Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
6/1.-re Jeoffrey Pagan defensive endet húztuk Alabamából. Sokat nem tudok róla, de kellett az ember 5 technique DE poziba. Watton és Cricken kívűl nem sok mindenünk volt itt
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Elnézve a videóit tisztességesen dobja a lasztit, Bob biztos lát benne valamit, reméljük a legjobbakat.
több mint 10 éve
Tom Savage😀swatt99Reméljük BoB kinevel belőle egy szolid kis pocket passert, a karja megvan hozzá. Ha nem jön össze na bumm, vesztettünk egy késői 4. köröst.
több mint 10 éve
érdekes választás azért, de nekem a bent maradók közül Murray játéka tetszett a legjobban. azért a kérdés majd Tc környékén felmerül, hogy a jelenlegi felhozatalból a rostereteken ki fogja magának kivívni a kezdő Qb szerepét (mivel a veteránok nem acélosak azért enyhén szólva sem ).Tom Savage😀swatt99Hát...kiváncsi leszek. Jobban tetszett McCarron és Murray játéka, de elég bíztatóan dobált Savage is.Bondi
több mint 10 éve
Tom Savage😀swatt99Hát...kiváncsi leszek. Jobban tetszett McCarron és Murray játéka, de elég bíztatóan dobált Savage is.
több mint 10 éve
Tom Savage😀
több mint 10 éve
Azért van még bent egy két igen jól csengő név. Kíváncsi vagyok, hogy fogunk e már QB-t húzni vagy még mindig toljuk.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Még érdekes játékos lehet: Seastrunk, Abbrederis, Herron, A. Richardson, Fleming,QB lehet még McCarron, Savage, Mettenberger, OG-t húztunk de még benn van Dozier, C. Richardson, Yankey. Védelembe Quarles, C. Smith, Jeffcoat, Reilly, Gayle, A. Johnson, McCullers, C. Reid, C.Jones, T. Smith, Tripp, Zumwalt, Smallwood, CB-be Desir, Roberson, R. Reynolds, Purifoy, Hampton, D. Bailey.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Nekem jó lenne Skov a kör végén, ha benn marad.
több mint 10 éve
Kire számíthatunk ma?LanceVanceILB,QB lassan jó lenne esetleg nickel corner.
több mint 10 éve
Ja, ezt mondják. De ezt már leírtam a draft topikban pár napja. Ez szvsz nem is lenne olyan gáz, Jernigan is kiment, holott most bukott le a teszten. Mettenbergernál közvetlenül draft előtti napon látott napvilágot, hogy a hátával van valami és ez red flag lehet pár csapat számára. Nem tudom, hogy pontosan mi, mert nem néztem utána, de feltételezem ez is közrejátszik a csúszásában. De remélem őt nem viszi el a Texans. 😊Valóban, mondjuk Matyi drugtest fail meg orvosi gondok számomra még nem volt meg ekkor.szabaÉn azt olvastam, h elméletileg neki azért volt valami ilyen a vérében, mert a rehabilitációnál valamelyik "gyógyszer" bekevert 😛sevarafa
több mint 10 éve
Valóban, mondjuk Matyi drugtest fail meg orvosi gondok számomra még nem volt meg ekkor.szabaÉn azt olvastam, h elméletileg neki azért volt valami ilyen a vérében, mert a rehabilitációnál valamelyik "gyógyszer" bekevert 😛
több mint 10 éve
szaba
10 553
Valóban, mondjuk Matyi drugtest fail meg orvosi gondok számomra még nem volt meg ekkor.
több mint 10 éve
Rosszul írtad le, nemde? 😀Én is ezt mondom... Mettenbergr 2. kör, Moses 2. kör, most leírom.szabaAzért ne túlozzunk...sevarafaVariáltam ma egy mock draftot 😀 én nagyon elfogadnám ezt a névsort...Ti?Ez kb. annyira reális, mint ha 2/1 Mack lenne, 3/1 meg Manziel.szaba
Round 1 Pick 1: Jadeveon Clowney, DE, South Carolina
Round 2 Pick 1: Louis Nix, DT, Notre Dame
Round 3 Pick 1: Morgan Moses, OT, Virginia
Round 4 Pick 1: Zach Mettenberger, QB, LSU
Round 4 Pick 35 (COMP): Christian Jones, ILB, Florida State
Round 5 Pick 1: Andre Williams, RB, Boston College
Round 6 Pick 1: Devon Kennard, OLB, Southern California
Round 6 Pick 5: Isaiah Lewis, SS, Michigan State
Round 6 Pick 35 (COMP): Andre Hal, CB, Vanderbilt
Round 7 Pick 1: Jeff Janis, WR, Saginaw Valley
Round 7 Pick 41 (COMP): De'Anthony Thomas, RB, Oregon
sevarafa
több mint 10 éve
Interjúm a tegnapi választott Louis Nix edzőjével: insidehandoff.com/2014/04/23/the-coachs-view-louis-nix-iii/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
na, NIXet eltaláltam 😍
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Én egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy esetleg ne Fitzpatrick kezdjen hanem mondjuk Keenum.BondiBob lehet lát benne annyit hogy egy jó futójáték meg egy bika D mellé elég legyen mint game manager QB, simán elképzelhető.
több mint 10 éve
Én egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy esetleg ne Fitzpatrick kezdjen hanem mondjuk Keenum.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
www.youtube.com/watch?v=zL1gUjIf79s PO-run lesz itt, én már látom 😊
több mint 10 éve
Ezek eddig teljesen jó pickek, Nix is ha egészséges, nagy steal.Csak hát ugye végig kezd az az érzésem lenni, mint a KC-nál, hogy egyre erősebb a roster, minőségi játékosok jönnek, de kitörölhetik velük a seggüket az edzői stábban, mert a W-hez kelleni valami olyan QB is, aki ellát a TE-kig. Mondjuk eléggé arra hajaz nekem a történet, hogy már a 2015-ös QB classt nézitek nagyban, idén meg lesz ami lesz, csak hát szerintem ez meg elég tré hozzáállás lenne így, már most ilyen hamar. Hát BOB tudja, mindenesetre Fitz okoz majd még néhány kellemetlen percet majd. 😀
Bár bent van még Mettenberger, ő nagyon jó pick lenne szvsz.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Pontosan Newton cserének tűnik, B. Williams meg OG cserének! Tavaly ezt még fordítva gondoltuk. Mármint Quess és B. Williams helyét. Mindenesetre továbbra is érdekesnek tartom ahogy W. Smith távozott. Sokkal jobbnak tartottam mint Brooksot.Állítólag a héten a veteránoknak tartott mini-campben Quess olyan teljesítményt tett az asztalra hogy máris neki áll a zászló RT-ben.GabrielAz jó lenne, mert Newton inkább backup kaliberDC