Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
DaddyBear
888
...sztem hamar lemondanak majd Patrikról. Eljön újra " Kénium " ideje..ami nem fog semmi áttörést hozni, Újabb kukába dobott szezonotok lesz és jövőre jöhet egy irányító. 😀Hát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊TomcsikValami olyasmi lehet a terv, hogy az idény közepéig Fitzpatrick kezd, addig meg megpróbálják Savaget felhozni. Bár én személy szerint nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Amikor interjú van Savaggel, akkor mindig úgy néz ki, mint aki be van lassulva, meg a poénok nem szoktak leesni neki. Persze ez lehet totál nem jelent semmit, de nekem nem az jön le, hogy túlzottan éles eszű lenne, már pedig a gyors gondolkodás nem árt egy nfl irányítónak. A hétvégén is amikor touchbackre sackelték igazából volt 1-2 másodperce hogy balra vagy jobbra mozogjon, totál szembe futott vele az ember, de ehelyett csak simán összegörnyedt. Oké, ez tényleg kicsi minta, és tökre remélem, hogy nem lesz igazam, de eddig nem meggyőző.
Ami pedig Keenumot illeti, szerintem vagy kiharcolja a kezdő helyett, vagy meg se éli az 53-at. Persze utóbbira sokkal nagyobb esély van, de ha Fitz ennyire gyenge lesz, ő meg valahogy visszaszerezné az önbizalmát, és tudná a tavalyi első 2-3 meccs formáját hozni, akkor akár esélye is lehetne, de mint mondtam erre kicsi az esélyDC
több mint 10 éve
Hát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊TomcsikValami olyasmi lehet a terv, hogy az idény közepéig Fitzpatrick kezd, addig meg megpróbálják Savaget felhozni. Bár én személy szerint nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Amikor interjú van Savaggel, akkor mindig úgy néz ki, mint aki be van lassulva, meg a poénok nem szoktak leesni neki. Persze ez lehet totál nem jelent semmit, de nekem nem az jön le, hogy túlzottan éles eszű lenne, már pedig a gyors gondolkodás nem árt egy nfl irányítónak. A hétvégén is amikor touchbackre sackelték igazából volt 1-2 másodperce hogy balra vagy jobbra mozogjon, totál szembe futott vele az ember, de ehelyett csak simán összegörnyedt. Oké, ez tényleg kicsi minta, és tökre remélem, hogy nem lesz igazam, de eddig nem meggyőző.
Ami pedig Keenumot illeti, szerintem vagy kiharcolja a kezdő helyett, vagy meg se éli az 53-at. Persze utóbbira sokkal nagyobb esély van, de ha Fitz ennyire gyenge lesz, ő meg valahogy visszaszerezné az önbizalmát, és tudná a tavalyi első 2-3 meccs formáját hozni, akkor akár esélye is lehetne, de mint mondtam erre kicsi az esély
több mint 10 éve
Azért Andre Brown durva. Mióta az NFL-ben van 6 csapat rakta ki összesen 8 alkalommal...Asbeeszerencsére a Brown mezeket nem kell kidobni, Ronnie jött a helyére 8-)
több mint 10 éve
Azért Andre Brown durva. Mióta az NFL-ben van 6 csapat rakta ki összesen 8 alkalommal...
