Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Schaub trade volt nem cutJanek
Igen bocsánat! igazad van, de végérvényesen ua, mert a dead money bennragadt nála is... ott is bevállalták. így értettem, csak véletlen cut-ot írtam, nem trade-t 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Schaub trade volt nem cut

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ès behúztàk Klónit, valyh tuggyuk-e, hogy ez atomkiràly jó húzàs volt? Nem, maj egy pàr sezlony utàn okosabbak leszünk. De nyilvàn persze rúgjuk seggbe AJt, mer monopoly pènzbe jàccunk vagy mi? Egyedül többet keres, mint az egèsz edzői stàb. Ha màn kizavarjuk Fitz kapitànyt a gyöpre legalàbb esèlye se legyen, mi?! Ajànlom megnèzni mongyuk, hogy very intelligence legendary best attack Troy Polamalu hàny olyan edzèsen vett rèszt, amire nem vót kötelezett. Elàrulom. Egyense. Ami a papírkàjàn van, arra beballag. A többi nèpszínhàz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Eljött az a pillanat amikor azt mondom, hogy BOB helyében cutolnám Andre Johnsont... nem csapat játékos, kitudja lehet-e rá számítani. Nem arra kell várni már szeirntem, hogy Andre mit akar és mit csinál. MEg kell előzni az egészet. Menjen. Deandre mehet elsőszámúnak... hozni kell egy kacat WR-t, akiben azért lehet látni valami potenciált, aztán helószia.sevarafa
Ennek meg mi értelme lenne? Kifizetni neki az idei tizenmillát (mert cutnál ki kéne), plusz lenyelni a 16 milla dead capet. Mindezt egy olyan játékos esetén, amelyik tavaly is még 1600 yardot kapott el?peterk2005
annyi értelme lenne, hogy tisztába lenne téve a csapat... Nem kellene azzal foglalkozni, hogy van egy játékos (tökmindegy mennyire jó, mert öreg, és nem lesz hosszútávon már itt) aki baszik megjelenni edzéseken. Nem ismeri az irányítókat, az irányítók sem ismerik őt. Nem ismeri a sémát, nem ismerni a playbookot, nem csinált idén még semmit. Ha visszajönne, azzal lenne elfoglalva mindenki, hogy úristenm itt van andre, blabla...
Új csapatot építenek most a srácok, bárki bármit mond...
A csapatépítésnél nincs ott andre johnson, akkor mi szükség rá? 2-3-4 év múlva úgysem lehet már rá számítani,akkor minek ez az egész?
Lehet, hogy idén is lenne 1500 yardja, oké... De andre johnson nélkül lehet hogy deadnre-nak is lenne, nem gondolod?
Én ezt gondolom. A jövő Texans csapatában nem AJ-t látom, hanem deadnre-t...
Másik oldal: Az edzők szemében milyen lehet már ez az egész? BOB nyilatkozhatja azt, hogy jó a kommunikáció, meg pozitív volt a beszélgetés. Semmit nem jelent, mert nincs eredménye. Milyen lehet egy edzőnek azt látnia, hogy van egy sztárjátékos, akinek nincs kedve a csapattal lenni, mert szerinte ez egy szar csapat, és nem haladnak sehova?
Jobb az BOB-nak is ha nincsAJ... nem kell a hiszti...szép volt, jóvolt, de vége... 10 milliót kifzet neki mcnair, hogy minden rendben legyen a csapatnál hosszútvon. nem ez lenne az első ilyen eset, nem?sevarafa
Ahogy peterk is írta, a sok della miatt idén tuti nem cutolják. Az ilyen esetekre nyilván van a szerződésnk egy kitétele, ami szerint megtagadhatják a fizetését és a bónuszokat, mint pl ha nem megy el edzésre. Előbb-utóbb meg fog jelenni, és ha nem is lesz játékban, tudni fogja hogy ott kell lennie ha pénzt akar. Ha volt eszük a fejeseknek a szerződéskötéskor, az időtartam vége felé nagyban a teljesítmény határozná meg a fizetendő összeget, nem garantáltak neki túl sok mindent.samu09
