Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Érdekes egy kérdés az irányítóé az biztos. Amit én most biztosra vennék ill csinálnék személy szerint, hogy Leinart-ot szélnek ereszteném, mivel Schaub visszatérne ő lenne az első számú, de én Yates-et 2. számúvá léptetném elő vagy vissza? TJ-nek még mindenképpen azért jót tenne egy év Schaub mögött én még akár Delhomme-t is megtartanám 3. számúnak.
És remélhetőleg 2013-ban TJ még készebb játékos lesz és át tudja venni a kezdő pozíciót véglegesen.
Ebben az egyetlen hátrány, hogy Schaub-nak már csak jövőre van szerződése...Bondi
hát igen, alapvetően nyilván ez lenne a legoptimálisabb megoldás, csak Schaub szerződése miatt kérdés, hogy melyik a jobb. persze az is könnyen lehet, hogy egy ilyen sérülés leviszi annyira Schaub árát a többi csapat szemében, hogy ne érje meg eltradelni

több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Érdekes egy kérdés az irányítóé az biztos. Amit én most biztosra vennék ill csinálnék személy szerint, hogy Leinart-ot szélnek ereszteném, mivel Schaub visszatérne ő lenne az első számú, de én Yates-et 2. számúvá léptetném elő vagy vissza? TJ-nek még mindenképpen azért jót tenne egy év Schaub mögött én még akár Delhomme-t is megtartanám 3. számúnak.
És remélhetőleg 2013-ban TJ még készebb játékos lesz és át tudja venni a kezdő pozíciót véglegesen.
Ebben az egyetlen hátrány, hogy Schaub-nak már csak jövőre van szerződése...

több mint 12 éve
Szép volt nagyon. Ha a következőt is behúzzátok, akkor tényleg végképp komolyan meg kell fontolni egy Schaub trade-tSzobi22
Én nem gondolnám, Schaub eléggé alul van értékelve szerintem, a Texansnak többet ér, mint amennyit kapnának érte. Ha Schaub egészséges maradt volna, szerintem az első két kiemelt hely valamelyike is meglehetett volna a csapatnak. Én inkább Leinartot nem érzem indokoltnak. Sajnálom, hogy nem tudott pár jó meccset tolni, mielőtt megsérült, őt elvitte volna valami reménytelen csapat pár hátsó körért szerintem.somebody08
Schaub lehet, hogy alulértékelt, de szerintem egy első kört nagyon simán megkapnátok érte. ilyen futójátékkal viszont elég lehet Yates is, főleg egy jó offseason után, mert a mostanit azért mégsem úgy töltötte, mint akit kezdőnek "képeznek".
Leinart tradeje azért egész más kategória, mert ő már egyszer bizonyította, hogy nem kezdő szintű irányító, érte erősen kétlem, hogy akármilyen picket beáldoznának. Sőt, amennyit idén mutatott, az is bőven Yates alatt volt.
Ezért gondolom, hogy minimum meg fogják gondolni Houstonban, mit kezdjenek. Mert Yateset elég nagy ígéretnek látom (nem feltétlenül arról van szó, hogy elit lesz, de itt erre nem is igazán van szükség. sőt, az nem is lenne fair 😛)

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Állítólag Owen Daniels eltörte a jobb kezét, holnap megy MRI-re. Ha tényleg törés és nem tud játszani, akkor Josh Dreessen kerülhet helyére.Deny
sok infót nem találok róla, csak annyit, hogy annál a bizonyos challengelt playnél sérült meg
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Szép volt nagyon. Ha a következőt is behúzzátok, akkor tényleg végképp komolyan meg kell fontolni egy Schaub trade-tSzobi22
Én nem gondolnám, Schaub eléggé alul van értékelve szerintem, a Texansnak többet ér, mint amennyit kapnának érte. Ha Schaub egészséges maradt volna, szerintem az első két kiemelt hely valamelyike is meglehetett volna a csapatnak. Én inkább Leinartot nem érzem indokoltnak. Sajnálom, hogy nem tudott pár jó meccset tolni, mielőtt megsérült, őt elvitte volna valami reménytelen csapat pár hátsó körért szerintem.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 109 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
habár mindössze egy hajszálnyival(!) jobban öorültem volna cincinatti győzelemnek, a későbbi körökre gondolva azonban a houstonnak nagyobb esélye van a győzelmekre, mint a bengalsnak. szerintem(!)
tehát aktuálisan nem örülök (cincinatti vereség), hosszú távon viszon telégedett vagyok az eredménnyel (houston győzelem).
azthiszem így sikerült az AFC-t rangsorolnom, hogy kinek is szurkoljak 😊
természetesen a patriots még fel sincs tüntetve ezen a listán (muhahaha 😀)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Szép volt nagyon. Ha a következőt is behúzzátok, akkor tényleg végképp komolyan meg kell fontolni egy Schaub trade-t

