Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha van Qb akitől nem lehet elvárni,hogy GM szerepben alkosson, akkor az Fitz.
Ő egy kalandor. Bevállal nagyon rizikós passzokat, amik ha bejönnek, akkor ő a frencsájz Qb, ha nem, akkor 3 int/meccs.
több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Pagan tud valaki egy bővebb leírást adni? Prospect ismertetők között nincs ott.samu09
 www.cbssports.com/nfl/draft/players/1893146/jeoffrey-pagan
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Pagan tud valaki egy bővebb leírást adni? Prospect ismertetők között nincs ott.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát megnéztem az összes fellelhető videót Savage-ről...szinte minden meccsen valósággal le lett mészráolva, annyira szar volt az O lineja... félelmetes...vannak olyan meccsek, ahol zsinórban 3 szor sack a vége a playnek...sevarafa
Biztos hozzá kell majd szoknia hogy ezután csak a társakat figyelje mert nem lesz életveszélyben minden playnél 😀 Amúgy meg seva most jöttem rá hogy neked remek heted lehetett 😀 Bejött Clowney, szereztek egy fasza guardot és Nixszel olyan front7 lesz Houstonban hogy ihaj 😀 kb jöhetnek a mea culpák azoktól akik "leszóltak" téged 😀samu09
Igazából az, hogy kinek volt igaza nem nagyon fog kiderülni, csak 1-2 év múlva 😊. Azt mindenki tudta, hogy vagy Clowney, vagy QB lesz az 1/1 (Mack persze szóba jöhetett volna, de nem volt valószínű), a vita nem is azon ment, hogy megérné-e Clowney, hanem hogy a houstoni franchise sorsát illetően melyik adna nagyobb löketet. Ha Fitz egy jó GM QB lesz, akkor nagyon jó döntés lehet ez, viszont ha nem fog jól játszani, ti lesztek az elsők, akik visszamennétek az időben, és kihúznátok egy másik QB-t 😊 . Szóval ezt majd az idő eldönti, mindenesetre én szurkolok a Texansnak, a csoportban ők a kedvenc csapatom, és az AFC 3 legjobb csapatát sem szeretem (Colts, Pats, Broncos), szóval hajrá! 😊Hulkeinstein
Én most megmondom...Semmi mea culpa. Jövőre 1/6-1/9 lesztek. A D miatt kicsit több meccset fogtok nyerni mint tavaly, viszont Fitzi és az O megoldja azt hogy ne legyen PO...Bortles jó lesz a Jags-ben és Manziel is Cleveland-be...Nix injury listen lesz pár meccs után. Valami nagy baj van vele nem hiába csúszott első körből 3. közepéig és igazi DT needes csapatok pl Bears 2x is passolta...Tomcsik
3/4 év múlva kiderül. És mi lesz ha 1/6 vagy 9-n leszünk? Semmi. Ha nem építjük fel az alapokat, akkor kihúzhattuk volna Bortles-t is akár, de nem lettünk volna semmivel sem előrébb. Egyáltalán nem volt olyan jó ez a fal. Sua-Filo kurva jó választás volt. Nix pedig lehet rizikós pick a sérülése miatt, de remek döntés volt feltradelni és behúzni egy olyan csapatnak amelyiknek egy szál embere van arra a posztra.Bondi
Meglátjuk. Nem kívánom nektek hogy úgy legyen ahogy érzem. Ki tudja lehet ami tavaly ide pattant az oda fog idén...KC -ről se hittük volna hogy 1/1 után rájátszás...Mondjuk ők hoztak is egy QB-t....

