Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Tudja valaki mit adtunk érte ?
több mint 13 éve
Hoppá, Harris 😀
több mint 13 éve
Gabriel
525
igen Harris
több mint 13 éve
nem gáz de őszintén, elképzelted ahogy 2 oldalrol leütközik a levegőben lévő Wayne-t. 😀 mi maradna a csávóból? 😂 😀GabrielHát, mint tudjuk erő=tömeg*gyorsulás, Wayne biztos pörögne, mint a bugócsiga 😊
több mint 13 éve
Gabriel
525
most Harris?
több mint 13 éve
Gabriel
525
nem gáz de őszintén, elképzelted ahogy 2 oldalrol leütközik a levegőben lévő Wayne-t. 😀 mi maradna a csávóból? 😂 😀
több mint 13 éve
nem tudom shutdown lesz-e csak nekem ezt tűnt logikusnak. ha Te még Okoyéra és Codyra gondoltál Te vagy a rossz nem én 😂 mert az én agyam már Asomughán járt, kajak azt hittem ez az a név "amire mindenki gondol". de látom megfogott téged a reggeli agybajom az átlag 300 fontos secondaryről 😂GabrielJa nem, persze én is ő rá gondoltam, csak úgy megjegyeztem, hogy hiába van sok falemberünk, az még nem azt jelenti, hogy fullon vagyunk 3-4es endel
szerk: a vicceket úgy értettem nevetséges játékosok, nem kezdő szintűek, nem a te korábbi viccedre utaltam vissza, bocs ha félreérthető voltam
több mint 13 éve
Gabriel
525
nem tudom shutdown lesz-e csak nekem ezt tűnt logikusnak. ha Te még Okoyéra és Codyra gondoltál Te vagy a rossz nem én 😂 mert az én agyam már Asomughán járt, kajak azt hittem ez az a név "amire mindenki gondol". de látom megfogott téged a reggeli agybajom az átlag 300 fontos secondaryről 😂
több mint 13 éve
Ja és a pickeken is látszik, hogy Philips elsősorban a puss rush növelésével akarja javítani a passzvédekezésünket.
több mint 13 éve
de nem tudom mit akarunk Watt-tal. ez a problémám. Amukamara kezdő lett volna 1. perctől, ahogy Reed is az lesz. és akkor már meglenne a cornerünk még akkor is ha tudom mi az a név amire mindenki gondol 😊 Mindegy akkor már húzhatnánk 2 safetyt.GabrielHa jól tudom Antonio Smithen kívűl senki nem játszott 3-4-ben a defensive falemberek közül. Mario világ életében 4-3as end volt, egyáltalán nem biztos, hogy effektív lenne ebben az új szerepben, valószínű hosszú szitukban kint hadják a szélen (mármint a OT szélén és nem guard és az OT közt, mint egy 3-4 es endet), hadj csinálja, amit a legjobban tud. Rövid yardos szitukban majd rotálnak. Okoye meg Cody vicceket hadjuk, előbbit szerintem minnél előbb el kell cserélni míg ér valamit, ha más nem egy zacskó szotyira (4-5.- körös pick), utóbbi meg jó lesz NT cserének.
Persze a te verziód is teljesen logikus, és ha Amukamara egy shutdown CB lesz, akkor komolyan megbánhatjuk, hogy passzoltuk.
több mint 13 éve
Gabriel
525
Moore-t bebuktuk 😕
több mint 13 éve
Gabriel
525
de nem tudom mit akarunk Watt-tal. ez a problémám. Amukamara kezdő lett volna 1. perctől, ahogy Reed is az lesz. és akkor már meglenne a cornerünk még akkor is ha tudom mi az a név amire mindenki gondol 😊 Mindegy akkor már húzhatnánk 2 safetyt.
több mint 13 éve
szaba
10 543
jó pick ez is, bár bent volt harris és moore is. Hány kör megy ma le amúgy?Bondi2-3. megy ma le.
több mint 13 éve
jó pick ez is, bár bent volt harris és moore is. Hány kör megy ma le amúgy?
több mint 13 éve
és ez need volt valóban, tuti kezdő. most sajnálom a tegnapi picket igazánGabrielszerintem rendben van az is, építjük a 3-4 front 7-tet
több mint 13 éve
Ja nekem is tetszik, remélhetőleg secondary se marad ki a következő körökben, mondjuk FAn mindenképp kell valakit oda szereznünk (és itt mindenkinek ugyanaz a név jut elsőre eszébe 😊 )
több mint 13 éve
Gabriel
525
és ez need volt valóban, tuti kezdő. most sajnálom a tegnapi picket igazán
több mint 13 éve
Gabriel
525
ez teljesen jó pick ezen a helyen.
több mint 13 éve
Reed 😊
több mint 13 éve
szaba
10 543
Reed lett.
több mint 13 éve
Gabriel
525
on the clock....
több mint 13 éve
Na Moore, Harris esetleg Reed? Van itt népszerű választék. Mondjuk, ahogy ismerem a csapatot úgyis valaki egészen más lesz 😊
több mint 13 éve
Gabriel
525
Óriási db run van itt az elején. Dowling, Williams, nemtom marad-e Harris?
több mint 13 éve
Kiváncsi vagyok Harris marad e a pickünkig, és ha igen behúzzuk e