Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Na itt az àsott kutya el:www.nyjetscap.com/andrejohnson.php
öööö Johnsonnak van igaza, olyan a szerződèse amiben szàmokat kell hoznia ès suvernyàksàg az ő szemszögèből, hogy nincs rendes qbja sacc egy tíz tizenött miskàt húznak ki alóla szóval sorry skacok de AJ nem hiàba ràzza a làncot
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mai hírek már arról szólnak hogy nem is merült fel Texans részről a cut vagy trade.Ebbe is lehet valami ha már kivan fizetve a pénze minek adják el vagy cutolják hogy más csapatot erősíthessen akkor maradjon itt. Egy sértődött AJ is többet ér mint a többi játékos aki van utána a sorba. Egyébként fogalmam sincs mi nem tetszik neki. Ha meg Superbowl-t akar nyerni az sehol sincs garantálva egy meccs a rájátszásba véletlenül túl sok tésztát eszik aznap a csapat és mehetnek a levesbe.😀
több mint 10 éve
Black;overthecapon van trade opció is
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ha elmegy más csapathoz viszi a szerződését, de a garantált részt már megkapta a jelenlegi csapatától. Ha jól nézem idén ~15 milliós fizetéséből ~12 garantált. Azt már megkapta 2010-ben csak cap szempontjából úgy lett lekönyvelve, hogy a 2014-est terhelje, ezért az itt is marad, az új csapatának csak azt kell neki adnia amit még nem kapott meg (jó közelítéssel a roster bonust)...Én spotrac-ot használom. Ott nekem az jön le, hogy minden bonust a texans fizet (ezt ugyebár megkapta már), a base salary megy át a másik csapathoz, de a base-ből nem kell kivonni a agarantált összeget, mert az egy másik része a szerződésnek.
Itt kicsit más számok vannak, de marginális különbséggel (hogy melyik a pontosabb azt nem tudom):
overthecap.com/calculator/?Team=Texans
Próbáld ki mi történik, h "cutolod". Cap szempontjából az ugyanolyan, mintha trade-elted volna.
Én legalábbis így tudom, de nem vagyok tévedhetetlen és csak a szerződését néztem, trade-elése következményeit elemző cikkeket nem...Black_Adder
ERgo:
10M base-t visz a csapathoz...a texans kap 11,9 misi dead money-t (a bonuszok után amiket anno kifizetett már, de könyvelni az egész fennmaradó rszt idénre kell)
Bonusza nem marad a másik a csapatnál, semmilyen, mert a texans már kicsengette, le lett könyvelve. A trade után nem visz tovább semmit, csak a 10 milliós base salary-t.
ezért akarnak megint struktúrálni, hogy trade szempontból több csapat jöhessen szóba.
Sokmindentőlfügg most Andre trade értéke. Attól is hogy andre belemenne-e paycutba, ha igen mekkorába, valamint hogy a texans hajlandó-e benyelni egy kis pénzt bonuszba való struktúrálás címe alatt, csak azért, hogy andre jobban tradelhető legyen.
Lehet teljesen rosszul gondolom, de eddig a spotrac-os dolgokat mindig így értelmeztem, javítson ki valaki ha tévedek! köszi
több mint 10 éve
Ha elmegy más csapathoz viszi a szerződését, de a garantált részt már megkapta a jelenlegi csapatától. Ha jól nézem idén ~15 milliós fizetéséből ~12 garantált. Azt már megkapta 2010-ben csak cap szempontjából úgy lett lekönyvelve, hogy a 2014-est terhelje, ezért az itt is marad, az új csapatának csak azt kell neki adnia amit még nem kapott meg (jó közelítéssel a roster bonust)...Itt kicsit más számok vannak, de marginális különbséggel (hogy melyik a pontosabb azt nem tudom):
overthecap.com/calculator/?Team=Texans
Próbáld ki mi történik, h "cutolod". Cap szempontjából az ugyanolyan, mintha trade-elted volna.
szerk: sőt trade-elheted is az oldal segítségével, nézd meg, kb 12 millió bent ragad nálatok idénre, akár cutolod akár trade-eled...
Én legalábbis így tudom, de nem vagyok tévedhetetlen és csak a szerződését néztem, esetleges trade-elése következményeit elemző cikkeket nem, és amit én mondtam az egy erősen leegyszerűsített változata a problémakörnek. Ha hivatalos oldalon mást olvastál, valószínűleg az az igaz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Én ezt nem értem. Miért kellene csak 3 misit fizetnie annak a csapatnak ahova megy?Deckert pl elfogadnám 😀samu09Kik azok a csapatok akik ekkora pénzt ki tudnak pengetni és bajnokesélyesek? LanceVanceIdén kevesebb, mint 3 milliót kell kipengetnie érte bármelyik csapatnak, ami nem a Houston Texans, mert a fizetése többi részét a Houston Texanstól kapja (egészen pontosan már meg is kapta és nem veszik el tőle, akárhova is megy). Kevesebb mint 3 milliót bármelyik csapat bármikor fel tud szabadítani egy Andre Johnson kaliberű játékosért. A kérdés az, hogy draftpickben vagy játékosban ki mennyit adna érte, és azt az ajánlatot elfogadná-e a csapat...Black_Adder
Az idei base salary-ja 10 millió dollár. Amit a texans kifizetett neki előre, az a signing bonusz, azt meg is tarthatja bármi lesz.
