Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
 www.facebook.com/photo.php?v=659014014168960&fref=nfLanceVance
kis üzenet 😀
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
 www.facebook.com/photo.php?v=659014014168960&fref=nf

több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Nem lennék meglepve, ha valamelyik nap Wade Smith aláírna hozzánk. Ha jól tudom, nem nagyon vannak komoly kérői, akkor meg miért ne írna alá hozzánk 1-2 évre?sevarafa
Senkinek nem kell. Nekünk se segített minek hoznák vissza?samu09
már csak depth miatt is visszahoznám, mert oké, hogy Xavier kezdeni fog, meg mondjuk brooks, de mögöttük konkrétan senki nincs aki be tudna ugrani bármelyik G pozícióba... ben jones szerintem nem ok, más meg nincs is... olcsópénzért simán jöhetne. Én külföldi fórumon azt olvastam, hogy elvileg környékezzük még mindig, csak nem emelük az ajánlaton, mert más nem licitál rá, és majd el kell fogadnia a mienket, ha játszani akarmég... hogy mennyi az összeg, amit ajánlunk neki, azt nem tudom. nem zárom ki a vetmint... azért meg jöjjön, simán befér, már csak a depth miatt is.sevarafa
ha így van akkor nem tudom min hezitál még. simán megmondják neki, hogy figyelj niga ennyit tudunk adni, kicsi a cap, de még akkor se adnánk többet ha AJ trade miatt felszabadulna egy kis dellasamu09
Hehe, ez tetszik 😛
amúgy tuti ez a helyzet, csak lehet többet gondol magáról...de hát az idő nekünk dolgozik, ha tényleg adtunk neki ajánlatot, ő meg jobbra vár... minél több idő telik el, annál jobban észreveszi magát..de hangsúlyozom, hogy ez ccsak találgatás. Egy USA forumon írtak erről az egészről, lehet nem is igaz belőle egy szó sem
több mint 10 éve
Nem lennék meglepve, ha valamelyik nap Wade Smith aláírna hozzánk. Ha jól tudom, nem nagyon vannak komoly kérői, akkor meg miért ne írna alá hozzánk 1-2 évre?sevarafa
már csak depth miatt is visszahoznám, mert oké, hogy Xavier kezdeni fog, meg mondjuk brooks, de mögöttük konkrétan senki nincs aki be tudna ugrani bármelyik G pozícióba... ben jones szerintem nem ok, más meg nincs is... olcsópénzért simán jöhetne. Én külföldi fórumon azt olvastam, hogy elvileg környékezzük még mindig, csak nem emelük az ajánlaton, mert más nem licitál rá, és majd el kell fogadnia a mienket, ha játszani akarmég... hogy mennyi az összeg, amit ajánlunk neki, azt nem tudom. nem zárom ki a vetmint... azért meg jöjjön, simán befér, már csak a depth miatt is.sevarafa
ha így van akkor nem tudom min hezitál még. simán megmondják neki, hogy figyelj niga ennyit tudunk adni, kicsi a cap, de még akkor se adnánk többet ha AJ trade miatt felszabadulna egy kis della
több mint 10 éve
már csak depth miatt is visszahoznám, mert oké, hogy Xavier kezdeni fog, meg mondjuk brooks, de mögöttük konkrétan senki nincs aki be tudna ugrani bármelyik G pozícióba... ben jones szerintem nem ok, más meg nincs is... olcsópénzért simán jöhetne. Én külföldi fórumon azt olvastam, hogy elvileg környékezzük még mindig, csak nem emelük az ajánlaton, mert más nem licitál rá, és majd el kell fogadnia a mienket, ha játszani akarmég... hogy mennyi az összeg, amit ajánlunk neki, azt nem tudom. nem zárom ki a vetmint... azért meg jöjjön, simán befér, már csak a depth miatt is.
több mint 10 éve
Senkinek nem kell. Nekünk se segített minek hoznák vissza?
több mint 10 éve
Nem lennék meglepve, ha valamelyik nap Wade Smith aláírna hozzánk. Ha jól tudom, nem nagyon vannak komoly kérői, akkor meg miért ne írna alá hozzánk 1-2 évre?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rookie kártya Clowneyról és Savageről a múlt hét végi Rookie Premierről.
több mint 10 éve
Azért nem semmi Myers szavait olvasni, főként Johnson viselkedése után.

