Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Lehet Garoppolot huzzuk. Ahhoz mit szólnátok ?sevarafaÉn azt mondom miért ne ha BOB-nak ő kell akkor legyen. 3 vagy későbbi körös választott lesz itt már végülis mindegy hogy ki mert csak szerencse kérdése én azért Boyd-ot megpróbálnám.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Én is Tuittra tippelnék, ideális 3-4 DE, aki esetleg még NT is tud játszani. Nixnél gyanús, hogy a térdeinek annyi, csak akkor szabad behúzni, ha tuti egészséges.Egyébként azt mondják róla hogy 304 fontja ellenére baromi robbanékony. Azt hiszem inkább DE lenne, a nagyobb fajtából. Úgy tudom Crennel szerint 320 font alatt nincs NT. Ez a felfogása mondjuk nagyban különbözik Wade teóriájától.
Carr nem lesz 2/1. szerintem. Ha ilyen korán akartunk volna irányítót húzni, akkor feltradeltünk volna pár helyet, hogy biztos mienk legyen a kiszemelt játékos.DC
több mint 10 éve
Gabriel
525
Lehet Garoppolot huzzuk. Ahhoz mit szólnátok ?sevarafaIgazából nekem innentől mindegy. Most úgy gondolom kiment az a 3 irányító akiről úgy gondoltam hogy week 1 starter lehet. Én ma nem húznék irányítót, talán holnap McCarront, ha benn lesz, őt is csak azért mert szimpatikus. A többi már nem hoz lázba.
több mint 10 éve
Lehet Garoppolot huzzuk. Ahhoz mit szólnátok ?
több mint 10 éve
2/1 ért milyen picket lehet várni ha lenne trade?swatt99második+4-ik kört kb...ha kör vége, akkor lehet második és harmadik kör is akár... de szerintem ne tradeljünk... 😊 vannak még zsír játékosok
több mint 10 éve
2/1 ért milyen picket lehet várni ha lenne trade?
több mint 10 éve
Én is Tuittra tippelnék, ideális 3-4 DE, aki esetleg még NT is tud játszani. Nixnél gyanús, hogy a térdeinek annyi, csak akkor szabad behúzni, ha tuti egészséges. Carr nem lesz 2/1. szerintem. Ha ilyen korán akartunk volna irányítót húzni, akkor feltradeltünk volna pár helyet, hogy biztos mienk legyen a kiszemelt játékos.
több mint 10 éve
Èn is így gondolom a Mallet ügyet ilyen magas picket nem szabad érte adni 6.körből az egyik mehet ha nagyon kell nekik. Én Hagemant írtam de Tuitt és Nix se rossz választás van sok need de azon se lennék meglepődve ha letrade lenne.Warnerék azt ecsetelték, hogy Carrt kéne vinnetek. 😀Igen megy, remélem duma is marad. Minek adnánk 3. vagy 4. körös picket egy olyan irányítóért, aki még meg sem mutatta mit tud? Az újoncok 3-4 évvel fiatalabbak nála.
Amúgy megy a duma Ryan Mallett dealről, szerintem lenne és van is benne ráció.nfl_lover
Amúgy akit még nagyon el tudok képzelni 2.körben az Tuitt. Combine, Pro Day, Private Visit. Eléggé megnézhette magának Crennel.Gabriel
több mint 10 éve
Rohadna ki a lelke Rick Smithnek O'Brienestől meg mindenestől! Fenn vok 3/4 6-ig és 32-nél mikor már széles vigyorral nyugtázom 4 óra imádság után hogy lehet holnap meglesz az új franchise QB, betradel elénk a Vikings. Mi miért nem tudtunk 1 kibaszott helyet felmenni hogy legyen NORMÁLIS irányítónk? 1 hely, mit kért volna a Seahawks, a 7/1-es cetlinket? Vagy a Schaubért kapott 6/5-öt? Vigyék. Őket ismerve jobb játékost húztak volna ott, mint 2/1-nél. Mert személyes véleményem szerint egyetlen normális irányító maradt, de őt nem szabad Houstonba hozni. Állandóan a bátyjához hasonlítgatnák és ez kicsinálná szerintem. Nekem is megvan a Boardom, egyértelműen Nix van az első helyen nálam is. Védők közül még Jernigan lehetne érdekes, bár nem tudom most akkor Clowney OLB lesz? Jernigan csak akkor jó és ha tud 3-4 DE-t játszani. Támadók közül megemlíteném Lee-t. Bár nem akkora need az elkapó, + a meglevőknek se lesz ki passzoljon, csak a tehetsége miatt. Ott van Sua-Filo és ha nincs normális RT a csapatban az edzők szerint / bár valszeg ők azt hiszik van jó QB/, akkor Kouandjio. Illetve Carr, akiről leírtam miért nem lenne jó szerintem.Gabriel1/1-en voltunk. Ha annyira akartuk volna Teddy-t akkor be tudtuk volna húzni ott is, de akár fel is tradelhettünk volna az 1. kör végébe. Nyílván az FO megvizsgálta és nem találták elég jónak Bridgewater-t, ahhoz, hogy draftoljuk. Vagy kinéztek valakit hátsóbb körben vagy a jövő évre hagyjuk a QB kérdést.
több mint 10 éve
Hageman- hez mit szólnátok? Nfl.com on Nix előtt van volt is vele privát beszélgetés. Olvastam róla hogy 3-4 be jó lehet endnek is.swatt99Én egy kicsit túlértékeltnek érzem Hageman-t. Nem szeretném, ha őt húznánk a 2. körben.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Warnerék azt ecsetelték, hogy Carrt kéne vinnetek. 😀Igen megy, remélem duma is marad. Minek adnánk 3. vagy 4. körös picket egy olyan irányítóért, aki még meg sem mutatta mit tud? Az újoncok 3-4 évvel fiatalabbak nála.
