Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
A védelmet nem féltem, mert Pagano HC-ként nagyon tudja mit csinál (+Manusky). Pl.: Waldennek én sem örültem, de egészen biztos, hogy Pagano jobban ért hozzá mint mi 😊inkább én is az offenseben látom a veszélyt, az remek h Andris spanja az OC, meg hogy lehet h a falunk inkább futás ellen lesz jó, de félek az nfl rutintalanságtól. ami ennek a fiatal offensenek pedig nagyon kellene coordinátor oldalról.
Ja és a Tippem:
1. Denver (14-2)
2. Hou (13-3)
3. Cincy (11-5)
4. Pats (11-5)
WC:
5. Bal (10-6)
6. INDIÁNÁPOLISZ SZUPERKOLC (10-6) (kilenc-hetet mondtam volna de az nem lesz elég)
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
De ha már ennyit írtál, pár szóban:- A Chiefs-el egyetértek, marha erős roster, ráadásul nálam Smith is jó QB-nek számít, a dagit meg nagy edzőnek tartom, úgyhogy ők akármeddig is juthatnak. És a north-beli hármas ill. az east-ben a miami teljesítményét se könnyű megtippelni, ők is beindulhatnak, legalább egy 9:7-ig. De valahol meg kellett húzni a határt, különben nem tudom magunkat PO-ba tolni 😀 , Így esett a Chiefs-re a választás, akik az elmúlt években Houstont utánozták abban, hogy idény előtt mindenki róluk beszélt, aztán sehova se jutottak. A Houston azóta megugrotta a lécet, talán a Chiefs idén még nem fogja. 😊
- Én a Chargers-t és a Steelerst idén nem tartom veszélyesnek. Tavaly is hasonló volt a helyzet, és bejött a jóslatom, azóta pedig egyik sem erősödött, sőt. Egyik sem egy 2:14-es csapat persze, de talentben eléggé mélyponton vannak, idén nem várok fordulatot, McKoy ide, Tomlin oda.
- Miami: Papíron sokat erősödtek, és a rookie QB is egész ígéretes. De régen volt már a Marino éra, képtelen vagyok wildcat wondernél és egy a saját dolgát nehezítő csapatnál többet beléjük látni addig, amíg a pályán nem látok mást.
- Titans: Nem tartok tőlük. Jó a roster, de az manapság QB nélkül semmire sem elég, ahogy a Chiefs, Jags esete mutatja.
- Pats: A legnagyobb kérdés, a Colts/Broncos szereplése mellett rájuk vagyok a legkíváncsibb. TB el fogja őket vinni pozitív mérlegig, és ha a Miami nem virít valami nagyot, akkor a csoportot is nyerik. De ők ugye a Pats, náluk más a mérce, és azzal a mércével mérve sok kérdőjelet látok. Papíron a secondary-t rendbetették, de azért nem Revis-ekkel, szóval lássuk előbb mire jutnak. Ráadásul általában úgy van, hogy ha szar a passz védelem, arról nem csak a secondary tehet, hanem a front7 is. Érzésem szerint nem olyan jó az a hetes, mint amennyire a nevek alapján annak tűnik. Pash rushban főleg. Az OL papíron nagyon király, futásban és passzban is. De egyrészt a Baltimore és a Niners azért rendesen össze tudta őket nyomni középen, másrészt évek óta többnyire nickel felállások ellen mennek, úgy meg egész más futni, mint base felállás ellen. Márpedig az a gyanúm, hogy idén sokkal több base-el fognak összefutni. Majd meglátjuk, hogy akkor is olyan jól muzsikál-e majd a futás.
- A többiek akár javultak akár nem, 1-1 kiugró, váratlan győzelemnél többre nem viszik szerintem.
Nálunk Andriska sophomore slumpját kizártnak tartom. Szerintem ugrásszerűen jobb lesz, mint tavaly. A rengeteg új játékos miatt viszont vannak kétségeim, hogy a csapat egésze, ill. az egyes csapatrészek mennyire lesznek képesek ilyen rövid idő alatt összeszokni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Igazad van, de jósdát játszunk, azt meg nem lehet úgy, hogy 0:16 és 16:0 között fogunk valahol végezni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
aki megmondja h iden mi lesz az afcben az surgosen kezdjen el lottozni.tele van a konf default fos, iden viszont halmozottan van miben remenykedni csapatokkal. en sajat magahoz kepest meg a jagset sem irnam le, a tobbibol viszont kinezem a po-kepesseget.
afc north
sb cimvedo, akinek a kerete erosebbnek nez ki, mint a tavalyi.
bengals, ahol a veres puskan mulik minden, amugy sb erossegu a keret siman.