blog.chron.com/ultimatetexans/2014/06/for-chris-myers-every-workout-is-like-day-1-with-texans/#23724101=0Bondi
“If you compete as a vet and young guys see that, it makes them more hungry.”
Ez itt a lényeg. Erről beszéltünk itt egész héten, és végre egy houstoni is kimondta. Myers úgy viselkedik mint egy igazi kapitány. Pedig neki se mindegy kit enged a seggéhez 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Azért nem semmi Myers szavait olvasni, főként Johnson viselkedése után.

blog.chron.com/ultimatetexans/2014/06/for-chris-myers-every-workout-is-like-day-1-with-texans/#23724101=0

több mint 10 éve
Másik ügy: MIIIIIIIIIT keres még mindig a csapatban Derek Newton??? 😛 Hogy lehet, hogy elvileg még mindig kezdeni fog? "Williams még itt van" nyilatkozat nem biztat semmire, Quess elvileg LT csere lesz, ha minden igaz... Csak nekem vannak rémálmaim Newton miatt? 😀sevarafa
Én azt olvastam hogy Quess megy RT-nek és Williams meg Newton közül valamelyik RG. Nem tudom mivel tudna többet Derek egyel beljebb, de majd meglátjuk.
több mint 10 éve
Másik ügy: MIIIIIIIIIT keres még mindig a csapatban Derek Newton??? 😛 Hogy lehet, hogy elvileg még mindig kezdeni fog? "Williams még itt van" nyilatkozat nem biztat semmire, Quess elvileg LT csere lesz, ha minden igaz... Csak nekem vannak rémálmaim Newton miatt? 😀
több mint 10 éve
Szerintem a keret 90%a leszarja magasról, hogy ott van e egy nem kötelező foglalkozáson...peach
Szerintem sem foglalkozik ezzel senki sem aktívan. De abba biztos vagyok, hogy nem nézik jószemmel ezt az egészet. Foglalkozni nem foglalkoznak vele, de ha meg lenne kérdezve szemtől szemben, és őszintén kellene válaszolni erre a kérdésre: " Kedves XY, mit gondolsz Andre Johnson jó példát mutat azzal, hogy nem jelenik meg az önkéntes edzéseken? Szerinted fontos hogy minél több időt tölthess el a csapattársakkal, és az edzőkkel? Mi az amit te megteszel a csapatod sikeréért? "

A válaszok:
-NEM
-IGEN
-110%-ot...

Andre johnson verzió:
-Nem jelenek meg OTA-n, mert nem kötelező, és ez a csapat szar
-Nem fontos a csapattársakkal minél több időt együtt tölteni, mert ez a csapat ígyis ugyis egy szar
-Hát elmegyek oda ami kötelező, aztán talán nem vonulok vissza, pedig nem azt drafolták akit kértem...

