NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
A vereségnél is jobban fáj Cushing kiesése. A legjobban az aggaszt, hogy egyáltalán milyen állapotban fog tudni visszatérni a pályára...😕
több mint 11 éve
Driver frissítés, mert kizárt azzal nem futtatná a Madden 08.. Vagy (ha jól emlékszem) a Madden08 mappában van 3dsetup, azt kell megsasolni..A gyári van benne... Intel HD Graphics 4000BondiMilyen videó kártya van a gépben?Stev85Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀Bondi
Op rendszer a gépen?
több mint 11 éve
A gyári van benne... Intel HD Graphics 4000Milyen videó kártya van a gépben?Stev85Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀Bondi
több mint 11 éve
Milyen videó kártya van a gépben?Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀Bondi
több mint 11 éve
"Sorry ... On Cushing -- It's a torn LCL and a broken leg. Again, will need surgery." Albert Breer twitter 😕Ha csak törés lett volna a PO-ra felépülhetne (ha tovább jutnak) de így....lehet be kell újítani egy lb-t a hátralévő meccsekig
www.nfl.com/news/story/0ap2000000266545/article/brian-cushings-season-believed-to-be-over-for-texansxrace77
több mint 11 éve
xrace77
4 515
"Sorry ... On Cushing -- It's a torn LCL and a broken leg. Again, will need surgery." Albert Breer twitter 😕több mint 11 éve
Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09Én annyit tudok, hogy 2 hete raktam fel az NFL head coach 06-ot, nagyon nagy 😀
több mint 11 éve
Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕samu09Irtam PM-et
több mint 11 éve
gsn-től:ez elég izgalmas, nem is írás, hanem hitelfelvétel 😊
Vegyen Arian Foster jövedelméhez kapcsolt részvényt! BaltimoreDefense
avagy hogyan vegyünk fel 10 milliós hitelt komoly törlesztőrészlet/kamat/THM nélkül, nem tudom kell e ragozni, de ha a Houstontól nem kap új jó pénzű szerződést/más csapattól, akkor ennek csúnya vége is lehet; pl. sok pereskedés a részvényesekkel
bár az amerikai kreatív könyvelés és szabályozatlanság csodákra képes
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Beírtam már ezt a játékok topicba, de basztak válaszolni -_-. Szóval 2 napja vettem laptopot, feltoltam rá a madden 08-at, eddig asztalin játszottam vele, de most kiírta a laptopnál, hogy madden 08 requires 3d hardware-acceleration. direct3d devices not found. Google-be találtam sok hasonló problémával küzdő emberkét de megoldást nem találtam rá. Valaki esetleg tudja mi a teendő? 😕
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
A korábbi Oilers edző Bum Phillips (Wade Phillips apukája) 90 évesen elhunyt.
több mint 11 éve
Kubiak-nal azért nem úgy mennek a dolgok, hogy egyik napról a másikra elvész a bizalom ( ami azért nem biztos, hogy baj). És eddig Schaub-ra olyan nagy panasz nem volt.
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?PariNem,mert Kubiak szerelmes Schaubba...
több mint 11 éve
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?Parinem
több mint 11 éve
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?Paria másik kettőnek azért van nfl tapasztalata neki meg még tanulnia kell
több mint 11 éve
Ha jó lenne a srác akkor nem kellet volna már korábban kiszorítania a másik két fakezűt?
több mint 11 éve
James Palmer @JPalmerCSNvégre folytathatja kezdőként a HOF karrierjét :cool:
Wade Phillips says D.J. Swearinger will start in place of Danieal Manning. #Texansswatt99
több mint 11 éve
Case mondjuk ennyire jófej:"I play to prove everybody right who has believed in me."
ennek ugye a fordítottját szoktuk általában hallani (rácáfolni a kétkedőkre) 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
de egész sok mindent ki lehet, pl. Moore tudjuk milyen ellenfelek ellen játszottviszont jobb csapatok ellen játszott mint Joe Flacco, Tony Romo, Ben Roethlisberger stb.
Keenum pedig még rosszabbak ellen, bár az tény, hogy az a Houston, mint JJ is említi igazi powerhouse volt a maga közegében, de a Boise is...
itt nem egy lépcső ugrás van, nem csak technikai értelemben, de én biztosan megnézem a meccset ezek utánsapka
szóval ez a faktor sem fontosabb mint az összes többi.
több mint 11 éve
de egész sok mindent ki lehet, pl. Moore tudjuk milyen ellenfelek ellen játszotta győzelmek számából nem lehet kiolvasni a futtatott rendszert 😉HöriKellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte meg, Colt McCoy pedig a második legtöbbetÍrna valaki egy rövid sztorit eenumról? Nem nagyon ismerem a srácot 😀samu09az NCAA történetének legtöbb yardját passzoló játékosa.
ez leírja a múltját elég precízen.Höri
(és?)sapka
Keenum pedig még rosszabbak ellen, bár az tény, hogy az a Houston, mint JJ is említi igazi powerhouse volt a maga közegében, de a Boise is...
itt nem egy lépcső ugrás van, nem csak technikai értelemben, rövidre zárva és nem fejtve tovább, én biztosan megnézem a meccset ezek után
több mint 11 éve
Keenumnál szerintem érdemes figyelembe venni, hogy vele mit ért el a Cougars és nélküle mitKellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte megÍrna valaki egy rövid sztorit eenumról? Nem nagyon ismerem a srácot 😀samu09az NCAA történetének legtöbb yardját passzoló játékosa.
és?sapka
2009-ben: 10-4
2010-ben kidőlt az idény elején: 5-7
2011-re felépült: 13-1
2012-ben draftolták, új QB-val: 5-7
😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a győzelmek számából nem lehet kiolvasni a futtatott rendszert 😉Kellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte meg, Colt McCoy pedig a második legtöbbetÍrna valaki egy rövid sztorit eenumról? Nem nagyon ismerem a srácot 😀samu09az NCAA történetének legtöbb yardját passzoló játékosa.
(és?)sapka
több mint 11 éve
Kellen Moore pedig a legtöbb NCAA meccset nyerte meg, Colt McCoy pedig a második legtöbbetÍrna valaki egy rövid sztorit eenumról? Nem nagyon ismerem a srácot 😀samu09az NCAA történetének legtöbb yardját passzoló játékosa.
(és?)