NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem is figyeltem eddig, Raiders topikban láttam, hogy elsők vagyunk Total Defense statokban 😀 És emellett 9. az offense, ennek ellenére 2-7...ez az igazán szép 😊
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefterTexans HC Gary Kubiak is expected to coach Sunday vs. Raiders, per league source. He's building up his hours this week.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hát én személy szerint nem vele kezdtem volna a takarítást...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Kemény, azt gondoltam volna, hogy csak a szezon végén lépjük ezt meg. Reed adott valami interjút, ahol kritizálta az edzői stábot....Lehet ez is közrejátszott a szezon közbeni menesztéséhez.Amúgy..szoktátok olvasni a hivatalos oldal fórumát? Hihetetlenül ostoba emberek vannak odakint.
több mint 11 éve
Ráadásul kis figyelmeztetés a többieknek hogy egy ilyen nagy nevet is szó nélkül dobnak, el lehetne már kezdeni nyerni a meccseket.Ed Reed repült.BazzaniNem tudom 35éves friss SB nyertes játékosstól mit vártak, szezonnak már ugyis annyi akkor teszteljék a fiatalokat jogos cut.swatt99
több mint 11 éve
Ed Reed repült.BazzaniNem tudom 35éves friss SB nyertes játékosstól mit vártak, szezonnak már ugyis annyi akkor teszteljék a fiatalokat jogos cut.
több mint 11 éve
Még 7 meccs van hátra, addig akár az 1/1 is összejöhet bármennyire is nem akarják. Akkor viszont Kubiak repül nincs mit tenni. Egy SB várományos csapatból sikerült top5ben draftolót csinálni idén. Kellettek hozzá a sérülések meg Matt FCKN Schaub, de NFL leader futókkal elkapókkal és védelemmel ilyet nem lehet csinálni. Jövőre kezdődik az építkezés és megint kel 2 év mire PO-ba jutnak -_-
több mint 11 éve
Hát igen, sokat mondó az a tény, hogy Keo sokkal jobban teljesít Reednél idén, pedig aztán kapott tőlünk rendesen az elmúlt években, igaz viszont az is, hogy sokat fejlődött.Oakland ellen remélem már össze jön a W, ráadásul Kubiak is lesz, Wekcome back COACH.
több mint 11 éve
Reed pedig totális blama amit eddig hoz. Nem is tudom, hogy egyáltalán játszott tegnap? Szerintem ő a szezon végén távozni fog.Valamennyit játszott( 12 play-t volt a pályán ami 18% a teljes meccs alatt. ) de semmi olyat nem mutatott amivel észre lehetett volna venni, de ez igaz az összes eddigi meccsére. Utólag teljesen felesleges volt idehozni mert semmi pluszt nem hozott magával sőt Rookie és Keo kezd... akkor sok jóra nem lehet számítani. Schaub-ért szerintem se várjunk nagy érdeklődést főleg az idei játéka után. Cutra viszont mindenképp megérett mert sok pénzt kapna amit nem ér meg😊
Bondi
Kubiak visszatér a Raiders ellen.
több mint 11 éve
A világon senki nem fog Schaub-ért második kört adni, sőt..szerintem csak cut árán fogunk tudni megszabadulni tőle.Swearinger mellett én Harrist is megemlíteném. Volt egy pár szép játéka. Reed pedig totális blama amit eddig hoz. Nem is tudom, hogy egyáltalán játszott tegnap? Szerintem ő a szezon végén távozni fog.
Arra pedig tenni mernék, hogy Kubiak marad jövőre a HC. Bár én nem bánom, mert csípem őt, annak ellenére, hogy tudom, hogy nem fogunk vele SB-t nyerni.
több mint 11 éve
van néhány nagy cap helyet foglaló öreg akiktől meg lehetne már válni. amióta ed reed játszik csak veszít a csapat, sokat nem tesz hozzá a játékhoz. manningben már nem látom a potenciált ráadásul sérült is, joseph-en a colts ellen basztam fel magam mert az egyik td-t megakadályozhatta volna ha ráugrik a wr-re, igaz egy yardról jöhettek volna de akkor se td. schaub szerintem nem éri meg a draftot, egy 2/1-ért simán el lehet cserélni és gy tampa vagy jax igen jól járna vele 😀 és szerintem találgathatjuk az új edzőket is mert egy ilyen mérleggel biztos nem marad kubiak houstonban. phillips talán maradhat vagy megteszik hc-nak és összerakhat egy stábot magának.
több mint 11 éve
Megint a szokásos forgatókönyv...Kevés pontos vereség, ST hiba, harmat gyenge O fal, játékos sérülések..Nagyon nem akar összejönni a győzelem már kezdem Keenumot sajnálni mert megint jól játszott de a win nem jön össze. Swearinger egész jól játszott tegnap.