Schaub-nál is hasonló volt az eset és mégis cutolták... persze nem az a szint, meg ő egy legenda. De szerintetek ez itt nem fog megtörténni?
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Ahogy peterk is írta, a sok della miatt idén tuti nem cutolják. Az ilyen esetekre nyilván van a szerződésnk egy kitétele, ami szerint megtagadhatják a fizetését és a bónuszokat, mint pl ha nem megy el edzésre. Előbb-utóbb meg fog jelenni, és ha nem is lesz játékban, tudni fogja hogy ott kell lennie ha pénzt akar. Ha volt eszük a fejeseknek a szerződéskötéskor, az időtartam vége felé nagyban a teljesítmény határozná meg a fizetendő összeget, nem garantáltak neki túl sok mindent.samu09
Tudtommal a liga általános szerződési alapelvei ezt előírják. Nem is kell külön ezt leírni, csak ha pontosítani akarnak a számokon vagy feltételeken.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Eljött az a pillanat amikor azt mondom, hogy BOB helyében cutolnám Andre Johnsont... nem csapat játékos, kitudja lehet-e rá számítani. Nem arra kell várni már szeirntem, hogy Andre mit akar és mit csinál. MEg kell előzni az egészet. Menjen. Deandre mehet elsőszámúnak... hozni kell egy kacat WR-t, akiben azért lehet látni valami potenciált, aztán helószia.sevarafa
Ennek meg mi értelme lenne? Kifizetni neki az idei tizenmillát (mert cutnál ki kéne), plusz lenyelni a 16 milla dead capet. Mindezt egy olyan játékos esetén, amelyik tavaly is még 1600 yardot kapott el?peterk2005
annyi értelme lenne, hogy tisztába lenne téve a csapat... Nem kellene azzal foglalkozni, hogy van egy játékos (tökmindegy mennyire jó, mert öreg, és nem lesz hosszútávon már itt) aki baszik megjelenni edzéseken. Nem ismeri az irányítókat, az irányítók sem ismerik őt. Nem ismeri a sémát, nem ismerni a playbookot, nem csinált idén még semmit. Ha visszajönne, azzal lenne elfoglalva mindenki, hogy úristenm itt van andre, blabla...
A csapatépítésnél nincs ott andre johnson, akkor mi szükség rá? 2-3-4 év múlva úgysem lehet már rá számítani,akkor minek ez az egész?
Lehet, hogy idén is lenne 1500 yardja, oké... De andre johnson nélkül lehet hogy deadnre-nak is lenne, nem gondolod?
Másik oldal: Az edzők szemében milyen lehet már ez az egész? BOB nyilatkozhatja azt, hogy jó a kommunikáció, meg pozitív volt a beszélgetés. Semmit nem jelent, mert nincs eredménye. Milyen lehet egy edzőnek azt látnia, hogy van egy sztárjátékos, akinek nincs kedve a csapattal lenni, mert szerinte ez egy szar csapat, és nem haladnak sehova?
Jobb az BOB-nak is ha nincsAJ... nem kell a hiszti...szép volt, jóvolt, de vége... 10 milliót kifzet neki mcnair, hogy minden rendben legyen a csapatnál hosszútvon. nem ez lenne az első ilyen eset, nem?sevarafa
Ahogy peterk is írta, a sok della miatt idén tuti nem cutolják. Az ilyen esetekre nyilván van a szerződésnk egy kitétele, ami szerint megtagadhatják a fizetését és a bónuszokat, mint pl ha nem megy el edzésre. Előbb-utóbb meg fog jelenni, és ha nem is lesz játékban, tudni fogja hogy ott kell lennie ha pénzt akar. Ha volt eszük a fejeseknek a szerződéskötéskor, az időtartam vége felé nagyban a teljesítmény határozná meg a fizetendő összeget, nem garantáltak neki túl sok mindent.
több mint 10 éve
De tudjátok mit? Igazatok van. Mint Clowney-val is volt... 😊 szép napot!
több mint 10 éve
Kérlek add vissza azt az egy percet, amit ennek a hozzászólásnak az elolvasásával töltöttem.adam8
Na a szakértő megszólalt...

