Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=654132001265665&l=1001e757fb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
swatt99 előző hsz.-ét véletlenül töröltem, elnézést érte, de ez volt:Eagles now confirm trade: WR Jeff Maehl to Eagles. G Nate Menkin to Texans.
— Adam Caplan (@caplannfl) August 12, 2013
több mint 11 éve
Maehlt bírtam, de sok vizet nem zavar ez a trade, kétlem, hogy mindkettőjük rosterre fér majd.adam8Valóban. Maehl az a tipikus, szimpatikus játékos, aki sokat dolgozik, de nem kimagaslóan tehetséges.
Egyébként Wade Smith térdsérülése miatt történt a csere. Kellett egy extra guard.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Maehlt bírtam, de sok vizet nem zavar ez a trade, kétlem, hogy mindkettőjük rosterre fér majd.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Bart Scott is jöhetne, elvileg kapott már ajánlatokat csapatoktól, remélem innen is. 😊
több mint 11 éve
Gabriel
525
Apró változás történt a keretben. Evan Frierson UDFA ILB IR listára került. Őt pótoltuk Elliot Coffey ILB-vel. Ő a Baylor játékosa volt egyetemen, tavaly UDFA-ként a Broncosnál próbálkozott kevés sikerrel. Valószínűleg nálunk is csak a létszámot pótolták vele.
több mint 11 éve
Hopkinstól még sok ilyet szeretnénk látni. Earl Mitchell játéka nekem már tavaly év végén is tetszett, többször is dicsértem.Mitchell tényleg nagyon jó volt minden play-ben összenyomta a fal közepét, amikor játszott. Swearinger-t rendesen lehordta a play után Manning és Phillips, Ő egyből mondta, hogy többször nem fordul elő és jobban csinálja a munkáját majd(Pleasant sem alkotott maradandót ennél a játéknál...). Egyébként előtte kifejezetten jó volt utána nem sokat került játékba, valószínű elkerülték, mert tudták, hogy büntetni fog 😛 Swagger time!!!
Sajnos meccsnek volt egy negatív fénypontja is: Swearinger hatalmas miss tackleje, ami TD-t eredményezett. Welcome to the NFL rookie.DC
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Hopkinstól még sok ilyet szeretnénk látni. Earl Mitchell játéka nekem már tavaly év végén is tetszett, többször is dicsértem.Az összefoglalót elnézve nem csak neki volt, bele kell még szokniuk.
Sajnos meccsnek volt egy negatív fénypontja is: Swearinger hatalmas miss tackleje, ami TD-t eredményezett. Welcome to the NFL rookie.DC
több mint 11 éve
Hopkinstól még sok ilyet szeretnénk látni. Earl Mitchell játéka nekem már tavaly év végén is tetszett, többször is dicsértem. Sajnos meccsnek volt egy negatív fénypontja is: Swearinger hatalmas miss tackleje, ami TD-t eredményezett. Welcome to the NFL rookie.
több mint 11 éve
Nem volt egy izgalmas meccs de kezdésnek megfelelt😊Keenum,E. Mitchell játéka kifejezetten tetszett. Keenumnak szerintem van esélye Yates ellen.
Willie Jefferson játéka tetszik.
Hopkins-nak volt egy szép elkapása
több mint 11 éve
Én meg az utolsó negyedre keltem fel 😊Keenum nagyon szép Drive-t vezetett. Igen magabiztosan passzolgatott. Aztán persze majd kiderül, mert eléggé gála meccs jellege volt a meccsnek, legalábbis amennyit láttam abból azt szűrtem le, néhány Minnesota játékos olyan volt, mintha azt sem tudta volna milyen rendezvényen van.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Valaki nézte a meccset? Történt valami érdekes vagy említésre méltó? Esetleg valahol meg lehet nézni?LanceVanceNFL Networkös stream szerintem ismétli valamikor a nap folyamán, egyébként én is egy negyed után belealudtam addig semmi érdekes. 😀
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Valaki nézte a meccset? Történt valami érdekes vagy említésre méltó? Esetleg valahol meg lehet nézni?