Ki ne találjuk, hogy a csapattársak jó véleménnyel vannak az egész AJ ügyről... lehet leszarják, lehet nem foglalkoznak vele...de ha megkédeznék tőlük ezeket a kérdéseket, nehogy azt gondolja bárki, hogy őszintén azt mondaná bárki: "Johnson egy legenda, ezért megtehet bármit, és majd ha én is legenda leszek én is telibaszarok mindent, ha nem az lesz amit én mondok"... nem ilyenek a játékosok....aki meg ilyen, az ne csapatjátékot űzzön, mert ez biztosan nem tesz jót egy csapatnak, csak rosszat...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Szerintem a keret 90%a leszarja magasról, hogy ott van e egy nem kötelező foglalkozáson...
Szerk. AJ meg arra tesz, hogy egy rookie mit gondol róla...
Az edzőkkel meg majd leboxolja...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azért az öltözőben is van hiearchia, ha egy rookie csinálná azt mint a franchise valaha volt legjobb játékosa kicsit más volna a megìtélése csapaton belül...peach
Fogadni mernék rá, hogy csapaton belül nincsjó megítélése AJ-nek... Elvégre nem tesz meg mindent a csapatért, amit pedig mások megtesznek. Ki becsülné meg akkor a jelenlegi AJ-t? Elismerik biztos a múltbéli teljesítményét, de az segíteni nem fog rajtunk.
A jelenlegi játékosok is nyerni akarnak, és pont ebben nem segít jelenleg Andre johnson... akkor milyen megítélése lehet? Egy rookie, vagy éppen egy új edző szemében? Biztos vagyok benne, hogy nem jó...
több mint 10 éve
Azért az öltözőben is van hiearchia, ha egy rookie csinálná azt mint a franchise valaha volt legjobb játékosa kicsit más volna a megìtélése csapaton belül...peach
Hát egy pöppet kicsinálnák, de amúgy szerintem ilyet senkinek nem kéne csinálnia, ez nem profi viselkedés.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Azért az öltözőben is van hiearchia, ha egy rookie csinálná azt mint a franchise valaha volt legjobb játékosa kicsit más volna a megìtélése csapaton belül...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Szerintem meg, aki az önkéntes edzésekre nem megy el azt ne basztassák, mert önkéntes.adam8
Ha viszont innen nézzük, akkor meg ne basztassák Clowney-t h szar a work ethic-je...ha ilyen példát lát, és nincs basztatva AJ, akkor milyen jogon kéri számon akárki is clowney-n azt, hogy "csak OK" a work ethicje...

Az ilyen embereknek kellene példát mutatniuk, ttökmindegy mi történik a csapatnál. Ha a legenda azt a példát mutatja, hogy nem kell elmenni az OTA-ra, akkor majd ne csodálkozzunk, hogy egyre több játékos fog távol maradni az ilyen napoktól, csak mert éppen rossz kedve van...sevarafa
Jogos amit írsz, de egy játékost elsősorban a pénz motivál, és nem a társai. Amelyik játékos nem megy el az önkéntes edzésre, hátrányba kerül a társaival szemben, és kevesebb pénz ütheti majd a markát. Andre Johnsont már kevésbé motiválja annyira pénz, szarrá kereste magát, ő nyerni szeretne végre, és jogosan rinyál, mert valljuk meg őszintén, erre Houstonban nem sok esélye van.mustaine
Azért 1 éve ilyenkor SB esélyes csapatról volt szó. Itt a fórumban is, és pedzegették külföldi szakírók is, hogy ez nem egy elborult gondolat. A másik meg, Gonzalez is SB-t ment nyerni az atlantába, és nem került hozzá közelebb, mint ha maradt volna a KC-be. Szerintem, ha AJ mondhatná meg, hogy melyik csapat vegye meg, se tudná eltalálni, hogy hol esik az ölébe a gyűrű....Giowa
IGen, épp ezért érzem, hogy nem gondolta át rendesen ezt a dolgot... nem kellett vna így viselkednie, mert ezzel biztosan nem ér el semmit...
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem meg, aki az önkéntes edzésekre nem megy el azt ne basztassák, mert önkéntes.adam8
Ha viszont innen nézzük, akkor meg ne basztassák Clowney-t h szar a work ethic-je...ha ilyen példát lát, és nincs basztatva AJ, akkor milyen jogon kéri számon akárki is clowney-n azt, hogy "csak OK" a work ethicje...

