Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Texans waive 9: WRs Adams, Lemon; NTs Hunter, Brown; OLBs Lloyd, Sidbury; CB Mertile; G Longo; RB Powell; David Quessenberry to IR.
több mint 10 éve
Azért durva az a 35 Texans drukker 😀 én most kb 4embert tudnék felsorolni rajtam kívül aki houstonos és rendszeresen ír a topickba. oi58.tinypic.com/2gsk7qr.jpg
több mint 10 éve
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀:Amúgy most jutott eszembe, és lehet az Oakland topicba tartozik, de milyen ironikus már, hogy David Carr-t Schaub miatt cutolták, Sachaub-ot meg Derek Carr miatt fogják? 😀samu09sutianap
több mint 10 éve
Amúgy most jutott eszembe, és lehet az Oakland topicba tartozik, de milyen ironikus már, hogy David Carr-t Schaub miatt cutolták, Sachaub-ot meg Derek Carr miatt fogják? 😀samu09
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Amúgy most jutott eszembe, és lehet az Oakland topicba tartozik, de milyen ironikus már, hogy David Carr-t Schaub miatt cutolták, Sachaub-ot meg Derek Carr miatt fogják? 😀
több mint 10 éve
Pont azért nem maradtam fent este hogy Broncos és nem akartam végignézni egy shotout-ot 😀 de ezek szerint biztos izgalmas volt 😀
több mint 10 éve
Ja, és kifelejtettem Savage-t. Nem kapott sok lehetőséget ám sikerült vezetnie egy game winning drive-t, amely után ráadásul a 2 pontos is sikerült, ugye így nyertünk, ha kimarad akkor 17-16 oda. Igazán biztató jeleket mutatott, tudom, hogy ez csak pre season, meg Denverben is már a csere sor játszott ekkor, de van benne lehetőség.
több mint 10 éve
Hajnalban megnéztem ezt az újabb csodát. Az első drive után azt hittem, hogy itt nagyon csúnya vereségbe fogunk belefutni.Azonban sikerült 3 ponton tartani Manning-éket. Az már most látszik, hogy Peyton hasonló formában van, mint tavaly volt. Így bár kaptuk a yardokat, pontokat még sem sikerült feltenniük. Sikerült egy INT-et is csinálnia Bouye-nak. Meglepetésre mi szereztük az első TD-t, egészen tetszetős és hosszú drive-ból. Az első félidő vége előtt, számomra teljesen érthetetlen amit műveltünk. 2:02 volt hátra, ekkor az állás még mindig 7-3 volt. Sikerült befejeznünk a drive-t 1:53!-nál. Ekkor jött az első TD-je a Broncos-nak. Majd a következő drive-k is volt kb 10 másodperc hosszú. Majd kaptuk természetesen az újabb TD-t. Az első TD után még oké, megértem, hogy menni akartunk, hogy pontot csináljunk. De mikor 2 percnél megkaptuk a labdát miért nem próbáltuk meg minél jobban lefuttatni az órát?
Második félidőben jött Keenum. Sajnos azt kell mondjam, hogy semmi a srác. Úgy tűnik, hogy semmit sem fejlődött a tavalyi szezon óta. Még azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy cutoljuk, ha a keretszűkítéseknél valamelyik csapat kibaszna valami értelmesebb QB-t. Egyébként pont tegnap gondolkoztam azon, hogy a Pats 2 irányítónál többet nem szokott a rosteren tartani és nagyon úgy tűnik, hogy Garoppolo már most jobb, mint Mallett...
Van még egy komoly negatívum, az pedig nem más mint Newton. Borzasztó a srác, az egyik playnél sikerült a snap után sikerült "blokkolnia" Brooks-t.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
megint volt bunyó, Watt most a komplett Broncos OL ellen 😀 ez így nagyon döntetlen szagúnak hangzik.HöriTotál sportszerű a srác 😀
több mint 10 éve
megint volt bunyó, Watt most a komplett Broncos OL ellen 😀 ez így nagyon döntetlen szagúnak hangzik.
több mint 10 éve
Amúgy megnézte valaki a Texans történetét 2011-től? Hogy volt-e valami amit kihagytam vagy rosszul írtam le? 😀samu09Én megnéztem, és már akartam is írni, hogy szerintem nagyon profi lett. Szép munka.
