Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Vége a szezonunknak. A szomorú az, hogy simán megnyerhettük volna ezt a meccset. Hihetetlen mennyiségű hibát követtünk el, a special team és TJ sajnos borzalmasan játszott. Olyan hibákat követtünk el, amit az egész szezonban nem láttunk.A pozitív oldal az, hogy mienk a liga (egyik) legjobb védelme, amely ma még önmagát is felül múlta. Schaub visszatérésével + 1 jó WR igazolással nagyon jók lehetünk jövőre.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Jacoby cut! Yates meg"feldobom kurva meredeken az összes passzt, az eddigi pickek biztosan a véletlen művei voltak" ezt egy youtubevideóról meg lehet tanulni hogy nem így kell.
több mint 12 éve
Nagyon szoritok a sracoknak, nem mi vagyunk az eselyesek, de ha nem kovetunk el hibakat, akkor meccsben leszunk.Eddig követtünk, több nem igazán kéne ha innen vissza akarunk jönni
Go Texans!!DC
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Nagyon szoritok a sracoknak, nem mi vagyunk az eselyesek, de ha nem kovetunk el hibakat, akkor meccsben leszunk.Go Texans!!
több mint 12 éve
Remélem odateszi magát a D#. Jó lenne egy igazi kevés pontos kiélezett meccset látni 😊Külön drukkolok Cushingnak.
több mint 12 éve
Interjú Schaubbalhttp://www.houstontexans.com/news/article-3/QA-with-Schaub-Rehab-Yates-playoffs/1852d138-3966-405a-88ae-798dc497b222
több mint 12 éve
Hatalmas 😊Wade Phillips lemondta a Buccs interjút, ahogy mondta: "I want to be here and don't want to be a distraction"DenyDE Antonio Smith
(on if he mind tricked defensive coordinator Wade Phillips into staying) “Yeah, when he was asleep, he didn’t even know I was there. I spoke very silent ninja words to him. It shoots and hits right at the top of the medulla oblongata and it made him do exactly what I wanted him to do.”DC
több mint 12 éve
Wade Phillips lemondta a Buccs interjút, ahogy mondta: "I want to be here and don't want to be a distraction"DenyDE Antonio Smith
(on if he mind tricked defensive coordinator Wade Phillips into staying) “Yeah, when he was asleep, he didn’t even know I was there. I spoke very silent ninja words to him. It shoots and hits right at the top of the medulla oblongata and it made him do exactly what I wanted him to do.”
több mint 12 éve
Úgyhogy szerintem is az irányítók, és ezzel összefüggésben talán inkább a CB-k, safety-k közötti különbség dönthet.texAbszolút egyet értek. Nyilván a futás megállítása kulcs mindkét oldalon. És bármennyire jól futnak a csapatok, szvsz ezzel semelyik csapat nem fog meccset nyerni.
A Ravens rövid passzainál viszont csak akkor érhetnek oda a QB-hoz a pass rusherek, ha minimum az első opciót le tudjuk védekezni. Ez lehet a kulcs. Várhatóan 1-2 hosszú passzt fognak azért hívni, ebből kétszer is pontokat kaptunk az alapszakaszban. Erre nyilván készülünk.
Ezért lehet kulcs a safetyk játéka: sokat kell futás ellen fellépniük, de arról az 1-2 hosszú passzról sem szabad lemaradniuk.
Kemény lesz, de most már teher nélkül játszhatunk. Bízom a csapatunkban!
több mint 12 éve
http://data.hu/get/4618569/texansravens.docKöszönjük.