több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Hát megnéztem az összes fellelhető videót Savage-ről...szinte minden meccsen valósággal le lett mészráolva, annyira szar volt az O lineja... félelmetes...vannak olyan meccsek, ahol zsinórban 3 szor sack a vége a playnek...sevarafa
Biztos hozzá kell majd szoknia hogy ezután csak a társakat figyelje mert nem lesz életveszélyben minden playnél 😀 Amúgy meg seva most jöttem rá hogy neked remek heted lehetett 😀 Bejött Clowney, szereztek egy fasza guardot és Nixszel olyan front7 lesz Houstonban hogy ihaj 😀 kb jöhetnek a mea culpák azoktól akik "leszóltak" téged 😀samu09
Ilyet nem várok 😊 de elégedett vagyok, hogy több dologra is ráéreztem 😛 aztán kiderül, hogy jólgondolják-e vagy én jól gondoltam-e, de az tetszik, hogy ők úgy gondolják mint én 😛 😀 micsoda gondolatmenet 😀
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Igazából az, hogy kinek volt igaza nem nagyon fog kiderülni, csak 1-2 év múlva 😊. Azt mindenki tudta, hogy vagy Clowney, vagy QB lesz az 1/1 (Mack persze szóba jöhetett volna, de nem volt valószínű), a vita nem is azon ment, hogy megérné-e Clowney, hanem hogy a houstoni franchise sorsát illetően melyik adna nagyobb löketet. Ha Fitz egy jó GM QB lesz, akkor nagyon jó döntés lehet ez, viszont ha nem fog jól játszani, ti lesztek az elsők, akik visszamennétek az időben, és kihúznátok egy másik QB-t 😊 . Szóval ezt majd az idő eldönti, mindenesetre én szurkolok a Texansnak, a csoportban ők a kedvenc csapatom, és az AFC 3 legjobb csapatát sem szeretem (Colts, Pats, Broncos), szóval hajrá! 😊Hulkeinstein
Én most megmondom...Semmi mea culpa. Jövőre 1/6-1/9 lesztek. A D miatt kicsit több meccset fogtok nyerni mint tavaly, viszont Fitzi és az O megoldja azt hogy ne legyen PO...Bortles jó lesz a Jags-ben és Manziel is Cleveland-be...Nix injury listen lesz pár meccs után. Valami nagy baj van vele nem hiába csúszott első körből 3. közepéig és igazi DT needes csapatok pl Bears 2x is passolta...Tomcsik
3/4 év múlva kiderül. És mi lesz ha 1/6 vagy 9-n leszünk? Semmi. Ha nem építjük fel az alapokat, akkor kihúzhattuk volna Bortles-t is akár, de nem lettünk volna semmivel sem előrébb. Egyáltalán nem volt olyan jó ez a fal. Sua-Filo kurva jó választás volt. Nix pedig lehet rizikós pick a sérülése miatt, de remek döntés volt feltradelni és behúzni egy olyan csapatnak amelyiknek egy szál embere van arra a posztra.

több mint 10 éve
Oké te legutóbb is "megmondtál" dolgokat amik nem jöttek be 😛
Én ennél derűlátóbb vagyok sokkal. De majd jövőre meglátjuk. (Ha szerencsénk lesz már akkor jobbak leszünk mint az általad említett 1/6-1/9...gondolj bele mennyi meccset vesztettünk keves ponttal? 1 pozícióval? gyengébbek nem lettünk, csak jöttek vissza sérültek, és jól draftoltunk. nemmondom hogy SBlesz, azt sem hogy továbbjutás. De azt merem mondani, hogy nem leszünk top 10 pick jövőre... De ezt majd érdemben úgyis jövőre tudjuk megbeszélni 😊
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
lehet, hogy már láttátok:
 espn.go.com/video/clip?id=espn:10511642
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Én most megmondom...Semmi mea culpa. Jövőre 1/6-1/9 lesztek. A D miatt kicsit több meccset fogtok nyerni mint tavaly, viszont Fitzi és az O megoldja azt hogy ne legyen PO...Bortles jó lesz a Jags-ben és Manziel is Cleveland-be...Nix injury listen lesz pár meccs után. Valami nagy baj van vele nem hiába csúszott első körből 3. közepéig és igazi DT needes csapatok pl Bears 2x is passolta...