több mint 10 éve
Toto21
5 961
Tény, de Schaub-hoz és Keenum-hoz viszonyítva tavalyi évben jobb volt a passer rating-je és a pontossága, valamint több TD-t dobott. Olyan elkapóknak mint Hunter, Washington akik annyira nem veretesek, de abban egyetértünk, hogy nem vele fog SB-t nyerni a Texans.hát ha jó a liga hátsóharmada, mindenképp pozitív, 14TD/12INTsutianapHát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊TomcsikÉn is ugyanezt gondoltam miközben néztem a meccset, de ha belevesszük ebbe, hogy A. Foster még nem játszott, valamint DeAndre és A.J. sincs top formában, akkor még nem írnám le öket, hisz tavaly a Titans-el is elég jól elkarézolt Fitzpatrick! Tehát ha van egy jó futójáték, akkor több ideje lesz a zsebben. Majd a 3.-ik meccs után már okosabbak leszünk. Legrosszabb esetben pedig jövöre a Texans behúzza Mariota-t és akkor meglesz a franchise QB!Toto21
több mint 10 éve
hát ha jó a liga hátsóharmada, mindenképp pozitív, 14TD/12INTHát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊TomcsikÉn is ugyanezt gondoltam miközben néztem a meccset, de ha belevesszük ebbe, hogy A. Foster még nem játszott, valamint DeAndre és A.J. sincs top formában, akkor még nem írnám le öket, hisz tavaly a Titans-el is elég jól elkarézolt Fitzpatrick! Tehát ha van egy jó futójáték, akkor több ideje lesz a zsebben. Majd a 3.-ik meccs után már okosabbak leszünk. Legrosszabb esetben pedig jövöre a Texans behúzza Mariota-t és akkor meglesz a franchise QB!Toto21
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Toto21
5 961
Hát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊TomcsikÉn is ugyanezt gondoltam miközben néztem a meccset, de ha belevesszük ebbe, hogy A. Foster még nem játszott, valamint DeAndre és A.J. sincs top formában, akkor még nem írnám le öket, hisz tavaly a Titans-el is elég jól elkarézolt Fitzpatrick! Tehát ha van egy jó futójáték, akkor több ideje lesz a zsebben. Majd a 3.-ik meccs után már okosabbak leszünk. Legrosszabb esetben pedig jövöre a Texans behúzza Mariota-t és akkor meglesz a franchise QB!
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Hát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊
több mint 10 éve
ki lett rakva Andre Brown és Dennis Johnson is. Máris tisztább a RB DC
több mint 10 éve
noonkick.com/2014-nfl-preseason-houston-texas-at-arizona-cardinals-condensed/vágott meccs csak a playek, ha valakit érdekel.
több mint 10 éve
Nem azért, de a korábbi nyilatkozatokból nekem az jött le, hogy 1/1-es csapatot építenek (jó, hogy első meccs) de legalább valami hajlandóságot mutattak volna a pontszerzésre de még FG se volt. Savage safety-jénél a támadófal fáklyákkal mutatta az utat a védőnek, eszméletlen. Lehet A. J. okkal kongatta a harangot a nyáron.
több mint 10 éve
Sikerült lenyomnia egy harmatos TE-t 😀silent7939Aki nem jön rum focira az ne trasheljen 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sikerült lenyomnia egy harmatos TE-t 😀
Alakul a srác.empty taxi
több mint 10 éve
Alakul a srác.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Fitzpatrick összehozott egy kőkemény 6.2!-es ratinget az első félidőben, úgy hogy nagyrészt nem is Cardinals kezdő defense játszott. Ha ennyit tud, akkor tényleg játszon Keenum, Savage vagy akárki más, mert így ebből megint 1/1 lesz...
több mint 10 éve
elég sok a felugró ablak de éljétek túl 😀 www.ifeed2all.eu/type/american-football.htmlaki pedig kíváncsi Manzielre: www.ifeed2all.eu/watch/274448/1/watch-detroit-lions-vs-cleveland-browns.html
több mint 10 éve
majd este a meccs előtt lövök linket. csak előszezon úgyhogy remélhetőleg nem lesz lag 😀
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Itt az első nem hivatalos depth chartSzerintem Bob mindenkit meg akar nézni, de tényleg gáz lenne.
prod.static.texans.clubs.nfl.com/assets/docs/2014DepthChart.jpg
Amúgy az gyönyörű lesz, ha Mercilus ezentúl csere lesz, remélem rotációra utal a dolog...adam8
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Itt az első nem hivatalos depth chartprod.static.texans.clubs.nfl.com/assets/docs/2014DepthChart.jpg
Amúgy az gyönyörű lesz, ha Mercilus ezentúl csere lesz, remélem rotációra utal a dolog...
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Rossz ilyet olvasni, de úgy tűnik jó döntést hozott az FOAccording to ESPN Ravens reporter Jamison Hensley, TE Owen Daniels "has no burst getting off the line" and has had "trouble getting separation in training camp.
több mint 10 éve
Ott most hosszokat kell már úszniLehet, hogy a Jaguarsnál sem ártana, akár még meccs közben is tolhatnák, hátha lenne haszna 😀WyattAkkor onnan szedte.LanceVanceBill O'Briennek érdekes újításai vannak:Nálunk is van büntetőkör.gordon
New wrinkle today. Jersey colors were determined by position on the depth chart. (Tania Ganguli)Színes lesz így az edzés, az biztos.
Azt is olvastam, hogy ha valaki nagyot hibázik edzés alatt, futnia kell egy büntetőkört. Mi ez, high school? 😀😀
Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal