Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Jim Harbough-hoz mit szolnatok?Tizezer eve Haribora nyalazom itt a topikban, mindig le lettem hurrogva.
Van multja a csapatnal, hozhatna egy akkora valtozast/lenduletet amire egy ilyen szezon utan szukseg lenne.
Borbinho
En nagyon adom, megvan a tekintelye, tisztelik es o az NFL-ben is bizonyitott azert.
Mas kerdes, hogy o szerintem jol elvan Michiganben es nem fog visszajonni meg az NFL-be.
Megint mas kerdes, hogy ugy is marad Reich, mert Irsay kedveli. Es sajnos az elozo rezsim eseteben is radobott ez plusz ket evet a megfelelo idozitesre, amig Irsay azt mondta, hogy baratsag ide vagy oda, mennie kell.
Epp ezert Reich is csak jovore, vagy 2024-ben megy majd,
több mint 2 éve
Még csak fel sem baszott a szezonzáró, az utóbbi évek megedzettek. Marad minden a régiben, majd jövőre.
több mint 2 éve
Jim Harbough-hoz mit szolnatok?Van multja a csapatnal, hozhatna egy akkora valtozast/lenduletet amire egy ilyen szezon utan szukseg lenne.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Egyet aludva a dologra:Rosszabb a helyzet, mint tegnap irtuk.
A fejetol buzlik a hal, es ez igaz Irsayre es Reichre is.
Reich alatt nem nyertunk meg nyitomeccset, nem nyertunk Jacksonvilleben, a legtobb 10+ pontos elonyt adtuk le a ligaban, es a legnagyobb bajom, hogy full kamu az egesz mantra az elszamolhatosagrol meg karakterrol, amire elv Ballardek az egesz szervezetet fel akarjak huzni.
Mert Vinatierin legalabb 3 meccs ment el 2019ben, es a mostani szezonban legalabb 3 ment el Wentzen meg Reich playhivasan, megsem akart valtoztatni.
Tegnap amikor elet-halal szituban voltunk, 3 and out,
Az egesz csapat botrany volt tegnap, es szerintem jelentos szerepe van Wentznek is ebben:
Nem mutatott semmi olyat, ami indokolna hogy bizzanak benne a tarsak es hogy lehet szamitani ra, amikor igazan fontos.
Es ezek utan nekifutunk vele megegyszer.
Nyilvan kurva nagy szopas, hogy Luck visszavonult, azzal nem tud mit kezdeni Reich v Ballard.
Brissettbol, Riversbol es Wentzbol is kihoztak a maximumot.
Csak ez olyan, hogy van 50K-ert is leanyzo a rosszlanyokon, de neked 200K-ert a kankos milf kell, mert kihozod majd belole a legtobbet 😀
100bol 98 ember latta hogy ez lesz, a HC meg a GM nem.
Pech.
Wentz 2018 szezonzaras:
I gotta do a better job, I gotta hold onto the ball. Hats off to the other team.
Wentz 2019 szezonzaras:
I gotta do a better job, I gotta hold onto the ball. Hats off to the other team.
Wentz 2020 szezonzaras:
I thought this was my team....
Wentz 2021 szezonzaras:
Majd javul a lelkem 😊
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Rich Eisen ledobta a igazság bombát. In the span of two weeks, the Colts went from the team nobody wanted to see in the playoffs to a team nobody is seeing in the playoffs.
— Rich Eisen (@richeisen) January 9, 2022
több mint 2 éve
Az, hogy a gm es a hc itt egy csapat, es ha az egyik egy seggfej es raveszi, ergo belerantja a masikat a szarba, akkor ez lesz a vege. Persze Ballard is megerdemelne a kirugast, hogy hagyta magat rabeszelni arra, akiben velhetoen o is ketelkedett, raadasul ilyen dragan... De a fokolompos itt Reich. Nem eleg, hogy miatta nincs elso korunk, es van egy segghulye iranytonk dragan, de meg a playoffcsapatot vissza is rangatta a kiesesbe. Mert ez az o kezeben volt. Azz hiszem, nem kapott lehetetlen feladatot. Gyozze le valahogy a liga leggyengebb a csapatat a playoffert.Vajon hány olyan GM van a ligában, aki alapjában véve összerakott egy jó rostert, de nem tudott mellé irányítót tenni. Ez a Colts pont ilyen. S innentől hiába a jó roster, már a GM-én is nyomás van.ha egy szarrá sérült, szarul játszó qb-nak átveszed a szar szerződését az szar üzlet. mi volt a remény trágya?
tüsi91
gedam
Szegyen es gyalazat. Marmint Reich, mert engem kicsit sem tud zavarni. Ha ez kell ahhoz, hogy Irsay es Ballard bepipuljon, akkor orulok ennek a zakonak. Legalabb vegre felnyilik az emberek szeme Wentzrol.
több mint 2 éve
gedam
5 908
Vajon hány olyan GM van a ligában, aki alapjában véve összerakott egy jó rostert, de nem tudott mellé irányítót tenni. Ez a Colts pont ilyen. S innentől hiába a jó roster, már a GM-én is nyomás van.ha egy szarrá sérült, szarul játszó qb-nak átveszed a szar szerződését az szar üzlet. mi volt a remény trágya?
tüsi91
több mint 2 éve
Szegény Höri is "jól" viselte a vereséget. több mint 2 éve
Alapjában az, de Agar kisasszony azért remek contentet gyárt oda hétről hétre.Annie Agar >>> Frank bácsi.Ezt a tiktok bazdmeg egy cancer.
— andrew (@_archer24) January 9, 2022
iktriad
tenorx
több mint 2 éve
Annie Agar >>> Frank bácsi.Ezt a tiktok bazdmeg egy cancer.
— andrew (@_archer24) January 9, 2022
iktriad
több mint 2 éve
— Jim Irsay (@JimIrsay) January 9, 2022
több mint 2 éve
Gator66
363
Tenyleg egy 5koros talalomra valasztott Qb-vel nagyobb esely lenne barmire mint ezzek a vakkal… Cartman megmondta mar vorosokrol a velemenyet…
több mint 2 éve
Ha az 1. kör elvesztése nem lenen elég, itt van még ez is. YIKES. Colts owe Carson Wentz $15 million guaranteed next season and another $7 million guarantees on March 19.
— Raymond Summerlin (@RMSummerlin) January 9, 2022
több mint 2 éve
Vajon hány olyan GM van a ligában, aki alapjában véve összerakott egy jó rostert, de nem tudott mellé irányítót tenni. Ez a Colts pont ilyen. S innentől hiába a jó roster, már a GM-én is nyomás van.Anno pl. Piolit ezért vágták ki a Chiefstől.
tüsi91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Vajon hány olyan GM van a ligában, aki alapjában véve összerakott egy jó rostert, de nem tudott mellé irányítót tenni. Ez a Colts pont ilyen. S innentől hiába a jó roster, már a GM-én is nyomás van.
több mint 2 éve
Egyebkent a modja ahogy kikaptunk az utolso 2 meccsen szerintem eleg ok, hogy kibasszak Reichet.Hiaba kapott uj szerzodest, hiaba jo playcaller.
98% esely volt a POra 2 hettel a vege elott, es ket olyan csapattol kaptunk ki ahol interim HC van.
Johet uj HC, az kb majus vegere latni fogja az elso OTAk soran h Wentz nem tud dohni, es nekimegyunk Ehlingerrel a szezonnak.
több mint 2 éve
Az kemény. Egy ilyen este után egy mondatban említeni ezt a nyomorék f@szt meg a gyűrűt…Tudod, a statisztikus fizika szerint annak is van esélye, hogy leejtesz egy krisálypoharat, és az nem összetörik, hanem visszapattan a kezedbe. Wentz-nak is van esélye gyűrűre. Az esélyek nagyságrendje is stimmel.
malloy
Szerkesztette: uatu
több mint 2 éve
Tessék, szívesen.One last time please
és persze a végére odakívánkozik, hogy:
... like the Colts always lose in Jacksonville.
uatu
KeyG
több mint 2 éve
Overheard from a Colts' reporter: this is the worst effing loss in franchise history and it's not even close
— Lauren Brooks (@1010XLLauren) January 9, 2022
Így már érthető miért.
Colts become first team since the merger to lose to a 2-14 team, with a playoff berth on the line, with hundreds of clowns in attendance. pic.twitter.com/oS2PRtyQ71
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) January 9, 2022
több mint 2 éve
Az Eagles 5tel tobb gyozelemmel zart mint tavaly, mi 2vel kevesebbel 😀Tenyleg nem ertem miert kellett kockara tennie a karrierjet Reichnek meg Ballardnak.
Literally a modern NFL legrosszabb szezonjat lehozo QBert adtunk 1.+3.kort, meg fizetunk neki top10 fizetest.
Tenyleg erthetetlen.
Ballardot valszeg csak atbasztak, Reich viszont a vallasos humbugja miatt szerintem tenyleg hisz Wentzben 😕
több mint 2 éve
Elnézést, ide lehet jönni hányni?Tépj sorszámot 😀
darwinbanaz
több mint 2 éve
darwinbanaz
240
Elnézést, ide lehet jönni hányni?
több mint 2 éve
Bocs, de innen Reichen is elgondolkodnék.......Idén még nem, de ha jövőre is Reich&Wentz, és megint nem lesz PO, akkor mindenki repül, de Wentz szerintem csak a gyűrű esetén maradhatna.
dande