Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
kiemeltem a lényeget ...Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, .StezJah, tiszta mázlista a srác. Valahogy pont vele történnek meg mindig ezek a playek. Az ezt követő játékban megint micsoda mákja volt neki (nem úgy szegény Matt Ryannek):
DC
több mint 10 éve
Sehol sem említettem olyat, hogy Bortlesnek kellett volna lennie az 1/1-nek.Én egy letradet favorizáltam volna, majd utána egy QB picket.
A jelenlegi offseason is elfogadható, de sok kérdést vet fel. A legnagyobb kérdés pedig Fitz. BOB ide vagy oda, rajta ő már nem hinném, hogy annyit tud segíteni akár egy jó rendszerrel, akár mentálisan/tudásban, hogy sikeres tudjon lenni.
Való igaz, a Texansnak nem feladata, hogy X meccset nyerjen, most kezdtek el építkezni, a 2015-ös QB classt elnézve megtehették, hogy akár várjanak egy évet.
Csak amellett, hogy egy Manziel/Bortles duónál ilyen kérdések voltak, addig Clowneynál ugyanúgy vannak kérdések. Sőt! Egy újoncnál a motiválatlanság, a beleszarás sokkal nagyobb gond, mint a tudásbeli hiányok. Nem hiszem, hogy Clowney idén ne tenné magát oda, de 2-3 év múlva szerintem elkezd leszarom módba kapcsolni, ha a Houston nem alakul át konstansan győztes kaliberű csapattá. Ez egy olyan vita, amire leginkább 1-2-3 év múlva fogunk választ kapni.
Egyébként pedig kissé szkeptikus vagyok mind Fosterrel és az OL-el kapcsolatban, mind pedig Nixxel.
Előbbinek az elmúlt egy évben kóros sérüléshulláma van, ami annyira talán nem meglepő, mivel az elmúlt években a Texans eléggé rá helyezte a hangsúlyt. Fogadni mernék bárkivel, hogy nem bírja majd egészségesen a szezont. Nix pedig egyelőre továbbra is ramaty állapotban van, a térde pedig kérdőjeles. Nem lepődnék meg, hogy ha idén nem is nagyon erőltetnék élesben, hanem hagynának neki plusz egy teljes évet.
De mondjuk azt sem tartom jó ötletnek, hogy ha egy HC úgy áll hozzá, hogy "jövőre ennél jobb QB class lesz, akkor hozunk valakit".
Honnan tudod, hogy nem törik ketté Mariota és Winston gerincét? Sőt, utóbbinál ki tudja, hogy mikor csukatja le magát valami baromsággal? Honnan tudjuk, hogy biztosan kijönnek-e? Luck biztos 1/1-esként is maradt plusz egy évet egyetemen.
A kérdés erről az oldalról is túl sok, és egy ilyen sportban egyszerűen én biztos nem mernék ilyenekre alapozni.
Én amondó vagyok, hogy ha QB needes csapatod van és megvan hozzá a picked is, akkor ne habozz, hacsak nem tudsz hátramenni pár helyet és vihetsz szintén olyan QB-t, akiben ott van a franchise QB potenciál.
Ez tavaly nyilván más volt egy Genoval és egy Manuellel, de azért a Manziel-Bortles-Teddy trió magasabb szintet képvisel szvsz.
Ezen mondjuk pont felesleges vitázni, mert ahány ember, annyi féle meglátás. Én így látom.
több mint 10 éve
Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, Baker meg máshová váltott ki.Sztem nagyon rosszul közelíted meg a Texans offseasonját. Az első lépéstől az utolsóig meg volt tervezve az egész, ebben biztos vagyok és ennek része volt, h nem kell 1/1-es QB (az idei class-ból).
Jó a gyerek, az biztos, de még mindig nem látom azt, hogy egy Schaubnál is ezerszer szarabb QB-val mihez kezd majd a csapat. Igen kényelmetlen lesz, amikor a meccs nagy részében a védelemnek kell a pályán lennie, az állat Watt-Clowney duó is a seggén veszi majd a levegőt.
Kíváncsi leszek, hogy egy fecske mennyire csinál majd nyarat.
Főleg, hogy van egy fos QB-d, akinek a kezében meccsenként 2-3 pick ott van, van egy elit, de kedvtelen WR-ed és van egy király futód, aki mondjuk az utóbbi egy évben végig sérült volt és már a TC első napjaiban ismét megsérült.
Érdekes lesz ezekre építeni.Stez
O'Brien munkássága a Pats-nél és a Penn State-nél önmagáért beszélt. A BOB offense elit QB nélkül, de egy kifejezetten okos, a játékot jól olvasó, gyors döntésekre képes, rövid-közepes passzoknál pontos QB-val simán hozza azt, amit várnak tőle. (Persze ettől még egy elit QB nem árt, de ha Bortles-t nem tartották annak, akkor mi van?).
