NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Srácok...szerintem itt még a rájátszás is komoly veszélyben van. Érdekes, hogy amúgy nem játszik rosszul a csapat, de valami nagyon nem stimmel. Én egyedül a D-t hagynám ki, szerintem rájuk nem igazán panaszkodhatunk. Érdekes belegondolni, hogy egyébként könnyen 0-5-tel is állhatnánk és mióta Ed Reed játszik azóta csak a vereségek jönnek, nem mintha ő lenne ennek a forrása, csak mint egy érdekességként jegyeztem meg😊
több mint 11 éve
Az a baj esélyt se adott erre a tegnapi meccsen mert rögtön minuszba zuhant a csapat.A másik meg hogy ha fel is állunk a padlóról akkor a jövővel mi lesz mert látjuk kb mire képes.
Jövőre van sok qb aki jónak tűnik a drafton,valakinek van kedvence akit szívesen látna a csapatba?
több mint 11 éve
Ha úgy fejezik be a szezon, hogy nem jutnak AFC döntőbe, szerintem nagy változások lesznek. A védelemnél nem is de a támadó és speciális egység koordinátorai félhetnek. Ha meg nem jön össze a rájátszás Kubiak repül Schaubbal együtt 😕samu09AFC döntő? Lassan örülhetünk, ha playoffig eljutunk.
Schaub mélyrepülésben van és vele együtt a csapat is. Kb. tavalyi év közepe óta nem játszunk jól, de Schaub most nagyon megrogyant, és az ellenfél védői vérszagot fogtak...
Érdekes lesz figyelni, hogy fel tud e állni. Sajnos az esélyek nem mellette szólnak...
több mint 11 éve
Ha úgy fejezik be a szezon, hogy nem jutnak AFC döntőbe, szerintem nagy változások lesznek. A védelemnél nem is de a támadó és speciális egység koordinátorai félhetnek. Ha meg nem jön össze a rájátszás Kubiak repül Schaubbal együtt 😕
több mint 11 éve
tex
151
Én 5 perc után gondoltam, hogy kikapcsolom, de a félidőt még sajnos megvártam. Lehet szídni Schaubot, de szerintem valami alapvetően elromlott. Tavaly 11-1-ig, a Patriots elleni INT-ig ha jól emlékszem Schaub az egyik legmegbízhatóbb QB volt, az egyik legkevesebb INT-tel (de a statisztikákat most nem volt kedvem visszanézni). Emlékszem, tavaly 3 headed monster-ként volt beharangozva a csapat utalva a Foster-Andre Johnson-Schaub tiróra. Viszont azóta valami nem megy. Már az idei első meccseken is érződött, hogy valami nem stimmel, a Chargers és a Titans ellen is csak az utolsó pillanatban sikerült nyerni, pedig egyiküktől sem vártak sokat a szakértők a szezon előtt. Igen, most már látszik, hogy jobbak, mint gondolták, de a Texans a Seahawks elleni első félidőtől eltekintve szerintem nem azt mutatja, amit tud, vagy inkább tudhatna. Nem tudom, hogy mi a baj, de az van. A védelem is kérdéses, mert igaz, hogy kevés yardot enged, de labdaszerzés szinte minimális van - tavaly, amikor jól ment a csapatnak (amíg Cushing meg nem sérült, vagyis az első 5 meccsen) elég sok labdát sikerült szerezni, azóta ez elvétve van. A 49ers is 284 yarddal 34 pontot csinált. Igen, a labdaeladások miatt rövid drive elég volt nekik, de épp ezért kellenének a labdaszerzések.A meccsen nagyon jó példa volt, hogy a pick 6 utáni drive-nál a red zone-ba jutottunk, de úgy, hogy Oven Danielsre holdingot dobtak, majd a következő playnél ugyanő false start-olt, amivel sikerült annyira hátra menni, hogy Bullcok el is rontotta a 40+os field goalt. Akkor mondták a kommentátorok, hogy minden csapategység hozzáteszi a magáét a gyenge szerepléshez...
Schaub meg kezd olyan lenni mint Rivers vagy Eli Manning. Lehet, hogy egy új edző új playbook-ja hatására csodákat művelne... Na jó, ebben nem hiszek, de javulhatna, azért az első két meccsen a hibái után csak győztes drive-okat vezetett... Nem hiszem, hogy elfelejtett játszani, talán csak jobban felkészült belőle és a várható playekből az ellenfél... A pick 6 egyébként kísértetiesen hasonlított a Seahawks ellenire... Ja, és a 2. interception-nél AJ egy második pick 6-et akadályozott meg az utolsó pillanatban...
több mint 11 éve
Elaludtam reggel, van értelme letölteni vagy csak felidegesíteném magam? Schaub tényleg olyan rossz volt? A védelem hogy teljesített?samu09Ezt a meccse csak annak szabad végignézni aki szereti a csapatot.Azt hittem Schaub az előző meccs miatt összeszedve magát megmutatja mire képes egy jó csapat ellen.Nem ez történt első passzából pick6 utána jött egy kis fellendülés a támadójátékba megint int. Egy a lényeg Kubiak még mindig hisz Schaub képességeibe reméljük a hátralévő 11 meccsen sikerül is ezt megmutatnia.😊
több mint 11 éve
Pethy
6
Elaludtam reggel, van értelme letölteni vagy csak felidegesíteném magam? Schaub tényleg olyan rossz volt? A védelem hogy teljesített?samu09Én letöltöttem, a 2 órás videót, 10 perc alatt végig tekertem, és még így is felidegesített...
