NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Bullock egyelőre még maradhat. Remélem ez ad neki annyi önbizalmat, hogy pontosabban végezze el a mezőnygólokat.
több mint 11 éve
Ma végre sikerült megnéznem a meccset -_- Az első félidő vagány volt, a másodikon bealudtam 😀 Az Arizona elleni meccset talán már behúzzuk a Jaxet meg kötelező. Keenumból nem néztem ki hogy 30+ yardokat dobál úgy hogy nem is lép neki 😀 Ha Schaub bénázásai után nem Yates állt volna be hanem ő, akkor lehet hamarabb kezdőbe kerül és lehet megfordított volna néhány meccset.
több mint 11 éve
Üdv srácok! Jobbulást Kubiaknak! 😉 Amikor olvastam, hogy a kórházba került, mert a félidőben rosszul lett, na mondom ez biztos befolyásolni fogja a végeredmény a meccsen. Utána megnéztem, láttam, hogy a félidőben "sima" volt, aztán érthető módon megfordult a meccs, bár nem láttam csak a statokat. Még egyszer mielőbbi visszatérést a "kócsnak" 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
John McClain @McClain_on_NFL Gary Kubiak has been cleared to leave hospital and return home. He's expected 2 miss Arizona game and return next week.
több mint 11 éve
Kubiaknak az NFL.com szerint "mini-stroke"-ja volt. Nem tudom mit takar a "mini-stroke", mert a stroke sajnos nem játék. 😕 Kívánom, hogy következmények nélkül épüljön fel, és éljen hosszú életet még sokáig! Ez a legfontosabb, a többi mellékes. Az ottani orvosi ellátás - főleg az ő anyagi szintjén - a legjobb amit megkaphat egy ember, szóval jó kezekben van legalább. Még azon se lepődnék meg, ha 1-2 hét múlva újra a pálya mellett lenne, de az élet fontosabb, mint a foci, úgyhogy csak akkor, ha nincs veszély.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
- Bullock, ha nem a Texansról lenne szó már az utcán lenne. Ennyi 40 yardos kísérletet nem hagyhat ki egy nfl rugó, ráadásul volt amit tök mellé rúgott, az 55 yardos kísérlete is szánalmas voltÚgy néz ki a vezetőségnek se tetszik teljesítmény 3 rúgót hoztak próbára...
DC
John McClain @McClain_on_NFL
Texans are bringing in 3 kickers 4 tryouts Tuesday: Shayne Graham, Neil Rackers and Justin Medlock. Rackers and Graham kicked for Texans.
több mint 11 éve
Nagyon remélem hogy ezt az szezont végigjátszhatja annyi idő alatt meg úgyis eldől hogy mi lesz a sorsa.
több mint 11 éve
Megnéztem most a meccset és ami lejött:Pár pontosítást ha megengedsz:
- Örüljünk Keenum teljesítményének, tényleg jól játszott ismét, de azért ne kiabáljuk el a dolgot. Kicsit olyan érzésem volt, hogy sokszor mindegy minden alapon előre vágta a labdát, és ezekből rendre jól jött ki, legalábbis az első félidőben. Főleg, hogy Vernon Davis sokszor az intre hajtott, ahelyett hogy Andre Johnsont próbálta volna zavarni. Jó lenne majd egy kicsit több tudatos drive-ot látni Keenumtól, de azért sokszor tényleg parádésan nyert időt az elkapóknak, és összeségében tényleg remek volt.