(nem csak elolvasni kell...értelmezni is...)
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Kérlek add vissza azt az egy percet, amit ennek a hozzászólásnak az elolvasásával töltöttem.

több mint 10 éve
Jobb az BOB-nak is ha nincsAJ... nem kell a hiszti...szép volt, jóvolt, de vége... 10 milliót kifzet neki mcnair, hogy minden rendben legyen a csapatnál hosszútvon. nem ez lenne az első ilyen eset, nem?
több mint 10 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Nem tudom volt e már róla szó, meg nem is mai hír, de időközben Clowneyt sérvvel műtötték. Ahogy olvasom, kint nem tartják egy nagy dolognak, de szerintem elég gáz, hogy az 1/1-es játékosunkat már műteni kell. Így is van elég kérdőjeles játékosunk: Cushing, Foster, Nix stb. Nem a legjobb előjel, de reméljük már nem történik semmi gond a szezonig, és AJ is hamarosan visszatér a csapathoz.DC
azt mondták training campre kész lesz, de szerintem egy sér komolyabb dolog.samu09
.... kis hazánkban lehet komoly dolog,de ez amerika ahol,ha pénzed van,akkor minden van. TC-re kész lesz,ha azt mondják. : )
több mint 10 éve
Nem tudom volt e már róla szó, meg nem is mai hír, de időközben Clowneyt sérvvel műtötték. Ahogy olvasom, kint nem tartják egy nagy dolognak, de szerintem elég gáz, hogy az 1/1-es játékosunkat már műteni kell. Így is van elég kérdőjeles játékosunk: Cushing, Foster, Nix stb. Nem a legjobb előjel, de reméljük már nem történik semmi gond a szezonig, és AJ is hamarosan visszatér a csapathoz.DC
azt mondták training campre kész lesz, de szerintem egy sér komolyabb dolog.
több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Nem tudom volt e már róla szó, meg nem is mai hír, de időközben Clowneyt sérvvel műtötték. Ahogy olvasom, kint nem tartják egy nagy dolognak, de szerintem elég gáz, hogy az 1/1-es játékosunkat már műteni kell. Így is van elég kérdőjeles játékosunk: Cushing, Foster, Nix stb. Nem a legjobb előjel, de reméljük már nem történik semmi gond a szezonig, és AJ is hamarosan visszatér a csapathoz.
több mint 10 éve
Elképzelem azt a 2036-os szezont. A Gandalf hajú Manning a járókerettel négy yardos deep route-ot totyogó Reggie Wayne-t hozza játékba, méghozzá sikeresen, mert a nagyothalló és majdnem teljesen vak Revis vadkacsának nézte a szálló labdát. 😀peterk2005
Na, ezek szerint életedben nem toltad még Maddennel 😀Wyatt
Bevallom nem. 😊 Lehet új játékosokat is hozzáadni? (Mondjuk a 2036-os szezonban nem tudom kit draftolnék. Már Brady Junior is kiöregedik akkorra. 😀)peterk2005
Van minden offseasonben draft, ahol jönnek a kamunevek szépen, akik aztán jó nagy sztárok lesznek, vagy sem 😊 Szal elég hamar kikopik minden eredeti játékos, még a nevek sem gyakoriak, hogy maradnak, sőt, én nem is emlékszem, hogy lett volna pl Manning vagy Brady 😊Wyatt
minden évben general új neveket a játék, még az east-west shrine game-t is le lehet játszani hogy megnézd milyenek a fiatalok, plusz van combine. De amúgy nálam a Bills a KC és az Eagles 3-4 év alatt nagycsapattá nőtte ki magát 😀 20 évig ezzel a 3 csapattal gyűlt meg a bajom csak. A Saint pl 2-14es szezonokat hozott Brees visszavonulása után és egy Luck-os Colts se nyert SB-t 😀 Fura ez a madden....
több mint 10 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
2036...NFL Ethnic Majnority...a borítóképen...Lakatos Márió Williams. (Szülei 2015ben emigráltak a magyarországi háborús övezetből) 😀
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elképzelem azt a 2036-os szezont. A Gandalf hajú Manning a járókerettel négy yardos deep route-ot totyogó Reggie Wayne-t hozza játékba, méghozzá sikeresen, mert a nagyothalló és majdnem teljesen vak Revis vadkacsának nézte a szálló labdát. 😀peterk2005
Bevallom nem. 😊 Lehet új játékosokat is hozzáadni? (Mondjuk a 2036-os szezonban nem tudom kit draftolnék. Már Brady Junior is kiöregedik akkorra. 😀)peterk2005
Van minden offseasonben draft, ahol jönnek a kamunevek szépen, akik aztán jó nagy sztárok lesznek, vagy sem 😊 Szal elég hamar kikopik minden eredeti játékos, még a nevek sem gyakoriak, hogy maradnak, sőt, én nem is emlékszem, hogy lett volna pl Manning vagy Brady 😊

