Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy Kubiaknak így kellett mennie legalább az év végét megvárhatták volna vele szvsz tett ő annyit ezért a csapatért. WP DC-nek tökéletes, de sztem nem lennétek előrébb vele mint HC. Hagyni kéne őt ebben a keretben dolgozni és neki is be kéne látnia, hogy ő ebben tökéletes csak hát nyilván többre vágyik amit ah nem itt kap meg akkor máshol: Talán tanul a dallasi hibákból és akkor járhattok jól vele. Egyébként mást kéne hozni.Kubiak pedig kicsit pihen és összehozhat vhol egy jó offens-t.
több mint 10 éve
Ligasheskey azt rettenet nagy ugràssutianapFejtsétek ki, mit várhatunk tőle?
több mint 10 éve
Wade a Dallasnál mennyire volt hibás, amikor kitették?Túl nagy falat volt neki a HC szerep, ráadásul az ő nyugodt, csendben szemlélődő karaktere nem igazán nyerő egy olyan franchise-nál, mint a mienk. Bár ez máshol lehet előny is, de szerintem ő DC-nek tökéletes.
Mármint tudjuk hogy Jerry Jones nem igazán ad szabad kezet egy HC-nek sem, talán jobban járnátok ha Wade lenne a HC jövőre is végig?
Lovie nagyon gyengének tűnt már utolsó éveiben, nem tudott egy olyan megújulást mutatni mint Marvin a Bengalsnál.MarioAna
több mint 10 éve
Azt nem tudom mennyire volt hibás, de én jobban örülnék ha csak DC maradna.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Wade a Dallasnál mennyire volt hibás, amikor kitették? Mármint tudjuk hogy Jerry Jones nem igazán ad szabad kezet egy HC-nek sem, talán jobban járnátok ha Wade lenne a HC jövőre is végig?
Lovie nagyon gyengének tűnt már utolsó éveiben, nem tudott egy olyan megújulást mutatni mint Marvin a Bengalsnál.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Ligasheskey azt rettenet nagy ugràs
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
The Texans fired special teams coordinator Joe Marciano. ezt a döntést már régen meg kellet volna lépni...Ezt már évekkel ezelőtt meg lehetett volna hozni. Szerintem egy kezünkön meg lehetne számolni, hány momentuma volt az ST-nek.
Bob Ligashesky váltjaswatt99
több mint 10 éve
The Texans fired special teams coordinator Joe Marciano. ezt a döntést már régen meg kellet volna lépni...Bob Ligashesky váltja
több mint 10 éve
Schaub már nem fog visszakerülni a kezdőbe, már csak idő kérdése, hogy mikor kerül lapátra. Tisztázták a kérdést, hogy Keenum lesz a szezon hátra lévő részére a csapat kezdő irányítója. Meg kell nézni mit tud illetve az új edző lát e benne potenciált, hogy az első körös pickre ne QB-t húzzunk.
több mint 10 éve
Keenum elég gyengének néz ki eddig (csak Weeden rosszabb nála, és Geno-val egy szinten van passz hatékonyság %-ban; ez azért elmond valamit, persze negatívban), Yates kijátszotta magát a csapatból a Rams meccsen mutatott produkciója után, Schaub meg még vissza kell rázódnia. De szerintem ha Keenum dobálja az INT-ket, be fog jönni Schaub és visszajátssza magát a kezdőbe.Lehetséges az első két körben egy QB drat jövőre?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Akkor ami biztos. Wade is meg lesz interjúztatva valamint Lovie Smith. Úgy érzem, hogy McNair nagyon őt szeretné. Nekem nagyon hasonló karakternek tűnik, mint Kubiak. Keenum marad a kezdő a szezon hátra lévő részére.
több mint 10 éve
Ja, az innovative és az ability to adapt kapcsán nekem is egyből Lovie Smith jutna eszembe... 😊Várható volt ez a döntés lehet ez a Schaubozás verte ki a biztosítékot McNair-nél. A mostani beszédébe is kijelentette hogy Keenum marad a kezdő QB a szezon hátralévő részében.A többi edzőről és játékosokról majd átértékelve döntenek.Nekem is egyből az ő neve ugrott be, meg amúgy nekem is eszembe jutott. Bár én jobban örülnék egy "friss" arcnak.Bondi
Mondott pár mondatot az új jelöltről:
McNair says he would like someone who has had college and NFL experience in an ideal candidate.
