NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Johnson "sértődésből" ment be az öltözőbe, vagy már akkor vége volt a meccsnek? Láttam, hogy szépen ordibált Schaubbal (mintha én 3.negyedet láttam volna a jelenetnél)...Kubiaknak mennie kell, ez már biztos.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
www.houstontexans.com/tv-media/videos/LIVE_TexansRaiders_postgame/224fbd8a-9057-495b-bb92-78092cdc28acHa valakit érdekelnének a nyilatkozatok
több mint 11 éve
Azt nem értem mi a picsát vártak Keenumtól, amikor minden snapnél legalább 1 védő rohanhatott rá szabadon, de volt, hogy 2-3 ? És néha még így is megoldotta.Nem értem Kubiak mit akart a QB cserével.Ő is egyre rosszabb döntéseket hoz. Talán itt az ideje a HC cserének.samu09Kubiak said he went with Schaub cause Keenum had trouble picking up what Raiders were doing.deyell
Igen, Schaubnak nem volt ezzel ennyi gondja, de csak azért mert a Raiders visszaállt soft-zone-ra a beállása után. Amikor őt is blitzelték, ő se tudod semmit csinálni, max.intentional groundot, meg pár pontatlan paszt.
több mint 11 éve
Kurva jó, hogy van egy kátékos aki nem játszik szarul, van benne potenciál, de ez nem számít. Valamiért, nem értem miért Kubiak kicseszett megszállotja Schaubnak. Schaub egész szezonban szarul játszik mégis ő a favorit. Nevetséges az egész. Innentől kezdve feladom...nem lehet tovább Kubiak mellett érvelni. Ma egész Houston elvesztette a hitét benne....hatalmas a felháborodás a külföldi oldalakon és twitteren.Nem értem Kubiak mit akart a QB cserével.Ő is egyre rosszabb döntéseket hoz. Talán itt az ideje a HC cserének.samu09Kubiak said he went with Schaub cause Keenum had trouble picking up what Raiders were doing.deyell
több mint 11 éve
deyell
11 702
Nem értem Kubiak mit akart a QB cserével.Ő is egyre rosszabb döntéseket hoz. Talán itt az ideje a HC cserének.samu09Kubiak said he went with Schaub cause Keenum had trouble picking up what Raiders were doing.
choose life
több mint 11 éve
Azt hiszem ez a meccs megpecsételte Kubiak és Schaub sorsát. Volt egy olyan érzésem, hogy vissza fog kerülni Schaub a kezdőbe...hihetetlen. És innentől kezdve nézhetjük Matty szerencsétlenkedését. Mire volt ez jó? Lehetett volna egy új franchise irányítónk de sikerült elbaszni a lehetőséget...
több mint 11 éve
Kubiak és co., ahelyett, hogy kitalálták volna,hogy védjék meg végre Keenumot, beállították Schaubot. Azt hiszem ezzel a döntéssel Kubiak megpecsételte a sorsát
több mint 11 éve
Nem értem Kubiak mit akart a QB cserével.Ő is egyre rosszabb döntéseket hoz. Talán itt az ideje a HC cserének.
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
It's time to clean the houseDCHogy lehetett ennyire elbaszni a tavalyi csapatot???
több mint 11 éve
It's time to clean the house
több mint 11 éve
3-0 le se kell játszani 😀 😀 😀Ügyes, rendes fiú Keenum, ezt már tudjuk róla. Ma este azonban el kell kezdenie nyerni. A Raidersnél nincs passrush, nincs secondary / Branch és Hayden nem játszik/, nincs kezdő QB és RB, nincs O-line, elkapók nem is voltak. Nagyon csalódott leszek ha ma nem egy szép győzelem lesz a meccs vége. Sok szerzett és kevés kapott ponttal.Gabrielki se álljunk már akkor nem?Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Ügyes, rendes fiú Keenum, ezt már tudjuk róla. Ma este azonban el kell kezdenie nyerni. A Raidersnél nincs passrush, nincs secondary / Branch és Hayden nem játszik/, nincs kezdő QB és RB, nincs O-line, elkapók nem is voltak. Nagyon csalódott leszek ha ma nem egy szép győzelem lesz a meccs vége. Sok szerzett és kevés kapott ponttal.Gabrielki se álljunk már akkor nem?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kubiak a Press Box-ból fog irányítani. Az offense playeket a QB coach fogja "közölni" a pályán lévőkkel. A prios zászló Wade-nél lesz.
több mint 11 éve
Gabriel
525
Ügyes, rendes fiú Keenum, ezt már tudjuk róla. Ma este azonban el kell kezdenie nyerni. A Raidersnél nincs passrush, nincs secondary / Branch és Hayden nem játszik/, nincs kezdő QB és RB, nincs O-line, elkapók nem is voltak. Nagyon csalódott leszek ha ma nem egy szép győzelem lesz a meccs vége. Sok szerzett és kevés kapott ponttal.
több mint 11 éve
Igen, ez egy igen csúnya ballépés volt. Bár nem láttam játszani azóta, hogy hogy teljesít. Talán Bazzani jobban meg tudná ezt mondani. Nézzük mennyit kapott Quinn Detroitban.Nem teljesít rosszul, bár a secondary továbbra is a csapat gyenge része mondjuk nem miatta. Nem bánom, hogy hozzánk került sokkal jobb mint (témához kapcsolódva) Reed lett volna.