Ez egy erőn alapuló, futásorientált, play-action alapú O lesz, pont mint a Nittany Lions-nál Hackenberggel vagy előtte McGloinnal. Sok 21, 12, 22 felállás lesz (RB, TE). Ehhez viszont KÖTELEZŐ 2 nagyon jó, blokkolásban kiemelkedő TE, plusz még legalább 1 használható (a háromból az egyik ha lehet alacsonyabb, mobilisabb), kell egy bikaerős FB és egy tehetséges RB corps egy feature back-kel, de mélységgel. A falnak is fizikálisnak kell lenni, középső futásoknak menni kell. Ez a "kiegészítő személyzet" itt legalább annyira fontos, mint a QB, a HC támadó filozófiája miatt. Itt nem lesz 4 WR-es alapfelállás a rosterhez igazodás miatt (nem is mély a WR corps), egy 1/1-es QB-val, mert a HC nem fogja szembeköpni magát.
Ezért lett megtartva Garrett Graham FA-időszakban, ezért jött a drafton a TE corps-ba még Fido is Griffin mellé, ezért jött Prosch FB-nek és Blue Foster mögé. Plusz a falba is ezért érkezett Carr helyett a kemény futásblokkoló Su'a-Filo (Quessenberry és Brennan Williams sajnálatos betegsége/térdsérülése után mondjuk még így is van kérdőjel).
Előbb összerakják a gépet egy középkategóriás processzorral, hogy működjön legalább, majd jövőre jön az új csilivili processzor. A 49ers-nél is valahogy így épült az O. Kezdetben az ott befürdött Smith köré építettek egy LoS-et gyilkoló egységet, majd pedig jött Kaep. A nemrég kétszer konfdöntőző Jets-nek is hasonló erősségei voltak, Manninget is lenyomták Szancsóval, jó runO-val és egy remek D-vel. Fitzpatrickkel is hasonlóan működhet a dolog, (ismeri O'Brien, az AFC East-ben elemezte eleget), és sztem meg fogsz lepődni Stez, h milyen lesz a Texans labdabirtoklási aránya. Azon is meglepődnék, ha folyamatosan 2-3 TO-e lenne Fitz-nek. High-percentage passzO lesz, sok play-actionnel.
Sztem egy Bortles-szel vagy Carral sem lennének idén előrébb egyébként. Hosszútávon kérdéses, de ha összeáll idén az O magja, akkor jövőre jön majd a QB, akit elvisz majd a hátán az egység.
Inkább 1/1-re behúzták az utóbbi x év védelmi athletic freakjét, hadd javuljon a sackjeivel a TO mutató. A TO-meccs győztese félig már nyert is. De közben fizikálissá is próbálták tenni a tavaly szenvedő futás elleni egységet Nix-szel (múlt héten végre lejött a PUP-ról 😊 ), Pagannal és talán Bullough-val. Világos a koncepció, a trench-eken akarnak nyerni. Crennel D-je is erre épül.
Nekem tetszik a Texans offseasonja. Ez a csapat nem idén akar SB-t nyerni. Idén még csak építi a leendő LoS dominanciáját. Ha ezzel együtt nem lesz sok győzelem, akkor meg majd jön a top10-es QB jövőre. Bortles nem volt annyira kihagyhatatlan, h amiatt kelljen bánkódni, h jövőre nem lesz vele egy szintű QB a top10-ben.
UI. Groves nem volt rossz szituációs rusher a Browns-ban, most sem volt állítólag rossz meccse, nem volt rossz igazolás Mercilus mögé(/helyére?) biztonsági tartaléknak.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Legyen úgy.
több mint 10 éve
Miért Savage nem lehet jó irányító majd? Úgy beszéltek, mintha már aláírt volna egy papírt, hogy soha nem akar kezdeni egy meccsen sem. Honnan tudjátok, hogy jövőre nem lesz kezdő szinten?
több mint 10 éve
Nem bántásként, csak attól tartok ami a jövőt illeti igaza van. Ha csak úgy nem gondolkodott Bob a mester, hogy a következő draft class tartalmasabb, és majd érdemes lesz ott kihúzni a fr QB-t, és ebben az évben még van ideje másra koncentrálni.Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, Baker meg máshová váltott ki.-a Hogyan romboljuk le a drukkerek reményeit még a szezon előtt újabb részét látták.-samu09
Jó a gyerek, az biztos, de még mindig nem látom azt, hogy egy Schaubnál is ezerszer szarabb QB-val mihez kezd majd a csapat. Igen kényelmetlen lesz, amikor a meccs nagy részében a védelemnek kell a pályán lennie, az állat Watt-Clowney duó is a seggén veszi majd a levegőt.