több mint 10 éve
Amúgy megnézte valaki a Texans történetét 2011-től? Hogy volt-e valami amit kihagytam vagy rosszul írtam le? 😀
több mint 10 éve
Bárcsak a játéktudása lenne akkora, mint az arcatermészetesen Swearinger t.co/5etCmeZtSZHörikemények vagytok, a Falcons után a Broncos elleni közös edzésen is volt bunyó 😀HöriLehet tudni ki verekedett?DC
több mint 10 éve
természetesen Swearinger t.co/5etCmeZtSZkemények vagytok, a Falcons után a Broncos elleni közös edzésen is volt bunyó 😀HöriLehet tudni ki verekedett?DC
több mint 10 éve
kemények vagytok, a Falcons után a Broncos elleni közös edzésen is volt bunyó 😀HöriLehet tudni ki verekedett?
több mint 10 éve
kemények vagytok, a Falcons után a Broncos elleni közös edzésen is volt bunyó 😀
több mint 10 éve
Smith azért nyomott normális szezonokat előtte, letett valamit az asztalra. Fitzpatrick nagyon messze van ettől.És egyébként pedig az a class gyenge volt, pont az jellemezte, hogy Fisher 1/1 lehetett. De a QB-k meg sem közelítették az ideieket szintben. Így nagyon más a helyzet.
Smith egy game manager QB, semmi több. Fitz azon a szinten sincsen, a gond pont ez.
több mint 10 éve
"If I got paid a little more, I wouldn't be terribly upset"Watt lőtte ezt a mondatot miután kiadták hogy ő lehet a kovetkező 100millió dolláros bébi. Sztem akkor is ilyen szinten játszana ha edzések után még mindig pizzát szállítana ki 😀 de kapja meg felőlem tőle egyáltalán nem sajnálom és tuti hogy a nagy részét még több jótékonykodásra fordítja majd.
A másik meg: Tavaly 1/1 volt a Chiefs. Odavitték Smith-t és olvastam olyat hogy így is úgy is QB lesz az 1/1 mert Smith nem megoldás. Itt is olvastam erről a Kansas csoportban pl. Erre jött Fisher és rögtön mondták hogy ha nem a Jax lenne a 42. csapat az NFL-ben akkor jövőre is ők lennének az 1/1. Erre kiderült hogy Alex elég nyugodtan játszogat és igen legtöbbször a D tartotta a nekik megfelelő állást a meccsen de mégis PO lett belőle. Tehát temették a szezont mert nem voltszerintük "kompetens" QB erre tessék....
több mint 10 éve
A Colts WR sor erősödött, Reggie is visszatér, Allen is, Luck alapból egy zseni, az OL viszont siralmas.A védelem tele van lyukakkal. Én szkeptikus vagyok egy ilyen FA+draft után, szerintem átjáróház lesz, de azért még megvárom, hogy Paganonak sikerült-e valamit kitalálnia.
Ebben a csoportban most szinte mindenki a rebuilt fázisban van benne, a Coltsot is csak Luck emeli PO szintre.
több mint 10 éve
Hát én pl a Titanstől sem halottam, ha már őket emlegetted hogy Pi meg SB a cél... A jax D nagyon kemény lesz ebben a divizióban najd meglátod...A Colts az Colts az előszezon meg...Nem szabad csak ezekből kiindulni. A lényeg hofy 2 éve bejutottak a rájátszásba és azóta azt tolják hogy SB neg PO a cél stb....Meg nem ujjáépítés zajlik...Nem??? Dehogynem...Mind egy ebben kehet nem értûnk majd egyetTomcsikSztem is erősödhetett a Jax. Meglátjuk, én szurkolok nekik, rájuk férne egy jó védelem. Azonban évek óta papíron erősödnek minden évben. Aztán tavaly is bekezdtek úgy, hogy minden idők legrosszabbjának tartották őket sokan. Én még megvárom mi lesz.
Ha így is lesz, a másik két csapat gyengült minden fórum szerint amit láttam. Vagy nyugodtan írd le mire gondolsz, hogy erősödtek.