több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Draft után videózva átnéztem mindenkit tetszik ez a draft. Nem jött az elején QB hogy ez jó vagy rossz döntés úgyis eldől majd, de ha már nem jött legalább hoztak embert a falba és egy jól blokkoló TE-et. Nix remélem egészséges tud maradni akkor nagy fogás.Későbbi körökről nem igazán tudok nyilatkozni nem ismerem őket egyedül a RB húzás nem tetszik. ILB-t vártam későbbi körbe de ahogy néztem nem kapkodtak értük sok udfa lett. QB kérdés nálam Keenum. Foster visszatér egy jó erős futás mellé elég lehet.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Igazából az, hogy kinek volt igaza nem nagyon fog kiderülni, csak 1-2 év múlva 😊. Azt mindenki tudta, hogy vagy Clowney, vagy QB lesz az 1/1 (Mack persze szóba jöhetett volna, de nem volt valószínű), a vita nem is azon ment, hogy megérné-e Clowney, hanem hogy a houstoni franchise sorsát illetően melyik adna nagyobb löketet. Ha Fitz egy jó GM QB lesz, akkor nagyon jó döntés lehet ez, viszont ha nem fog jól játszani, ti lesztek az elsők, akik visszamennétek az időben, és kihúznátok egy másik QB-t 😊 . Szóval ezt majd az idő eldönti, mindenesetre én szurkolok a Texansnak, a csoportban ők a kedvenc csapatom, és az AFC 3 legjobb csapatát sem szeretem (Colts, Pats, Broncos), szóval hajrá! 😊
több mint 10 éve
Biztos hozzá kell majd szoknia hogy ezután csak a társakat figyelje mert nem lesz életveszélyben minden playnél 😀 Amúgy meg seva most jöttem rá hogy neked remek heted lehetett 😀 Bejött Clowney, szereztek egy fasza guardot és Nixszel olyan front7 lesz Houstonban hogy ihaj 😀 kb jöhetnek a mea culpák azoktól akik "leszóltak" téged 😀
több mint 10 éve
Hát megnéztem az összes fellelhető videót Savage-ről...szinte minden meccsen valósággal le lett mészráolva, annyira szar volt az O lineja... félelmetes...vannak olyan meccsek, ahol zsinórban 3 szor sack a vége a playnek...
több mint 10 éve
Gabriel Houston Texans 525
A NDSU CB Marcus Wllliamsről annyit, hogy ő az FCS örökös picksix leadere, plusz remek returner is.iktriad
Ha bármilyen infód van a srácok közül még bárkiről, szívesen fogadjuk!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A NDSU CB Marcus Wllliamsről annyit, hogy ő az FCS örökös picksix leadere, plusz remek returner is.
több mint 10 éve
Sziasztok!
Kicsit tovább bővült az UDFA lista, már nyomom is:

WR LaColtan Bester Oklahoma
WR Anthony McClung Cincinnati
TE Ian Thompson Louisiana- Lafayette
C Kevin Forsch Houston

DE Julius Warmsley Tulane
OLB Terrance Lloyd Baylor
S Theo Alexander Southeastern Louisiana

/McClung majdnem 1000 yardos volt idén./
több mint 10 éve
Srácok alig tudtam követni az eseményeket a héten, mert vasárnap óta sárguláson voltam az egyetemen, és az ivás-alvás volt a menetrendem minden nap 😀 Elég volt most végigpörgetni a kommenteket hogy fel tudjak zárkózni, de megérte. Talán ez még jobb draft volt mint az előző kettő, de majd később úgy is kiderül. Kicsit fura hogy nem volt LB draft, még ha Bohócot át is képzik kellett volna még egy. Savage meg úgy tűnik elég hype-ot kapott hogy elvigyük 😀
több mint 10 éve
A teljes lista a draftolt játékosokról:

1. kör Jadeveon Clowney OLB
2. kör Xavier Su'a-Filo OG
3. kör C.J. Fiedorowicz TE
3. kör Louis Nix NT
4. kör Tom Savage QB
6. kör Jeoffrey Pagan DE
6. kör Alfred Blue RB
6. kör Jay Prosch FB
7. kör Andre Hal CB
7. kör Lonnie Ballentine FS

Összességében szerintem remekül sikerült ez a draft, Rick Smith számomra ismét bizonyította, hogy remek GM lett belőle az évek alatt. Úgy gondolom, hogy a legtöbb hiányposztot sikerült pótolni.Igen, úgy gondolom annak ellenére, hogy nem draftoltunk QB-t 1/1-re. Tisztán látszik, hogy mi lesz a jövő évre a terve BoB-nak, egy nagyon erős futó játék mellett, egy rövid passzos támadójáték. Szinte biztosra veszem, hogy Fitzpatrick lesz a kezdő és Savage kap egy évet, hogy felkészüljön az NFL-re. Van a srácban potenciál, de kell még fejlődnie, főleg a pontosságában. Hátső körökben pedig jó kiegészítő vagy PS emberek jönnek. Kivéve Prosch. És UDFA-ról is jött két roster esélyes Bullough és Boswell személyében.

NFL-en A- osztályzatot kaptunk. Az mondjuk erősen érdekes, hogy az 5 körre, hogy kaptunk B+t. Ezek szerint annyira jó volt a Nix trade, hogy még a nem létező 5. körre is kaptunk egy B+t. 😊Bondi
Ez a draft nekem különösen tetszik. JD, Xavier, CJ, NIX egyből kezdni fognak, és ez hatalmas dolog. A tavalyi draftról Quess is kezdeni fog elméletileg, tehát minimum 5 ember lesz aki a tavalyi csapathoz képest instant kezdő lesz, akik javítanak a csapaton.
Fitz kezd, mögötte Tom betanul, fejtágítás stb...
Front7 undorító módon rendben lesz. O line alakul. Savage játéke nem szúrt szemet nekem egyszer sem (bár nekem Bortles-é sem de ez van), majd meglátjuk BOB mit tud kihozni belőle. Reménykedem a legjobbakban. Szerintem akár egy Fitz szintű QB-val is lehetünk PO esélyesek, jó hívásokkal...
soso...tetszik amit csináltunk!!!
BullsOnParade
több mint 10 éve
A teljes lista a draftolt játékosokról:

