Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szegény Höri ha ezt az egészet meglátja, azt fogja kívánni, bárcsak megint ne lenne netelérése...iktriadszerintem inkább a boszorkányszigeten van mint az idegelmén

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Szegény Höri ha ezt az egészet meglátja, azt fogja kívánni, bárcsak megint ne lenne netelérése...
több mint 12 éve
Amúgy küldeném mindenki másnak is, aki klash44 miatt jött ide kommentelni, ha nincs releváns infótok a Coltsról, legyen akár TC akár FA témában, vagy valami poénos dolog akkor ne koptassátok a kezeteket meg a billentyűzetet feleslegesen (Toca, Süti meg a normális elemző elemző arcok persze kivételek)JSanyonocsak, nocsak... bekeményítettünk? 😀 és kit érdekel ez az utossó Kóc? csak beálltam/unk a gyengébb mellé, ennyi... 😀 mi vagyunk a hősök, és ezt majd a pályán is meg fogod tapasztalni 😀 Szólok Mekinek, és ketten nyomunk le 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Lehet, hogy én nem értettem meg, de szerintem a cikk ott csúszik el egy kicsit, hogy nem tiszta, hogy read option-ról vagy dual threat QB-ról is van szó. Mert a read option (vagy zone read, mondják mindenhogy) más, mint a dual threat QB. Az előbbi - legalábbis ahogy most játsszák - egy felállásbeli/taktikai próbálkozás, az utóbbi meg a QB képességeit terjeszti ki. Az korszaktól, trendtől független igazság, hogy, ha egy Elway, Brady, Manning képességű passer még futni is tud, az több és jobb, mintha nem tud futni. Azaz a dual threat, ha a duálnak a passer része a helyin van, akkor duál annyi bajt tud okozni. Ha meg nincs a helyin, akkor nem duál, hanem rókabőrbe bújt RB.És, ha aszondom neked, hogy úgy nfl készek, hogy ezek a csapatok bevállatak egy kísérletezőbb játékstílust? Mivan ha kinyúlik az opsön, mind a vadmacska, (mondjuk RóbertGidát összedrótozták, de nagyon kíváncsi vagyok), és mivan, ha mondjuk kettő darab sérülésnyire vagyunk az opsön kinyúlásától? És eltelt egy év, szerinted mondjuk Löbó meg a többi vén D guru nem nyomta tele a táblácskájaát a mit-hogyannal? Egy év, most gyünnek csak vissza koreából a válaszcsapások.sutianapez kb mindig is így volt, az offense változtatott, újított, a defense meg idővel reagált rá, nyilván az optionre is meglesz a válasz. Szerintem az option megfelelő személyzettel azért jóval életképesebb, mint a wildcat, úgyhogy ez a hullám azért tovább fog tartani.
amúgy született már egy remek értekezés a témában
footballproject.blogspot.hu/2013/01/az-nfl-es-az-option-esete.htmlJSanyo
Ez ami most megy, nevezzük akárhogy, zone read-nek, read option-nak, vagy pistol felállásnak, két dologtól szól. (szerintem. majd kijavítanak, ha nincs igazam). Egyrészt, egy egyszerű felállási kérdés. A kjúbé pistolban sem a C seggitől indul, hanem hátrébb áll, és végig előre néz. Így több ideje marad olvasni a snap utáni védelmet, mint a klasszikus felállásban. Fiatal QB-k számára ez extra időt jelent. Ebből a szempontból olyan, mint a shotgun, amit széles körben használnak pocket QB-vel is. Megvan az előnye, de ha csak ezt használják, az le is szűkíti az arzenált.
