Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
 www.facebook.com/jeoffrey.pagan.5
Itt dolgozik: Defensive End
Hát nem az eszéért draftolták 😀samu09
 www.facebook.com/photo.php?fbid=10202302285052911&set=a.1480382003921.2066090.1064934839&type=1&theater

Elárul mindent az az üres tekintete meg a szájtartása. Nem szép,de nem is okos. 😀Süsü
Nekem Hageman jut róla eszembe, ő is hasonló értelmiséginek tűnik 😊
 www.youtube.com/watch?v=h_0mft8_2QU
több mint 10 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Hát nem az eszéért draftolták 😀samu09
 www.facebook.com/photo.php?fbid=10202302285052911&set=a.1480382003921.2066090.1064934839&type=1&theater

Elárul mindent az az üres tekintete meg a szájtartása. Nem szép,de nem is okos. 😀
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Befutott a Mini-campbe James Ferentz C Iowa is. Gondolom nem kell bemutatni a családot senkinek:cool:Gabriel
Nekem igen 😊
több mint 10 éve
Gabriel Houston Texans 525
Befutott a Mini-campbe James Ferentz C Iowa is. Gondolom nem kell bemutatni a családot senkinek:cool:
több mint 10 éve
Hát nem az eszéért draftolták 😀
több mint 10 éve
Jeffery Godfrey WR Central Florida / Ő collegeban 2 évig RB volt, majd utolsó 2 évében lett Bortles elkapója./
Gabriel
mármint QB volt, mielőtt Bortles kiszorította a kezdőbőlbaggio
Igazad van, benéztem.:-/
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Jeffery Godfrey WR Central Florida / Ő collegeban 2 évig RB volt, majd utolsó 2 évében lett Bortles elkapója./
Gabriel
mármint QB volt, mielőtt Bortles kiszorította a kezdőből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem tudom emlékeztek-e rá, de idén East- West Shrine Game-en Crennel volt West edzője. Én akkor azt írtam, hogy remélem legalább 1 pár olyan játékosra felfigyel akik későbbi körökben vagy UDFA státuszban hozzánk kerülhetnek. Nos a saját csapatából Bullough és Marcus Williams, a másik csapatból Feiler és Hal került hozzánk. Közűlük ugye csak Hal volt akit draftoltunk a 7. körben. Egyébként összeszedtem és beírtam korábban az UDFA playereket, de tartozom még 1 pár névvel, ha érdekel valakit még ők is ott vannak a Rookie Mini- Campben:

Leon Minto NT Johnson C. Smith / Fogalmam nem volt ennek az egyetemnek a létezéséről sem, a csávó 325 font./
Doug Peete OLB South Dakota State
Craig Sanders OLB Auburn / Ő DE volt Dee Ford túloldalán./
Junior Mertile CB Florida International / Az ő feltűnése azért érdekes, mert elvileg a Giants vitte/
Chris Maikranz LS Lamar / Nem hiszem Weeks, hogy nagyon remegne emiatt/
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A rookie minicamp után az összes draftolt és udfa játékos együtt edz majd a többiekkel vagy lesz már egy keretszűkítés?samu09
Majd csak a 3. előszezon meccs után kell 75re szűkíteni a keretet.
több mint 10 éve
A rookie minicamp után az összes draftolt és udfa játékos együtt edz majd a többiekkel vagy lesz már egy keretszűkítés?
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Beszélgetés Savage középsulis edzőjével:

www.csnhouston.com/football-houston-texans/talk/savages-hs-coach-he-was-rockyBondi
Mennyire örülünk amúgy Savage-nek? Ennyire hátul lehet jobb lett volna egy Murray bár lehet a térde miatt nem őt választották.