Főleg, hogy van egy fos QB-d, akinek a kezében meccsenként 2-3 pick ott van, van egy elit, de kedvtelen WR-ed és van egy király futód, aki mondjuk az utóbbi egy évben végig sérült volt és már a TC első napjaiban ismét megsérült.
De ha nem, akkor bajban vagytok. Sajna ezt a játékot muszáj egy legalább közepesen jól játszó, és viszonylag konzisztensen stabil teljesítményt nyújtó QB-val játszani még a legjobb D mellett is az eredmény érdekében. Utoljára Sexy Rexyvel felálló Chicagonak sikerült igen messzire jutni egy közepesnek is alig mondható QB-val, olyan erős volt ott a D, De egyébként sokat nem lehet várni, ha nincs azon a poszton megbízható játékosod. Majd kiderül miként alakul ez az év, ám ha csak Fitzmagic-l Bob nem varázsol olyat, mint anno McGloinnal tette még a Penn ST-ben akkor az egál közeli eredmény is bravúr lesz, ami viszont a draft szempontjából nem biztos, hogy jó, ha sikerül. Mindenesetre úgy tűnik nálunk egy Sancho eladó 😛 😉
több mint 10 éve
Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, .StezJah, tiszta mázlista a srác. Valahogy pont vele történnek meg mindig ezek a playek. Az ezt követő játékban megint micsoda mákja volt neki (nem úgy szegény Matt Ryannek):
több mint 10 éve
Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, Baker meg máshová váltott ki.Nem csak erre gondoltam volt a meccsen egy másik is...
.Stez
több mint 10 éve
Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, Baker meg máshová váltott ki.-a Hogyan romboljuk le a drukkerek reményeit még a szezon előtt újabb részét látták.-
több mint 10 éve
Mondjuk itt pont semmit sem csinált, csak tökéletesen kapta el a snap pillanatát, Baker meg máshová váltott ki.Jó a gyerek, az biztos, de még mindig nem látom azt, hogy egy Schaubnál is ezerszer szarabb QB-val mihez kezd majd a csapat. Igen kényelmetlen lesz, amikor a meccs nagy részében a védelemnek kell a pályán lennie, az állat Watt-Clowney duó is a seggén veszi majd a levegőt.
Érdekes lesz ezekre építeni.
több mint 10 éve
Felelmetes ez az ember...nem is ember.Mintha egy Predatort latnek..meg a loknik is ahogy lengnek...allat! 😉
több mint 10 éve
Offense...Ez tűnik továbbra is a csapat gyengéjének..BondiSzerintem idén az O azzal fogja meglepni az ellenfeleit hogy alkalmazza a read-option-t 😀 Fitzi futott egy elég szépet a meccs elején, lehet vele számolni földön is 😀
több mint 10 éve
Jól játszottunk tegnap. Védelem igen ott volt. Clowney, Hal, Bullough mind jól játszott. Nagyon remélem, hogy Max rosterre kerül, megérdemelné és ezen a poszton nem is vagyunk túl mélyek.Special team is biztató volt. Volt egy blokkolt Puntunk és mezőnygólunk is. Sőt a punt vissza is lett hordva TD-re.
Boswell...hát nem tűnik túl nagy konkurenciának Bullock-nak. Szerintem ő fog maradni a rúgónk, bár túl sok meccs szituációban eddig nem rúgtak a srácok.
Offense...Ez tűnik továbbra is a csapat gyengéjének. Sajnos azt kell mondanom, hogy Fitzmagic tűnik még mindig a legjobb irányítónknak. Keenum teljesítménye valahogy nem áll össze. Jól dob, meg tudja csinálni őket, de kevés pontot rak fel az O az vezérletével. Kiemelném itt Alfred Blue-t, szerintem ő be fog vállni nálunk, nagyon jó kis futónak tűnik. Backup-nak biztosan jó lesz, hogy tehermentesítse Foster-t. Viszont Newton semmit sem fejlődött tavaly óta azt kell hogy mondjam. Folyamatosan elnyomták, nem sok párharcot tudott uralni. Center poszton viszont Ferentz elég jól működött.