Enjoy! Petya
több mint 12 éve
Sziasztok!Egy kis előzetes csokor az általam legjobbnak tartott forrásokból, amik a következők:
1., Basic preview statokkal
2., ESPN Insider 10 observations
3., ESPN Insider cikk (ha van)
4., Greg Cosell notes from the previos game+cikk (ha van)
5., Andy Benoit filmroom analysis+Prisco's under the the radar matchups+Andy B. másik analysis
6., Grantalnd.com's Bill Barnwell preview (both sides of the ball+spec team)
7., Pro Football Focus articles (3 things to watch, 4 observations+cikkek ha vannak)
8., Footballoutsiders.com preview by the numbers
9., FO's Mike Trainer diagramms - play analysis
10., National-football-post's Matt Bowen cikkek
11., Depth chartok (NFL.comról, nem feltétlenül a legfrissebbek!).
http://data.hu/get/4618569/texansravens.doc
Enjoy!
P.
több mint 12 éve
A hét eddigi legjobb híre, köszönjük Wade!Wade Phillips lemondta a Buccs interjút, ahogy mondta: "I want to be here and don't want to be a distraction"Denyna már csak bizakodjunk, hogy minél tovább tartson a szezonunk 😊joey_0818
Szerintem ő inkább Houstonban szeretne HC lenni.
több mint 12 éve
Wade Phillips lemondta a Buccs interjút, ahogy mondta: "I want to be here and don't want to be a distraction"Denyna már csak bizakodjunk, hogy minél tovább tartson a szezonunk 😊
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Wade Phillips lemondta a Buccs interjút, ahogy mondta: "I want to be here and don't want to be a distraction"
több mint 12 éve
Limited Participation in PracticeG Mike Brisiel (Ankle), TE Owen Daniels (Hand/Knee), WR Andre Johnson (Knee), CB Johnathan Joseph (Hip), S Troy Nolan (Ankle)
Full Participation in Practice
LB Mister Alexander (Shoulder), CB Jason Allen (Thumb), LB Bryan Braman (Neck), DE Tim Bulman (Calf), FB James Casey (Knee/Foot), NT Shaun Cody (Knee), TE Joel Dreessen (Knee), CB Sherrick McManis (Ankle), C Chris Myers (Knee), LB Brooks Reed (Knee), RB Ben Tate (Shoulder), T Eric Winston (Calf), QB T.J. Yates (L. Shoulder)
Csütörtöki edzésen ki hogyan tudott részt venni.
több mint 12 éve
Ryans: "We're so much better now (vs. Wk6)...I feel like we know what we're doing a lot better. We know the defense inside and out (now)."én különösen kiemelném Flaccot, kiváncsian várom hogy hány snap-et / illetve sack közben hány fumblit fog ejteni 😀joey_0818Valamivel el kell ütni az unalmas hétköznapokat 😊Illetve az, hogy észre veszi-e a Ravens, ha Kareem a pályán van... Tuti ilyen felállásnál fognak majd jönni a hosszú passzok.
De beszéljünk a meccsről. Én nagyon jó kis meccsre számítók, ha megnézzük a két csapatot, csapatrészeket akkor szerintem nagyon hasonló felépítésű mind a kettő. Én úgy gondolom, hogy a 2 irányító közti különbség dönthet vasárnap.Bondi
Egyébként szerintem sincs teljesen lefutva a meccs. Azért azt nem nagyon értem, hogy több elemzőnek a legfőbb indoka a Ravens győzelmére a jó D és Rice. Ehhez képest a Texans védelme a Ravens előtt végzett, és a futott yardok esetében is jobban teljesített. Ráadásul a Texans támadó falról nem is beszélnek, pedig ha a futó játék dominál mindkét csapatnál, akkor az lesz a kérdés, hogy ki uralja a line of scrimmage-et. Texans támadásnál talán ez közelebb áll a döntetlenhez, mint Ravens támadásnál, bár hozzá kell tennem, hogy a Ravens támadó falat nem nagyon ismerem. Úgyhogy szerintem is az irányítók, és ezzel összefüggésben talán inkább a CB-k, safety-k közötti különbség dönthet.tex
Azt hiszem igaza van Ryans-nek.