De ha cutolnák: akkor nem kapna egy forintot sem a texanstól, mert a base akkor nem jár.
Ha tradelik, akkor a texansnak bennragad a dead, de a fizetését viszi tovább egy másik csapathoz, ami 10 millió.
Pont ezért megy elvileg most a dumálgatás a szerződéséről, struktórálás vagy paycut ügyben. Így lehetne trade alkalmassá tenni a szerződését.
Ezt a 3 milliós dolgot, hogy annyit kellene fizetnie annak a csapatnak, ahova megy, ezt nem értem.
Valaki javítson ki ha tévedek, de szerintem ha elmegy máshova, oda viszi a szerződését.
több mint 10 éve
Más: mondjatok már olyan playmaker játékosokat, akik gyűrűt mentek nyerni 30+ évesen "kis" csapatból, és összejött nekik.GiowaDarren Sharper
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Deckert pl elfogadnám 😀Kik azok a csapatok akik ekkora pénzt ki tudnak pengetni és bajnokesélyesek? LanceVanceIdén kevesebb, mint 3 milliót kell kipengetnie érte bármelyik csapatnak, ami nem a Houston Texans, mert a fizetése többi részét a Houston Texanstól kapja (egészen pontosan már meg is kapta és nem veszik el tőle, akárhova is megy). Kevesebb mint 3 milliót bármelyik csapat bármikor fel tud szabadítani egy Andre Johnson kaliberű játékosért. A kérdés az, hogy draftpickben vagy játékosban ki mennyit adna érte, és azt az ajánlatot elfogadná-e a csapat...Black_Adder
több mint 10 éve
Kik azok a csapatok akik ekkora pénzt ki tudnak pengetni és bajnokesélyesek? LanceVanceIdén kevesebb, mint 3 milliót kell kipengetnie érte bármelyik csapatnak, ami nem a Houston Texans, mert a fizetése többi részét a Houston Texanstól kapja (egészen pontosan már meg is kapta és nem veszik el tőle, akárhova is megy). Kevesebb mint 3 milliót bármelyik csapat bármikor fel tud szabadítani egy Andre Johnson kaliberű játékosért. A kérdés az, hogy draftpickben vagy játékosban ki mennyit adna érte, és azt az ajánlatot elfogadná-e a csapat...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Fűzővel kifelé fb-os oldaláról:"Ben Tate, a Texans volt játékosa megpróbálja összehozni, hogy a Browns tradeljen Andre Johnsonért."
Igazi jó arc 😀
több mint 10 éve
Kik azok a csapatok akik ekkora pénzt ki tudnak pengetni és bajnokesélyesek? Hát nemtudom. Az meg hogy elmenjen pl. a Brownsba (no offense) az mennyivel előrelépés? Én azért örülnék ha maradna, de ha ennyire nem akar, akkor azért tuti h lennének motivációs gondjai.LanceVanceMinden szezon előtt megy a: figyeljünk oda a brownsra (meg a tampára), mert ha valamikor, akkor idén biztos baromi jók lesznek. +Ha irányítót húztatok volna akkor nem pattogna? (Mert ha így van, akkor jó eséllyel Jhonny lett volna a befutó -->cleveland rocks 😊 )
Más: mondjatok már olyan playmaker játékosokat, akik gyűrűt mentek nyerni 30+ évesen "kis" csapatból, és összejött nekik.
több mint 10 éve
Kik azok a csapatok akik ekkora pénzt ki tudnak pengetni és bajnokesélyesek? LanceVancePackers, Bengals, Colts, Chiefs, Eagles, Dolphins, Buccaneers, csupa olyan csapat aminek több, mint 10 misi cap space-e van és azért nem lenne túl nagy meglepi ha a PO-ba jutnának.
Madden hates me.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Kik azok a csapatok akik ekkora pénzt ki tudnak pengetni és bajnokesélyesek? Hát nemtudom. Az meg hogy elmenjen pl. a Brownsba (no offense) az mennyivel előrelépés? Én azért örülnék ha maradna, de ha ennyire nem akar, akkor azért tuti h lennének motivációs gondjai.
több mint 10 éve
Lehet cserélni játékos(ok)ra is. Ekkor a két beragadó pénz egymást fedezi, nyilván nem pontosan. Illetve lehet draft picket kérni. Bár nem július közepén szokás ilyen üzletet kötni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Aha mert azok a csapatok akinek ekkora cap space-ük van sokkal jobbak mint a Texans....LanceVanceTrade esetén is tiétek a szerződés garantált része (idén a 2014-re eső része, jövőre a maradék). Ez a deadmoney.