1. kör Jadeveon Clowney OLB
2. kör Xavier Su'a-Filo OG
3. kör C.J. Fiedorowicz TE
3. kör Louis Nix NT
4. kör Tom Savage QB
6. kör Jeoffrey Pagan DE
6. kör Alfred Blue RB
6. kör Jay Prosch FB
7. kör Andre Hal CB
7. kör Lonnie Ballentine FS

Összességében szerintem remekül sikerült ez a draft, Rick Smith számomra ismét bizonyította, hogy remek GM lett belőle az évek alatt. Úgy gondolom, hogy a legtöbb hiányposztot sikerült pótolni.Igen, úgy gondolom annak ellenére, hogy nem draftoltunk QB-t 1/1-re. Tisztán látszik, hogy mi lesz a jövő évre a terve BoB-nak, egy nagyon erős futó játék mellett, egy rövid passzos támadójáték. Szinte biztosra veszem, hogy Fitzpatrick lesz a kezdő és Savage kap egy évet, hogy felkészüljön az NFL-re. Van a srácban potenciál, de kell még fejlődnie, főleg a pontosságában. Hátső körökben pedig jó kiegészítő vagy PS emberek jönnek. Kivéve Prosch. És UDFA-ról is jött két roster esélyes Bullough és Boswell személyében.

NFL-en A- osztályzatot kaptunk. Az mondjuk erősen érdekes, hogy az 5 körre, hogy kaptunk B+t. Ezek szerint annyira jó volt a Nix trade, hogy még a nem létező 5. körre is kaptunk egy B+t. 😊

több mint 10 éve
UDFA Offense Players:

WR Nathan Slaughter West Texas A&M
WR Travis Labhart Texas A&M
TE Anthony Denham Utah
TE Chris Coyle Arizona State
OT Bryan Witzmann South Dakota State
OT Chris Martin Central Florida
OT Matt Feiler Bloomsburg
C Kjelby Oiland Montana

UDFA Defense Players:

NT Tyrone Ezell Pittsburg
DE Wade Keliikipi Oregon
DE Sullivan Grosz Cal Poly
DE Austin Brown Miami (OH)
ILB Max Bullough Michigan State
ILB Chris Young Arizona State
ILB Brenden Daley Hawaii
OLB Chris McAllistair Baylor
OLB Cory Henry Florida Atlantic
OLB Jason Ankrah Nebraska
CB Nick Addison Bethune- Cookman
CB Marcus Williams North Dakota State

valamint Chris Boswell K Rice. Itt járunk most, amikor nyugovóra térek.Gabriel
Bulloudh és Boswell-nek még akár esélye is lehet, hogy rosterre kerüljenek.

több mint 10 éve
UDFA Offense Players:

WR Nathan Slaughter West Texas A&M
WR Travis Labhart Texas A&M
TE Anthony Denham Utah
TE Chris Coyle Arizona State
OT Bryan Witzmann South Dakota State
OT Chris Martin Central Florida
OT Matt Feiler Bloomsburg
C Kjelby Oiland Montana

UDFA Defense Players:

NT Tyrone Ezell Pittsburg
DE Wade Keliikipi Oregon
DE Sullivan Grosz Cal Poly
DE Austin Brown Miami (OH)
ILB Max Bullough Michigan State
ILB Chris Young Arizona State
ILB Brenden Daley Hawaii
OLB Chris McAllistair Baylor
OLB Cory Henry Florida Atlantic
OLB Jason Ankrah Nebraska
CB Nick Addison Bethune- Cookman
CB Marcus Williams North Dakota State

valamint Chris Boswell K Rice. Itt járunk most, amikor nyugovóra térek.
több mint 10 éve
Elvileg 1. UDFA igazolásunk: Nathan Slaughter WR West Texas A&M.
Ide szerkesztem a további érkezőket: Max Bullough ILB Michigan State.
több mint 10 éve
Akkor jött még: Jay Prosch FB, Andre Hal CB és Lonnie Ballentine FS

több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Alfred Blue, running back LSU-ból, a 6/5.-ös választásunk
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
190 centi ,140 kiló, kb ennyi, majd meglátjuk.