Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Az lényegtelen, a #3 seed minden körülmények között a #2 seedhez megyGrat srácok.. várjuk Yates bácsit. 😊Nem azt mondom, hogy elpártoltam, de nem tudtam mind a 2 csapatot úgy figyelemmel kísérni ahogy azt én szeretném és elvárnám magamtól. Azért próbálkozom nézegetni a fejleményeket a Ravens oldalán is.
Bondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?Igor
Azért a Pittsburgh-nek még meg kell vernie a Tebow team-et 😛Bondi
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
triangle
1 283
grat az első po-győzelemhez, jövő hétre még egyet!colts-nak Manninggel vagy nélküle, kemény évek jönnek 😊
több mint 12 éve
Grat srácok.. várjuk Yates bácsit. 😊Nem azt mondom, hogy elpártoltam, de nem tudtam mind a 2 csapatot úgy figyelemmel kísérni ahogy azt én szeretném és elvárnám magamtól. Azért próbálkozom nézegetni a fejleményeket a Ravens oldalán is.
Bondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?Igor
Azért a Pittsburgh-nek még meg kell vernie a Tebow team-et 😛
több mint 12 éve
Én kedvelem a Texanst, kedvenc AFC South bandám nekem is.. van egy két kedves Oilers emberke.Volt. És igen, lemaradtál, mert ugye az alapszakaszban volt egy Ravens-Texans, és épp én kérdeztem viccesen, hogy kinek szurkol, és írták, hogy "elpártolt", és hogy a Houstonnak."I'm a Texan"VrijbloedSztem volt ő anno Ravens&Texans fan egyszerre... de lehet lemaradtam valamiről 😊Igor
Amúgy gyorsan hozzáteszem, nincs ezzel semmi gond, én nem ítélkezem ilyen ügyben.Vrijbloed
Semmi gond ezzel.. én is félig viccesen gondoltam, csak nem volt ott smiley.
Na jó örömködést, hagyom az OFF-ot.. respekt az OL-nek, ide is leírom, mert nagyon szép munkát végzett - nagyon kíváncsi leszek a mi front sevenünk ellen tudják-e ezt a szintet hozni. Ha igen, akkor akár izzadós lehet a meccs.
Grat!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Volt. És igen, lemaradtál, mert ugye az alapszakaszban volt egy Ravens-Texans, és épp én kérdeztem viccesen, hogy kinek szurkol, és írták, hogy "elpártolt", és hogy a Houstonnak.Sztem volt ő anno Ravens&Texans fan egyszerre... de lehet lemaradtam valamiről 😊IgorBondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?Igor"I'm a Texan"Vrijbloed
Amúgy gyorsan hozzáteszem, nincs ezzel semmi gond, én nem ítélkezem ilyen ügyben.
több mint 12 éve
Így volt, de az erről való változást jelzi gondolom a mostani rang 😊Sztem volt ő anno Ravens&Texans fan egyszerre... de lehet lemaradtam valamiről 😊IgorBondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?Igor"I'm a Texan"Vrijbloed
több mint 12 éve
Első playoff meccs, első win 😊Foster a második TD-jéről: "He was in the way so I got him outta there" 😀 ennyi
több mint 12 éve
Kamaj
126
Gratulálok az első Texans győzelemhez!!! Őrülten sajnáltam, amikor pont a Jets miatt nem juthattatok a PO-ba, de most, hogy Ti itt vagytok, csakis Nektek szurkolok!!! Szóval Hajrá Texans!!!! 😊
J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 12 éve
Sztem volt ő anno Ravens&Texans fan egyszerre... de lehet lemaradtam valamiről 😊Bondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?Igor"I'm a Texan"Vrijbloed
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Bondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?Igor"I'm a Texan"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok! 😊
több mint 12 éve
Grat srácok.. várjuk Yates bácsit. 😊Bondi, te akkor elpártoltál? 😕 Kinek fogsz szurkolni?
több mint 12 éve
grat az első PO győzelemhez, megérdemeltétek 😊 jövő héten nagy meccs lesz az tuti...
több mint 12 éve
Grat Texans! Sok sikert a Ravens ellen is. "Gyenge AFC South" mi?
több mint 12 éve
Gratula, jöttök hozzánk vasárnap, izgalmas meccs lesz! 😊 😉
több mint 12 éve
Gabriel
525
Én viszont a saját kis ágyikómból nézem a történelmi mérkőzést. 😛 De gyönyörű is lenne ma este újabb fejezetet írni a históriás könyvbe. Bárhogy is történjen én már nem leszek elégedetlen. Nagyon kemény meccs lesz, fasza csapat ez a Bengals is. Dehát ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél, meccs, drive, de még 1 könnyű play sem. De szép lenne nyerni.
több mint 12 éve
Foster fodrásznál volt... 😊 A sérültekkel egész jól állunk, csak 3 kérdéses játékos van szombatra, Allen, Braman és Nolan
több mint 12 éve
Brownt, Cushingot, Fostert és Josephet All-Pro second team-be választottákhttp://www.houstontexans.com/news/article-3/Four-Texans-named-second-team-All-Pro/33c60bcf-88e0-4136-8df9-35466022206d
több mint 12 éve
Sajnos én sem otthon nézem, hanem asszonyéknál vagyunk. Mindenesetre én már kiadtam haveréknak, hogy 10-re haza kell érnem 😊 És amúgy is a PO első meccse mindig remek meccs szokott lenni,
több mint 12 éve
deyell
11 702
Cushing az MVP a csapatnál, mondjuk szerintem sem volt különösebben kérdésesBondiegy ilyen után nem kérdés 😊
csak 3 szavazattal maradt le Bowman mögött az All-Pro szavazáson.
choose life
több mint 12 éve
Szavazzatok a Texans O-line-ra Ti is!http://www.nfl.com/voting/protectors/2011/YEAR/0
több mint 12 éve
Szerencsére úgy tűnik, hogy mindenki felépül, aki felépülhet. A legnagyobb erősítés mégis Wade lehet. Hihetetlen, hogy mennyire látszik a védelmen, ha ő dolgozik velük.Hát igen én is várom már, bár nagy dilemmába vagyok. Itthon vagyok szülővárosomban a hétvégén és barátok hívtak bulizni szombat estére, és nem tudom menjek e vagy pedig nézem a meccset...hmmm
Nagyon várom már...kalasnikov
több mint 12 éve
Szerencsére úgy tűnik, hogy mindenki felépül, aki felépülhet. A legnagyobb erősítés mégis Wade lehet. Hihetetlen, hogy mennyire látszik a védelmen, ha ő dolgozik velük.Nagyon várom már...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igaz hogy nem én csináltam, most akadtam rá, de nekem nagyon tetszik ez az aláirás, meg aktuális is, tessék használni ha valki akarja 😊