Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
ca.shine.yahoo.com/blogs/parenting/nfl-star-arian-foster--6-things-i-ll-try-to-teach-my-daughter--165016060.htmlnagyon jó olvasmány.
több mint 11 éve
Hétvégén teszteltem egy oldalt amivel olcsón lehet NFL meccseket nézni.Nem tudom hogy ilyeneket itt lehet-e beírni úgyhogy akit érdekel az írjon egy pm-et ott elküldöm.swatt99Ide mehet, ha tényleg megbízható
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hétvégén teszteltem egy oldalt amivel olcsón lehet NFL meccseket nézni.Nem tudom hogy ilyeneket itt lehet-e beírni úgyhogy akit érdekel az írjon egy pm-et ott elküldöm.
több mint 11 éve
Most szedtem le az egész meccset. Kedden felkeltem időben, de a stream link, ami elvileg a houston meccset adja, a redskins meccsre vitt...közben kiírták alul hogy espn2-n megy a mi meccsünk. Átmentem de ott is a redskins ment....ott betelt a cérna és lefeküdtem. Délelőtt láttam a végeredményt de csak mikor hazaértam akkor olvastam hogy milyen meccs volt. Van értelme megnézni az első félidőt, vagy kezdjem egyből a másodikkal?
több mint 11 éve
Aki még szót érdemel az KEO. Ugye ő futotta meg a first down-t a fake puntnál, de több remek megmozdulása is volt, az egyiknél a lehető legjobb ütemben érkezett az elkapohóz és olyat ütött rajta, hogy nem tudta megcsinálni az elkapást.Úgy látszik s**rból is lehet várat építeni, grat az edzőknek, meg neki is, hogy nem hozta a szokásos formáját
Bondi
Neked meg nagyon köszi az összefogalót!
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Bakker, első félidő rettenetes volt, második jó, Schaub jól irányított, Andre szokásos, Hopkinsnak is voltak momentumai, viszont Fosteren nagyon látszott a kihagyás, remélem összekapja magát. Ennél azért csak jobb lehet a csapat.
több mint 11 éve
Bondi nagyon jól összefoglaltad a meccset. Első félidő nagyon gyengére sikeredett de a második félidőbe a bekapott td után nagyon jól játszottak.Cushing jelezte hogy visszatért😊
több mint 11 éve
A második félidőt megint botrámyosan kezdtük, egyből TD-t kaptunk, ekkor lett 28-7. Ekkor már én is a lefekvést fontolgattam erősen, de adtam a fiuknak egy drive-t. Ami természetesen azt jelentette, hogy nem tudtam lefeküdni mert egyből csináltuk a TD-t. Schaub nagyon szépeket dobált, Andre is félelmetes formában nyomta. 28-14 után San Diego jöhetett, innentől kezdve nem volt momentumuk, talán nem is vittek First Down-t, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Majd a mi támadásunk következett. Sajnos nem sikerült tovább mennünk így jöhetett Bullock mezőnygólja, ezt szépen be is bikkantotta. ám repült a sárga zászló. Megmondom őszintén csak lestem, hogy mi volt a szabálytalánság. Valaki felvilágosított minket az eredménykövetőben, hogy az idei évtől nem lehet a long snappert támadni. Miután a Chargers egyik DT-je ezt megtette autómatikus first down-t kaptunk és az első playből Schaub-Daniels TD-t csinált. Majd azt hiszem ez után volt az, amit én még Kubiaktól nem láttam, egy fake puntot csináltunk amiből KEO futott egy hatalmas 8 yardot, ezzel meg lett az első kisérlet, de végül nem sikerült pontokat feltenni ebből a driveból. Egyébként ez a fake punt abból a szempontból is hihetetlen, hogy megpróbáltuk, hogy az első félidőben 4&inches próbálkozás nem sikerült. Mondjuk ezért marha ideges voltam.
