Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Lehet, hogy a Jaguarsnál sem ártana, akár még meccs közben is tolhatnák, hátha lenne haszna 😀Akkor onnan szedte.LanceVanceBill O'Briennek érdekes újításai vannak:Nálunk is van büntetőkör.gordon
New wrinkle today. Jersey colors were determined by position on the depth chart. (Tania Ganguli)Színes lesz így az edzés, az biztos.
Azt is olvastam, hogy ha valaki nagyot hibázik edzés alatt, futnia kell egy büntetőkört. Mi ez, high school? 😀😀
Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...iktriad
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Akkor onnan szedte.Bill O'Briennek érdekes újításai vannak:Nálunk is van büntetőkör.gordon
New wrinkle today. Jersey colors were determined by position on the depth chart. (Tania Ganguli)Színes lesz így az edzés, az biztos.
Azt is olvastam, hogy ha valaki nagyot hibázik edzés alatt, futnia kell egy büntetőkört. Mi ez, high school? 😀😀
Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...iktriad
több mint 10 éve
Bill O'Briennek érdekes újításai vannak:Nálunk is van büntetőkör.
több mint 10 éve
Bill O'Briennek érdekes újításai vannak:New wrinkle today. Jersey colors were determined by position on the depth chart. (Tania Ganguli)Színes lesz így az edzés, az biztos.
Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Fosterről mit lehet tudni? Láttam már hogy edzett, teljesen rendben van?
több mint 10 éve
Pete Prisco készített egy majd 7 perces videót JJ Wattra fókuszálva.www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24642045/watch-texans-star-jj-watt-is-bigger-more-focused-than-ever
több mint 10 éve
Mai edzésen Crennel Blind Side-ra rakta be Watt-ot és mögé Clowneyt.“It can be very lethal. It’s intimidating,” Linebacker Justin Tuggle, who lines up in the middle with Watt and Clowney to his right, said.
Fosterrel úgy tűnik nincs nagy gond ma már szerelést húzott.
Johnson még nem edz.
több mint 10 éve
Elkezdődött pár napja a tréning jött is pár sérülés Cody White (Achilles szakadás) Alan Bonner (lábtörés) . Foster tegnap szenvedett hamstring sérülést, ma Johnson reméljük hamar visszatérnek.Lett volna csontzene ha tényleg beleállt volna ebbe clowney 😀
Egy Clowney gif:
swatt99
több mint 10 éve
Elkezdődött pár napja a tréning jött is pár sérülés Cody White (Achilles szakadás) Alan Bonner (lábtörés) . Foster tegnap szenvedett hamstring sérülést, ma Johnson reméljük hamar visszatérnek.Egy Clowney gif:
több mint 10 éve
Jött 2 LB, a mi egykori 2. körös pickünk Quentin Groves (csodálom, hogy még mindig a ligában van) és a Falcons egykori LBje, Lawrence Sidbury.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.houstontexans.com/news/article-2/Andre-Johnson-happy-to-be-back/7e87304c-318b-4532-82fa-e24f27890e91 Ja, mostmár öröm-boldogság van.
több mint 10 éve
Andre Johnson ha lehet hinni a híreknek visszatér.Ideje volt már.
több mint 10 éve
köszi, jó az oldal. De sehogy sem találom clabo-t 😀 😀ezen az oldalon vannak OL statok is:Erre hol találtál stat-ot? Én nem találok ilyenre egyéni, csak csapatstatisztikát.Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafaŐ is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade leszDC
De a véleményem fenntartom: Derek Newton-nál nincs rosszabb kezdő tackle a ligában. Egyszerűen katasztrófa...sevarafa
hosted.stats.com/fb/teams.aspbraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ezen az oldalon vannak OL statok is:Erre hol találtál stat-ot? Én nem találok ilyenre egyéni, csak csapatstatisztikát.Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafaŐ is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade leszDC
De a véleményem fenntartom: Derek Newton-nál nincs rosszabb kezdő tackle a ligában. Egyszerűen katasztrófa...sevarafa
hosted.stats.com/fb/teams.asp
több mint 10 éve
Erre hol találtál stat-ot? Én nem találok ilyenre egyéni, csak csapatstatisztikát.Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafaŐ is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade leszDC
De a véleményem fenntartom: Derek Newton-nál nincs rosszabb kezdő tackle a ligában. Egyszerűen katasztrófa...
több mint 10 éve
Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafaŐ is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade lesz
több mint 10 éve
Egyszer még pro bowler is volt 😀 egyébként nem tudom milyen állapotban van, hogy eddig senkinek se kellett, ha jóban akkor nagyon örülök neki.adam8Tökmindegy milyen állapotban van... Newtonnál rosszabb nem lehet!! 😀 😀
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Egyszer még pro bowler is volt 😀 egyébként nem tudom milyen állapotban van, hogy eddig senkinek se kellett, ha jóban akkor nagyon örülök neki.
több mint 10 éve
Inkább csak ő valami nagy.Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafaŐ valami nagy név? 😀samu09
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafaŐ valami nagy név? 😀
több mint 10 éve
Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Smith 11 OL-t draftolt eddig, abból 5 van még rosteren: Duane Brown, Brooks, Newton, Jones és Quessenberry. Szép.
több mint 10 éve
Nem állunk túl acélosan az offense falban. Konkrétan talán egy épkézláb cserénk van Jones személyében :-/