vasas, amely kicsit a bengals ellentete. fr qb van, de kicsit hianyosnak erzem a keretet.
browns, akik bohocok voltak, de turner es chudzinski tuti osszekapja a tamadosort, es akkor a tetejebe meg jott horton is ... nem csodalom h nem akartak feleslegesen huzni a drafton, ebbol az anyagbol alazni fognak, csak a csapatnev miatt nem emlegeti oket mindenki alapvetoen 10 gyozelmes brigadkent szvsz.
afc east
azoknal amig brady van, addig ezek mindig sb eselyeskent mennek az evnek + szamomra bantoan mely lett a vedelmuk es fal is van a labda mindket oldalan.
dolphins, nem is a bevasarlas miatt, hanem, mert philbin tudja mit csinal. ez mar tavaly is egyertelmuen latszott es egyaltalan nem felnek meghuzni a ravaszt akkor sem, amikor fontos dontest kell meghozni relative nagy kockazatvallalassal.
billsnek eddig sem volt szar a kerete, most meg erosebb es ami a legfontosabb marrone sztem remek valasztas volt. kolbbal sem lenne ez szanalmas banda, manuellel mondjuk kinezek beloluk egy growing pains evet legrosszabb esetben, de itt se vmi kaotikus balekolasra tessenek gondolni.
ny zold-feher reszen pedig akarmennyire komikusnak tetszik a helyzet, az eleteert kapar az edzo es a kezdocsapat javaresze is. persze ha sanchez lesz a kezdo akkor baszhatjak, bar en meg belole is kinezem h magahoz ter, de az nem lenne eleg egy 8-8nal jobbra, mert a hatan viszont keptelen lenne a csapatot vinni.
afc west
denver: hiaba dumervil eltuzese, peyton es mely a csapat. ezt nem kell magyarazni.
bolts, hat ok aztan a klasszikus sotet lo. ez az ev megfog naluk sokmindent hatarozni, esely egyenloen van arra is, h viszontlassuk a schotty-lt-fele eredmenyesseget, de arra is, h rivers megint labdaajandekozo-gepet jatsszon, a vedelem meg ne birja a terhelest a'la chiefs 2012 es akkor annak csuf vege lesz.
chiefs eddig is kurva eros volt, most van edzojuk is, tamadoszisztema is, en azert nem mondanam, miattuk foleg nem, h nem lesz a westben 2 db 10 gyozelmes csapat.
raiders. mindenki viccnek nezi oket, pedig messze nem annyira szarok. na az ilyen lenezett csapatok szoktak baszottmod felpaprikazni magukat. ismeros ?
afc south
texans szvsz schaubbal vilagosan kiderult tavaly h az a plafonjuk ami. ez amugy nem igazan mondhato alacsonynak, ha csak az alapszakaszt nezzuk.
titans. en megmondom a frankot, felnek toluk rendesen, egyetlen jo hir, h meg mindig locker a qb. ilyen kompakt tamadosora es ilyen mely vedelme sztem jo ha osszesen 5 csapatnak van az egesz ligaban.
jags rosszak lesznek, bun rosszak, de szar jatekkal senki sem fogja oket 3 drive alatt elintezni. a jo nenikejet bradley-nek h nem birt mashova menni edzobacsit jatszani 😛
es akkor mi.
ha arians maradt volna, itt kotnem a fogadast a legalabb 11 gyozelemre, de hamiltonnal ezt mar nem latom annyira kristalytisztan. en ruhellem, ha vki fontosabb szerepet szan a futojateknak, minthogy az orazabalashoz es a kiszamithatatlan playcallhoz kello elemkent tekintsenek ra, de nyilvan masnak meg mas az izlese. a vedelemtol olyan karajkodast varok, mint amit meg anno a sb win utani 8-10 alapszakaszmeccsen volt szerencsem latni, sot, tehat nincs alacsonyan a merce, de ebben azert biztosabb vagyok, mint abban, h az offense pikkpakk mukodni fog az elso hettol kezdve. most arrol nem is beszelve h vajon Bandinak lesz slumpja, hasonlo szinvonalon fogja nyomni, csak mashogy, vagy elszall az agya teljesen ? en mindharomra egyenlo eselyt latok.
2 gyozelmunk legalabb lesz, a ket jags + raiders meccsbol annyit tuti hozunk, amugy meg minden lehet es annak az ellenkezoje is.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Najó, végülis miért is ne? Itt a tippem, ha nem jön be, legalább lehet rajtam poénkodni. 😊Szóval 9:7-el zárunk, és éppen becsusszanunk vele a playoffba. A north-ból ütjük ki az ugyanilyen stattal végző másodikat, és az east másodikja mögött végzünk, aki szintén 9:7-el zár. (A west nem fog adni 2 pozitív mérlegű csapatot.)