Az ilyen embereknek kellene példát mutatniuk, ttökmindegy mi történik a csapatnál. Ha a legenda azt a példát mutatja, hogy nem kell elmenni az OTA-ra, akkor majd ne csodálkozzunk, hogy egyre több játékos fog távol maradni az ilyen napoktól, csak mert éppen rossz kedve van...sevarafa
Jogos amit írsz, de egy játékost elsősorban a pénz motivál, és nem a társai. Amelyik játékos nem megy el az önkéntes edzésre, hátrányba kerül a társaival szemben, és kevesebb pénz ütheti majd a markát. Andre Johnsont már kevésbé motiválja annyira pénz, szarrá kereste magát, ő nyerni szeretne végre, és jogosan rinyál, mert valljuk meg őszintén, erre Houstonban nem sok esélye van.mustaine
Azért 1 éve ilyenkor SB esélyes csapatról volt szó. Itt a fórumban is, és pedzegették külföldi szakírók is, hogy ez nem egy elborult gondolat. A másik meg, Gonzalez is SB-t ment nyerni az atlantába, és nem került hozzá közelebb, mint ha maradt volna a KC-be. Szerintem, ha AJ mondhatná meg, hogy melyik csapat vegye meg, se tudná eltalálni, hogy hol esik az ölébe a gyűrű....

több mint 10 éve
A nagyobb gond a nyilatkozata volt, és ezután húzta meg azt hogy nem megy el, amikor új a teljes edzői kar. Na most ez milyen üzenet az edzők felé? És pl. JJ ott van, Cushing annak ellenére ott van hogy nem edz, hogy is van ez???LanceVance
Ja igazad van. Cush pl minden nap ugyanakkor ott volt edzéseken találkozókon, amikor totál sérült volt. Mindig, minden nap... na ez a nagy játékos...
több mint 10 éve
Oké, de kérdés melyik a rosszabb erkölcsileg, rossz példát mutatni egy rookienak (ebben teljesen igazat adok neked, hogy így van), vagy azt mondani valakinek, hogy önkéntes az edzés mégis megbírságolni, ha nem megy el.adam8
hát igen, ez a nehéz benne... szerintem sem lehet normális "büntetést" adni ezért, nem csak azért mert nem lehet pénzzel büntetni, hanem azért is, mert neki az nem büntetés.
Én elintézem magamban annyival, hogy nem is gondolok erre az egészre. azt csinál amit akar, de ha már a jövő csapatát akarjuk építeni, akkor menjen el...hátha kapunk pick-ket érte... 2-3-4 év múlva már úgysemlesz segítség AJ...abban sem vagyok biztos, hogy idén az lenne ilyen morállal nálunk...menjen...
több mint 10 éve
A nagyobb gond a nyilatkozata volt, és ezután húzta meg azt hogy nem megy el, amikor új a teljes edzői kar. Na most ez milyen üzenet az edzők felé? És pl. JJ ott van, Cushing annak ellenére ott van hogy nem edz, hogy is van ez???

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Oké, de kérdés melyik a rosszabb erkölcsileg, rossz példát mutatni egy rookienak (ebben teljesen igazat adok neked, hogy így van), vagy azt mondani valakinek, hogy önkéntes az edzés mégis megbírságolni, ha nem megy el.

több mint 10 éve

Oké, és akkor hova menjen, ahol biztosan nyerni fog bármit is? Ne sírjon... paycut le 1 millióra a fizetéséből...aztán máris lehet simán tradelni szinte bárhova...ilyen egyszerű...ha nem fontos neki a pénz, akkor itt a megoldás 😊
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan

Jogos amit írsz, de egy játékost elsősorban a pénz motivál, és nem a társai. Amelyik játékos nem megy el az önkéntes edzésre, hátrányba kerül a társaival szemben, és kevesebb pénz ütheti majd a markát. Andre Johnsont már kevésbé motiválja annyira pénz, szarrá kereste magát, ő nyerni szeretne végre, és jogosan rinyál, mert valljuk meg őszintén, erre Houstonban nem sok esélye van.