jöhetnek a dupla TE-s felállások.BondiTE lett...Fiedorowicz.BondiMindenre gondoltam, de erre nem 😀sevarafa
több mint 10 éve
mondjuk csak egy jó kérdés van ki lesz az irányító?
több mint 10 éve
Gondoltam, hogy lesz TE pick, csak azt nem hogy ilyen korán. Jöhetnek a dupla TE-s felállások.TE lett...Fiedorowicz.BondiMindenre gondoltam, de erre nem 😀sevarafa
több mint 10 éve
TE lett...Fiedorowicz.BondiMindenre gondoltam, de erre nem 😀