Amúgy megy a duma Ryan Mallett dealről, szerintem lenne és van is benne ráció.nfl_lover
Amúgy akit még nagyon el tudok képzelni 2.körben az Tuitt. Combine, Pro Day, Private Visit. Eléggé megnézhette magának Crennel.
több mint 10 éve
Warnerék azt ecsetelték, hogy Carrt kéne vinnetek. 😀Ja, megkaphatná David mezszámát, és akkor a szurkolók leporolhatnák a régi mezeket, persze, ha még nem égették el mindet.😊
nfl_lover
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Warnerék azt ecsetelték, hogy Carrt kéne vinnetek. 😀Amúgy megy a duma Ryan Mallett dealről, szerintem lenne és van is benne ráció.
több mint 10 éve
Hageman- hez mit szólnátok? Nfl.com on Nix előtt van volt is vele privát beszélgetés. Olvastam róla hogy 3-4 be jó lehet endnek is.
több mint 10 éve
Egy év után újra együtt, asszem idén sem hagyok ki egy Tex meccset sem. Amúgy én is Nix-et vinném a helyetekben.több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem nem csináltátok jól túl nagy ez a Clowney hype...Mack nagyobb fitt kett volna ha már védő....De kelett volna egy QB...
több mint 10 éve
Gabriel
525
Rohadna ki a lelke Rick Smithnek O'Brienestől meg mindenestől! Fenn vok 3/4 6-ig és 32-nél mikor már széles vigyorral nyugtázom 4 óra imádság után hogy lehet holnap meglesz az új franchise QB, betradel elénk a Vikings. Mi miért nem tudtunk 1 kibaszott helyet felmenni hogy legyen NORMÁLIS irányítónk? 1 hely, mit kért volna a Seahawks, a 7/1-es cetlinket? Vagy a Schaubért kapott 6/5-öt? Vigyék. Őket ismerve jobb játékost húztak volna ott, mint 2/1-nél. Mert személyes véleményem szerint egyetlen normális irányító maradt, de őt nem szabad Houstonba hozni. Állandóan a bátyjához hasonlítgatnák és ez kicsinálná szerintem. Nekem is megvan a Boardom, egyértelműen Nix van az első helyen nálam is. Védők közül még Jernigan lehetne érdekes, bár nem tudom most akkor Clowney OLB lesz? Jernigan csak akkor jó és ha tud 3-4 DE-t játszani. Támadók közül megemlíteném Lee-t. Bár nem akkora need az elkapó, + a meglevőknek se lesz ki passzoljon, csak a tehetsége miatt. Ott van Sua-Filo és ha nincs normális RT a csapatban az edzők szerint / bár valszeg ők azt hiszik van jó QB/, akkor Kouandjio. Illetve Carr, akiről leírtam miért nem lenne jó szerintem.
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, ha bent maradt volna Teddy, akkor se húzzuk be 2/1-en. Azt, hogy valaki elénk fog tradelni, már kilométerekről lehetett látni. Ha nagyon akartuk volna, akkor biztos nem kockáztatunk, és beáldoztuk volna a saját negyedik körösünket. Sajnálom, mert én szerettem volna nálunk látni, de már megszoktam, hogy FO sokszor másképp vélekedik, és igazából Teddy a kiválasztását követő interjúban is elég összefüggéstelenül beszélt, lehet tényleg több probléma van vele, mint gondolnánk
több mint 10 éve
Azoknak akik esetleg nem olvasnák a Draft topikot, itt van az interjúm Jadeveon Clowney edzőjével: insidehandoff.com/2014/05/08/the-coachs-view-jadeveon-clowney/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.houstontexans.com/tv-media/videos/Clowney-My-life-just-changed/de01a189-aee4-4523-9d6b-707ca4180c11 jó lessz , na , de a Vikings rohadna meg, majdnem bejött a tippem. Nixet tényleg nem szabad nem behúzni. Érdekes ez a draft.
több mint 10 éve
2/1-re legalább annyira kardoskodnék Nix mellett, mint azt Seva tette 1/1-re Clowney mellett. Nem szabad bent hagynunk. És utána egy pár körig jöhetnének a pickek az Offense-be. 3/1-re egy Guard és 4/1-re pedig McCarron/Murray/Boyd hármasból egy project irányító.
több mint 10 éve
Just finished interviews with Clowney. What a humble young man. Love his mother. Going to buy her anything she wants, a house first.Gyerünk Clowney, sok sikert Houstonban. Igazán örömteli volt a reakcióját is látni a kiválasztásnál. Úgy gondolom, hogy jó úton indultunk el ezzel az 1/1-el.
több mint 10 éve
A DT poszt hatalmas nagy need.Hol vagy Seva? Megvan Clowney 😀Nagy a boldogságom 😊 én most nixet hoznám! 😊 ti? 😊 de igaz suafilonak is örülnék...sevarafa
Jön a 2/1, nagyon jó emberek maradtak bent. Nix és Sua-Filo. Remélem a kettő közül jön valaki.Bondi