Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
QB sztori:Kezdő QB tipp?LanceVanceKeenumra voksolok.Nem volt olyan rossz az első pár meccsén.Idén itt van egy teljes offseason felkészíthetik rendesen.Fitzbe én nem látok semmit, hasonló kaliber mint Schaub volt. Savage-ről meg semmit nem tudok egyenlőre.
Más: Andre Johnson kapcsolatba elmondaná valaki hogy mi a problémája? Új stáb oké hogy nem jött irányító első körbe ,de mi garantálta volna ha jön az jó lett volna. Honnan tudja hogy ez az új rendszer nem fog működni. SB győzelem sehol sincs garantálva ez nem az a liga hogy előre le lehet bármit is játszani. Vagy nem értem mi nem jó neki pénzt is elég szépen kap.swatt99
Én szinte biztos vagyok abban, hogy Fitz fog kezdeni. Mondhathja BOB, hgy nyitott a QB kérdés, lehet itt bármi... Ha KEenum-ban látták vna a fantáziát kezdőnek, akkor nem hoztak volna évi 3,7M-ért egy irányítót, lényegtelen is hogy ki az... Akkor tudom elképzelni, hogy nem Fitz kezd, ha valaki sokkal sokkal jobb teljesítményt mutat BOB-éknak, mint Fitz... (mellesleg ha QB-t hoztunk volna 1/1-nek, akkor is ezt mondanám)...
Andre Johnson ügy:
Nagyon nehéz sztori. Én nagyon szeretem, de nálam alapba rosszul jött le az, hogy draft után csinálja azt amit csinál... illetve akkor derült ki, hogy ez lesz... Még akkor sem szép húzás ez tőle, ha ő kitartott a csapatért stb, meg az életét itt töltötte. Ha draft előtt célozgat erre, vagy direktbe megmondja BOB-nak, hogy figyelj, ha nem hoztok irányítót akkor lépek, az teljesen más dolog lett volna. Így draft után, ha elmegy, akkor jó sok DM, Hopkins-szon kívül nincs normális elkapónk... mondja azt valaki, hogy ez szép, vagy korrekt dolog a csapattal szembe....
Ha nem azért csinálja ezt, mert a QB-t későn húztuk, akkor is szar az időzítés, nem hiszem, hogy ez most jutott eszébe, lehetett volna draft előtt, vagy Fa előtt mondani, és akkor lehetett volna jó trade-et csinálni, vagy a csapat jobban fel tudott volna készülni erre az egészre.
Félreértés ne essék: megértem őt, és totál igaza van, jelenleg a csapatot újra kell építeni, megértem, hogy ő már volt ilyen helyzetben itt tbbször is, meg ez hosszú folyamat szerinte stb... De melyik csapat lenne az, ahova ha elmenne, akkor garantált lenne a SB győzelem? Egyik sem... Ki tudna kifizetni így hirtelen egy AJ szerződést? Egyik SB esélyes csapat sem ha jól tudom, pláne nem egy 30 feletti elkapóért...
Szerintem az egészet jobban átgondolhatta volna, és szezon után azonnal le kellett vna ülni az illetékesekkel beszélni...
Legalább azon a szinten, hogy mennyit áldozna be a fizetéséből, ha el akar menni mindenképpen, trade vagy cut keretein belül...
több mint 10 éve
Kezdő QB tipp?LanceVanceKeenumra voksolok.Nem volt olyan rossz az első pár meccsén.Idén itt van egy teljes offseason felkészíthetik rendesen.Fitzbe én nem látok semmit, hasonló kaliber mint Schaub volt. Savage-ről meg semmit nem tudok egyenlőre.
