NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Én követek majdnem minden meccset mióta Schaub Houstonban játszik, és szerintem eddigi karrierjének legnagyobb butaságát követte el.2 és fél percel a vége előtt, 1 td vezetésnél, úgy eldobni keresztbe a labdát, hogy nem is nézi meg van e ott védő, hát az óriási hiba, pláne ezen a szinten.
Meglátjuk, hogy folytatódik a szezon, ha feláll belőle a csapat, akkor még jól is kijöhetünk belőle, ha nem, akkor lehet el lehet gondolkodni, hogy esetleg egy másik irányítóval folytassa a franchise
több mint 11 éve
2 egymást követő meccsen is PickSix. Gyönyörű. Azt hiszem igen nehézkes lesz idén egyáltalán a PO-ba is bejutni.
több mint 11 éve
tex
151
Szerintem Kubiak nem volt a toppon - szokás szerint. A Seahawks TD után kb. 8 perccel a vége előtt figyeltétek, hogy két pass playt hívtak? Utána még mák volt JoJo INT-je, de utána megint pass-t hívni 2:40-nél mikor előtte megint egész jól ment a futás, és egy punt esetén is csak 2 perce maradt volna a Seahawksnak a TD-re kb. talán a saját 10-20 yardról... Schaub is bevállalhatta volna a sack-et, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a magyarázat...Kiábrándító. Szerintetek meglesz a PO?
több mint 11 éve
Ennyire kibaszott gyökér h lehet schaub? Elment rajta a meccs.
több mint 11 éve
Fel a fejjel Srácok! Jövő héten sokkal több szerencsét!Eszelős volt, mind a két D. Mi ma egy Shermannel jobbak voltunk!
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Ülök a vonaton, tesóm hív félidőben, ezaz mondom, és erre érek vissza a koliba...
több mint 11 éve
Nem is az, hogy 20-3ról egyenlítettek ki, mert mi is dolgoztunk le 28-3at...de hogy a 2. félidőben pontot nem szereztünk hazai pályán az szégyen 😕samu092:40-nel a vége előtt 7 pontos előnyben pick6-et dobni, nem tudom ki a nagyobb gyökér, aki hívta a játékot, vagy aki végrehajtotta...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nem is az, hogy 20-3ról egyenlítettek ki, mert mi is dolgoztunk le 28-3at...de hogy a 2. félidőben pontot nem szereztünk hazai pályán az szégyen 😕
több mint 11 éve
Jaaa, látom, köszi szépen! 😊Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊Ha ráviszed a kurzort, a fejlécben és az alábbi linken mindig megtalálod a meccsek magyar idő szerinti kezdési időpontjait:
Johnny_X
bowl.hu/nfl_eredmenyekjjncaa
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 11 éve
Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊Ha ráviszed a kurzort, a fejlécben és az alábbi linken mindig megtalálod a meccsek magyar idő szerinti kezdési időpontjait:
Johnny_X
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én sem ezt mondtam, csak azt, hogy inkább a szezon végére/ rájátszásra legyünk csúcsformában. Ne járjon már úgy a csapat mint az előző szezonban. 😊Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊Lehet hogy a szezon második felében fognak felpörögni, de nem iszem hogy úgy mentek volna ki a titans vagy a chargers ellen hogy ne hajtsunk fiúk az első győzelmek nem számítanak. A ravens ellen 2 td-nél a védelem fent sem volt. Még ha el is kerülik az O nem tudott td-t szerezni. Ez elég nagy baj. Hiába tartja a védelem a lépést ha az offense nem tud pontot szereznisamu09
Eddigi szezon broáf, két necces win két nem túl erős csapat ellen, aztán egy égő zakó a ravenstől... kínos. Nekem ettől függetlenül tetszik, a korábbi évek bajnokcsapatai közül sok nem kezdte túl fényesen az évet. Nem szeptemberben kell meccseket nyerni, hanem november-decemberben... 😀
Nem is tudom egyébként, szerintem nincs még egy ilyen csapat a ligában aki előző + idei évben ennyiszer állt volna fel és fordít mint a texans. Ez mindenképp pozitív, még ha más nem is egyelőre... 😀Johnny_X
több mint 11 éve
Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊Lehet hogy a szezon második felében fognak felpörögni, de nem iszem hogy úgy mentek volna ki a titans vagy a chargers ellen hogy ne hajtsunk fiúk az első győzelmek nem számítanak. A ravens ellen 2 td-nél a védelem fent sem volt. Még ha el is kerülik az O nem tudott td-t szerezni. Ez elég nagy baj. Hiába tartja a védelem a lépést ha az offense nem tud pontot szerezni
Eddigi szezon broáf, két necces win két nem túl erős csapat ellen, aztán egy égő zakó a ravenstől... kínos. Nekem ettől függetlenül tetszik, a korábbi évek bajnokcsapatai közül sok nem kezdte túl fényesen az évet. Nem szeptemberben kell meccseket nyerni, hanem november-decemberben... 😀
Nem is tudom egyébként, szerintem nincs még egy ilyen csapat a ligában aki előző + idei évben ennyiszer állt volna fel és fordít mint a texans. Ez mindenképp pozitív, még ha más nem is egyelőre... 😀Johnny_X
több mint 11 éve
Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊19:00
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊Eddigi szezon broáf, két necces win két nem túl erős csapat ellen, aztán egy égő zakó a ravenstől... kínos. Nekem ettől függetlenül tetszik, a korábbi évek bajnokcsapatai közül sok nem kezdte túl fényesen az évet. Nem szeptemberben kell meccseket nyerni, hanem november-decemberben... 😀
Nem is tudom egyébként, szerintem nincs még egy ilyen csapat a ligában aki előző + idei évben ennyiszer állt volna fel és fordít mint a texans. Ez mindenképp pozitív, még ha más nem is egyelőre... 😀
több mint 11 éve
Coll, ... azèrt Te fogsz felelni! 😀MedvepapaHátttezvan 😀 én vagyok első keresztelő szent(etlen)Coll a po 😛 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
duane brown játszhat már vasárnap?braxa88Egyéni edzéseket végez, bíznak benne hogy játszik .
több mint 11 éve
braxa88
12 534
duane brown játszhat már vasárnap?
több mint 11 éve
Texans OLB Sam Montgomery switching to DE and his number changes from 57 to 95.
több mint 11 éve
Mivel nem vagy Hawks fan,gondolom nem láttad a maeccseket, ami teljesen érthető, szóval annyit segítek,hogy Wilsonnak sosincs ideje "rendesen dobni" 😀69ezők 😀😀😀 hát eddig tényleg arra hajaznak....a seattle ellen folyamatosan blitzelni kell és elérni hogy Wilsonnak ne legyen ideje rendesen dobnisamu09nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.BondiErre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀Collapo
Nagyon gyérül muzsikál a passprot.
több mint 11 éve
sokkal inkább a futást kell megállìtanotok, lásd: Panthers, amire kèpesnek is tartom a Texans D-t. Ha menni fog a futás, menni fog a play action is, azt pedig nagyon jól csináljuk, ès akkor nem nagyon lesz ellenszeretek Wilson ellen.69ezők 😀😀😀 hát eddig tényleg arra hajaznak....a seattle ellen folyamatosan blitzelni kell és elérni hogy Wilsonnak ne legyen ideje rendesen dobnisamu09nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.BondiErre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀Collapo
Coll mi az hogy vizicsibe??!! Remèlem a niners fanok nem veszik át, azèrt Te fogsz felelni! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
69ezők 😀😀😀 hát eddig tényleg arra hajaznak....a seattle ellen folyamatosan blitzelni kell és elérni hogy Wilsonnak ne legyen ideje rendesen dobninem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.BondiErre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀Collapo
több mint 11 éve
nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.BondiErre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mit vártok a meccstől?Most nézem, hogy jövőhéten a Seahawks jön....Bondi-ez a Ravens-Seahawks-49ers meccs nagyban meg fogja határozni a szezonunkat. Ha egyikőjüket se tudjuk megverni, még az AFC döntőről se nagyon álmodozhatunk.samu09