- Bullock, ha nem a Texansról lenne szó már az utcán lenne. Ennyi 40 yardos kísérletet nem hagyhat ki egy nfl rugó, ráadásul volt amit tök mellé rúgott, az 55 yardos kísérlete is szánalmas volt
- Bullock mellett ezt a vereséget a védelem és Wade Phillips hozta össze, az első Colts TD-nél Philips mindenkit blitzre küldött, és az egyetlen Colts playmakerre (T.Y. Hilton) Brice McCaint állította, hát gratulálok...Luck le se vette róla a szemét, az egész stadion láthatta hova fog menni a laszti és még is simán megcsinálták, akárcsak a 60 yardos TD-nél. Ekkor Joseph aludt el. El kell gondolkodni meg ér e ő nekünk évi 10 milliót, nem is tudom mikor volt utoljára igazán jó meccse. Lehet ebből a pénzből inkább valami épkézlább OLB rushert kellene hozni, mert pl: Brooks Reed mintha a pályán se lenne. Ed Reed pedig, ha továbbra is így játszik, akkor mehet ő is a lecsóba, arra volt csak jó ma, hogy egy unnecessary roughnessel életbe tartson egy Colts drive-ot, amiből aztán TD is lett, Keoval harcol a játékidőért....
- Kubiakot meg nagyon sajnálom, először azt mondták nem szívroham, de most ahogy olvasom csak valami olyasmi volt ez. Azt hiszem most láthattuk mennyit is ér ő a csapatnak. Reméljük hamar felépül.DC
- Vontae Davis (Vernon a tesója) De ez lényegtelen 😊
-Kubiak: Nem szívinfarktusa volt, hanem "mini-stroke" azaz agyvérzést megelőző "mini-agyvérzés".
Elzáródott egy artéria egy nagyon rövid időre, az okozhatta ezt, de kezelhető.
Jobbulást neki!!
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Én is azt mondom, hogy várjunk még egy kicsit. Természetesen én is örülök a teljesítményének, nem hittem volna, hogy valaha is kezdő lesz. Én még emlékszek arra a bizonyos 9 TD meccsre 😀, nem semmi volt!www.youtube.com/watch?v=xVlMNrHct2I
több mint 11 éve
Megnéztem most a meccset és ami lejött:- Örüljünk Keenum teljesítményének, tényleg jól játszott ismét, de azért ne kiabáljuk el a dolgot. Kicsit olyan érzésem volt, hogy sokszor mindegy minden alapon előre vágta a labdát, és ezekből rendre jól jött ki, legalábbis az első félidőben. Főleg, hogy Vernon Davis sokszor az intre hajtott, ahelyett hogy Andre Johnsont próbálta volna zavarni. Jó lenne majd egy kicsit több tudatos drive-ot látni Keenumtól, de azért sokszor tényleg parádésan nyert időt az elkapóknak, és összeségében tényleg remek volt.
- Bullock, ha nem a Texansról lenne szó már az utcán lenne. Ennyi 40 yardos kísérletet nem hagyhat ki egy nfl rugó, ráadásul volt amit tök mellé rúgott, az 55 yardos kísérlete is szánalmas volt
- Bullock mellett ezt a vereséget a védelem és Wade Phillips hozta össze, az első Colts TD-nél Philips mindenkit blitzre küldött, és az egyetlen Colts playmakerre (T.Y. Hilton) Brice McCaint állította, hát gratulálok...Luck le se vette róla a szemét, az egész stadion láthatta hova fog menni a laszti és még is simán megcsinálták, akárcsak a 60 yardos TD-nél. Ekkor Joseph aludt el. El kell gondolkodni meg ér e ő nekünk évi 10 milliót, nem is tudom mikor volt utoljára igazán jó meccse. Lehet ebből a pénzből inkább valami épkézlább OLB rushert kellene hozni, mert pl: Brooks Reed mintha a pályán se lenne. Ed Reed pedig, ha továbbra is így játszik, akkor mehet ő is a lecsóba, arra volt csak jó ma, hogy egy unnecessary roughnessel életbe tartson egy Colts drive-ot, amiből aztán TD is lett, Keoval harcol a játékidőért....
