Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem Hageman jut róla eszembe, ő is hasonló értelmiséginek tűnik 😊www.facebook.com/jeoffrey.pagan.5www.facebook.com/photo.php?fbid=10202302285052911&set=a.1480382003921.2066090.1064934839&type=1&theater
Itt dolgozik: Defensive End
Hát nem az eszéért draftolták 😀samu09
Elárul mindent az az üres tekintete meg a szájtartása. Nem szép,de nem is okos. 😀Süsü
www.youtube.com/watch?v=h_0mft8_2QU
több mint 10 éve
DaddyBear
888
www.facebook.com/jeoffrey.pagan.5www.facebook.com/photo.php?fbid=10202302285052911&set=a.1480382003921.2066090.1064934839&type=1&theater
Itt dolgozik: Defensive End
Hát nem az eszéért draftolták 😀samu09
Elárul mindent az az üres tekintete meg a szájtartása. Nem szép,de nem is okos. 😀
több mint 10 éve
Befutott a Mini-campbe James Ferentz C Iowa is. Gondolom nem kell bemutatni a családot senkinek:cool:GabrielNekem igen 😊
több mint 10 éve
Gabriel
525
Befutott a Mini-campbe James Ferentz C Iowa is. Gondolom nem kell bemutatni a családot senkinek:cool:
több mint 10 éve
www.facebook.com/jeoffrey.pagan.5Itt dolgozik: Defensive End
Hát nem az eszéért draftolták 😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
Igazad van, benéztem.:-/Jeffery Godfrey WR Central Florida / Ő collegeban 2 évig RB volt, majd utolsó 2 évében lett Bortles elkapója./mármint QB volt, mielőtt Bortles kiszorította a kezdőbőlbaggio
Gabriel
több mint 10 éve
Jeffery Godfrey WR Central Florida / Ő collegeban 2 évig RB volt, majd utolsó 2 évében lett Bortles elkapója./mármint QB volt, mielőtt Bortles kiszorította a kezdőből
Gabriel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gabriel
525
Nem tudom emlékeztek-e rá, de idén East- West Shrine Game-en Crennel volt West edzője. Én akkor azt írtam, hogy remélem legalább 1 pár olyan játékosra felfigyel akik későbbi körökben vagy UDFA státuszban hozzánk kerülhetnek. Nos a saját csapatából Bullough és Marcus Williams, a másik csapatból Feiler és Hal került hozzánk. Közűlük ugye csak Hal volt akit draftoltunk a 7. körben. Egyébként összeszedtem és beírtam korábban az UDFA playereket, de tartozom még 1 pár névvel, ha érdekel valakit még ők is ott vannak a Rookie Mini- Campben:Jeffery Godfrey WR Central Florida / Ő collegeban 2 évig RB volt, majd utolsó 2 évében lett Bortles elkapója./
Leon Minto NT Johnson C. Smith / Fogalmam nem volt ennek az egyetemnek a létezéséről sem, a csávó 325 font./
Doug Peete OLB South Dakota State
Craig Sanders OLB Auburn / Ő DE volt Dee Ford túloldalán./
Junior Mertile CB Florida International / Az ő feltűnése azért érdekes, mert elvileg a Giants vitte/
Chris Maikranz LS Lamar / Nem hiszem Weeks, hogy nagyon remegne emiatt/
több mint 10 éve
A rookie minicamp után az összes draftolt és udfa játékos együtt edz majd a többiekkel vagy lesz már egy keretszűkítés?samu09Majd csak a 3. előszezon meccs után kell 75re szűkíteni a keretet.
több mint 10 éve
A rookie minicamp után az összes draftolt és udfa játékos együtt edz majd a többiekkel vagy lesz már egy keretszűkítés?
több mint 10 éve
Eddig sem bántam ezt a picket, de egyre jobban örülök neki. Ha jól emlékszem a középsuliból 4 csillagos QB-ként érkezett a Rutgers egyetemre, ahol frehsmanként és második éve elején 11-5-s eredményt ért el, addig amíg le nem sérült és el nem vesztette a kezdő pozíciót Chas Dodd-dal szembe, aki Savage sérülése alatt csupán 2-5-ös mutatót tudott felmutatni mégis ő maradt a kezdő. Az év végén áttranszferelt Arizona-ba...új főedző érkezett a csapathoz és tovább ment Pittsburgh-be, ahol a végzős éve egészen jóra sikerült. Remek a lábmunkája, karerőssége nagyon jó, a pontosságán kell javítani.Beszélgetés Savage középsulis edzőjével:Mennyire örülünk amúgy Savage-nek? Ennyire hátul lehet jobb lett volna egy Murray bár lehet a térde miatt nem őt választották.