Ezután támadott a Chargers és Cushing egy INT-t szedett le, hogy az valami meseszép volt, Receivereket megszégyenítő módon tartotta meg a labdát a földreérkezés pillanatában. Utána vissza is hordta TD-re.
Ezután a D ismét megállította a San Diegot-t így mi vezethettük a végső támadást. Olyan 2-3 perc volt még hátra. Remekül menedzselve az órát jutottunk el a 25 yardos vonalukig ahonnan Bullock rúgta be és az idő le is telt.
Egy két egyéni teljesítményről. Az Offense jól játszott végig, a futás talán nem ment annyira, de Schaub ma végre olyat csinált, amire szüksége van ilyen esetben egy csapatnak, mindenféle bizonytalankodás nélkül magabiztosan játszott. Ezt szerettem volna már látni tőle.
Defense, gyakorlatilag az első félidőben, mint ha nem is lettek volna a pályán. Szerencsére a második félidőben azért nagyot alkottak.
JoJo-nak volt egy két igen gyönyörű megmozdulása, egy TD-t is gyönyörűen akadályozott meg. Watt is nehezen lendült bele, de a vége felé ismét volt egy labdaelütése. Cushing INT-je pedig az év végi top10 playekben biztosan benne lesz. Aki még szót érdemel az KEO. Ugye ő futotta meg a first down-t a fake puntnál, de több remek megmozdulása is volt, az egyiknél a lehető legjobb ütemben érkezett az elkapohóz és olyat ütött rajta, hogy nem tudta megcsinálni az elkapást.
Egy kicsit hosszú voltam, bocsi 😊
több mint 11 éve
Mi volt itt a második félidőben. Hatalmasat játszottak a srácok.BondiLégyszi foglald össze kicsit a második félidőt, én az első után visszafeküdtem aludni
több mint 11 éve
Mi volt itt a második félidőben. Hatalmasat játszottak a srácok.
több mint 11 éve
Azt nem tudom, hogy Keo kit dug, hogy még a csapatban van egyáltalán.. 😀adam8Szerintem őt dugják...😀
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Azt nem tudom, hogy Keo kit dug, hogy még a csapatban van egyáltalán.. 😀
több mint 11 éve
Kérdéses a játéka Ed Reednek, ha nem vállalja Keo a kezdő.Mi a...
Gabriel
több mint 11 éve
Gabriel
525
Egy pár rövidhír.Quessenberry sérülése miatt IR listára kerül. Bonner és a 2 Williams után a 4. draftolt játékosunk aki IR listára került már az 1. meccs előtt. De nem igazoltunk senkit a helyére, mert így A. Smith eltíltásának lejártakor nem kell cutolni senkit.
Viszont így marad az active rosteren 5 ILB, emiatt a PS-ben szükségtelenné vált Mike Mohamed. Őt Nate Menkinre cseréltük aki viszont O-Lineman.
Meglepetésre A. Smith helyén nem Jamison kezd a Chargers ellen, hanem Crick.
Sharpton is kihagyja a mérkőzést, helyette Mays lesz Cushing párja, bár ez lehet akkor is így lett volna ha Sharpton egészséges.
Kérdéses a játéka Ed Reednek, ha nem vállalja Keo a kezdő.
W. Smith játéka szintén kérdőjeles, az ő helyettese Ben Jones.
Kijelölték a kapitányokat is a szezonra: az offenseben nem nagy meglepetésre Schaub és Andre Johnson, a védelemben Cushing és Watt, a specteamben pedig Lechler. Ez tavalyhoz képest 2 változást jelent. Akkor A. Smith volt C Watt helyett, illetve az ST-nek Dobbins volt a kapitánya. Watt akkor lett C mikor Cushing megsérült. Dobbins helyét pedig Keo vette át a sérülése után.
A returnerek Martin és Keo lesznek. Ez nem jelenti azt hogy más nem próbálkozhat visszahordással.
Tate sokkal több cipelést fog kapni, Foster még nem 100%-os.
