Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
Nem igazán volt helytálló, hogy 4 embernek jár le a szerződése, úgyhogy összeszedem

Offense: Foster, Brisiel, Dressen, B Johnson, Myers, Studdard, Ward

Defense: Barber, Allen, Bulman, Dobbins, Nading, Williams

Rackers, WeeksBondi
Még év közben nyilatkozta azt hiszem Winston, hogy azért ilyen jó a támadó fal, mert már évek óta együtt játszanak, jó barátok lettek, minden mozdulatból tudják, hogy mit fog csinálni a másik. Úgyhogy remélem Myers-t és Brisiel-t és persze Fostert sikerül megtartani. Szerintem Ward menni fog, az évek alatt bizonyított már annyit, hogy máshol második számú (vagy esetleg kezdő) futó lehessen. Szerintem Williamsnek nem tudunk majd annyit fizetni, amennyit kér, ráadásul szerintem ő szívesebben keresne magának egy 4-3-as védelemmel felálló csapatot, ahol DE lehet, minthogy folytassa az OLB-vé válást... Viszont az is kérdés az esetében, hogy egy olyan szezon után, amikor sérülés miatt alig játszott, hol, mennyit tudnának neki adni.tex
Szerintem is Williamsnél elengedés lesz, a falat addig kéne együtt tartani ameddig csak lehet. Idén draftolunk szerintetek NT-t? FA-ból elképzelhetetlennek tartom. Illetve még milyen posztra számíthatunk draftról és FA-ből? én Wr, OL, S mondanék, CB-t szernitem FA-ról valami rutinos játékos.

Twitter: azajoey
több mint 12 éve
tex 150
Nem igazán volt helytálló, hogy 4 embernek jár le a szerződése, úgyhogy összeszedem

Rackers, WeeksBondi
Még év közben nyilatkozta azt hiszem Winston, hogy azért ilyen jó a támadó fal, mert már évek óta együtt játszanak, jó barátok lettek, minden mozdulatból tudják, hogy mit fog csinálni a másik. Úgyhogy remélem Myers-t és Brisiel-t és persze Fostert sikerül megtartani. Szerintem Ward menni fog, az évek alatt bizonyított már annyit, hogy máshol második számú (vagy esetleg kezdő) futó lehessen. Szerintem Williamsnek nem tudunk majd annyit fizetni, amennyit kér, ráadásul szerintem ő szívesebben keresne magának egy 4-3-as védelemmel felálló csapatot, ahol DE lehet, minthogy folytassa az OLB-vé válást... Viszont az is kérdés az esetében, hogy egy olyan szezon után, amikor sérülés miatt alig játszott, hol, mennyit tudnának neki adni.
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan

Rackers, Weeks

több mint 12 éve
Pár napig nem volt netem, de most ismét van, úgyhogy én is bekapcsolódok a diskurzusba, ha nem baj 😊

Az, hogy Schaub elcserelése felvetődjön szerintem minimum a Super Bowlig kellene jutnunk. Yates szépen menedzseli a játékot, de nem arról van szó, hogy 400 yardos 3 tds meccsei lennének. Cinci ellen is párszor majdnem INTet dobott, de szerencsére megúsztuk. Mindenesetre Ravens ellen megmutathatja mit tud (futás nem nagyon fog működni)

Mario elcserélését sokkal valószínűbbnek érzem, ő top fizut akar (már lenyilatkozta, hogy top DE nem LB fizut, Peppers 6 évre kapott 90 millát, lehet számolgatni), sokat is volt sérűlt az elmúlt években, és igazából meg vannak nélküle is a kezdők. Taget rá és ha nincs kompromisszumos megegyezés, akkor csere

Philips többször is lenyilatkozta évközben is, hogy szeretne újból HC lenni, és azután amit idén csinált a védelmünkkel, nem is csodálkoznék, ha valaki vinnéDC
Mario ugye lenyilatkozta, hogy nem akar taget kapni, de ezt persze nem ő fogja eldönteni. A nagy negatívum hogy az utóbbi két évben is IR-re került, és ezzel nem biztos, hogy egy 70-80 milliós fizetést elé fogunk dobni.