McNair wants a head coach who has had experience as a h.c. in NFL, not just a coordinator.
McNair says qualities he's looking for in a head coach: bright, innovative, ability to adapt, fits into our culture among the qualities.
Lovie Smith már benne van a kalapban.swatt99
több mint 10 éve
Köszi. Én is valami ilyesmire gondoltam, de nem voltam benne 100 %-an biztos benne.Bocsi, hogy ilyen későn kérdezem (és biztos lentebb be is van írva), de amúgy Schaub miért lett kivágva a kezdő QB posztról?danylyIgazából akkor került ki mikor megsérült, de már előtte is gyenge formában játszott, aztán azóta nem igen keveredett vissza oda.Bondi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Várható volt ez a döntés lehet ez a Schaubozás verte ki a biztosítékot McNair-nél. A mostani beszédébe is kijelentette hogy Keenum marad a kezdő QB a szezon hátralévő részében.A többi edzőről és játékosokról majd átértékelve döntenek.Nekem is egyből az ő neve ugrott be, meg amúgy nekem is eszembe jutott. Bár én jobban örülnék egy "friss" arcnak.
Mondott pár mondatot az új jelöltről:
McNair says he would like someone who has had college and NFL experience in an ideal candidate.
McNair wants a head coach who has had experience as a h.c. in NFL, not just a coordinator.
McNair says qualities he's looking for in a head coach: bright, innovative, ability to adapt, fits into our culture among the qualities.
Lovie Smith már benne van a kalapban.swatt99
több mint 10 éve
Bocsi, hogy ilyen későn kérdezem (és biztos lentebb be is van írva), de amúgy Schaub miért lett kivágva a kezdő QB posztról?danylyIgazából akkor került ki mikor megsérült, de már előtte is gyenge formában játszott, aztán azóta nem igen keveredett vissza oda.
több mint 10 éve
Bocsi, hogy ilyen későn kérdezem (és biztos lentebb be is van írva), de amúgy Schaub miért lett kivágva a kezdő QB posztról?
több mint 10 éve
Meglepett, hogy már nem vihette végig a szezont. Megmondom őszintén nagyon kedveltem Kubiakot. Hiányozni fog, de be kell látni, hogy lezárult egy korszak. Az utóbbi meccseken tényleg a kaotikus jelzőt lehetett a csapatra mondani. Köszönjük Gary ezeket az éveket. Sok sikert a további pályafutásodhoz.
több mint 10 éve
Várható volt ez a döntés lehet ez a Schaubozás verte ki a biztosítékot McNair-nél. A mostani beszédébe is kijelentette hogy Keenum marad a kezdő QB a szezon hátralévő részében.A többi edzőről és játékosokról majd átértékelve döntenek.Mondott pár mondatot az új jelöltről:
Lovie Smith már benne van a kalapban.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
már csak egy QB kell, és jövőre egy bitang esélyes SB csapat lesz Houstonban lábjegyzet:az se fog ártani, ha Cushing végigjátssza a szezont
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Wade Phillips is Texans interim HC.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 3 percGary Kubiak has left the #Texans facility. Source said he has informed others he is no longer the team’s coach.
több mint 10 éve
Gratula Teddyhez, bár szeretném ha nyernétek 1-2 meccset még idén.Schaubra ma semmi rosszat nem mondanék. Amikor beállt látszott rajta, hogy nagyon akar bizonyítani és meg kell vallani az offense is elkezdett feljavulni. Nem lenék meglepődve ha köv meccsen már ő kezdene.
Schaub ma ne menjen haza...iktriad
több mint 10 éve
Gratula Teddyhez, bár szeretném ha nyernétek 1-2 meccset még idén. Schaub ma ne menjen haza...
több mint 10 éve
Kampman
28 326
Nem tudom, ez volt-e már itt, de én csak most bukkantam rá: a Texans történetének első meccse.www.houstontexans.com/tv-media/videos/Full-game-Texans-beat-Cowboys-on-opening-night/ce700491-b4c6-4676-ab2d-5b002b4193ec