A másik, hogy a zone read végülis arról szól, hogy az oline zone blokkolást alkalmaz, így a kjúbé azt figyeli, hogy ki marad üresen (jellemzően valamelyik DE), és az merre indul, és egyszerűen el akarja kerülni azt az embert, ezzel kizárva őt a játékból, ami máshol emberfölényt ill. megnyíló szöget jelent. Namost, ez ugyanúgy egy taktikai felállás, ami a védelem gyenge pontjára épít, mint bármelyik másik. Pölö, a 2TE-s felállás a TE-vel szembeni matchup problémára épít, ésatöbbi. Ezek a problémák léteznek, a 2TE-s matchup probléma is jellegénél fogva jelen van, de ennek ellenére meg lehet találni ellene az ellenszert. A read option/zone read ellen is ugyanígy meg lehet. Úgyhogy csodataktikáról nincs szó. Újdonságról lehet szó, egy átmeneti ideig, ami arról szól, hogy egy kisebb tudású kjúbéval is eredményes lehetek, mert még szokatlan. De aztán a védelmek felkészülnek rá, és ez a taktikai is beáll a többi közé a sorba, és az lesz igaz rá, hogy ha szar a kjúbéd akkor nem jutsz vele semmire, ha meg király a kjúbéd, akkor igen. Manning, Brady, Brees átmegy a védelmen pocketből is, és árdzsíhárom is át fog, ha jó lesz, stílustól függetlenül. Ha meg nem lesz jó, akkor meg nem fog átmenni, állhat akárhova.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Erős a gyanúm, hogy ezt tudják az option-t játszók is... Főleg nálunk, ahol a főmufti drótozva vagyon. Szerintem kész a forgatókönyv a váltásra is.És, ha aszondom neked, hogy úgy nfl készek, hogy ezek a csapatok bevállatak egy kísérletezőbb játékstílust? Mivan ha kinyúlik az opsön, mind a vadmacska, (mondjuk RóbertGidát összedrótozták, de nagyon kíváncsi vagyok), és mivan, ha mondjuk kettő darab sérülésnyire vagyunk az opsön kinyúlásától? És eltelt egy év, szerinted mondjuk Löbó meg a többi vén D guru nem nyomta tele a táblácskájaát a mit-hogyannal? Egy év, most gyünnek csak vissza koreából a válaszcsapások.sutianapez kb mindig is így volt, az offense változtatott, újított, a defense meg idővel reagált rá, nyilván az optionre is meglesz a válasz. Szerintem az option megfelelő személyzettel azért jóval életképesebb, mint a wildcat, úgyhogy ez a hullám azért tovább fog tartani.
footballproject.blogspot.hu/2013/01/az-nfl-es-az-option-esete.htmlJSanyo
több mint 12 éve
Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.sutianapSzeretnék a stílusodban válaszolni, de nem tudok. 😀 Úgyhogy csak unalmasan:
Szerintem nem, mert nem a csilliók vagy fillérek veszik rá a csapatokat a kezdetésre vagy padoztatásra, hanem a kényszer. Ha az az alternatíva, hogy egy Orlowsky markolássza a C tökeit a LOS mögött, akkor beteszed a rúkit akkor is, ha nem kész rá, ha meg egy Brédi, akkor meg üdítőt fog hordani a gyerek akkor is, ha másik 20 csapat azonnal kezdetné.
Szerintem ez régen is így volt, csak annyi változott, hogy újabban sokkal felkészültebb rúkik jönnek ki a draftra, mint régen. De egy Elway, egy Marino, de még egy Young is régen is azonnal kezdett. Pedig Youngnak ugye kellett 5-6 év, hogy magára találjon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Igazad van😊 egyébként "Sobri" colts fan volt?😀klash44Áhhá, ez jó. 😀
Nem, nem Colts fan, és nem volt, hanem van. Igaz, volt egy átmeneti idő, amikor nem lehetett.. 😉 De most is aktív, a véleménye cseppet sem változott (helyes), de most már csak féligmeddig szól róla a csapatának a topicja (ez is helyes).
Bár ... az utóbbi időben eljött megint az ő ideje. 😀

több mint 12 éve
És, ha aszondom neked, hogy úgy nfl készek, hogy ezek a csapatok bevállatak egy kísérletezőbb játékstílust? Mivan ha kinyúlik az opsön, mind a vadmacska, (mondjuk RóbertGidát összedrótozták, de nagyon kíváncsi vagyok), és mivan, ha mondjuk kettő darab sérülésnyire vagyunk az opsön kinyúlásától? És eltelt egy év, szerinted mondjuk Löbó meg a többi vén D guru nem nyomta tele a táblácskájaát a mit-hogyannal? Egy év, most gyünnek csak vissza koreából a válaszcsapások.sutianapez kb mindig is így volt, az offense változtatott, újított, a defense meg idővel reagált rá, nyilván az optionre is meglesz a válasz. Szerintem az option megfelelő személyzettel azért jóval életképesebb, mint a wildcat, úgyhogy ez a hullám azért tovább fog tartani.
