Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 562 — I like the Texans, I like who we are
Egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy két top fizetésű DE játékosunk legyen, mikor sokkal nagyobb és fontosabb lyukak vannak a csapatban. Csak, hogy már a jövőre is gondoljunk...Daniel Manning szerződése 2015-ben jár le. Joseph akkor fog az utolsó szerződéses évébe lépni és mivel már 30 felett lesz szerintem erősen cut gyanús lesz a helyzet. Ezekből a pénzekből megtudjuk majd toldani JJ szerződését.Bondi
Igen, fontos figyelni a salary cap-re egyértelmű. De Clowney-nak majd 3 év múlva kellhetne legkorábban új szerződés... azon majd akkor kell a fejeket törni, most szerintem semmiképpen. Nem tudhatjuk, mi lesz 3 év múlva.. (gondolok itt sérülések, új draftok és játékosmozgásokra)...sevarafa
Tavaly és azelőtt is több DE draft volt a hátsó körökben, nem hiszem hogy csak azért mert tízéventeegyilyenatlétavanadrafon jelzőt rakták rá Clowney-ra is mint anno Luck-ra vagy Bush-ra, behúznák őt mikor akkora kérdőjel Houstonban a QB hogy még az űrből is látszik. Ha nincs irányító, nincs győzelem ezt láthattuk tavaly. Pedig a védelem hozta magát és Clowney sehol nem volt. Blake nagyon jó arca lehetne a csapatnak, Manzielbe meg talán vernének egy kis értelmet, mert bár hatalmas playmaker, a döntései elég ijesztőek néha.
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 789
Egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy két top fizetésű DE játékosunk legyen, mikor sokkal nagyobb és fontosabb lyukak vannak a csapatban. Csak, hogy már a jövőre is gondoljunk...Daniel Manning szerződése 2015-ben jár le. Joseph akkor fog az utolsó szerződéses évébe lépni és mivel már 30 felett lesz szerintem erősen cut gyanús lesz a helyzet. Ezekből a pénzekből megtudjuk majd toldani JJ szerződését.Bondi
Igen, fontos figyelni a salary cap-re egyértelmű. De Clowney-nak majd 3 év múlva kellhetne legkorábban új szerződés... azon majd akkor kell a fejeket törni, most szerintem semmiképpen. Nem tudhatjuk, mi lesz 3 év múlva.. (gondolok itt sérülések, új draftok és játékosmozgásokra)...sevarafa
És ha 3 év múlva megpattan mivan? Volt már rá példa.

több mint 12 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Igen, fontos figyelni a salary cap-re egyértelmű. De Clowney-nak majd 3 év múlva kellhetne legkorábban új szerződés... azon majd akkor kell a fejeket törni, most szerintem semmiképpen. Nem tudhatjuk, mi lesz 3 év múlva.. (gondolok itt sérülések, új draftok és játékosmozgásokra)...
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy két top fizetésű DE játékosunk legyen, mikor sokkal nagyobb és fontosabb lyukak vannak a csapatban. Csak, hogy már a jövőre is gondoljunk...Daniel Manning szerződése 2015-ben jár le. Joseph akkor fog az utolsó szerződéses évébe lépni és mivel már 30 felett lesz szerintem erősen cut gyanús lesz a helyzet. Ezekből a pénzekből megtudjuk majd toldani JJ szerződését.

több mint 12 éve
Kinek ne hiányozna 😉 😉

több mint 12 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Salary cap hivatalosan $133 millió lett. Azt hiszem ez az emelkedés nekünk a legjobbkor jött idén valami 3 millió lett volna mozgástérnek így kicsit jobb helyzetbe vagyunk.
több mint 12 éve
Antonio Smith helyére??? 😮😮 :shocked:sapka
32 éves már...de nekem is hiányozni fog ha már nem lesz 😊 egy igazi karakter. De fiatalabb és jobb már nem lesz ...sevarafa
Clowney 266 fonttal nem lesz 3-4 DE, ahhoz még fel kéne szednie kb 20 fontot. Esetleg OLB lehetne, de coverben azért érdekesen festene. Ha behúzzátok, akkor szerintem átálltok 4-3-ra és ott a Watt LDE - Clowney RDE páros brutális lenne.Shilkor
Pont erről beszéltek ma Texans-os amerikai fórumos beszélgetésen, és éppen ezt írtam, kicsit hosszabban, de gyorsabb voltál. 😊
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 162 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
32 éves már...de nekem is hiányozni fog ha már nem lesz 😊 egy igazi karakter. De fiatalabb és jobb már nem lesz ...sevarafa
Clowney 266 fonttal nem lesz 3-4 DE, ahhoz még fel kéne szednie kb 20 fontot. Esetleg OLB lehetne, de coverben azért érdekesen festene. Ha behúzzátok, akkor szerintem átálltok 4-3-ra és ott a Watt LDE - Clowney RDE páros brutális lenne.
több mint 12 éve
32 éves már...de nekem is hiányozni fog ha már nem lesz 😊 egy igazi karakter. De fiatalabb és jobb már nem lesz ...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Antonio Smith helyére??? 😮😮 :shocked:

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
nézzétek meg a North Carolina elleni meccset, tudom-tudom Hurst a legjobb T a drafton, de ez csak egy példa...sapka
példa, arra amit írtam. ott is rá volt fókuszálva a gameplan, nem futottak az irányába. akkor sok snapet kihagyott, vagy betegség (szerinte) vagy kondicionális problémák miatt, szóval ne azt a meccset nézzétek meg tőle.deyell
de a jövőbeni 1/1-esről beszélünk, (szerintetek); belefér, hogy vannak olyan meccsei hogy kb. 0-át tesz hozzá a meccshez?sapka
Emlékszem olyan meccsekre, amikor az 1/1-es Qb nem nullát minusz 1000-et tett hozzá a csapata teljesítményéhez. Mindenkinek voltak, vannak és lesznek is szarabb meccsei. Ha minden meccsen hozna sack-et, csak mert 1/1 lesz, akkor minden évben kell lennie 16 sack-nek, vagy már nem is ér meg 1/1-et? JJ Watt-nak is volt 0 tackle-s meccse, mégis ő a legjobb védőjátékos a ligában...sevarafa
elég rossz vagyok formális logikából, de komoly érvet nem látok az állításom ellen.
Persze ettől még lehet jó, csak egyrészt minek a Houstonba 3-4-be még egy DE (vagy inkább OLB), aki itt inkább a 8-as 9-es posztról tudna indulni, ha Watt megkapja az eddigi 'indulásait'+ kellene valami cover féle is, na azt pedig biztosan nem játszott eddig Clowney. + akkor az LB sor komoly renoválásra szorulna; főleg hogy kitudja mi lesz Cushinggal utóbbi két szezonban kilépett ugyanazzal az ACL-el, ez lassan career ending lesz.
Nem látom értelmét Clowneyt elvinni 1/1-re, főleg a jelenlegi helyzetben; de felőlem elvitatkozhatunk arról, hogy jó játékos-e.sapka
Az hogy kell egy ILB (vagy több) az semmit nem változtat szerintem azon a kérdésem, hogy QB-t vagy Clowney-t vigyük-e 1/1-ben. A jelenlegi class-ban szerintem igazi elit irányító nincs. Akkor inkább el kell hozni azt az embert, akiből (elméletileg) 10 évente egy van csak. A helyét meg majd megtlálja neki Crennel, emiatt nem kell félni. Anotnio Smith helyére pont jó lenne amúgy Clowney... neki úgyis lejárt a szerződése és nem fiatal...
több mint 12 éve
nézzétek meg a North Carolina elleni meccset, tudom-tudom Hurst a legjobb T a drafton, de ez csak egy példa...sapka
példa, arra amit írtam. ott is rá volt fókuszálva a gameplan, nem futottak az irányába. akkor sok snapet kihagyott, vagy betegség (szerinte) vagy kondicionális problémák miatt, szóval ne azt a meccset nézzétek meg tőle.deyell
de a jövőbeni 1/1-esről beszélünk, (szerintetek); belefér, hogy vannak olyan meccsei hogy kb. 0-át tesz hozzá a meccshez?sapka
Emlékszem olyan meccsekre, amikor az 1/1-es Qb nem nullát minusz 1000-et tett hozzá a csapata teljesítményéhez. Mindenkinek voltak, vannak és lesznek is szarabb meccsei. Ha minden meccsen hozna sack-et, csak mert 1/1 lesz, akkor minden évben kell lennie 16 sack-nek, vagy már nem is ér meg 1/1-et? JJ Watt-nak is volt 0 tackle-s meccse, mégis ő a legjobb védőjátékos a ligában...sevarafa
elég rossz vagyok formális logikából, de komoly érvet nem látok az állításom ellen.
Persze ettől még lehet jó, csak egyrészt minek a Houstonba 3-4-be még egy DE (vagy inkább OLB), aki itt inkább a 8-as 9-es posztról tudna indulni, ha Watt megkapja az eddigi 'indulásait'+ kellene valami cover féle is, na azt pedig biztosan nem játszott eddig Clowney. + akkor az LB sor komoly renoválásra szorulna; főleg hogy kitudja mi lesz Cushinggal utóbbi két szezonban kilépett ugyanazzal az ACL-el, ez lassan career ending lesz.
Nem látom értelmét Clowneyt elvinni 1/1-re, főleg a jelenlegi helyzetben; de felőlem elvitatkozhatunk arról, hogy jó játékos-e.