Más: Andre Johnson kapcsolatba elmondaná valaki hogy mi a problémája? Új stáb oké hogy nem jött irányító első körbe ,de mi garantálta volna ha jön az jó lett volna. Honnan tudja hogy ez az új rendszer nem fog működni. SB győzelem sehol sincs garantálva ez nem az a liga hogy előre le lehet bármit is játszani. Vagy nem értem mi nem jó neki pénzt is elég szépen kap.
több mint 10 éve
Szerintetek ha Clowney-nak olyan szezonja lesz, mint mondjuk Watt-nak az első szezonja volt, akkor rárakják a bust-ot az 1/1 miatt?
több mint 10 éve
houseofhouston.com/2014/05/24/houston-texans-choice-clear-start-case-keenum/Ezt a részét ti is így gondoljátok?:
I’d like to endorse Case Keenum as our starting quarterback for next season! The guy is extremely multi-faceted and I believe that he deserves a chance to start under center.
I honestly think that Bill O’Brien‘s offensive style can be personally suited to Keenum’s intangibles that would cause him to thrive.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Tök érdekes hogy akármelyik pickünkről van szó, valami nfles vagy texasi "szakértő" előadja hogy mekkora tehetség, meg hogy mennyire a kedvence volt, plusz előadják a korábbi edzői is hogy a srác hatalmas erősítés meg lopás meg tehetség meg a tökömtudja. Ez csak nekem cseszi a szememet?LanceVanceEz minden évben így van. Az offseasonben mindenki óriási király, meg leendő klublegenda, meg potenciális holloffémör. Kicsit tényleg idegesítő, mert bőven elég lenne, ha leírnák vagy elmondanák hogy szerintük ezeknek a srácoknak ez az erősségük, az a gyengéjük, tippelnének hogy reálisan ez mire lehet elég. De egyébként szerintem ebben a csapatok is hibásak mert elővezetik hogy milyen jól válogatták össze az embereiket, és ebben az időszakban "természetesen" a 32 gárdából 23-nak van esélye bejutni a Superbowlba. Aztán majd pár hónap és kiderül mi a valóság.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Tök érdekes hogy akármelyik pickünkről van szó, valami nfles vagy texasi "szakértő" előadja hogy mekkora tehetség, meg hogy mennyire a kedvence volt, plusz előadják a korábbi edzői is hogy a srác hatalmas erősítés meg lopás meg tehetség meg a tökömtudja. Ez csak nekem cseszi a szememet?
több mint 10 éve
Gabriel
525
Cushing twitteren írta hogy biztos benne hogy mind a 16 meccsen pályán lesz a következő szezonban. Nem számít PO-ra 😀samu09Én sem....
több mint 10 éve
Cushing twitteren írta hogy biztos benne hogy mind a 16 meccsen pályán lesz a következő szezonban. Nem számít PO-ra 😀
több mint 10 éve
CJ is megkapta a szerződését. Már csak Clowney-nak és Xavier-nek nincsen meg.
több mint 10 éve
Tony Pauline infói szerint majdnem Bortlest vittétek 1/1en:Hát ez a cikk elég mondva csináltnak tűnik. Azt mindenki látta, hogy két kártya volt kitöltve, de nyilván nem abban a 10 percben döntötték el, mikor 4 hónapjuk volt rá. Valszeg azért volt az egész, hogy hátha egy GM annyira akar egy játékost, hogy megijed és inkább feltradel érte (a Ti Davideteknek elégé tele volt a gatyója például).
The Texans held the first pick in the draft and there’s was much intrigue right up until the final minutes. Houston seriously considered Blake Bortles with the initial selection and I’m told they had two cards filled out at their table. One had Bortles name on it while the other listed the team’s eventual selection, Jadeveon Clowney. In the end Clowney was the smart pick and was made in large part based on fear; the team was afraid of passing up such a potentially dominant defender.A draftotokért amúgy odavan:
www.draftinsider.net/blog/?p=9760iktriad
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mondjuk Marionál Bush sokkal rosszabb választás lett volna, és valószínűleg VY is, sőt az első tíz pickből mindegyik rosszabb választás lett volna, talán D'Brickashaw kivételével.
több mint 10 éve
Sok év múlva fog kiderülni, mi volt az okos döntés. Láttunk már egy Mariot 1/1-re, aki hiába volt egy állat, magát a csapat sikerességét nem tudta megalapozni. Lehet most is ez lesz, de lehet, hogy ezúttal a W-k is jönni fognak.
több mint 10 éve
Tony Pauline infói szerint majdnem Bortlest vittétek 1/1en:az hogy okos döntés volt-e az majd szezon végén derül ki. De minden esetre jó megtudni végül az ilyeneket.