Ugye ha jól tudom 4 emberünknek jár le a szerződése. Szerintem ezek közül Foster és Myers-szel hosszabbítunk, Chris is hihetetlenül fontos láncszeme a csapatnak. Nézegettem a centereket a drafton, mondjuk tudnánk helyettest találni a helyére. Konz a class legjobbja, de szerintem őt el fogják vinni a 20. hely környékén. Nekem még Ben Jones játéka is igencsak tetszett, esetleg Brewster is megoldás lehetne. A védelemből viszont 2en viszont szerintem távozni fognak Williams és Allen, bár én utóbbit megtartanám, persze SuperMariot is, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy beférnénk a capbe, de lehet, hogy egy két áldozattal és vagy szerződésmódosításokkal fognak próbálkozni.

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Pár napig nem volt netem, de most ismét van, úgyhogy én is bekapcsolódok a diskurzusba, ha nem baj 😊

Az, hogy Schaub elcserelése felvetődjön szerintem minimum a Super Bowlig kellene jutnunk. Yates szépen menedzseli a játékot, de nem arról van szó, hogy 400 yardos 3 tds meccsei lennének. Cinci ellen is párszor majdnem INTet dobott, de szerencsére megúsztuk. Mindenesetre Ravens ellen megmutathatja mit tud (futás nem nagyon fog működni)

Mario elcserélését sokkal valószínűbbnek érzem, ő top fizut akar (már lenyilatkozta, hogy top DE nem LB fizut, Peppers 6 évre kapott 90 millát, lehet számolgatni), sokat is volt sérűlt az elmúlt években, és igazából meg vannak nélküle is a kezdők. Taget rá és ha nincs kompromisszumos megegyezés, akkor csere

Philips többször is lenyilatkozta évközben is, hogy szeretne újból HC lenni, és azután amit idén csinált a védelmünkkel, nem is csodálkoznék, ha valaki vinné
több mint 12 éve
Jó lenne, ha maradna, bár továbbra is azt gondolom, hogy ez a nagy javulás az ellenfelek visszaesésének is köszönhető (Colts, Jaguars, Bucaneers). Azért az érdekes, hogy múlt héten még azt nyilatkozta Wade, hogy ő nem vezetőedző szeretne lenni, csak furcsálja, hogy az eredményei alapján vezetőedzőnek még nem keresték meg, most pedig már HC szeretne lenni...tex
Jött Watt, Reed( bár ha Williams egészséges maradt volna kevesebb szerepet kapott volna), JoJo és Manning. 4 új kezdő ember. + Ryans és Barwin visszatért, Cushing még nagyobb állat lett, mint volt 😊 És akkor ehhez hozzá jött még Wade zsenialitása is.Bondi
Ha félreérhető voltam, bocs. Egyértelmű az óriási javulás, ami szerintem is nagy részt Wade-nek tudható be (ne felejtsük el, hogy a draftolt emberek kiválasztásában is nagy beleszólása van, gondolom), főleg úgy, hogy az off-season gyakorlatilag elmaradt. Inkább arra gondoltam, hogy a védelem igazi tesztje szerintem inkább a következő szezon lesz, amikor nagyságrendekkel jobb(an támadó) csapatokkal játszunk (pl. New England, Green Bay, Detroit). De az még odébb van.
Másrészt egy kicsit fétem a csapatot a rövid passzos támadásoktól, a Raiders és részben a Saints is azzal nyert ellenünk, a Ravens első TD drive-a is főként azokból lett az októberi meccsen, és a Bengals is azokkal haladt jól az interception-ig. Szerintem ezt a legnehezebb levédekezni, mert ha túlságosan is arra áll rá valaki, jönnek a váratlan hosszú passzok, amivel szintén többszört voltak idén problémák (akárcsak másoknak is). Szóval igazából csak azon gondolkodtam, hogy jobban támadó csapatok ellen is tud-e majd úgy teljesíteni a védelem, mint amit a statisztika mutat. Gondolom ez pedig a hétvégén, illetve ha tovább jutunk, majd utána kiderül...tex
Tökéletesen igazad van és egyetértek veled.