I recognize that it's odd and almost certainly foolish to get excited about a seventh round pick, but I'm excited about Andre Hal. As our TexansDC and Brett Kollmann have noted, there's reason to believe Hal could be a steal for the Texans.samu09
Eddig sem bántam ezt a picket, de egyre jobban örülök neki. Ha jól emlékszem a középsuliból 4 csillagos QB-ként érkezett a Rutgers egyetemre, ahol frehsmanként és második éve elején 11-5-s eredményt ért el, addig amíg le nem sérült és el nem vesztette a kezdő pozíciót Chas Dodd-dal szembe, aki Savage sérülése alatt csupán 2-5-ös mutatót tudott felmutatni mégis ő maradt a kezdő. Az év végén áttranszferelt Arizona-ba...új főedző érkezett a csapathoz és tovább ment Pittsburgh-be, ahol a végzős éve egészen jóra sikerült. Remek a lábmunkája, karerőssége nagyon jó, a pontosságán kell javítani.

több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
 www.houstontexans.com/tv-media/videos/1st-Look-Rookie-minicamp-1/5d296d72-c616-4635-88b0-959fec462154 Minicamp, bakker 28 fok van Houstonban , jó nekik.

több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
 play.google.com/store/apps/details?id=com.yinzcam.nfl.texans&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55aW56Y2FtLm5mbC50ZXhhbnMiXQ.. valaki használja?LanceVance
Én igen az ios verziót.
több mint 10 éve
 play.google.com/store/apps/details?id=com.yinzcam.nfl.texans&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55aW56Y2FtLm5mbC50ZXhhbnMiXQ.. valaki használja?

több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Újabb három új játékosnak megvan a kontraktrja, Savage, Hal és Prosch.Bondi
Louis Nix is aláírt.
Ma kezdődik a Rookie mini camp.
több mint 10 éve

www.csnhouston.com/football-houston-texans/talk/savages-hs-coach-he-was-rockyBondi
Mennyire örülünk amúgy Savage-nek? Ennyire hátul lehet jobb lett volna egy Murray bár lehet a térde miatt nem őt választották.

I recognize that it's odd and almost certainly foolish to get excited about a seventh round pick, but I'm excited about Andre Hal. As our TexansDC and Brett Kollmann have noted, there's reason to believe Hal could be a steal for the Texans.
több mint 10 éve

www.csnhouston.com/football-houston-texans/talk/savages-hs-coach-he-was-rocky

több mint 10 éve
Újabb három új játékosnak megvan a kontraktrja, Savage, Hal és Prosch.

több mint 10 éve
A Bills feljött volna az 1/1-re, de nem fogadtuk el az ajánlatot. Pedig jó sokat kaphattunk volna....Mindenesetre az 1/9 az már lehet, hogy túl hátul lett volna, mint amire Smith-ék gondoltak,

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24563638/bills-tried-to-trade-up-to-no-1-still-landed-sammy-watkins-at-no-4

több mint 10 éve
2 újoncnak már meg is van a szerződése. Blue-nak és Ballantine-nak.
És megkezdődött lassan a keret szűkítés is. 6 ember került lapátra.

több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.samu09
Mercilus szerintem is nagyot fog fejlődni és szerintem komoly szezonja lehet jövőre, de már csak a tehetségéből kifolyólag is, nem csak az mondatja velem ezt, hog jött Clowney. Szerintem azt, hogy ha Watt és Clowney egy oldalon játszana, szerintem semmi könnyebbséget nem jelenteni Mercilus-nak, mert attól még az LT nem fog átváltani a jobb oldalra. Ebben az esetben a fal jobboldali blokkolása köthetné fel igencsak a gatyáját.Bondi
Meg valószínüleg Watt és JD is folyamatosan váltogatni fogják a helyüket illetve lehet egyértelmű passzhívásnál JD lemegy DE-be
több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.samu09
Mercilus szerintem is nagyot fog fejlődni és szerintem komoly szezonja lehet jövőre, de már csak a tehetségéből kifolyólag is, nem csak az mondatja velem ezt, hog jött Clowney. Szerintem azt, hogy ha Watt és Clowney egy oldalon játszana, szerintem semmi könnyebbséget nem jelenteni Mercilus-nak, mert attól még az LT nem fog átváltani a jobb oldalra. Ebben az esetben a fal jobboldali blokkolása köthetné fel igencsak a gatyáját.

több mint 10 éve
Romeo bácsi majd tudja 😉 minden esetre van variálási lehetősége.LanceVance
Ha így lesz még én is simán elférnék DB-nek mögöttük 😀
több mint 10 éve
Romeo bácsi majd tudja 😉 minden esetre van variálási lehetősége.

több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy ha Reed bemozog Cushing mellé akkor Bohóc Watt mögött fog játszani? Ha így lenne Mercilus elég fasza szezont futna, mivel a figyelem inkább a másik oldalra menne, ő pedig szép csendben gyilkolhatna. De lehet csak én látom így.