NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
A vereségnél is jobban fáj Cushing kiesése. A legjobban az aggaszt, hogy egyáltalán milyen állapotban fog tudni visszatérni a pályára...😕

több mint 11 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 489 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09
Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀Bondi
Milyen videó kártya van a gépben?Stev85
A gyári van benne... Intel HD Graphics 4000Bondi
Driver frissítés, mert kizárt azzal nem futtatná a Madden 08.. Vagy (ha jól emlékszem) a Madden08 mappában van 3dsetup, azt kell megsasolni..
Op rendszer a gépen?

több mint 11 éve
Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09
Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀Bondi
Milyen videó kártya van a gépben?Stev85
A gyári van benne... Intel HD Graphics 4000

több mint 11 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 489 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Milyen videó kártya van a gépben?

több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
"Sorry ... On Cushing -- It's a torn LCL and a broken leg. Again, will need surgery." Albert Breer twitter 😕
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000266545/article/brian-cushings-season-believed-to-be-over-for-texansxrace77
Ha csak törés lett volna a PO-ra felépülhetne (ha tovább jutnak) de így....lehet be kell újítani egy lb-t a hátralévő meccsekig
több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
"Sorry ... On Cushing -- It's a torn LCL and a broken leg. Again, will need surgery." Albert Breer twitter 😕
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/v5ztmgfb8qsmux8pxvke
Texans' Brian Cushing has broken fibula, torn LCL
Brian Cushing told NFL Media's Albert Breer that tests confirm the linebacker has a broken fibula and torn LCL. If last season is an example, it means more struggles for the Houston Texans.
több mint 11 éve
Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀

több mint 11 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Irtam PM-et
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
gsn-től:
Vegyen Arian Foster jövedelméhez kapcsolt részvényt! BaltimoreDefense
ez elég izgalmas, nem is írás, hanem hitelfelvétel 😊
avagy hogyan vegyünk fel 10 milliós hitelt komoly törlesztőrészlet/kamat/THM nélkül, nem tudom kell e ragozni, de ha a Houstontól nem kap új jó pénzű szerződést/más csapattól, akkor ennek csúnya vége is lehet; pl. sok pereskedés a részvényesekkel
bár az amerikai kreatív könyvelés és szabályozatlanság csodákra képes

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
gsn-től:
Vegyen Arian Foster jövedelméhez kapcsolt részvényt!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A korábbi Oilers edző Bum Phillips (Wade Phillips apukája) 90 évesen elhunyt.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fjoxsgj96ll7ydkdukvx
Bum Phillips, former Houston Oilers coach, passes away at 90
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 11 éve
Kubiak-nal azért nem úgy mennek a dolgok, hogy egyik napról a másikra elvész a bizalom ( ami azért nem biztos, hogy baj). És eddig Schaub-ra olyan nagy panasz nem volt.

több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
És erre semmi oka... 😐

több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?Pari
Nem,mert Kubiak szerelmes Schaubba...

több mint 11 éve
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?Pari
nem
több mint 11 éve
a másik kettőnek azért van nfl tapasztalata neki meg még tanulnia kell
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?
több mint 11 éve
James Palmer ‏@JPalmerCSN
Wade Phillips says D.J. Swearinger will start in place of Danieal Manning. #Texansswatt99
végre folytathatja kezdőként a HOF karrierjét :cool:
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Case mondjuk ennyire jófej:
"I play to prove everybody right who has believed in me."

ennek ugye a fordítottját szoktuk általában hallani (rácáfolni a kétkedőkre) 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
de egész sok mindent ki lehet, pl. Moore tudjuk milyen ellenfelek ellen játszott
Keenum pedig még rosszabbak ellen, bár az tény, hogy az a Houston, mint JJ is említi igazi powerhouse volt a maga közegében, de a Boise is...
itt nem egy lépcső ugrás van, nem csak technikai értelemben, de én biztosan megnézem a meccset ezek utánsapka
viszont jobb csapatok ellen játszott mint Joe Flacco, Tony Romo, Ben Roethlisberger stb.

szóval ez a faktor sem fontosabb mint az összes többi.

több mint 11 éve
Írna valaki egy rövid sztorit eenumról? Nem nagyon ismerem a srácot 😀samu09
az NCAA történetének legtöbb yardját passzoló játékosa.

ez leírja a múltját elég precízen.Höri
Kellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte meg, Colt McCoy pedig a második legtöbbet
(és?)sapka
a győzelmek számából nem lehet kiolvasni a futtatott rendszert 😉Höri
de egész sok mindent ki lehet, pl. Moore tudjuk milyen ellenfelek ellen játszott
Keenum pedig még rosszabbak ellen, bár az tény, hogy az a Houston, mint JJ is említi igazi powerhouse volt a maga közegében, de a Boise is...
itt nem egy lépcső ugrás van, nem csak technikai értelemben, rövidre zárva és nem fejtve tovább, én biztosan megnézem a meccset ezek után

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

Kellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte meg
és?sapka
Keenumnál szerintem érdemes figyelembe venni, hogy vele mit ért el a Cougars és nélküle mit

2009-ben: 10-4
2010-ben kidőlt az idény elején: 5-7
2011-re felépült: 13-1
2012-ben draftolták, új QB-val: 5-7

😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Kellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte meg, Colt McCoy pedig a második legtöbbet
(és?)sapka
a győzelmek számából nem lehet kiolvasni a futtatott rendszert 😉

több mint 11 éve

(és?)