Várható kezdők:
OFFENSE
Schaub, Foster, G. Jones, Daniels, A. Johnson, Hopkins, D. Brown, W. Smith /B. Jones/, Myers, Brooks, Newton.
DEFENSE
Watt, Mitchell, Crick, B. Reed, Cushing, Mays, Mercilus, Jackson, Joseph, Manning, E. Reed/Keo/.
több mint 11 éve
Kell a fantasy-ba? 😀Köszi és bocs a tévedésért😊Leon78Sziasztok... Mit lehet tudni Fosterról, játszik holnap?Leon78Igen játszani fog.(de nem holnap hanem hétfőn lesz a meccs)
Kubiak says that Foster's conditioning is excellent. Both Tate and Foster will rotate Monday. #Texansswatt99
több mint 11 éve
Köszi és bocs a tévedésért😊Sziasztok... Mit lehet tudni Fosterról, játszik holnap?Leon78Igen játszani fog.(de nem holnap hanem hétfőn lesz a meccs)
Kubiak says that Foster's conditioning is excellent. Both Tate and Foster will rotate Monday. #Texansswatt99
több mint 11 éve
Sziasztok... Mit lehet tudni Fosterról, játszik holnap?Leon78Igen játszani fog.(hétfőn lesz a meccs)
Kubiak says that Foster's conditioning is excellent. Both Tate and Foster will rotate Monday. #Texans
több mint 11 éve
Sziasztok... Mit lehet tudni Fosterról, játszik holnap?
több mint 11 éve
De azt nem értem miért húzzák le, évek óta a legjobb harmadában van a QB-knak Schaub.adam8Talán nem is Schaubbal van igazából a baj, hanem hogy soha ennyi elit vagy ahhoz közeli QB egyszerre nem volt még a ligában (igaz én csak 5-6 éve követem az nflt) . Ott van a 2 football isten Manning és Brady (Brees csak félistenke 😊 ), a jelenlegi legjobb Rodgers, őket követia hihetetlen számú minőségi fiatal Wilson, Kapernick, Luck, RG3, Stafford, Dalton, Tebow (ok ez utóbbi csak vicc volt 😊 ). Továbbá a kiváló QB-k akik talán nem elitek, de nagyon jók és már SB-t nyertek: kis Manning, Roethlisberger, Flacco. Akik szintén nagyon jók, de még az SB-be jutás nem jött össze: Matt Ryan, Cutler, Romo, Rivers. Talán ebbe az utolsó csoportba tartozik Schaub is, de nem csoda, hogy ennyi remek irányító közt nincs igazán elismerve.
több mint 11 éve
T.J. Yates named Texans backup quarterback.Valószínüleg itt a rutin döntött. Keenumnak még egy éles meccse nem volt, Yates viszont nyert már PO meccset is az NFL leghosszabb drive-jával (ha az még az alapszakaszban volt akkor bocs de nem emlékszem pontosan 😀 )
Én Keenum-ba a preseason alatt több fantáziát láttam, de valószínűleg Yates még a több tapasztalat miatt maradt a helyén.swatt99
több mint 11 éve
T.J. Yates named Texans backup quarterback.Én Keenum-ba a preseason alatt több fantáziát láttam, de valószínűleg Yates még a több tapasztalat miatt maradt a helyén.
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok idén az elit védelmeken kívül (Seattle, 49ers, Ravens) ki fogja megoldani azt, hogy egyszerre fogják Johnsont, Hopkinst és Fostert, miközben Schaub-ra is menni kell valakinek. Még ha az előbbi 3 közül Hopkinst nem is duplázzák, akkor se fogják tudni rendesen elosztani a védelmet. Ha csak feleannyira sikerülne betanulniuk a no-huddle-offense-t mint a new england, egy san diego pl hatalmas pofonba szaladna bele.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Az lehet, de ilyen védelem és Foster mellé, nem is igazán kell az a "plusz", nekem elég az hogy évek óta 4000 yard fölött passzol egy egyre inkább futásorientált csapatnál (a sérülése évében is meglett volna neki úgy érzem).