Nyilatkozni meg mindig ezt nyilatkozzák, minden fasza, mindenki király és jól van, a csapat nyerni fog. Ezt zárjuk le, mert ezen aztán tényleg értelmetlen fennakadni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A Jax egyelőre bízik abban, hogy Bortles még épp időben váltja Hennet ahhoz, hogy ne legyen kuka a szezon.ulpianusPlusz a Dnk sokkal erősebb lett tavalyhoz képest.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Tomcsik!Hát én pl a Titanstől sem halottam, ha már őket emlegetted hogy Pi meg SB a cél... A jax D nagyon kemény lesz ebben a divizióban najd meglátod...A Colts az Colts az előszezon meg...Nem szabad csak ezekből kiindulni. A lényeg hofy 2 éve bejutottak a rájátszásba és azóta azt tolják hogy SB neg PO a cél stb....Meg nem ujjáépítés zajlik...Nem??? Dehogynem...Mind egy ebben kehet nem értûnk majd egyet
Mindenhol mondanak ilyeneket, hogy "idén is jók leszünk nemcsak a jövőt építjük. Bár az is fontos, és természetesen jól megy az is. A rájátszás cél, és persze ha lehet, SBt akarunk nyerni." Senki nem fog kudarcról beszélni a nem nyer SBt a csapat idén.
Mégis mit mondjanak? "Nem fogunk rájátszásba jutni igazából, jó ezt kijelenteni előre, mert nem akarunk csalódni. Idén elég szarok leszünk, reméljük nem lesz sok néző, ne vegyetek jegyet se." Naugye. A kommunikáció ezen része mindenhol ugyanaz.
Másik. Riválsiok erősödtek?
A Colts olyan gyenge off sesont zárt, ami ritka.
A Titans 1/1 várományos legtöbb helyen.
A Jax egyelőre bízik abban, hogy Bortles még épp időben váltja Hennet ahhoz, hogy ne legyen kuka a szezon.ulpianus
több mint 10 éve
Tomcsik!Mindenhol mondanak ilyeneket, hogy "idén is jók leszünk nemcsak a jövőt építjük. Bár az is fontos, és természetesen jól megy az is. A rájátszás cél, és persze ha lehet, SBt akarunk nyerni." Senki nem fog kudarcról beszélni a nem nyer SBt a csapat idén.
Mégis mit mondjanak? "Nem fogunk rájátszásba jutni igazából, jó ezt kijelenteni előre, mert nem akarunk csalódni. Idén elég szarok leszünk, reméljük nem lesz sok néző, ne vegyetek jegyet se." Naugye. A kommunikáció ezen része mindenhol ugyanaz.
Másik. Riválsiok erősödtek?
A Colts olyan gyenge off sesont zárt, ami ritka.
A Titans 1/1 várományos legtöbb helyen.
A Jax egyelőre bízik abban, hogy Bortles még épp időben váltja Hennet ahhoz, hogy ne legyen kuka a szezon.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Amúgy nállam a vita tárgyát nem is a draft vagy QB nem QB kérdès adja, hanem a Texans kommunikációja. Az folyt a médiából, hogy nem újjáépítés folyik hanem átalakítás, továbbra is PO meg SB a cél....Na most akkor ez mi? Fitzivel a csapatnak esélye se lesz PO-ra még ha a D hozni is fog 1-2 meccset....Ráadásul a divizió riválisok szerintem erősödtek...Ha van egy ordító needed és 1/1 -ed van nem kérdés mit húzol be. Főleg hogy van egy Watt a védelmedben....És nem annyira a védelem vokt rossz tavaly...Shaub ajándék TD-et meg jobbnál jobb mezőnypozíciókat adott az ellenfélnek, így a D is sokkal nehezebb helyzetben volt...Amúgy az se baj ha a jővőben gondolkodnak 1-2 év és lesz QB stb... Csak akkor ne nyomjanak rossz kommunikációt....
több mint 10 éve
A helyzet az, hogy BOB is nagytakarítàst tartott, egy nfl főedzővàltàs az nagyobb mutyi, mint bàrmely politikai söprögetès, ès ilyenkor a B ès C sorok akik az előző rezsim kegyeltjei tulajdonkèpp, repülnek. Ez megspèkelve BoBnàl a Pennstaten benyelt fúràsokkal, màr paranoid. Lehet AJnek is beköhögött, azèrt volt a hiszti. Meg màr Kocka is hisztèriàs volt a hàrom lőkötő kivàgàsàval. Itt most BoB pöngeèlen van, mint alfahím simàn belepöröghet egy browns-os sztoriba, ha AJ bepöccen, s mondjuk Vattnak is el kezd menni a kedve... Àtbukott rajtam egy negatív hullàm, na.sutianapWatt pont tegnap nyilatkozta, hogy szeretne hosszabbítani, és szerintem a háttérben már mennek a tárgyalások, nem fog ő sehova menni.