- Kubiakot meg nagyon sajnálom, először azt mondták nem szívroham, de most ahogy olvasom csak valami olyasmi volt ez. Azt hiszem most láthattuk mennyit is ér ő a csapatnak. Reméljük hamar felépül.
több mint 11 éve
Schaub kemény volt tegnap. Feltűnt másnak is? Egész meccsen sisakkal a fején, mint aki csak arra vár, hogy mikor áll már be. Szegénynek fel kellene fognia, hogy már nem ő a kezdő QB.
több mint 11 éve
Helyzetjelentés:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ez a szezon sajnos már ilyen amilyen, az a gond hogy a megnyert meccseket nem tudjuk lezárni. Seahawks ellen csak a labdát kellet volna megtartani nem ment, itt csak a FG kellet volna berúgni ez se ment (Bullockra felesleges volt várni egy évet ilyen teljesítménnyel nem sok időt jósolok neki...) Egyik csapatnak se tenne jót ha a HC-t elveszíti. Ahogy olvasom szerencsére nincs nagy gond Kubiakkal. Keenum egyre jobb ami egy kis örömre ad okot. Johnsonnal amit leműveltek a meccsen parádés.😊több mint 11 éve
tex
151
Olyan volt, mint a Seahawks ellen a pick 6-et leszámítva. Vagy Kubiak kiesése a szünetben vagy az addigi sima meccs megfogta a csapatot és elkezdtek bénázni. Plussz kritikus szituációkban voltak kérdéses bírói ítéletek - mindkét irányban, de szerintem nekünk rosszabbkor jöttek. Ezzel együtt ki kellett volna őket végezni, de nekünk az soha nem ment...Aztán voltak rossz edzői húzások is (pl. Colts 16-nál blocked field goal után 4&1-re nekimentünk, nem jött be), volt fegyelmezetlenség (az első 3 Colts pontszerzés D büntetés után történt), és Bulock (49 és 43 yardról mellé, persze az utolsó 55 yardos hibán kívül)...
Szóval tényleg a szokásos, jók voltunk, aztán felhoztuk az ellenfelet... De nem baj, majd jövőre - szokás szerint...😀
több mint 11 éve
Meccsen lett rosszul Kubiak? Érdemes letölteni a meccset?samu09Félidőben. A pályán lett rosszul lejövetel közben.. Nektek az első 2 negyed parádé... De saját felelősségre szed csak le...
több mint 11 éve
Meccsen lett rosszul Kubiak? Érdemes letölteni a meccset?
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset, majd később megpróbálom megnézni, de tipikus Texans meccsnek tűnik:simán lejátszuk az ellenfelet, már mindenki elhiszi, hogy nyerhetünk, de csak azért, hogy aztán annál nagyobb legyen a pofára esés...
Kubiaknak meg jobbulást
több mint 11 éve
John McClain @McClain_on_NFL 17pGary Kubiak didn't suffer a heart attack or a stroke. He could return to work this week. He's undergoing more tests.
több mint 11 éve
Gyógyulást Kubnak!!!
több mint 11 éve
Reméljük minden rendben lesz. Köszönjük a gesztust, valahogy így kéne reagálni erre, nem úgy mint egyeseknek.
több mint 11 éve
Jobbulást Kubiak-nak!
több mint 11 éve
Nyilván matematikailag még van esély, de azért valljuk be...Egy PO-ra aspiráló csapat nem úgy áll, ahogy most mi. Ne is beszéljünk arról, hogy eddig Cushing ott volt a pályán, a mai meccstől kezdve megint nem lesz, és hát ugye tudjuk tavaly sem úgy muzsikált az az egység ahogy kellett volna az ő kiválása után.
több mint 11 éve
A szokásos rivalizáláson túl viszont nem igazán látni komoly tétet egyik csapat számára sem: a Texans már nem juthat be a rájátszásba, a Colts pedig....Én is csodálkoztam ezen az íráson, de nem baj éjszaka rá kell cáfolni😊
nem vagyok hülye matekból, de sehogy nem tudtam kiszámolni hogy elúszott volna a PO
de ilyet én is tudok, a Chiefs eddig minden meccsét megnyerte, TUTI ők nyerik a Super Bowlt -_-samu09