több mint 12 éve
Jó lenne, ha maradna, bár továbbra is azt gondolom, hogy ez a nagy javulás az ellenfelek visszaesésének is köszönhető (Colts, Jaguars, Bucaneers). Azért az érdekes, hogy múlt héten még azt nyilatkozta Wade, hogy ő nem vezetőedző szeretne lenni, csak furcsálja, hogy az eredményei alapján vezetőedzőnek még nem keresték meg, most pedig már HC szeretne lenni...tex
Jött Watt, Reed( bár ha Williams egészséges maradt volna kevesebb szerepet kapott volna), JoJo és Manning. 4 új kezdő ember. + Ryans és Barwin visszatért, Cushing még nagyobb állat lett, mint volt 😊 És akkor ehhez hozzá jött még Wade zsenialitása is.Bondi
Ha félreérhető voltam, bocs. Egyértelmű az óriási javulás, ami szerintem is nagy részt Wade-nek tudható be (ne felejtsük el, hogy a draftolt emberek kiválasztásában is nagy beleszólása van, gondolom), főleg úgy, hogy az off-season gyakorlatilag elmaradt. Inkább arra gondoltam, hogy a védelem igazi tesztje szerintem inkább a következő szezon lesz, amikor nagyságrendekkel jobb(an támadó) csapatokkal játszunk (pl. New England, Green Bay, Detroit). De az még odébb van.
Másrészt egy kicsit fétem a csapatot a rövid passzos támadásoktól, a Raiders és részben a Saints is azzal nyert ellenünk, a Ravens első TD drive-a is főként azokból lett az októberi meccsen, és a Bengals is azokkal haladt jól az interception-ig. Szerintem ezt a legnehezebb levédekezni, mert ha túlságosan is arra áll rá valaki, jönnek a váratlan hosszú passzok, amivel szintén többszört voltak idén problémák (akárcsak másoknak is). Szóval igazából csak azon gondolkodtam, hogy jobban támadó csapatok ellen is tud-e majd úgy teljesíteni a védelem, mint amit a statisztika mutat. Gondolom ez pedig a hétvégén, illetve ha tovább jutunk, majd utána kiderül...tex
ehéten majd Flacco csinál 4 fumblet és nem lesz gond 😊 de amúgy tényleg jövőre nagyobb kihívás lesz a schedule. plusz ki tudja mit hoz ki az offseason Gabbertből(pff 😀), Luck/Manning, Locker estébé...

több mint 12 éve
tex 150
Jó lenne ha azért még egy évet maradna. Persze azért törvényszerű volt, hogy egy ilyen fokú fejlődés után felvetődött Wade neve.Bondi
Másrészt egy kicsit fétem a csapatot a rövid passzos támadásoktól, a Raiders és részben a Saints is azzal nyert ellenünk, a Ravens első TD drive-a is főként azokból lett az októberi meccsen, és a Bengals is azokkal haladt jól az interception-ig. Szerintem ezt a legnehezebb levédekezni, mert ha túlságosan is arra áll rá valaki, jönnek a váratlan hosszú passzok, amivel szintén többszört voltak idén problémák (akárcsak másoknak is). Szóval igazából csak azon gondolkodtam, hogy jobban támadó csapatok ellen is tud-e majd úgy teljesíteni a védelem, mint amit a statisztika mutat. Gondolom ez pedig a hétvégén, illetve ha tovább jutunk, majd utána kiderül...
több mint 12 éve
Szerintem is fontos lenne, ha maradna, mivel sosem elég a minőségi passrusher, de évi 8-10 milla?!
Igen, Fosterről nem is szólva, őt mindenképpen fontosabb megtartani, mivel OLB-ben van biztos alternatíva...Bear
Hát, mondjuk van egy Tate-nk 😛
Bár jelen pillanatban Foster hosszabbítása nagyobb prioritást élvez.

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Szerintem is fontos lenne, ha maradna, mivel sosem elég a minőségi passrusher, de évi 8-10 milla?!
Igen, Fosterről nem is szólva, őt mindenképpen fontosabb megtartani, mivel OLB-ben van biztos alternatíva...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Érdekes kérdés, hogy mi lesz SuperMario sorsa a szezon végén...
Nyilván kva sok pénzbe kerülne itt tartani...vajon engedi-e majd a sapka, h újraigazolja a csapat, mikor - valljuk be - nélküle is jól megy/ment a Def. szekere....magyarul nem lenne/lesz-e luxus?Bear
Valóban jó kérdés, mindenki szeretné ha itt maradna, de lehet, hogy nem fogjuk tudni megengedni magunknak.
És ráadásul Foster elé is oda kell tolni egy zsíros szerződést.

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Érdekes kérdés, hogy mi lesz SuperMario sorsa a szezon végén...
Nyilván kva sok pénzbe kerülne itt tartani...vajon engedi-e majd a sapka, h újraigazolja a csapat, mikor - valljuk be - nélküle is jól megy/ment a Def. szekere....magyarul nem lenne/lesz-e luxus?

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Most tartott sajtótájékoztatót Kubiak.