több mint 10 éve
akkor Clowneynak nem szóltak tegnap a flag fociról 😀 ütős volt most a védelem és végre a special team isNa megnéztem a Cardinals elleni gyötrelmet...legalább innen már csak felfelé vezet az út. De ez a sok sárga zászló mi volt?! Direkt figyeltem volt olyan 5 egymásutáni play amiből négynél volt flag..adam8flag foci van pre seasonben, meg is mondták, többi meccsen is ez van sajnos, de legalább már a fele eltelt és hamarosan kezdődik a rendes foci 😀manuszka86
több mint 10 éve
Na megnéztem a Cardinals elleni gyötrelmet...legalább innen már csak felfelé vezet az út. De ez a sok sárga zászló mi volt?! Direkt figyeltem volt olyan 5 egymásutáni play amiből négynél volt flag..adam8flag foci van pre seasonben, meg is mondták, többi meccsen is ez van sajnos, de legalább már a fele eltelt és hamarosan kezdődik a rendes foci 😀
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na megnéztem a Cardinals elleni gyötrelmet...legalább innen már csak felfelé vezet az út. De ez a sok sárga zászló mi volt?! Direkt figyeltem volt olyan 5 egymásutáni play amiből négynél volt flag..
több mint 10 éve
a fórum szerint több mint egy éve 😀 de jólvan, ha készen vagyok elküldöm.Mikor? Küldjed üziben aztán beszerkesztemHöriAz Info reszt nem tervezi valaki tovabb irni?Én már jeleztem Höriéknek hogy megírnám de nem válaszoltaksamu09
Pont jott volna a PO szereples....JJ...stb.
:-/ZoliZoltán
több mint 10 éve
Mikor? Küldjed üziben aztán beszerkesztemAz Info reszt nem tervezi valaki tovabb irni?Én már jeleztem Höriéknek hogy megírnám de nem válaszoltaksamu09
több mint 10 éve
Hmm.Oks.köszi 😉
több mint 10 éve
Az Info reszt nem tervezi valaki tovabb irni?Én már jeleztem Höriéknek hogy megírnám de nem válaszoltak
több mint 10 éve
Az Info reszt nem tervezi valaki tovabb irni?Pont jott volna a PO szereples....JJ...stb.
:-/
több mint 10 éve
Cushing újra edzésben. Szép kis műtérde van. Jó lenne ha egy szezont végig tudna már játszani. Valószínű, hogy ha lenne még egy seaon ending sérülése már nem úszná meg a cutot. Nyílván önhibáján kívül de eddig csak a legelső szezonját tudta végigjátszani és elég magas a fizetése. Hiába van ott AJ és Watt még mindig Cushing az igazi kapitány és jó lenne ha látnánk végre mikor végigvezeti a csapatot egy idényen.samu09Ebben az új sisakban már egyébként is úgy néz ki, mint a robotzsaru 😊
több mint 10 éve
Cushing újra edzésben. Szép kis műtérde van. Jó lenne ha egy szezont végig tudna már játszani. Valószínű, hogy ha lenne még egy seaon ending sérülése már nem úszná meg a cutot. Nyílván önhibáján kívül de eddig csak a legelső szezonját tudta végigjátszani és elég magas a fizetése. Hiába van ott AJ és Watt még mindig Cushing az igazi kapitány és jó lenne ha látnánk végre mikor végigvezeti a csapatot egy idényen.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
A D annyira lesz jó, hogy sz 1/1 nem lesz meg 😀...sztem hamar lemondanak majd Patrikról. Eljön újra " Kénium " ideje..ami nem fog semmi áttörést hozni, Újabb kukába dobott szezonotok lesz és jövőre jöhet egy irányító. 😀SüsüHát többen ezt mondogattuk a szezon előtt hogy ok Cloney meg minden, de ki fog itt irányítani..Fitzi nem lesz ennél jobb és Kínom se...Ok higy előszezon de ha a Cards csere D je ellen ezt mind fel tudta mutatni...Na sebaj reménykedjetek a D ben vagy hogy az uj 1/1-el viszitek Marikát 😊TomcsikValami olyasmi lehet a terv, hogy az idény közepéig Fitzpatrick kezd, addig meg megpróbálják Savaget felhozni. Bár én személy szerint nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Amikor interjú van Savaggel, akkor mindig úgy néz ki, mint aki be van lassulva, meg a poénok nem szoktak leesni neki. Persze ez lehet totál nem jelent semmit, de nekem nem az jön le, hogy túlzottan éles eszű lenne, már pedig a gyors gondolkodás nem árt egy nfl irányítónak. A hétvégén is amikor touchbackre sackelték igazából volt 1-2 másodperce hogy balra vagy jobbra mozogjon, totál szembe futott vele az ember, de ehelyett csak simán összegörnyedt. Oké, ez tényleg kicsi minta, és tökre remélem, hogy nem lesz igazam, de eddig nem meggyőző.
Ami pedig Keenumot illeti, szerintem vagy kiharcolja a kezdő helyett, vagy meg se éli az 53-at. Persze utóbbira sokkal nagyobb esély van, de ha Fitz ennyire gyenge lesz, ő meg valahogy visszaszerezné az önbizalmát, és tudná a tavalyi első 2-3 meccs formáját hozni, akkor akár esélye is lehetne, de mint mondtam erre kicsi az esélyDC