footballproject.blogspot.hu/2013/01/az-nfl-es-az-option-esete.html
több mint 12 éve
És, ha aszondom neked, hogy úgy nfl készek, hogy ezek a csapatok bevállatak egy kísérletezőbb játékstílust? Mivan ha kinyúlik az opsön, mind a vadmacska, (mondjuk RóbertGidát összedrótozták, de nagyon kíváncsi vagyok), és mivan, ha mondjuk kettő darab sérülésnyire vagyunk az opsön kinyúlásától? És eltelt egy év, szerinted mondjuk Löbó meg a többi vén D guru nem nyomta tele a táblácskájaát a mit-hogyannal? Egy év, most gyünnek csak vissza koreából a válaszcsapások.Azt is hozzá kell tenni(a gazdasági vonal mellett), hogy azért egyre "NFL készebb" irányítók kerülnek ki az NCAA-ből, ezáltal könnyebb szívvel dobják azonnal mély vízbe az újoncokat, és valljuk be, a Luck/Griffin/Wilson/Kaepernick/Tannehill 5-ös kezdeti sikeressége/népszerűsége is könnyíti ezt a döntést.MedvepapaAmíg az 1/ elejét rááldozzák addig nem fogják padoztatni csak ha nagyon fos illetve ha van jobb alternaítva olcsón, szerződéstől függetlenül (mondjuk a 80 milla az 1/akárhány okán van).Arra vagyok kíváncsi, hogy Sam-et a nyolvanmillás kotraktjával, igenis kutyakötelesség kiküldeni a tűzvonalba, de ha csak húszmillás a papírja, akkor csak szagolja, nézze, tanulja. Az ideiek közül ki lesz rögtön kezdő?sutianapEgyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
No fogjuk meg akkor a libát, tegyük fel hogy az a kérdés, hogy - valyon (Toca 😀 ) változott-e az az új kontraktussal, azzal hogy behatároltabban kevesebbek az újoncfizetések, az a metódus, hogy mivel jóval kevesebb anyagi oldalról a motiváció a bizonyításkényszerre, -elképzelhető-e az, hogy a frencsájzok idővel visszaállnak a jólbevett tanulóidős módszerekre, ahogy azt a venezuelai kollega szépen fejtette ki, pölö a steelers-menetrend szerint? Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.sutianap
Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32/ csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.Toca
Szerintem Smith és Manuel kezdő lesz idén, előbb vagy utóbb, hogy azok is maradnak-e passz 😀Toca

több mint 12 éve
Azt is hozzá kell tenni(a gazdasági vonal mellett), hogy azért egyre "NFL készebb" irányítók kerülnek ki az NCAA-ből, ezáltal könnyebb szívvel dobják azonnal mély vízbe az újoncokat, és valljuk be, a Luck/Griffin/Wilson/Kaepernick/Tannehill 5-ös kezdeti sikeressége/népszerűsége is könnyíti ezt a döntést.Amíg az 1/ elejét rááldozzák addig nem fogják padoztatni csak ha nagyon fos illetve ha van jobb alternaítva olcsón, szerződéstől függetlenül (mondjuk a 80 milla az 1/akárhány okán van).Arra vagyok kíváncsi, hogy Sam-et a nyolvanmillás kotraktjával, igenis kutyakötelesség kiküldeni a tűzvonalba, de ha csak húszmillás a papírja, akkor csak szagolja, nézze, tanulja. Az ideiek közül ki lesz rögtön kezdő?sutianapEgyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
No fogjuk meg akkor a libát, tegyük fel hogy az a kérdés, hogy - valyon (Toca 😀 ) változott-e az az új kontraktussal, azzal hogy behatároltabban kevesebbek az újoncfizetések, az a metódus, hogy mivel jóval kevesebb anyagi oldalról a motiváció a bizonyításkényszerre, -elképzelhető-e az, hogy a frencsájzok idővel visszaállnak a jólbevett tanulóidős módszerekre, ahogy azt a venezuelai kollega szépen fejtette ki, pölö a steelers-menetrend szerint? Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.sutianap
Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32/ csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.Toca
Szerintem Smith és Manuel kezdő lesz idén, előbb vagy utóbb, hogy azok is maradnak-e passz 😀Toca
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Melyik filmben is volt, hogy "mindenki higgadjon le a picsába"? 😊 peterk2005Tán erre gondolsz? (nem valószínű)
Amúgy küldeném mindenki másnak is, aki klash44 miatt jött ide kommentelni, ha nincs releváns infótok a Coltsról, legyen akár TC akár FA témában, vagy valami poénos dolog akkor ne koptassátok a kezeteket meg a billentyűzetet feleslegesen (Toca, Süti meg a normális elemző elemző arcok persze kivételek)