Először is, Daniels-nek nem tört el a keze, bár nincsen teljesen rendben, de játékra készen áll.
Büszkék arra, hogy Wade-et interjúra hívták és ez nem fog zavart okozni( kötelező duma)
Brisiel a héten már 3 negyedet tudott játszani a mostanira ez még jobb lehet.
Nolannak nagy sansza van, hogy vissza tud térni, Bramannal egyetemben, ami ha jól számolom akkor minden emberünk hadra fogható lesz/lehet.

több mint 12 éve
hát remélem inkább más nyeri el tetszésüket:
The Tampa Bay Buccaneers will interview former Minnesota Vikings coach Brad Childress for their head coaching position on Monday....Cincinnati Bengals defensive coordinator Mike Zimmer is also a candidate, sources said, along with former Green Bay Packers and Texas A&M coach Mike Sherman, who interviewed last week.joey_0818
Jó lenne ha azért még egy évet maradna. Persze azért törvényszerű volt, hogy egy ilyen fokú fejlődés után felvetődött Wade neve.Bondi
Jött Watt, Reed( bár ha Williams egészséges maradt volna kevesebb szerepet kapott volna), JoJo és Manning. 4 új kezdő ember. + Ryans és Barwin visszatért, Cushing még nagyobb állat lett, mint volt 😊 És akkor ehhez hozzá jött még Wade zsenialitása is.

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
hát igen, alapvetően nyilván ez lenne a legoptimálisabb megoldás, csak Schaub szerződése miatt kérdés, hogy melyik a jobb. persze az is könnyen lehet, hogy egy ilyen sérülés leviszi annyira Schaub árát a többi csapat szemében, hogy ne érje meg eltradelniSzobi22
Igen ez is jó kérdés, hogy mi ér többet a csapatnak? Mondjuk kapni egy esetleges első kört Schaubért és akár már jövőre kezdetni Yates-t vagy hogy még többet tanuljon TJ. Bár hozzá teszem TJ egyáltalán nem egy megilletődött rookie-nak tűnik.Bondi
szerintem semmiképp sem eresztjük útjára Schaubot szerződés lejárta előtt, azért Yates nemigen ment 200 yard fölé, és nem várható el mindig a futóktól, hogy ők cipeljék a csapatot. Leinart tuti kuka, Delhomme jó kérdés.joey_0818
Egyelőre nem egy kategória a két irányító. De Yatesben benne van a potenciál, 1-2 év után jobb lehet, mint most Schaub. Mobilabb, gyorsabb, erősebb karja van. Egy kis rutin kell neki és simán kezdő szint. Azért ebben a szezonban Schaub sem csinált extra számokat, de inkább csak azért, mert nem kellett. Annyira ment a futás + a védelem miatt sokkal többet voltunk előnyben, meccsek mentek el úgy, hogy három negyeden át "csak az órát futtattuk".

Nem tudom. Nagyon nehéz döntés. Ha "sokat fizetnének" Schaubért, talán elcserélném, de stabilabb megoldás lenne, ha Yatesszel ketten maradnának. Persze ha azt nézem, hogy a fizuját egy jó elkapóba tudnánk fektetni...
több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
The Tampa Bay Buccaneers will interview former Minnesota Vikings coach Brad Childress for their head coaching position on Monday....Cincinnati Bengals defensive coordinator Mike Zimmer is also a candidate, sources said, along with former Green Bay Packers and Texas A&M coach Mike Sherman, who interviewed last week.joey_0818
Nekem az a fura, hogy miért engedik az élő szerződésű edzőket tárgyalni, miközben a csapatuk a PO-ban játszik. Elég hosszú az az offseason, hogy ki tudják választani a következő edzőt. Ráérnének egy hónap múlva tárgyalni velük.

A D# fejlődése annyira látványos volt, hogy az nem indokolható másik csapat gyengülésének. Az igaz, hogy az új igazolások (FA+draft) nagyon beváltak, de közben SuperMario szinte alig játszott, rendszert váltottunk, stb. Szóval Wade nagyon jó helyre nyúlt.
több mint 12 éve
tex 150
Pénteken megy interjúra...marhára nem örülök neki, ráadásul még megy a playoff-unk.