több mint 12 éve
Emlékszem olyan meccsekre, amikor az 1/1-es Qb nem nullát minusz 1000-et tett hozzá a csapata teljesítményéhez. Mindenkinek voltak, vannak és lesznek is szarabb meccsei. Ha minden meccsen hozna sack-et, csak mert 1/1 lesz, akkor minden évben kell lennie 16 sack-nek, vagy már nem is ér meg 1/1-et? JJ Watt-nak is volt 0 tackle-s meccse, mégis ő a legjobb védőjátékos a ligában...
több mint 12 éve
De egy másik jó kis adat. 2012ben Clowney darált mindenkit... 2013-ra mindenki rá készült, de ennek is megvan a hátulütője. Kely Quarles megháromszorozta az előző évi sack számát...(9,5)...(ő a másik oldalon levő DE)sevarafa
Quarles defensive tackle volt, csak a történelmi hűség kedvéért.vassadi
jogos elnézést kérek 😊
több mint 12 éve
de a jövőbeni 1/1-esről beszélünk, (szerintetek); belefér, hogy vannak olyan meccsei hogy kb. 0-át tesz hozzá a meccshez?

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 828
De egy másik jó kis adat. 2012ben Clowney darált mindenkit... 2013-ra mindenki rá készült, de ennek is megvan a hátulütője. Kely Quarles megháromszorozta az előző évi sack számát...(9,5)...(ő a másik oldalon levő DE)sevarafa
Quarles defensive tackle volt, csak a történelmi hűség kedvéért.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 420 — Sworn to the Dark
példa, arra amit írtam. ott is rá volt fókuszálva a gameplan, nem futottak az irányába. akkor sok snapet kihagyott, vagy betegség (szerinte) vagy kondicionális problémák miatt, szóval ne azt a meccset nézzétek meg tőle.

built for this shit

több mint 12 éve
nézzétek meg a North Carolina elleni meccset, tudom-tudom Hurst a legjobb T a drafton, de ez csak egy példa...

több mint 12 éve
Clowney-nál azért szerintem a magánélet nyomni fog a latban, nemtudom Bobnál mennyit számít hogy valaki "balhés".LanceVance
Meglátjuk, bár én komoly balhéról nem hallottamsevarafa
az ugye megvan hogy tavaly Clowneynak 3,5 sackje volt az NCAA-ben?sapka
nem gáz, tekintve, hogy mennyi blokkolóval nézett szembe, és az ellenfelek az egész offenzív gameplant úgy alakították, hogy elkerüljék Clowney-t. az NFL-ben ezt nem lehet megcsinálni, nem működik egy ilyen limitált O#.deyell
Igen. NFL-ben nem tudsz ennyire egy emberre öszpontosítani a pass rush és a futás ellen sem. College ben "könnyen" megoldod, hogy embert kiveszel a meccsről, csak rá kell pakolni 2 embert, plusz a RB block release-en vagy smart block-on van... De egy másik jó kis adat. 2012ben Clowney darált mindenkit... 2013-ra mindenki rá készült, de ennek is megvan a hátulütője. Kely Quarles megháromszorozta az előző évi sack számát...(9,5)...(ő a másik oldalon levő DE)
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 420 — Sworn to the Dark
Clowney-nál azért szerintem a magánélet nyomni fog a latban, nemtudom Bobnál mennyit számít hogy valaki "balhés".LanceVance
az ugye megvan hogy tavaly Clowneynak 3,5 sackje volt az NCAA-ben?sapka
nem gáz, tekintve, hogy mennyi blokkolóval nézett szembe, és az ellenfelek az egész offenzív gameplant úgy alakították, hogy elkerüljék Clowney-t. az NFL-ben ezt nem lehet megcsinálni, nem működik egy ilyen limitált O#.

built for this shit

több mint 12 éve
az ugye megvan hogy tavaly Clowneynak 3,5 sackje volt az NCAA-ben?

több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 562 — I like the Texans, I like who we are
Na akkor megmondom miért Bortles-t húzzák irányítónak, és szerintem ti is egyet fogtok érteni:
Ha kiválasztják, és kezdő is lesz, az összes td int sack ütés futás után egyből a barátnőjét fogják mutatni, sőt, valószínűleg többet fogják őt mutatni egy meccsen mint Bortles-t 😀
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000329103/article/jadeveon-clowney-sammy-watkins-dazzle-as-myths-truths-swirl?campaign=Facebook_writers_schein

Az 1-es ponttal teljesen egyetértek 😊 főleg a végével 😛
több mint 12 éve
Meglátjuk, bár én komoly balhéról nem hallottam
több mint 12 éve
Clowney-nál azért szerintem a magánélet nyomni fog a latban, nemtudom Bobnál mennyit számít hogy valaki "balhés".