Bowldog Hálaadást!

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bill O'Briennek érdekes újításai vannak:
New wrinkle today. Jersey colors were determined by position on the depth chart. (Tania Ganguli)
Színes lesz így az edzés, az biztos.

Azt is olvastam, hogy ha valaki nagyot hibázik edzés alatt, futnia kell egy büntetőkört. Mi ez, high school? 😀😀
Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...iktriad
Nálunk is van büntetőkör.gordon
Akkor onnan szedte.LanceVance
Lehet, hogy a Jaguarsnál sem ártana, akár még meccs közben is tolhatnák, hátha lenne haszna 😀

több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
New wrinkle today. Jersey colors were determined by position on the depth chart. (Tania Ganguli)

Azt is olvastam, hogy ha valaki nagyot hibázik edzés alatt, futnia kell egy büntetőkört. Mi ez, high school? 😀😀
Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...iktriad
Nálunk is van büntetőkör.gordon
Akkor onnan szedte.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

Nálunk is van büntetőkör.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Mularkey próbálgatott valami ilyesmit 2012ben nálunk, de ez a módszer nem igazán vált be...
több mint 10 éve
Fosterről mit lehet tudni? Láttam már hogy edzett, teljesen rendben van?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pete Prisco készített egy majd 7 perces videót JJ Wattra fókuszálva.

www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24642045/watch-texans-star-jj-watt-is-bigger-more-focused-than-ever
több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Mai edzésen Crennel Blind Side-ra rakta be Watt-ot és mögé Clowneyt.

“It can be very lethal. It’s intimidating,” Linebacker Justin Tuggle, who lines up in the middle with Watt and Clowney to his right, said.
Fosterrel úgy tűnik nincs nagy gond ma már szerelést húzott.
Johnson még nem edz.
több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Elkezdődött pár napja a tréning jött is pár sérülés Cody White (Achilles szakadás) Alan Bonner (lábtörés) . Foster tegnap szenvedett hamstring sérülést, ma Johnson reméljük hamar visszatérnek.
Egy Clowney gif:
swatt99
Lett volna csontzene ha tényleg beleállt volna ebbe clowney 😀
több mint 10 éve
Elkezdődött pár napja a tréning jött is pár sérülés Cody White (Achilles szakadás) Alan Bonner (lábtörés) . Foster tegnap szenvedett hamstring sérülést, ma Johnson reméljük hamar visszatérnek.
Egy Clowney gif:
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Sidburyre kíváncsi leszek

több mint 10 éve
Jött 2 LB, a mi egykori 2. körös pickünk Quentin Groves (csodálom, hogy még mindig a ligában van) és a Falcons egykori LBje, Lawrence Sidbury.
több mint 10 éve
 www.houstontexans.com/news/article-2/Andre-Johnson-happy-to-be-back/7e87304c-318b-4532-82fa-e24f27890e91 Ja, mostmár öröm-boldogság van.

több mint 10 éve
Andre Johnson ha lehet hinni a híreknek visszatér.Ideje volt már.
több mint 10 éve
Hát a semminél meg Newtonnál jobb lesz.

több mint 10 éve
Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafa
Ő is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade leszDC
Erre hol találtál stat-ot? Én nem találok ilyenre egyéni, csak csapatstatisztikát.
De a véleményem fenntartom: Derek Newton-nál nincs rosszabb kezdő tackle a ligában. Egyszerűen katasztrófa...sevarafa
ezen az oldalon vannak OL statok is:
 hosted.stats.com/fb/teams.aspbraxa88
köszi, jó az oldal. De sehogy sem találom clabo-t 😀 😀
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!sevarafa
Ő is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade leszDC
Erre hol találtál stat-ot? Én nem találok ilyenre egyéni, csak csapatstatisztikát.
De a véleményem fenntartom: Derek Newton-nál nincs rosszabb kezdő tackle a ligában. Egyszerűen katasztrófa...sevarafa
ezen az oldalon vannak OL statok is:
 hosted.stats.com/fb/teams.asp
több mint 10 éve
De a véleményem fenntartom: Derek Newton-nál nincs rosszabb kezdő tackle a ligában. Egyszerűen katasztrófa...
több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Ő is engedett tavaly azért 12 sacket (Newton 16-ot), szóval nem biztos, hogy túl nagy upgrade lesz
több mint 10 éve
Egyszer még pro bowler is volt 😀 egyébként nem tudom milyen állapotban van, hogy eddig senkinek se kellett, ha jóban akkor nagyon örülök neki.adam8
Tökmindegy milyen állapotban van... Newtonnál rosszabb nem lehet!! 😀 😀
több mint 10 éve
Egyszer még pro bowler is volt 😀 egyébként nem tudom milyen állapotban van, hogy eddig senkinek se kellett, ha jóban akkor nagyon örülök neki.

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Ő valami nagy név? 😀samu09
Inkább csak ő valami nagy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Ő valami nagy név? 😀
több mint 10 éve
Tyson Clabo aláírt hozzank!!! Ugy nez ki newton nem kezd!! De boldog vagyok!!!!!
több mint 10 éve
Smith 11 OL-t draftolt eddig, abból 5 van még rosteren: Duane Brown, Brooks, Newton, Jones és Quessenberry. Szép.

több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Nem állunk túl acélosan az offense falban. Konkrétan talán egy épkézláb cserénk van Jones személyében :-/