"I'm gratified somebody noticed. I don't want to leave Hst but I want 2 b a head coach."Bondi
Jó lenne, ha maradna, bár továbbra is azt gondolom, hogy ez a nagy javulás az ellenfelek visszaesésének is köszönhető (Colts, Jaguars, Bucaneers). Azért az érdekes, hogy múlt héten még azt nyilatkozta Wade, hogy ő nem vezetőedző szeretne lenni, csak furcsálja, hogy az eredményei alapján vezetőedzőnek még nem keresték meg, most pedig már HC szeretne lenni...
több mint 12 éve
tud valaki valamit Wade Phillips Tampai látogatásáról? remélem a seggén marad.joey_0818
Pénteken megy interjúra...marhára nem örülök neki, ráadásul még megy a playoff-unk.

"I'm gratified somebody noticed. I don't want to leave Hst but I want 2 b a head coach."Bondi
Jó lenne ha azért még egy évet maradna. Persze azért törvényszerű volt, hogy egy ilyen fokú fejlődés után felvetődött Wade neve.

több mint 12 éve
tud valaki valamit Wade Phillips Tampai látogatásáról? remélem a seggén marad.joey_0818

The Tampa Bay Buccaneers will interview former Minnesota Vikings coach Brad Childress for their head coaching position on Monday....Cincinnati Bengals defensive coordinator Mike Zimmer is also a candidate, sources said, along with former Green Bay Packers and Texas A&M coach Mike Sherman, who interviewed last week.

több mint 12 éve

"I'm gratified somebody noticed. I don't want to leave Hst but I want 2 b a head coach."

több mint 12 éve
Érdekes egy kérdés az irányítóé az biztos. Amit én most biztosra vennék ill csinálnék személy szerint, hogy Leinart-ot szélnek ereszteném, mivel Schaub visszatérne ő lenne az első számú, de én Yates-et 2. számúvá léptetném elő vagy vissza? TJ-nek még mindenképpen azért jót tenne egy év Schaub mögött én még akár Delhomme-t is megtartanám 3. számúnak.
És remélhetőleg 2013-ban TJ még készebb játékos lesz és át tudja venni a kezdő pozíciót véglegesen.
Ebben az egyetlen hátrány, hogy Schaub-nak már csak jövőre van szerződése...Bondi
hát igen, alapvetően nyilván ez lenne a legoptimálisabb megoldás, csak Schaub szerződése miatt kérdés, hogy melyik a jobb. persze az is könnyen lehet, hogy egy ilyen sérülés leviszi annyira Schaub árát a többi csapat szemében, hogy ne érje meg eltradelniSzobi22
Igen ez is jó kérdés, hogy mi ér többet a csapatnak? Mondjuk kapni egy esetleges első kört Schaubért és akár már jövőre kezdetni Yates-t vagy hogy még többet tanuljon TJ. Bár hozzá teszem TJ egyáltalán nem egy megilletődött rookie-nak tűnik.Bondi
szerintem semmiképp sem eresztjük útjára Schaubot szerződés lejárta előtt, azért Yates nemigen ment 200 yard fölé, és nem várható el mindig a futóktól, hogy ők cipeljék a csapatot. Leinart tuti kuka, Delhomme jó kérdés.

több mint 12 éve
tud valaki valamit Wade Phillips Tampai látogatásáról? remélem a seggén marad.

több mint 12 éve
Bár hozzá teszem TJ egyáltalán nem egy megilletődött rookie-nak tűnik.Bondi
ellentétben Leinarttal 😛Szobi22
Nincs több tapasztalata, mint Daltonnak 😊

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Bár hozzá teszem TJ egyáltalán nem egy megilletődött rookie-nak tűnik.Bondi
ellentétben Leinarttal 😛

több mint 12 éve
Érdekes egy kérdés az irányítóé az biztos. Amit én most biztosra vennék ill csinálnék személy szerint, hogy Leinart-ot szélnek ereszteném, mivel Schaub visszatérne ő lenne az első számú, de én Yates-et 2. számúvá léptetném elő vagy vissza? TJ-nek még mindenképpen azért jót tenne egy év Schaub mögött én még akár Delhomme-t is megtartanám 3. számúnak.
És remélhetőleg 2013-ban TJ még készebb játékos lesz és át tudja venni a kezdő pozíciót véglegesen.
Ebben az egyetlen hátrány, hogy Schaub-nak már csak jövőre van szerződése...Bondi
Igen ez is jó kérdés, hogy mi ér többet a csapatnak? Mondjuk kapni egy esetleges első kört Schaubért és akár már jövőre kezdetni Yates-t vagy hogy még többet tanuljon TJ. Bár hozzá teszem TJ egyáltalán nem egy megilletődött rookie-nak tűnik.