Ha most eltrade-elitek, ~12 milliót a ti sapkátokból eszik, esetleges új csapatában csak ~2,5-öt...
Itt a szerződése
www.spotrac.com/nfl/houston-texans/andre-johnson/
Tradeelni akkor lehet értelme, ha ígyse-úgyse nem játszana nálatok, akkor legalább kapnátok valami ellenértéket. 3 év még van vissza a szerződéséből, szóval nem nagyon-nagyon áron alul adnátok el, de a valós értékét aligha kapnátok meg, mert már nincs sok hátra nfl pályafutásából. Egy win now üzemmódban lévő WR needes csapat esetleg megfizethetné...
Hogy lesz-e megoldás? Andre Johnson szemszögéből is 3 év van a szerződéséből, lehet h a karrierjéből is. A liga egyik legjobb elkapója még mindig, jelenleg egy olyan QB sincs a keretben, akiben oka lenne bízni. Márpedig ez neki nagyon megnehezíti a dolgát. Eddigi pályafutása alapján nem esélytelen a HOF-ra sem, megérdemelne egy gyűrűt is, ezekhez a célokhoz viszont olyan QB kell neki, aki most jó. Az más csapatban van. Lehet azt mondani erre, h nem szimpatikus, de neki is osztottak lapokat a témában, ez az egyik amit most játszik ki.
Ha van humorérzéke a staffnak olyan helyre cserélik, ahol a legrosszabb a QB helyzet a jelenkezők közül, ha van eszük,akkor megtartják, mert szezon közbeni holdout nem racionális Johnson részéről sem, és neki nem fog hiányozni egy-két fakultatív edzés, ahhoz h jó legyen a pályán, és akármi is motiválja azt itt is elérheti jó játékkal, legfeljebb nehezebben mint néhány másik csapatban...
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Aha mert azok a csapatok akinek ekkora cap space-ük van sokkal jobbak mint a Texans....
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
kéri, hogy cseréljétek el.profootballtalk.nbcsports.com/2014/07/10/andre-johnson-i-dont-know-if-ill-play-for-the-texans-this-year/empty taxiEzt is csak azért nyilatkozta mert tényleg mindenki leszarja hogy duzzog. Hülye lesz visszafizetni majdnem 9 millát. TC-n ott lesz, igazából a semmiért fesztiválozik, sok mindent nem fog elérni vele.samu09
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/07/10/andre-johnson-i-dont-know-if-ill-play-for-the-texans-this-year/empty taxiEzt is csak azért nyilatkozta mert tényleg mindenki leszarja hogy duzzog. Hülye lesz visszafizetni majdnem 9 millát. TC-n ott lesz, igazából a semmiért fesztiválozik, sok mindent nem fog elérni vele.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/07/10/andre-johnson-i-dont-know-if-ill-play-for-the-texans-this-year/
Madden hates me.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2123521-jj-watt-provides-perfect-explanation-for-why-football-trumps-personal-life?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalEnnyi. Tökmindegy mihez fog kezdeni a foci után sikeres lesz pont azért, mert tudja hogy nem fog örökké irányítókat kergetni.
😊LanceVance
több mint 10 éve
Lehet, hogy idén is lenne 1500 yardja, oké... De andre johnson nélkül lehet hogy deadnre-nak is lenne, nem gondolod? Én ezt gondolom. A jövő Texans csapatában nem AJ-t látom, hanem deadnre-t... sevarafaAzt nem tudom DeAndre képes lesz-e hozni magát, mert más AJ mögött jó számokat hozni és más #1 WR-ként amikor az ellenfelek Revis-ei fognak, ledupláznak, stb. AJ már nem fiatal, teljesen természetes, hogy gondolkodni kell a pótlásán, akár DeAndre lesz az akár más. Node nem úgy, hogy húszmilliót bukva kirúgom "mermitképzel", amikor még abban a korban van amikor elit teljesítményre képes, ráadásul nincs is mögötte depth (az egy szem DeAndre nem depth).
Az NFL nem vérszövetség, hanem profi biznisz, nincs értelme lelkizgetni. Ilyen vérveszteséggel akkor rúgnak ki játékost, ha borzalom gyenge, ha végérvényesen lesérült, menni se tud a pályán, stb. Nem pedig akkor amikor simán benne van még akár egy top5 WR szezon is. Az egyetlen logikus lépés az, hogy ha már nem hasznos a csapatnak (azaz nincs a pályán), akkor minél kevesebbe kerüljön. Azt pedig nem úgy lehet elérni, hogy kirúgják, hanem úgy, hogy holdoutoljon csak, a fizu-számláló addig pörög visszafelé. Ha meg mégis lenyugszik, akkor beáll és jobb lesz a csapat.
Egyébként én csak örülnék, ha kirúgnátok. Egy problémával kevesebb lenne Colts számára a divízióban. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Schaub egy szezonon keresztul csőd volt.AJ meg nem ment el egy önkéntes edzésre...
Meg lázadt egy picit
Ezert nem cutolsz egy elit wr-t.