The Texans held the first pick in the draft and there’s was much intrigue right up until the final minutes. Houston seriously considered Blake Bortles with the initial selection and I’m told they had two cards filled out at their table. One had Bortles name on it while the other listed the team’s eventual selection, Jadeveon Clowney. In the end Clowney was the smart pick and was made in large part based on fear; the team was afraid of passing up such a potentially dominant defender.A draftotokért amúgy odavan:
www.draftinsider.net/blog/?p=9760iktriad
több mint 10 éve
Tony Pauline infói szerint majdnem Bortlest vittétek 1/1en:The Texans held the first pick in the draft and there’s was much intrigue right up until the final minutes. Houston seriously considered Blake Bortles with the initial selection and I’m told they had two cards filled out at their table. One had Bortles name on it while the other listed the team’s eventual selection, Jadeveon Clowney. In the end Clowney was the smart pick and was made in large part based on fear; the team was afraid of passing up such a potentially dominant defender.A draftotokért amúgy odavan:
www.draftinsider.net/blog/?p=9760
több mint 10 éve
Off, és még korai is, de inkább időben, mint később. Aki esetleg szeretne egy ilyen, elsősorban AFC South fanok számára indított fantasy játékban részt venni, az jelezze a linkelt topicban. (Részletek, megbeszélés, csatlakozás részletei ott.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Braman elment, Sharpton is. Ha Reed tényleg ILB lesz akkor Cush-on kívül csak Bullough van.Nem telített a poszt egy kicsit?LanceVancewww.youtube.com/watch?v=oQTlcFJDxZgSzinte biztosra veszem, hogy a csapatnál fog maradni. Szerintem ő nagy steal lehet.Bondi
#40. udfa-ként került Houstonba. Azt írják hihetetlenül intelligens (LB-hez képest 😀 ) de nfl-ben masszív backup posztot jósolnak neki. Remekül olvassa a felállásokat, egy-egy 4. és inch-nél fontos dolgokat vehet majd észre, persze ha megmarad a rosteren.samu09
több mint 10 éve
Tegnap is volt pár mozgás rosteren.Signed
WR Lacoltan Bester
DE Julius Warmsley
Released
WR Andy Cruse
DL Tyrone Ezell
WR Nathan Slaughter
T Chris Martin
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Nem telített a poszt egy kicsit?www.youtube.com/watch?v=oQTlcFJDxZgSzinte biztosra veszem, hogy a csapatnál fog maradni. Szerintem ő nagy steal lehet.Bondi
#40. udfa-ként került Houstonba. Azt írják hihetetlenül intelligens (LB-hez képest 😀 ) de nfl-ben masszív backup posztot jósolnak neki. Remekül olvassa a felállásokat, egy-egy 4. és inch-nél fontos dolgokat vehet majd észre, persze ha megmarad a rosteren.samu09
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=oQTlcFJDxZgSzinte biztosra veszem, hogy a csapatnál fog maradni. Szerintem ő nagy steal lehet.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=oQTlcFJDxZg#40. udfa-ként került Houstonba. Azt írják hihetetlenül intelligens (LB-hez képest 😀 ) de nfl-ben masszív backup posztot jósolnak neki. Remekül olvassa a felállásokat, egy-egy 4. és inch-nél fontos dolgokat vehet majd észre, persze ha megmarad a rosteren.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Jó hát nem agysebészek a srácok xDNekem Hageman jut róla eszembe, ő is hasonló értelmiséginek tűnik 😊www.facebook.com/jeoffrey.pagan.5www.facebook.com/photo.php?fbid=10202302285052911&set=a.1480382003921.2066090.1064934839&type=1&theater
Itt dolgozik: Defensive End
Hát nem az eszéért draftolták 😀samu09
Elárul mindent az az üres tekintete meg a szájtartása. Nem szép,de nem is okos. 😀Süsü
www.youtube.com/watch?v=h_0mft8_2QUDC