több mint 12 éve
Szerintem nem biztos. Az AFC-ben sok csapat elég jó offseasont zárt. Mondjuk egy 10-6-ra azt mondom, hogy elég, viszont azért elnézve a sorsolásunkat, nagyon nem lesz egyszerű menet összeszedni 10 W-t idén.
több mint 12 éve
Üdv köztünk!Feltehetőleg erősen szubjektív válaszokat fogsz kapni (azaz nagy lesz a szórás). 6-10-től 12-4-ig szinte bármi elképzelhető az én véleményem szerint. Inkább arra lennék kíváncsi, mennyi kell majd egy playoffhoz (10-6 esetleg 9-7 is elég?)
több mint 12 éve
Sziasztok,szerintetek mit várhatunk a csapattól a következő idényre?😊
több mint 12 éve
ja bocs colts.com-on már 334 fontMiska84Hízik az önbizalomtól. 😊

több mint 12 éve
With the signing of Donald Thomas in free agency to play left guard, the Colts now look to right guard, where Mike McGlynn started in 2012. McGlynn was Pro Football Focus' worst guard (subscription required) in the league last season, and the Colts desperately need to improve there with players like J.J. Watt in the division. With Thornton, the Colts now look to have a "great competition" at the position in training camp with McGlynn, Thornton, Joe Reitz, and Ben Ijalana all competing
Ijalana szerintem ha egészséges akkor kiszoríthatja mcglynnt.. thornton is hasznos lehet ha tényleg akarunk futkorászni. 320 font a csávó
If the Colts truly are going to become more of a power-running team under Pep Hamilton, Thornton is a very good fit. Not only does Thornton have the size, as mentioned above, but he also is very strong (27 reps in the bench press at the combine) and can be a mauler in the run game.
ja bocs colts.com-on már 334 font
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Angerer jelenleg PUP-on van, úgyhogy, ha túr, akkor is majd csak később. Werner meg ne is gyakoroljon máshol, nem állunk úgy, hogy a top pickünk egy évet a tarcsiban szotyizzon, minimum rotációban be kéne férjen. 😊Ballardról nem találtam semmi hírt, pedig egyelőre ketten nyomják Brown-al, mert Bradshaw is PUP-on kezdett.

több mint 12 éve
na az ugy nem rossz, ha a kisnaci mar most a kezdovel nyomja. nem sirnek, ha walden ulne egy evet biztonsagi tartalekkent, aztan repulne a manoba.gyanitom angerernek freemant kene kiturnia a kezdobol mack poszton, a blokkelvivo-ted ilb posztert pedig conner es sheppard csatazik. ezt nevezik kellemes gondnak.
az mondjuk mar elegge kellemetlen, h mcglynn sanszosan kezdo is lesz a regular kezdetekor ...
ballard javult vmit passzblokkban v arrol nem irnak semmit ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Közben 1-2 hír a TC-ről/ből:Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Végre nem csak RGIII-ről áradoznak... www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap2000000222544/Which-QB-will-have-more-sophomore-success
több mint 12 éve
Azért ez roppant ravasz offense lesz, ahol a passzjátékot vegyítik a futásokkal. :cool:ulpianus😀

több mint 12 éve
Azért ez roppant ravasz offense lesz, ahol a passzjátékot vegyítik a futásokkal. :cool:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Legyen úgy. De előbb élje túl mindenki a TC-t. Nálunk ilyenkor szokott egyből jópár kezdő kiesni, úgyhogy nem vagyok nyugodt...