Amúgy abban biztos vagyok, hogy túl sok hosszú passzra tőlünk nem kell számítani. A ravens secondary azért eléggé erős Reed vezérletével.
több mint 12 éve
én különösen kiemelném Flaccot, kiváncsian várom hogy hány snap-et / illetve sack közben hány fumblit fog ejteni 😀Illetve az, hogy észre veszi-e a Ravens, ha Kareem a pályán van... Tuti ilyen felállásnál fognak majd jönni a hosszú passzok.Feladtátok ,hogy már a draftról és a jövőről beszéltek? 😛 😊kátrányValamivel el kell ütni az unalmas hétköznapokat 😊
De beszéljünk a meccsről. Én nagyon jó kis meccsre számítók, ha megnézzük a két csapatot, csapatrészeket akkor szerintem nagyon hasonló felépítésű mind a kettő. Én úgy gondolom, hogy a 2 irányító közti különbség dönthet vasárnap.Bondi
Egyébként szerintem sincs teljesen lefutva a meccs. Azért azt nem nagyon értem, hogy több elemzőnek a legfőbb indoka a Ravens győzelmére a jó D és Rice. Ehhez képest a Texans védelme a Ravens előtt végzett, és a futott yardok esetében is jobban teljesített. Ráadásul a Texans támadó falról nem is beszélnek, pedig ha a futó játék dominál mindkét csapatnál, akkor az lesz a kérdés, hogy ki uralja a line of scrimmage-et. Texans támadásnál talán ez közelebb áll a döntetlenhez, mint Ravens támadásnál, bár hozzá kell tennem, hogy a Ravens támadó falat nem nagyon ismerem. Úgyhogy szerintem is az irányítók, és ezzel összefüggésben talán inkább a CB-k, safety-k közötti különbség dönthet.tex
több mint 12 éve
tex
150
Illetve az, hogy észre veszi-e a Ravens, ha Kareem a pályán van... Tuti ilyen felállásnál fognak majd jönni a hosszú passzok.Valamivel el kell ütni az unalmas hétköznapokat 😊FA-n túl nagy mozgást nem várok idén.Feladtátok ,hogy már a draftról és a jövőről beszéltek? 😛 😊kátrány
Draft: a WR a legnagyobb need, de gyakorlatilag bármilyen posztra jöhet ember.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy lesz egy NT húzás 4. körtől valamikor.
Na persze az is kérdés ki lesz jövőre a DC.
CB húzást vagy FA-ről nem érzem szükségesnek, ott van Harris és Carmichael akiket tavaly draftotunk és gyakorlatilag még nem is játszottak, úgyhogy van jövőre is két rookienk.Bondi
Egyébként szerintem sincs teljesen lefutva a meccs. Azért azt nem nagyon értem, hogy több elemzőnek a legfőbb indoka a Ravens győzelmére a jó D és Rice. Ehhez képest a Texans védelme a Ravens előtt végzett, és a futott yardok esetében is jobban teljesített. Ráadásul a Texans támadó falról nem is beszélnek, pedig ha a futó játék dominál mindkét csapatnál, akkor az lesz a kérdés, hogy ki uralja a line of scrimmage-et. Texans támadásnál talán ez közelebb áll a döntetlenhez, mint Ravens támadásnál, bár hozzá kell tennem, hogy a Ravens támadó falat nem nagyon ismerem. Úgyhogy szerintem is az irányítók, és ezzel összefüggésben talán inkább a CB-k, safety-k közötti különbség dönthet.
több mint 12 éve
Feladtátok ,hogy már a draftról és a jövőről beszéltek? 😛 😊a jövőre mindig építeni kell, ncaa-nek meg most lett vége 😊
több mint 12 éve
Valamivel el kell ütni az unalmas hétköznapokat 😊Feladtátok ,hogy már a draftról és a jövőről beszéltek? 😛 😊kátrányDraftról és FAról magam részéről csak a szezon után nyilatkoznék, most még nem nagyon vagyok tisztába vele, hogy kik érhetők majd el.DCFA-n túl nagy mozgást nem várok idén.