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bevallom nem. 😊 Lehet új játékosokat is hozzáadni? (Mondjuk a 2036-os szezonban nem tudom kit draftolnék. Már Brady Junior is kiöregedik akkorra. 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ennek meg mi értelme lenne? Kifizetni neki az idei tizenmillát (mert cutnál ki kéne), plusz lenyelni a 16 milla dead capet. Mindezt egy olyan játékos esetén, amelyik tavaly is még 1600 yardot kapott el?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, ezek szerint életedben nem toltad még Maddennel 😀

több mint 10 éve
Elképzelem azt a 2036-os szezont. A Gandalf hajú Manning a járókerettel négy yardos deep route-ot totyogó Reggie Wayne-t hozza játékba, méghozzá sikeresen, mert a nagyothalló és majdnem teljesen vak Revis vadkacsának nézte a szálló labdát. 😀

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jujj, az szép 😀

több mint 10 éve
Lehet off a téma, illetve félig mert houstonnal voltam, de akasztotta már ki valaki a madden 08-at? Mert én elég régóta vittem egy karriert, és a 2036os szezon után kiírta hogy sikeresen végigvittem 30 évet, end of franchise. És nem mehettem offseasonra 😀 Nem tudtam hogy ilyen van, azt hittem végtelen a játékidő.
több mint 10 éve
Ha newton kezd, akkor baj van. Hiaba mondjak h sokat fejlődik. Annyit nem lehet, amennyit kellene. A legrosszabb kezdo tackle a ligaban kb. Borzasztó...
Nagyon nem örülök newtonnaksevarafa
Lehet az új rendszer feküdni fog neki. De a másik gond, amit ma írtak a honlapon, hogy nincs mélysége ennek a posztnak sem. Ha Brown vagy Newton kidől nem nagyon van csere csak pár udfa meg Yeatman aki TE-nek érkezett az nfl-be.
több mint 10 éve
Ha newton kezd, akkor baj van. Hiaba mondjak h sokat fejlődik. Annyit nem lehet, amennyit kellene. A legrosszabb kezdo tackle a ligaban kb. Borzasztó...
Nagyon nem örülök newtonnak
több mint 10 éve
Tyson Clabo viziten nálunk.Gabriel
megéri?samu09
Newtonnál jobb. Dunnal meg együtt dolgozott a Falconsnál és Pro Bowlert csinált belőle. Ő megint olyan játékos akit ismer a pozíciós edzője. Egy próbát biztos megér, szerintem nem is kéne túl sokat fizetni neki. Viszont úgy érzem B. Williams iránt nem olyan nagy a bizalom.Gabriel
Még jó hogy BoB kezdőnek nevezte meg Newtont majd hoz mellé egy probowlert 😀