több mint 11 éve
Szerintem most "könnyebb dolga" lesz a D-nek mivel tavaly a szezon nagy részében az offens-ek csak Wattra figyeltek. Most azért Watt Cushing Mercilus Reed pass rush sok gondot fog okozni egyszerre és még Swearinger is jó ebben a kategóriában. Ezért ha kisebb a nyomás, kisebb az esélye a sérülésnek...persze véletlenek vannak
több mint 11 éve
Ezek nem túl jó hírek. Nem leszünk túl vastagok ezen a poszton. Egy sérülés itt és megint mehet a lecsóba a szezon.
több mint 11 éve
Sajnos eddig Sam Montgomery azt erősíti meg, amit pletykáltak róla draft előtt: nem dolgozik elég keményen és problémás.Ugye minicampen nem játszott, mert azt mondta fáj a háta, aztán training campre formán kívül tért vissza (túlsúlyosan), még valami non football injury listre is feltették, azóta levették, de most meg nem edz, mert boka problémái vannak és ahogy ő fogalmaz mentálisan készül, nem lesz ez így jó...
Állítólag a másik draftolt OLB, Trevardo Williamsre sem remekel, és helyettük egy UDFA srác, Willie Jefferson teljesít a legjobban a rookie linebackerek közül.
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Gondolom RGIII meg Wilson meg a többi rohangáló QB miatt van ez.Állítólag edzéseken a pistol offenset is gyakoroljuk, amikor is a QB hét helyett csak négy yardra van a center mögött, és így könnyebben futhat az irányító is. Hát nem tudom Schaub elég mobilis e ehhez...DCEz szerintem nem a támadók, hanem a védők miatt van. Gyakorolni kell a pistol levédekezését, ahhoz meg az offense-nek pistol-ból kell indulnia. 😊 Ez nem jelenti, hogy az idényben ti bármikor is használnátok. (Egyébként sok csapat tájáról hallani hasonló híreket, szerintem mindenütt ugyanerről lehet szó.)peterk2005
több mint 11 éve
Állítólag edzéseken a pistol offenset is gyakoroljuk, amikor is a QB hét helyett csak négy yardra van a center mögött, és így könnyebben futhat az irányító is. Hát nem tudom Schaub elég mobilis e ehhez...DCEz szerintem nem a támadók, hanem a védők miatt van. Gyakorolni kell a pistol levédekezését, ahhoz meg az offense-nek pistol-ból kell indulnia. 😊 Ez nem jelenti, hogy az idényben ti bármikor is használnátok. (Egyébként sok csapat tájáról hallani hasonló híreket, szerintem mindenütt ugyanerről lehet szó.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Foster elkezdett már edzeni?LanceVanceMég nem
"We’re hoping Arian’s a participant in practice on Sunday," Kubiak said.
több mint 11 éve
HOUSTONViszont megköszönték Johnny Adams CB eddigi munkáját.GabrielHm... akkor ez az udfa húzásom nem él rostert 😀 😀 😀
Lehet tudni mi volt vele a "baj"?Collapo
Adams, Johnny
Reserve/Injured from Waived/Injured; Does Not Count Against 90 Limit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Állítólag edzéseken a pistol offenset is gyakoroljuk, amikor is a QB hét helyett csak négy yardra van a center mögött, és így könnyebben futhat az irányító is. Hát nem tudom Schaub elég mobilis e ehhez...DCde az end around futásokat is könnyebb így kivitelezni.
több mint 11 éve
Állítólag edzéseken a pistol offenset is gyakoroljuk, amikor is a QB hét helyett csak négy yardra van a center mögött, és így könnyebben futhat az irányító is. Hát nem tudom Schaub elég mobilis e ehhez...
több mint 11 éve
Viszont megköszönték Johnny Adams CB eddigi munkáját.GabrielHm... akkor ez az udfa húzásom nem él rostert 😀 😀 😀
Lehet tudni mi volt vele a "baj"?Collapo
. @HoustonTexans sign LB Joe Mays; declared rookie CB Johnny Adams waived/injured http://t.co/K7Wlmed77O
— Texans PR (@TexansPR) July 30, 2013
itt sérülésről írnak
több mint 11 éve
Viszont megköszönték Johnny Adams CB eddigi munkáját.GabrielHm... akkor ez az udfa húzásom nem él rostert 😀 😀 😀
Lehet tudni mi volt vele a "baj"?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!