www.csnhouston.com/football-houston-texans/talk/savages-hs-coach-he-was-rockyBondi
I recognize that it's odd and almost certainly foolish to get excited about a seventh round pick, but I'm excited about Andre Hal. As our TexansDC and Brett Kollmann have noted, there's reason to believe Hal could be a steal for the Texans.samu09
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.houstontexans.com/tv-media/videos/1st-Look-Rookie-minicamp-1/5d296d72-c616-4635-88b0-959fec462154 Minicamp, bakker 28 fok van Houstonban , jó nekik.
több mint 10 éve
play.google.com/store/apps/details?id=com.yinzcam.nfl.texans&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55aW56Y2FtLm5mbC50ZXhhbnMiXQ.. valaki használja?LanceVanceÉn igen az ios verziót.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
play.google.com/store/apps/details?id=com.yinzcam.nfl.texans&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55aW56Y2FtLm5mbC50ZXhhbnMiXQ.. valaki használja?
több mint 10 éve
Újabb három új játékosnak megvan a kontraktrja, Savage, Hal és Prosch.BondiLouis Nix is aláírt.
Ma kezdődik a Rookie mini camp.
több mint 10 éve
Beszélgetés Savage középsulis edzőjével:Mennyire örülünk amúgy Savage-nek? Ennyire hátul lehet jobb lett volna egy Murray bár lehet a térde miatt nem őt választották.
www.csnhouston.com/football-houston-texans/talk/savages-hs-coach-he-was-rockyBondi
I recognize that it's odd and almost certainly foolish to get excited about a seventh round pick, but I'm excited about Andre Hal. As our TexansDC and Brett Kollmann have noted, there's reason to believe Hal could be a steal for the Texans.
több mint 10 éve
Beszélgetés Savage középsulis edzőjével:www.csnhouston.com/football-houston-texans/talk/savages-hs-coach-he-was-rocky
több mint 10 éve
Újabb három új játékosnak megvan a kontraktrja, Savage, Hal és Prosch.
több mint 10 éve
A Bills feljött volna az 1/1-re, de nem fogadtuk el az ajánlatot. Pedig jó sokat kaphattunk volna....Mindenesetre az 1/9 az már lehet, hogy túl hátul lett volna, mint amire Smith-ék gondoltak,www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24563638/bills-tried-to-trade-up-to-no-1-still-landed-sammy-watkins-at-no-4
több mint 10 éve
2 újoncnak már meg is van a szerződése. Blue-nak és Ballantine-nak.És megkezdődött lassan a keret szűkítés is. 6 ember került lapátra.
több mint 10 éve
Meg valószínüleg Watt és JD is folyamatosan váltogatni fogják a helyüket illetve lehet egyértelmű passzhívásnál JD lemegy DE-beJól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.samu09Mercilus szerintem is nagyot fog fejlődni és szerintem komoly szezonja lehet jövőre, de már csak a tehetségéből kifolyólag is, nem csak az mondatja velem ezt, hog jött Clowney. Szerintem azt, hogy ha Watt és Clowney egy oldalon játszana, szerintem semmi könnyebbséget nem jelenteni Mercilus-nak, mert attól még az LT nem fog átváltani a jobb oldalra. Ebben az esetben a fal jobboldali blokkolása köthetné fel igencsak a gatyáját.Bondi
több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.samu09Mercilus szerintem is nagyot fog fejlődni és szerintem komoly szezonja lehet jövőre, de már csak a tehetségéből kifolyólag is, nem csak az mondatja velem ezt, hog jött Clowney. Szerintem azt, hogy ha Watt és Clowney egy oldalon játszana, szerintem semmi könnyebbséget nem jelenteni Mercilus-nak, mert attól még az LT nem fog átváltani a jobb oldalra. Ebben az esetben a fal jobboldali blokkolása köthetné fel igencsak a gatyáját.
több mint 10 éve
Ha így lesz még én is simán elférnék DB-nek mögöttük 😀Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.samu09Romeo bácsi majd tudja 😉 minden esetre van variálási lehetősége.LanceVance
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.samu09Romeo bácsi majd tudja 😉 minden esetre van variálási lehetősége.
több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.