több mint 12 éve
Luck azt nyilatkozta hogy kb. a Stanford stílus (erős futójáték) és Arians rendszere (sok passzjáték) vegyítése lesz a támadó felfogás.
több mint 12 éve
nice, kösz!Honnan lehet azokat a meccseket megszerezni?FearTomiYouTube-on is fent van néhány:
Oregon - Stanford 2009: www.youtube.com/watch?v=ib6yy84llHc
California - Stanford 2009: www.youtube.com/watch?v=WqFjS3nnX5c
Stanford - USC 2010: www.youtube.com/watch?v=MNrLNoe5VP8
Stanford - Virginia Tech (Orange Bowl) 2010: www.youtube.com/watch?v=a5yU9Cz-Bw8
Stanford - USC 2011: www.youtube.com/watch?v=udgSAW1U1dI
Oregon - Stanford 2011: www.youtube.com/watch?v=bYrxlrrkECI
Oklahoma State - Stanford (Fiesta Bowl) 2011: www.youtube.com/watch?v=q0zbyhoi4egvassadi
több mint 12 éve
Honnan lehet azokat a meccseket megszerezni?FearTomiYouTube-on is fent van néhány:
Oregon - Stanford 2009: www.youtube.com/watch?v=ib6yy84llHc
California - Stanford 2009: www.youtube.com/watch?v=WqFjS3nnX5c
Stanford - USC 2010: www.youtube.com/watch?v=MNrLNoe5VP8
Stanford - Virginia Tech (Orange Bowl) 2010: www.youtube.com/watch?v=a5yU9Cz-Bw8
Stanford - USC 2011: www.youtube.com/watch?v=udgSAW1U1dI
Oregon - Stanford 2011: www.youtube.com/watch?v=bYrxlrrkECI
Oklahoma State - Stanford (Fiesta Bowl) 2011: www.youtube.com/watch?v=q0zbyhoi4eg
több mint 12 éve
Ment pü!Honnan lehet azokat a meccseket megszerezni?FearTomiÉn annak idején streamen élőben néztem meg a meccsek zömét, párat pedig az ESPNA adott le. Talán a TYT-n fent vannak még, de hogy seeder van-e még rájuk, azt nem tudom. Nézd meg. (A bowl meccset - fiesta bowl ha jól emlékszem - elraktam, azt oda tudom adni, ha megkeresel priviben.)peterk2005
több mint 12 éve
Honnan lehet azokat a meccseket megszerezni?FearTomiÉn annak idején streamen élőben néztem meg a meccsek zömét, párat pedig az ESPNA adott le. Talán a TYT-n fent vannak még, de hogy seeder van-e még rájuk, azt nem tudom. Nézd meg. (A bowl meccset - fiesta bowl ha jól emlékszem - elraktam, azt oda tudom adni, ha megkeresel priviben.)

több mint 12 éve
Honnan lehet azokat a meccseket megszerezni?Végignéztem Luck Stanfordos utolsó idényét - bekaptam én is a SuckForLuck horgot abban az évben 😊 - úgyhogy nem ismeretlen. De azért abban a Stanfordos offense-ben olyan fal volt Andráska előtt, amire egyelőre nem számítok Indyben. (Akkor sem, ha reményeink szerint az idei fal azért jóval jobb lesz, mint a tavalyi volt.) Úgyhogy olyan futójátékban nem reménykedem, de abban igen, hogy a 2TE-set sikeresebben megy idén, és Fleener is felveszi a tempót.peterk2005Ebben az idényben "meg nem nevezett források szerint" (ezt úúúgy imádom 😊 ) kiegyensúlyozottabb playbookra számíthatunk, ami igencsak jót tehet Andris statjainak...peterk2005ajánlom az elmúlt két évből megtekintésre pár Stanford meccset és képben leszel (hogy nagyjából) milyen offense-etek lesz.Fucu
több mint 12 éve
Végignéztem Luck Stanfordos utolsó idényét - bekaptam én is a SuckForLuck horgot abban az évben 😊 - úgyhogy nem ismeretlen. De azért abban a Stanfordos offense-ben olyan fal volt Andráska előtt, amire egyelőre nem számítok Indyben. (Akkor sem, ha reményeink szerint az idei fal azért jóval jobb lesz, mint a tavalyi volt.) Úgyhogy olyan futójátékban nem reménykedem, de abban igen, hogy a 2TE-set sikeresebben megy idén, és Fleener is felveszi a tempót.Ebben az idényben "meg nem nevezett források szerint" (ezt úúúgy imádom 😊 ) kiegyensúlyozottabb playbookra számíthatunk, ami igencsak jót tehet Andris statjainak...peterk2005ajánlom az elmúlt két évből megtekintésre pár Stanford meccset és képben leszel (hogy nagyjából) milyen offense-etek lesz.Fucu

több mint 12 éve
Ebben az idényben "meg nem nevezett források szerint" (ezt úúúgy imádom 😊 ) kiegyensúlyozottabb playbookra számíthatunk, ami igencsak jót tehet Andris statjainak...peterk2005ajánlom az elmúlt két évből megtekintésre pár Stanford meccset és képben leszel (hogy nagyjából) milyen offense-etek lesz.