Bondi
több mint 11 éve
Ebből a szempontból szerintem teljesen mindegy ki mennyit keres. Ha a kárára van a csapatnak akkor kikerül a kezdőből. Ahhoz pedig már elég nagy a fizetése, hogy ha a teljesítménye annyira prognosztizálja, hogy az oldalvonal mellől nézze a találkozót akkor az már komoly problémája a csapatnak.
több mint 11 éve
Annyi pozitívum van benne hogy nem akkora a szerződése hogy muszáj legyen játszatni, ellentétben Flaccoval, illetve van megfelelő helyettese ellentétben Rogers-szel, bár ő nem hozott rossz mutatókat de mivel megsérült így az a 10 millió a táppénzes papírjára megy 😀
több mint 11 éve
Elnézést...tényleg nem akarom újra és újra Schaubot fikázni...de nézzük meg milyen szerződést írt alá.9/9/2012: Signed a five-year, $66.15 million contract. The deal contains $29.15 million guaranteed -- a $17.5 million signing bonus and Schaub's base salaries in years one and two. 2013: $7.25 million, 2014: $10 million (+ $1 million in per-game roster bonuses), 2015: $12.5 million (+ $1 million in per-game roster bonuses), 2016: $14.5 million (+ $1 million in per-game roster bonuses), 2017: Free Agent
Ahogy néztem, ez a 11. legjobb QB fizetés a ligában. Sajnos a teljesítmény azonban nem arányos a fizetésével.
több mint 11 éve
Pedig őt semmilyen kritika nem érte és biztos vagyok benne (ismerve a stábot) ha az újságírók kikezdték kérdésikkel akkor ők megvédték. ( csak zárójelben jegyzem meg, hogy kint ebből azt szűrték le, hogy aki kimondta az igazságot az repült...aki meg "hallgatott" az maradhatott(Bullock))Ed Reed repült.Bazzani- lefikázta az edzői stábotDC
Igen, ez egy igen csúnya ballépés volt. Bár nem láttam játszani azóta, hogy hogy teljesít. Talán Bazzani jobban meg tudná ezt mondani. Nézzük mennyit kapott Quinn Detroitban.Ed Reed repült.BazzaniTalán eddig ez a legnagyobb ballépése Rick Smithnek: elengedtük a jól játszó, fiatal," saját nevelésű " safetynket (Glover Quint), hogy helyére hozzunk egy kiöregedett free agentet egy rakás pénzért...DC
3/13/2013: Signed a five-year, $23.5 million contract. The deal included a $5.25 million signing bonus. Another $1.5 million is available through incentives. 2013: $1 million, 2014: $3.5 million, 2015: $4 million, 2016: Under Contract (+ $750,000 roster bonus), 2017: Under Contract (+ $1 million roster bonus), 2018: Free Agent
több mint 11 éve
Ed Reed repült.BazzaniEzt írtam nyáron Reed szerződtetéséről:
"Nem is tudom, hogy érzek Ed Reed szerződtetésével kapcsolatban. Pontosan még nem lehet ismerni a szerződés részleteit, így nehéz is megítélni azt (amit BaltimoreDefense ír az még nem hivatalos, máshol 2 évet olvastam).
De őszintén, azt hittem, mi már túl vagyunk azon a korszakon, hogy kiöregedett sztár neveket igazolunk. Reed 35 éves lesz a szezon kezdetekor, azért az egy safetynél nagyon sok. Mindenesetre kint sokan örülnek neki és a GM-ünk Rick Smith is sokat bizonyított már, bízok az itélőképességében, mégha én nem is vagyok odáig Reedért."
Annó elég finoman fogalmaztam, mert nem akartam negative nancy lenni, de sajnos Reed minden várakozásomat alulmúlta.
Nézzük mit "tett" Reed a csapatért:
- eltitkolta sérülését szerződtetése előtt
- kihagyta a teljes offseasont
- lenyilatkozta, hogy nem fog játszani az első pár meccsen, mert őt a "playoff"-ra igazolták
- amikor végre játszott, akkor is borzasztó volt
- lefikázta az edzői stábot
Talán eddig ez a legnagyobb ballépése Rick Smithnek: elengedtük a jól játszó, fiatal," saját nevelésű " safetynket (Glover Quint), hogy helyére hozzunk egy kiöregedett free agentet egy rakás pénzért...
több mint 11 éve
Ricky Sapp érkezett, akit a Jets Reed miatt tette ki. OLB. A Jets előtt Philly-ben volt. Mi meg emiatt Ray Graham-et tettük ki.
több mint 11 éve
Volt pár változás a rosteren S Jawanza Starling LB D.J. Smith rosterre került.
WR Rico Richardson CB Loyce Means Practice rosterre.
több mint 11 éve
Holtversenyben, de azért elsők vagytok valóban az engedett nem támadó TD-kben. Nyolc ilyet kaptatok, csak a Giants tudta ezt bemutatni rajtatok kívül.Nem is figyeltem eddig, Raiders topikban láttam, hogy elsők vagyunk Total Defense statokban 😀 És emellett 9. az offense, ennek ellenére 2-7...ez az igazán szép 😊BondiYard-okban igen. És szerintem pick 6-ben is... De az szinte tuti, hogy támadó play-ből TD-t kapni (ha van ilyen kategória, ugye ez valójában bármilyen return TD-t jelent), abban vezetünk sajnos...tex
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
tex
151
Nem is figyeltem eddig, Raiders topikban láttam, hogy elsők vagyunk Total Defense statokban 😀 És emellett 9. az offense, ennek ellenére 2-7...ez az igazán szép 😊BondiYard-okban igen. És szerintem pick 6-ben is... De az szinte tuti, hogy támadó play-ből TD-t kapni (ha van ilyen kategória, ugye ez valójában bármilyen return TD-t jelent), abban vezetünk sajnos...