Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Gabriel
525
Newtonnál jobb. Dunnal meg együtt dolgozott a Falconsnál és Pro Bowlert csinált belőle. Ő megint olyan játékos akit ismer a pozíciós edzője. Egy próbát biztos megér, szerintem nem is kéne túl sokat fizetni neki. Viszont úgy érzem B. Williams iránt nem olyan nagy a bizalom.Tyson Clabo viziten nálunk.Gabrielmegéri?samu09
több mint 10 éve
Tyson Clabo viziten nálunk.Gabrielmegéri?
több mint 10 éve
Gabriel
525
Tyson Clabo viziten nálunk.
több mint 10 éve
na ezt már zseretem! utálom a cut-ot!! 😊 így hogy van ellenérték már király adolog!!! persze a cut sem zavart volna yates esetében, de így még kimondottan örülök is 😊3-4-es TED-nek Crennell sémájába jó lesz ő, valszeg base felállásokban fogjátok csak használni.empty taxiYates nem lett kivágva elcseréltétek.Róla mit lehet tudni?LanceVance
Falcons trade linebacker Akeem Dent to Texans for quarterback T.J. Yates, Falcons announce.BaltimoreDefense
nem nagy király a csávó akit kaptunk érte, de hát yates az? 😊 LB -k terén meg ránkéfér az erősítés
több mint 10 éve
3-4-es TED-nek Crennell sémájába jó lesz ő, valszeg base felállásokban fogjátok csak használni.Yates nem lett kivágva elcseréltétek.Róla mit lehet tudni?LanceVance
Falcons trade linebacker Akeem Dent to Texans for quarterback T.J. Yates, Falcons announce.BaltimoreDefense
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Yates nem lett kivágva elcseréltétek.Róla mit lehet tudni?
több mint 10 éve
Yates nem lett kivágva elcseréltétek.Falcons trade linebacker Akeem Dent to Texans for quarterback T.J. Yates, Falcons announce.
több mint 10 éve
azért adj még neki időt 😀 egész karrierje alatt houstonban volt. látta ahogy kimegy mellőle a generációja, ma már ő a legrégebbi tagja a csapatnak és szerintem a 2005ös draftról van pár játékos akik régóta ott vannak. Kitartott a csapat mellett de most már úgy érzi 2-3 éven belül nem kap gyűrűt. Tényleg fasság amit művel de meg lehet érteni.ááá, nagyon nagyon nehezem tudnám elképzelni, hogy case kiszorítja fitzt... de minden megtörténhet 😊Na ki lett takarítva Yates is!Hátha Fitzi megmutatja az offseasonben hogy Kínom jobb megoldás kezdőnek 😀samu09
2014-es szezonban a 3 irányítónk:
Ryan Fitzpatrick
Case Keenum
Tom Savage
(én is yates-t szórtam volna ki)sevarafa
Eljött az a pillanat amikor azt mondom, hogy BOB helyében cutolnám Andre Johnsont... nem csapat játékos, kitudja lehet-e rá számítani. Nem arra kell várni már szeirntem, hogy Andre mit akar és mit csinál. MEg kell előzni az egészet. Menjen. Deandre mehet elsőszámúnak... hozni kell egy kacat WR-t, akiben azért lehet látni valami potenciált, aztán helószia.
Nem kell a dráma, meg a hosszú szappanopera. Menjen a p*csába, szarnak kell egy ilyen wr... méghogy csapatkapitány? hagyjuk már 😊
CUT kapitány!!!sevarafa
több mint 10 éve
ááá, nagyon nagyon nehezem tudnám elképzelni, hogy case kiszorítja fitzt... de minden megtörténhet 😊Na ki lett takarítva Yates is!Hátha Fitzi megmutatja az offseasonben hogy Kínom jobb megoldás kezdőnek 😀samu09
Ryan Fitzpatrick
Case Keenum
Tom Savage
Eljött az a pillanat amikor azt mondom, hogy BOB helyében cutolnám Andre Johnsont... nem csapat játékos, kitudja lehet-e rá számítani. Nem arra kell várni már szeirntem, hogy Andre mit akar és mit csinál. MEg kell előzni az egészet. Menjen. Deandre mehet elsőszámúnak... hozni kell egy kacat WR-t, akiben azért lehet látni valami potenciált, aztán helószia.
Nem kell a dráma, meg a hosszú szappanopera. Menjen a p*csába, szarnak kell egy ilyen wr... méghogy csapatkapitány? hagyjuk már 😊
CUT kapitány!!!
több mint 10 éve
Na ki lett takarítva Yates is!Hátha Fitzi megmutatja az offseasonben hogy Kínom jobb megoldás kezdőnek 😀
Ryan Fitzpatrick
Case Keenum
Tom Savage
több mint 10 éve
Na ki lett takarítva Yates is! 2014-es szezonban a 3 irányítónk:
Ryan Fitzpatrick
Case Keenum
Tom Savage
(én is yates-t szórtam volna ki)
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000359262/article/ryan-fitzpatrick-named-houston-texans-starting-qbNagyon meggyőzhette BoB-t ezért draftoltak csak 4. körbe kúbét.
Ha valaki akkor Bill tud irányítót faragni belőle, ha ő látja benne a lehetőséget akkor reménykedhettek.dande
több mint 10 éve
Ha valaki akkor Bill tud irányítót faragni belőle, ha ő látja benne a lehetőséget akkor reménykedhettek.
több mint 10 éve
www.houstontexans.com/news/article-2/Jadeveon-Clowney-had-sports-hernia-surgery/b9b0f3d1-2583-41cf-86ba-8066f404d4d7 😕LanceVancesérv..fasza. training camp felejtős 😕
Közben valami Yeatman vagy ki érkezett OT posztra Quess helyett és BoB is nyilatkozott egyet:
“Derek Newton is our starting right tackle,” head coach Bill O’Brien declared on Friday. “He’s had a good offseason. He’s been here since the day that I arrived here.
több mint 10 éve
Remélem idén jobb lesz nála deandre és jövőre azt mondja neki a texans: " bocs de masodik szamu elkaponak nem fizetunk ennyit"...
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Gyanúsan a houstoniak azt se értékelnék, ha a Spursnek szurkolna 😊
több mint 10 éve
This guy. 😀Meg hát... Milyen ember képes önszántából a Spursnek szurkolni @)WyattMivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.BaltimoreDefenseDenver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?samu09
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Meg hát... Milyen ember képes önszántából a Spursnek szurkolni @)Mivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.BaltimoreDefenseDenver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?samu09
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Bandwagon, akkor is 😀😀 és ténylegBaltimoreDefenseÀrulóhànemèrted 😛sutianapMivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.BaltimoreDefenseDenver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
több mint 10 éve
😀 és ténylegÀrulóhànemèrted 😛sutianapMivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.BaltimoreDefenseDenver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
több mint 10 éve
Àrulóhànemèrted 😛Mivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.BaltimoreDefenseDenver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.Denver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...