Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Denver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....Off:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?samu09
több mint 10 éve
Off:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Off:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xD
több mint 10 éve
Az kemény. 😕 Remélem le tudja győzni ezt a gyilkos kórt.
több mint 10 éve
Mielőbbi felépülést kívánok neki!adam8Marha jo hogy szerencsetlenre ennyire rajar rud. Sajnalom szegenyt
több mint 10 éve
pedig azt hittem már lesz egy rendes falemberünk 😕daganatok.hu/non-hodgkin-limfoma/Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.metaxa17mi az a lymphoma?samu09
Nem egy egyszerű betegség...swatt99
több mint 10 éve
daganatok.hu/non-hodgkin-limfoma/Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.metaxa17mi az a lymphoma?samu09
Nem egy egyszerű betegség...
több mint 10 éve
Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.metaxa17mi az a lymphoma?
több mint 10 éve
metaxa17
306
Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
a texans weboldalán lehoztak egy cikket BoB-al, aki azt nyilatkozta, hogy 4 qb nem fér el egy nfl-es csapat rosterén (kihitte volna). Az nfl network szerint Yates vagy Keenum lesz az akit kivágnak. Nem értem Fitzit miért ne lehetne kidobni. Viszont Keenumról azt írták hogy vagy week 1 starter vagy cut 😀 backup vagy backbackup nem is lehet 😀samu09A verseny nem árt, de akkor már inkább maradjon Keenum.
több mint 10 éve
a texans weboldalán lehoztak egy cikket BoB-al, aki azt nyilatkozta, hogy 4 qb nem fér el egy nfl-es csapat rosterén (kihitte volna). Az nfl network szerint Yates vagy Keenum lesz az akit kivágnak. Nem értem Fitzit miért ne lehetne kidobni. Viszont Keenumról azt írták hogy vagy week 1 starter vagy cut 😀 backup vagy backbackup nem is lehet 😀
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
És reméljük nem a sérülései miatt!!!Igen, reméljük, hogy legenda lesz belőle...bár szerintem mindenképp emlékezni fog rá mindenki a jövőben is.BondiMindenki szántja a pályát, csak az ilyen önmagukat királlyá kinevezett játékosok nem. Nálam Cushing mentalitása a példa egy igazi játékosra... Mindig ott van mindenhol, akkor is ha épp járni sem tud mankó nélkül. Ilyen játékosokból lesznek igazi legendák...sevarafaDehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.LanceVanceMilliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 10 éve
Igen, reméljük, hogy legenda lesz belőle...bár szerintem mindenképp emlékezni fog rá mindenki a jövőben is.Mindenki szántja a pályát, csak az ilyen önmagukat királlyá kinevezett játékosok nem. Nálam Cushing mentalitása a példa egy igazi játékosra... Mindig ott van mindenhol, akkor is ha épp járni sem tud mankó nélkül. Ilyen játékosokból lesznek igazi legendák...sevarafaDehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.LanceVanceMilliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 10 éve
Mindenki szántja a pályát, csak az ilyen önmagukat királlyá kinevezett játékosok nem. Nálam Cushing mentalitása a példa egy igazi játékosra... Mindig ott van mindenhol, akkor is ha épp járni sem tud mankó nélkül. Ilyen játékosokból lesznek igazi legendák...Dehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.LanceVanceMilliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Dehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.Milliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 10 éve
Milliomos! megteheti 😀 😀Aláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 10 éve
Aláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀
több mint 10 éve
Aláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.
több mint 10 éve
Ha belőlük nem is, de egy 53 fős keretből kinézem hogy a védelem egyik tagja nem ismer egy támadó játékost és fordítva 😀Vagy nem jelölte vissza arckönyvön.Bondiígy üzen az egyik milliomos a másiknak, mer nem adta meg neki a számát...sutianapwww.facebook.com/photo.php?v=659014014168960&fref=nfLanceVancekis üzenet 😀samu09
több mint 10 éve
Vagy nem jelölte vissza arckönyvön.így üzen az egyik milliomos a másiknak, mer nem adta meg neki a számát...sutianapwww.facebook.com/photo.php?v=659014014168960&fref=nfLanceVancekis üzenet 😀samu09
több mint 10 éve
így üzen az egyik milliomos a másiknak, mer nem adta meg neki a számát...www.facebook.com/photo.php?v=659014014168960&fref=nfLanceVancekis üzenet 😀samu09
Aki nem hiszi, annak utánajárnak