több mint 11 éve
Elaludtam reggel, van értelme letölteni vagy csak felidegesíteném magam? Schaub tényleg olyan rossz volt? A védelem hogy teljesített?
több mint 11 éve
+10,5 (meg az idei), jövőre kell hagyni a vágást - ez ijen Sanchezi magasság...Ha minden igaz 10,5M mínuszt jelentene a cutolása a cap spaceből.BekiKövetkező fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!BondiTúl nagy a fizuja sztem :/LanceVance
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha minden igaz 10,5M mínuszt jelentene a cutolása a cap spaceből.Következő fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!BondiTúl nagy a fizuja sztem :/LanceVance
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Következő fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!BondiTúl nagy a fizuja sztem :/
több mint 11 éve
Következő fordulóban le sem ülök, ha nem Yates kezd. Schaub botrány. 4 meccsen zsinórban picksix-t dobni....Könyörgöm cutoljuk!!!
több mint 11 éve
DeAndre Hopkins named September’s top offensive rookieswatt99hát pedig a seattle ellen nem volt elkapása
több mint 11 éve
DeAndre Hopkins named September’s top offensive rookie
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Szerintem még nem kell temetni Schaubot. Szerintem is Sanchezi mélységekben jár a játéka, de még a szezon elején vannak. Tavaly kapott szerződést '17ig, így nyilván cutolni nem fogják, másik irányítót pedig nem bír el a salary. Az új szerződése miatt biztos el fognak vele beszélgetni, mert ennyi pénzt a top10es draftcédula nem ér. Ha nem javul a formája, Kubiak lehet kipróbálja Keenumot már csak azért is hogy megtudja, milyen éles helyzetben.Bridgewater-t inkább 😀
Ha eljátszunk a gondolattal, hogy másik QB kell, akkor én Cousins-t szerezném meg a Skins-től. Nem lenne drága, még fiatal és simán megoldja a game manager helyzetét. (Vagy feladják a szezont, vállalják a cap hitet és cutolják Schaubot, a drafton meg elhozzák Manzielt 😀 )samu09
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000254707/Sound-FX-Best-of-Brian-CushingCushing soundFX.
több mint 11 éve
Szerintem még nem kell temetni Schaubot. Szerintem is Sanchezi mélységekben jár a játéka, de még a szezon elején vannak. Tavaly kapott szerződést '17ig, így nyilván cutolni nem fogják, másik irányítót pedig nem bír el a salary. Az új szerződése miatt biztos el fognak vele beszélgetni, mert ennyi pénzt a top10es draftcédula nem ér. Ha nem javul a formája, Kubiak lehet kipróbálja Keenumot már csak azért is hogy megtudja, milyen éles helyzetben. Ha eljátszunk a gondolattal, hogy másik QB kell, akkor én Cousins-t szerezném meg a Skins-től. Nem lenne drága, még fiatal és simán megoldja a game manager helyzetét. (Vagy feladják a szezont, vállalják a cap hitet és cutolják Schaubot, a drafton meg elhozzák Manzielt 😀 )
több mint 11 éve
Kapja be Schaub, meg Kubiak is. 😀 😀A legnagyobb tragédiája ennek a csapatnak, hogy nincs olyan szezonja, amikor a D és az O is végig tudja hozni a jó teljesítményt. Miért mindig csak az egyik csapat egység tud teljesíteni? 😮
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Nagyon jó ez a csapat, csak az offense inkompetens, ha van már egy pici nyomás is, ez egyértelműen Schaub sara, nem SB irányító ő, amíg nem cserélik le, nem fognak nyerni (bár ugye ott volt a Bears szexi-rexivel, de ők sem 😀 ).A másik meg az, hogy félelmetes, hogy Cushing mennyit számít a csapatnak. Ahogy le kellett mennie, meccsbe jött a Seahawks a totál 0-ról.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem igen jól játszottunk (főleg az 1. félidőben) a liga egyik legjobbja ellen, ami mindenképp öröm. A vereséget nem varrnám Schaub nyakába, mindenkinek vannak rossz napjai, de egyszerűen érthetetlen, hogy minek hívnak ennyi passzt, amikor ilyen jó a futójáték.
több mint 11 éve
Nehéz egy ilyen meccs után bármit is írni. Első félidőbe szép hosszú drive-ok 20pont egy jó defense ellen közbe 3 ponton tartva az ellenfelet mi ez ha nem egy megnyertnek tűnő meccs aztán mégsem.Jön egy kiábrándító második félidő offense részről ami már 4 meccs óta kísért vagy az első félidőbe vagy az egész meccsen ( Ravens ).Eddig az volt a gond ha Schaubot sietették benne volt a hiba de most már az sem kell hozzá. Hihetetlen hogy kb 3 percel a meccs vége előtt 3. kísérletre nem vállalja be a sack-et hanem eldobja szorongatott helyzetbe a labdát.Jó a defensünk akkor miért kell ilyenekkel próbálkozni lehet hogy abból is pont lett volna de megdolgozott volna érte az ellenfél.
több mint 11 éve
Nagyon jo csaparotok van sracok,nem erdemeltetek vereseget,de ez a sport mar csak ilyen.Meg nem uszott el semmi,jobban kellene bizni a vedelemben es a futokban.
Remelem meg talalkozunk a szezonban.