CB húzást vagy FA-ről nem érzem szükségesnek, ott van Harris és Carmichael akiket tavaly draftotunk és gyakorlatilag még nem is játszottak, úgyhogy van jövőre is két rookienk.Bondi
De beszéljünk a meccsről. Én nagyon jó kis meccsre számítók, ha megnézzük a két csapatot, csapatrészeket akkor szerintem nagyon hasonló felépítésű mind a kettő. Én úgy gondolom, hogy a 2 irányító közti különbség dönthet vasárnap.
több mint 12 éve
Feladtátok ,hogy már a draftról és a jövőről beszéltek? 😛 😊FA-n túl nagy mozgást nem várok idén.Szerintem is Williamsnél elengedés lesz, a falat addig kéne együtt tartani ameddig csak lehet. Idén draftolunk szerintetek NT-t? FA-ból elképzelhetetlennek tartom. Illetve még milyen posztra számíthatunk draftról és FA-ből? én Wr, OL, S mondanék, CB-t szernitem FA-ról valami rutinos játékos.joey_0818Draftról és FAról magam részéről csak a szezon után nyilatkoznék, most még nem nagyon vagyok tisztába vele, hogy kik érhetők majd el.DC
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
FA-n túl nagy mozgást nem várok idén.Szerintem is Williamsnél elengedés lesz, a falat addig kéne együtt tartani ameddig csak lehet. Idén draftolunk szerintetek NT-t? FA-ból elképzelhetetlennek tartom. Illetve még milyen posztra számíthatunk draftról és FA-ből? én Wr, OL, S mondanék, CB-t szernitem FA-ról valami rutinos játékos.joey_0818Draftról és FAról magam részéről csak a szezon után nyilatkoznék, most még nem nagyon vagyok tisztába vele, hogy kik érhetők majd el.DC
CB húzást vagy FA-ről nem érzem szükségesnek, ott van Harris és Carmichael akiket tavaly draftotunk és gyakorlatilag még nem is játszottak, úgyhogy van jövőre is két rookienk.
több mint 12 éve
Szerintem is Williamsnél elengedés lesz, a falat addig kéne együtt tartani ameddig csak lehet. Idén draftolunk szerintetek NT-t? FA-ból elképzelhetetlennek tartom. Illetve még milyen posztra számíthatunk draftról és FA-ből? én Wr, OL, S mondanék, CB-t szernitem FA-ról valami rutinos játékos.joey_0818Draftról és FAról magam részéről csak a szezon után nyilatkoznék, most még nem nagyon vagyok tisztába vele, hogy kik érhetők majd el.
több mint 12 éve
Nem igazán volt helytálló, hogy 4 embernek jár le a szerződése, úgyhogy összeszedemMyersnek tuti új szerződést adunk, nem nagyon szoktak bevált centert cserélgetni a csapatok, ezt a posztot nem is kell túlfizetni. Foster alap. Brisiel ár/értékbe nagyon jó. Dressen valószínü a liga legjobb csere TEje, kérdés ajánl e neki valaki kezdő fizut. Ward már kicsit öreg, minimumért maradhat 3. számúnak
Offense: Foster, Brisiel, Dressen, B Johnson, Myers, Studdard, Ward
Defense: Barber, Allen, Bulman, Dobbins, Nading, Williams
Rackers, WeeksBondi
Allent nagyon remélem, hogy megtartjuk, deep routokat ezerszer jobban le tudja védeni, mint Kareem. Williamsre pedig sztem tuti taget rakunk, aztán vagy elcseréljük, vagy taggel lejátsza az évet, túl sokat volt sérült, ahhoz hogy top fizut kapjon tőlünk, de viszont csak úgy nem sétálhat el az egykori 1/1.