Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok!végre 😉
Megalakult a Texans.hu, ha van kedvetek majd időközönként kattintsatok rá! Jelenleg csupán két cikk van rajta, de folyamatosan bővülni fog. A Játékosprofilok csak a szezon kezdetén, a cut után fognak befejeződni. a postoknál hozzá is lehet szólni minden cikkhez, bejegyzéshez. Remélem tetszeni fog mindenkinek.
Üdvkornel@karpatria.hu
több mint 11 éve
Sziasztok! Megalakult a Texans.hu, ha van kedvetek majd időközönként kattintsatok rá! Jelenleg csupán két cikk van rajta, de folyamatosan bővülni fog. A Játékosprofilok csak a szezon kezdetén, a cut után fognak befejeződni. a postoknál hozzá is lehet szólni minden cikkhez, bejegyzéshez. Remélem tetszeni fog mindenkinek.
Üdv
több mint 11 éve
Annak ellenére, hogy a Colts csoportellenfél úgy gondolom, Luck olyan irányító lesz aki Brady-hez hasonlóan naggyá teszi az elkapóit. Stafford és Luck is megdobják idén az 5000 yardot, szerintem nem az irányítóimon fog múlni a fantasym 😉Szerintem a két irányító közel azonos szezont fog futni de nálam pölö azért Luck a kezdő mert egy öszeomló fal mögül könnyebben mozog ki 😊 Futónak meg Fostert vagy Rice-t akartam de egyikük sem volt már elérhető 😕samu09Risky pick, ami bejöhet is meg nem is. Luck fantasy-ját elcseszheti, ha nem javul sokat a QB ratinges dolgokban (kevesebb int, sokkal jobb passz %). Cserébe viszont, ha javul, akkor fantasy gyöngyszem lehet, mert jól és igen jó eredményességgel fut.peterk2005
több mint 11 éve
Sage Rosenfels visszavonul, volt pár egész szép meccse velünk.Búcsúzunk el tőle a legemlékezetesebb megmozdulásával 😀
több mint 11 éve
Szerintem a két irányító közel azonos szezont fog futni de nálam pölö azért Luck a kezdő mert egy öszeomló fal mögül könnyebben mozog ki 😊 Futónak meg Fostert vagy Rice-t akartam de egyikük sem volt már elérhető 😕samu09Risky pick, ami bejöhet is meg nem is. Luck fantasy-ját elcseszheti, ha nem javul sokat a QB ratinges dolgokban (kevesebb int, sokkal jobb passz %). Cserébe viszont, ha javul, akkor fantasy gyöngyszem lehet, mert jól és igen jó eredményességgel fut.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ááááh 😀 néztem én csak nem görgettem 😀nézz a főoldalrajjncaabeállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaakirály!!!! 😀 csak eltűnik a visszaszámláló 😕samu09
több mint 11 éve
nézz a főoldalrabeállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaakirály!!!! 😀 csak eltűnik a visszaszámláló 😕samu09
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaakirály!!!! 😀 csak eltűnik a visszaszámláló 😕
több mint 11 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
offA tex újonc safety-je DJ Swearinger aka Jungle Boi áprilisban kiadott egy rap albumot Ben G-vel A League Of Our Own címmel(csak most jutott el hozzám). Pár számban fősulis csapattársa, jelenlegi charger Malvin Ingram is szerepel. Nekem nem jönnek be ezek a new era-s cuccok, de azért három jó szám számomra is van rajta, ezek közül készült az első klip(mondjuk ennek Mr. Green a producere, aki egy zseni, tőle szart még nem hallottam)
BaltimoreDefense
több mint 11 éve
Szerintem a két irányító közel azonos szezont fog futni de nálam pölö azért Luck a kezdő mert egy öszeomló fal mögül könnyebben mozog ki 😊Akkor beszéljünk a fantasy-ról 😀 (máraki csinálja)Stafford>>>Luck, futószekció annyira nem tetszikWyatt
az enyém Luck, Green-Ellis, Gore, Demaryius Thomas, Wes Welker, Owen Daniels, Jamaes Jones (wr)
cserébe Stafford, Greene, DeAngelo Williams, Sidney Rice (wr), Brandon Myers (te)
védelem a houstoné természetesen 😀samu09
Futónak meg Fostert vagy Rice-t akartam de egyikük sem volt már elérhető 😕
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Akkor beszéljünk a fantasy-ról 😀 (máraki csinálja)Stafford>>>Luck, futószekció annyira nem tetszik
az enyém Luck, Green-Ellis, Gore, Demaryius Thomas, Wes Welker, Owen Daniels, Jamaes Jones (wr)
cserébe Stafford, Greene, DeAngelo Williams, Sidney Rice (wr), Brandon Myers (te)
védelem a houstoné természetesen 😀samu09
több mint 11 éve
Akkor beszéljünk a fantasy-ról 😀 (máraki csinálja)az enyém Luck, Green-Ellis, Gore, Demaryius Thomas, Wes Welker, Owen Daniels, Jamaes Jones (wr)
védelem a houstoné természetesen 😀
több mint 11 éve
TC-kig kb sehol semmi nincs, amiről lehetne csámcsogni, marad az ubisezlony...Mostanában 😊)Wyattitt most elég nagy időintervallumot jelent a mostanában 😀samu09
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Mostanában 😊)Wyattitt most elég nagy időintervallumot jelent a mostanában 😀
több mint 11 éve
eléggé inaktívak vagyunk mostanában 😀
több mint 11 éve
Akkor ti is bajnokok lettetek az előző idényben? 😊)Wyatthogy érted? 😀 afc döntőtől is messze álltak...főleg az ellenetek felállt védelem ellen Hernandez még hátrabilincselt kézzel is bevitte volna a td-t 😀