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ezt hívják formaidőzítésnek 😀

JoJot én nem bírnálnám különösebben, abban a helyzetben kb tökmindegy volt, legalább lett PO intje 😊 😀

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
JJ Int-je pedig a szezon egyik legszebb megmozdulása volt 😊Bondi
Ja, mert ha nem kapja el akkor 20 yarddal korábbról jösztök :ptenorx
joseph ott hihetetlen buta volt. persze ertem en, h a volt csapata ellen mindenkeppen akart egy interceptiont, csak hat...

watt ellenben nagyon nagy kiraly volt.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
Nem lesz rossz Flecco máris remeghet 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fogadjátok gratulációmat az első rájátszás győzelemért, nagyon megérdemelte már ez a csapat 😊 Nem lesz könnyű dolgotok jövő héten , de ha Foster és az O line tud majd valamit kezdeni a a Ravens futás védekezésével, akkor semmi sem lehetetlen
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Állítólag Owen Daniels eltörte a jobb kezét, holnap megy MRI-re. Ha tényleg törés és nem tud játszani, akkor Josh Dreessen kerülhet helyére.
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Gratulálok az első PO győzelemhez! Nagy siker, teljesen megérdemelten,
Bár a Pats miatt, hogy nekünk kedvezőbb legyen a Bengalsnak szurkoltam, nagyon szép győzelem volt. Watt laszti lekapása, már-már Baby Vince-t idézte 😀

Remélem a PO későbbi szakaszában még találkozunk! Sok sikert!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Igen, attól a pillanattól és TD-től kezdve billent át a mérleg nyelve a mi oldalunkra.
Az JoJo, ez csak JJ sok J a csapatban 😛zolika26

My bad
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Igen, attól a pillanattól és TD-től kezdve billent át a mérleg nyelve a mi oldalunkra.
Az JoJo, ez csak JJ sok J a csapatban 😛

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ja, mert ha nem kapja el akkor 20 yarddal korábbról jösztök :p
több mint 12 éve
JJ Int-je pedig a szezon egyik legszebb megmozdulása volt 😊

több mint 12 éve
A sajtókonferencián több játékos is megjegyezte, hogy JJ edzéseken rendszeresen lekapkodja a passzokat a falban. Azt mondták, hogy ez szokványos tőle, persze PO meccsen különleges dolog volt. Egybehangzóan azt mondták, hogy ez volt a meccs legfontosabb pillanata.
több mint 12 éve
Bengals at Texans LIVE postgame presser
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Bengals-at-Texans-LIVE-postgame-presser/da4442a2-f125-450d-bec3-f7d7f60a4960
több mint 12 éve
Nagyon boldog vagyok. Gratulálok a srácoknak!
több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Szenzációs csapatunk van!
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Gratulálok az első Texans győzelemhez!!! Őrülten sajnáltam, amikor pont a Jets miatt nem juthattatok a PO-ba, de most, hogy Ti itt vagytok, csakis Nektek szurkolok!!! Szóval Hajrá Texans!!!! 😊Kamaj
Grat srácok! 😊Amadeus91
Köszi 😊
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Nagyon szép győzelem volt ez a csapattól. Watt szuper td return intje teljesen kizökentette a cicákat.
Ravens ellen általában nem megy a csapatnak (én nem is emlékszem győzelemre ellenük), de ha az meg lenne, akkor elkezdhetnénk nagyot álmodni
több mint 12 éve
Azért a Pittsburgh-nek még meg kell vernie a Tebow team-et 😛Bondi
Az lényegtelen, a #3 seed minden körülmények között a #2 seedhez megyzolika26
Jah tényleg 😊

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Grat srácok! 😊

criminal lawyer or criminal lawyer?