több mint 11 éve
Az O fal hihetetlenül gyenge volt, Keenumnak 2-3 ms-e lehetetett nagyjából minden playnél, így aztán igen nehéz olyat alakítani. Nálam drafton ide menne az első kör. Egyébként a második félidő elején szörnyűek voltak a playhívások.
több mint 11 éve
tex
151
Sajna, megint kikaptunk egy szoros meccsen, úgy, hogy vezettünk az első félidőben. Oline-on ment el, nem tudták tartani (az egyébként remek) cardinals puss rusht a 2. félidőben. Keenum viszont ismét jó volt.DCAzért az első támadó play sem sokat segített, és a blockolt field goal sem... Csak egy meccs lenne, amikor nem hibázik sem az O sem az ST! Ja, az már megvolt múlt héten... Fura ez a D is, most végre voltak labdaszerzések, de a 2. félidőben sokat elnéztek. Ja, és megint van néhány sérült. A védelemben a D line-on kívül van még valaki a kezdőből? JoJo is úgy tűnt, hogy megsérül, de szerencsére bírta. Bár már ő sem a régi, sokat hibázik.
Swearingernek voltak pillanatai, és Watt is kezdi a tavalyi formáját hozni. Keenum-ban jó volt, hogy sok célpontja volt az első félidőben, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem győztes típus, eddig mindhárom meccsén megvolt a lehetősége, hogy a végén fordítson, de egyszer sem jött be - ráadásul most tűnt a legreménytelenebbnek, de lehet, hogy csak a play hívás miatt.
Ezzel a maradék kis esély is elment a PO-ra, ahhoz minden hátralévő meccset meg kéne nyerni és még sok esetben szerencsés eredmények kellenének. Viszont versenybe szálltunk az 1/1-ért... Az Atlantával együtt... Azért ezt nem gondoltam volna a szezon előtt.
Kiváncsi vagyok milyen takarítás lesz a szezon végén...
több mint 11 éve
Sajna, megint kikaptunk egy szoros meccsen, úgy, hogy vezettünk az első félidőben. Oline-on ment el, nem tudták tartani (az egyébként remek) cardinals puss rusht a 2. félidőben. Keenum viszont ismét jó volt.DCmendenhall meg arians béna playhívásai nélkül azért simább lett volna, de minden elismerésem, a defense fal még mindig brutál, Dre 2 TD-je meg elképesztő volt
több mint 11 éve
Sajna, megint kikaptunk egy szoros meccsen, úgy, hogy vezettünk az első félidőben. Oline-on ment el, nem tudták tartani (az egyébként remek) cardinals puss rusht a 2. félidőben. Keenum viszont ismét jó volt.
több mint 11 éve
Szerencsére RB poszton azért van depth Foster mögött.Tate nagyon oda fogja tenni magát a következő meccseken hogy valahol kapjon egy zsíros szerződést a szezon után.
több mint 11 éve
"Foster is out for the rest of the season. He needs back surgery..."FearTomiEgyre jobb hírek de idén már lassan teljesen mindegy, itt már csodákra lenne szükség.De azért remélem megtesznek mindent a győzelmekért mondjuk kezdjék el ma este Keenum szokja a győzelmeket😊
több mint 11 éve
"Foster is out for the rest of the season. He needs back surgery..."
több mint 11 éve
Szerintem itt az ideje nyerni másfél hónap után. Keenum egyre magabiztosabb és Kubiakért biztos be akarják darálni a verebeket. A következő meccsek nem tűnnek vészesnek, csak maguknak nehezíthetik meg ahogy szokták 😀 de a Pats-nek biztos tartogatnak egy-két tarkórúgást a tavalyi verés miatt.samu09Halasszátok 1 héttel a győzelmet. 😊
több mint 11 éve
Tavares Gooden máris lapáton van.Hoztuk helyette Pittsburghből Josh Victorian CB.
több mint 11 éve
Szerintem itt az ideje nyerni másfél hónap után. Keenum egyre magabiztosabb és Kubiakért biztos be akarják darálni a verebeket. A következő meccsek nem tűnnek vészesnek, csak maguknak nehezíthetik meg ahogy szokták 😀 de a Pats-nek biztos tartogatnak egy-két tarkórúgást a tavalyi verés miatt.samu09Nem fogtok 😊
több mint 11 éve
Szerintem itt az ideje nyerni másfél hónap után. Keenum egyre magabiztosabb és Kubiakért biztos be akarják darálni a verebeket. A következő meccsek nem tűnnek vészesnek, csak maguknak nehezíthetik meg ahogy szokták 😀 de a Pats-nek biztos tartogatnak egy-két tarkórúgást a tavalyi verés miatt.
több mint 11 éve
Kubiak máris lelátogatott a mai edzésre. Ez jó hír.Most olvastam, hogy mi is volt pontosan..bizonyos TIA, átmeneti iszkémiás zavar, agyi működészavar. Ahogy olvasom biztos sok vizsgálat és megfigyelés várhat rá a következő évben, de az biztos, hogy jó orvosi kezekben lesz.