NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
A szokásos rivalizáláson túl viszont nem igazán látni komoly tétet egyik csapat számára sem: a Texans már nem juthat be a rájátszásba, a Colts pedig....
nem vagyok hülye matekból, de sehogy nem tudtam kiszámolni hogy elúszott volna a PO
de ilyet én is tudok, a Chiefs eddig minden meccsét megnyerte, TUTI ők nyerik a Super Bowlt -_-
több mint 11 éve
Annyi előnye van Keenumnak, hogy nem tudnak ellene készülni, csak egy meccs alapján meg a pre-season meccsekből de az semmi. Nem mintha értenék hozzá, de Kubiak helyében hagynám egy kicsit ezt a west-coast offense sémát és a bye-t kihasználva kialakítanék egy sokpasszos sémát Keenumra a régi egyetemi játékait belefűzve. Kicsit otthonasabban érezné magát és mire kiismernék őt az ellenfelek (és biztos le fogják majd tudni védekezni mert nem egy szupertehetség ugye 😀 ), addigra pluszba vágják a mérleget és egy wild card kört el lehetne csípni.
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Én se nagyon támogatnám Manziel érkezését.
Kíváncsi vagyok Keenum, hogy fog teljesíteni, a lényeg ha nem is nyerjük meg a meccset, hogy a bizalom ne törjön meg irányába.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.adam8
és ha Gubiak repül szezon végén, majd egy olyan HC jön aki Manzielt akarja? 😊 Nem lennék biztos én abban, hogy nem ide kerül. Mondjuk arra sem fogadnék, hogy ide fog 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Keenum fog kezdeni a Colts ellen.swatt99
Úgy tűnik Kubiak mégis tud reálisan gondolkodni. Nem várok sokat ettől a meccstől, ezt a coltsot most nehéz megverni. Szerintem nem ez lesz Keenum első győztes meccse de reméljük nem adja el a labdát.
több mint 11 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Keenum fog kezdeni a Colts ellen.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
És a vereséget is elkerültük 😀

több mint 11 éve
Matt Six nem adta el a labdát a 8. fordulóban ezért jövő héten kezdő lesz 😀
több mint 11 éve
Texans Sign 5, Including 3 Running Backs
Jeff Tarpinian
Tavares Gooden
Dennis Johnson
Ray Graham
Deji Karim
több mint 11 éve
Tudom én azt. 😊

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.adam8
aha, Sonic Sam pelusban érkezett?sutianap
És itt van még? 😊adam8
szőrözök csak, mer draftoltátokkk-e vagy nem-e? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
aha, Sonic Sam pelusban érkezett?sutianap
És itt van még? 😊

több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊Bondi
Ok , lebuktam 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
aha, Sonic Sam pelusban érkezett?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem fogjuk Manzielt draftolni, mi kerüljük a karakterproblémásokat. Nagyon.

több mint 11 éve
Kérdés, hogy Keenum hogy teljesít hosszabb távon. Ha esetleg beválna annál jobb lenne, de félek tőle, hogy nem fogjuk megtudni, mert Schaub ami első számú és kirobbanthatatlan irányítónk. Ha maradnánk top10-ben a drafton akkor bűn lenne kihagyni egy QB draftot, nagyon jó az idei class.

több mint 11 éve
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊adam8
Na igen, ha beválok akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!LanceVance
Bakker, előbb is felfedhetted volna a kilétedet 😀

Bocs, nem tudtam kihagyni😊

több mint 11 éve
Néztétek a mock draftot? 😀 Látványos lenne az összes meccs de szerintem tavasszal LB-t kell húzni az első 2 körben hogy biztosítva legyen.samu09
Nagyon sok mock draftba Manziel-t irják a Texanshoz érdekes lenne mindenesetre 😊 Egyébként majd a szezon úgy is eldönti mit fognak draftolni ha maradunk ilyen elől a drafton akkor szerintem QB lesz ha sikerül feltámadni akkor pedig Defense kap majd egy játékost.swatt99
Viszont egy Manziellel nyomatni lehetne a read-optiont amihez a mostani támadófal, főleg a jobb oldala nincs felkészülve :Ssamu09
Newtonal nem is lehetne felkészülni ilyen dolgokra az alap dolgok nem mennek neki...De én szívesen elnéznék egy mobilisabb irányítót a csapatba ha kell tudjon megfutni legalább 10 yardot.swatt99
Keenum elég mobilis volt vasárnap de párszor akkor akart megindulni mikor nem volt esélye 😀
több mint 11 éve
Néztétek a mock draftot? 😀 Látványos lenne az összes meccs de szerintem tavasszal LB-t kell húzni az első 2 körben hogy biztosítva legyen.samu09
Nagyon sok mock draftba Manziel-t irják a Texanshoz érdekes lenne mindenesetre 😊 Egyébként majd a szezon úgy is eldönti mit fognak draftolni ha maradunk ilyen elől a drafton akkor szerintem QB lesz ha sikerül feltámadni akkor pedig Defense kap majd egy játékost.swatt99
Viszont egy Manziellel nyomatni lehetne a read-optiont amihez a mostani támadófal, főleg a jobb oldala nincs felkészülve :Ssamu09
Newtonal nem is lehetne felkészülni ilyen dolgokra az alap dolgok nem mennek neki...De én szívesen elnéznék egy mobilisabb irányítót a csapatba ha kell tudjon megfutni legalább 10 yardot.
több mint 11 éve
Viszont egy Manziellel nyomatni lehetne a read-optiont amihez a mostani támadófal, főleg a jobb oldala nincs felkészülve :S
több mint 11 éve
Nagyon sok mock draftba Manziel-t irják a Texanshoz érdekes lenne mindenesetre 😊 Egyébként majd a szezon úgy is eldönti mit fognak draftolni ha maradunk ilyen elől a drafton akkor szerintem QB lesz ha sikerül feltámadni akkor pedig Defense kap majd egy játékost.
több mint 11 éve
Don't be surprised to see the #Texans sign RB Deji Karim to replace recently waived RB Cierre Wood. Karim was released by the team on 8/31.
több mint 11 éve
Néztétek a mock draftot? 😀 Látványos lenne az összes meccs de szerintem tavasszal LB-t kell húzni az első 2 körben hogy biztosítva legyen.
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Na igen, ha beválik akkor jó, ha nem akkor meg húzunk valakit a drafton. De a lényeg hogy Schaubnak év végén mennie kell!!!

több mint 11 éve
Én örülök ezeknek a híreknek, szerintem rájöttek hogy ennek a szezonnak már mindegy, így hátha megadják a lehetőséget Keenumnak. 😊