több mint 12 éve
Amíg az 1/ elejét rááldozzák addig nem fogják padoztatni csak ha nagyon fos illetve ha van jobb alternaítva olcsón, szerződéstől függetlenül (mondjuk a 80 milla az 1/akárhány okán van).Arra vagyok kíváncsi, hogy Sam-et a nyolvanmillás kotraktjával, igenis kutyakötelesség kiküldeni a tűzvonalba, de ha csak húszmillás a papírja, akkor csak szagolja, nézze, tanulja. Az ideiek közül ki lesz rögtön kezdő?sutianapEgyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
Szerintem Smith és Manuel kezdő lesz idén, előbb vagy utóbb, hogy azok is maradnak-e passz 😀
több mint 12 éve
Most hogy mondod,ugye elment Addai,aki valljuk be sosem volt a toppon,szóval beruházhatnánk egy R.Rice-ra mert én még Ballardot is padoztatnám😀 na jó,többet azt hiszem nem kell posztolnom,mert rámszáll az egész Bowl.hu,és már lassan a Colts szurkolók is azt kívánják hogy valaki üldözzön el a Colts témától jó messzire 😛klash44szerintem jól tolod, csak éppen egy ordenáré nagy faszság kommenttel kezdted a karriered, de hát ez mindenkivel megesik 😊 (Y)
több mint 12 éve
Arra vagyok kíváncsi, hogy Sam-et a nyolvanmillás kotraktjával, igenis kutyakötelesség kiküldeni a tűzvonalba, de ha csak húszmillás a papírja, akkor csak szagolja, nézze, tanulja. Az ideiek közül ki lesz rögtön kezdő?Egyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32 csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.Toca

több mint 12 éve
Egyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀Ugyanmár a te hsz-eidben már annak is örülök, ha megértem amit mondani akarsz ilyen kis hibákra nem is ugrok 😛 😀
Egyébként amíg ennyire passz orientált marad a liga és nincs minda 32 csapatnál stabil kezdő addig nehezen tudom elképzelni hogy QB fronton padoztatnának. Persze fog akadni olyan aki hátsó körbe egy sztár mögött érlelődve kifog tűnni mint Rodgers vagy Schaub tette (főleg az előbbi) , de ezt a kinevelés dolgot kevés csapat engedheti meg.
több mint 12 éve
Szerintem minden Colts fan szívesebben látná Ricet vagy AP-t a csapatba, csak ez nem az EU foci hogy most 100 millát kifizetek Riceért hanem az NFL itt mások a szabályok és Rice nem elérhető számotokra (senki számára 😀 )TocaÍgy is van, Rizsát még mi eszünk egy jó darabig 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Egyébként támogatom a Donald Brown elsőszámút, de csak önös érdekből 😀No fogjuk meg akkor a libát, tegyük fel hogy az a kérdés, hogy - valyon (Toca 😀 ) változott-e az az új kontraktussal, azzal hogy behatároltabban kevesebbek az újoncfizetések, az a metódus, hogy mivel jóval kevesebb anyagi oldalról a motiváció a bizonyításkényszerre, -elképzelhető-e az, hogy a frencsájzok idővel visszaállnak a jólbevett tanulóidős módszerekre, ahogy azt a venezuelai kollega szépen fejtette ki, pölö a steelers-menetrend szerint? Tehát most azzal, hogy nem mennek ki csilliók Sanchezekre meg Bradfordokra, elképzelhetőnek tartjátok, hogy az oldschool visszatér, a padozáshoz? És mos egy kicsit felfüggesztjük, hogy LukiLuk mennyire korszakos tehetség vagy nem.

több mint 12 éve
Egyébként a Rice-os felvetésem már csak önmagam parodizálása volt. Nem gondoltam komolyan,tisztában vagyok vele hogy hogyan működnek itt a Sign-ek😊klash44Nem biztos, hogy pont jókor parodizáltad magad 😀
több mint 12 éve
Egyébként a Rice-os felvetésem már csak önmagam parodizálása volt. Nem gondoltam komolyan,tisztában vagyok vele hogy hogyan működnek itt a Sign-ek😊
több mint 12 éve
TocaHa láttad volna,feltűnt volna hogy elfogadtam mások érvelését,és nem azért írtam utána is hogy én mit gondolok,hogy meggyőzzem őket,hogy az úgy is van,nem erőltettem rá senkire az én véleményem.😊 Csak próbáltam megértetni hogy más a véleményem,nem tartottam butának azt aki másképp gondolkozott,azért tartottam ki a véleményem mellett,mert én így gondoltam,és írtam is,hogy remélem csalódni fogok Luck-ba és jövőre csapatni fogja,és megcáfol engem, a muszáj-t viszont mindig is helytelenül írtam,de ezentúl figyelni fogok rá😊 Egyébként sajnálhatod hogy nem olvastad el mind a 4 oldalt😊
több mint 12 éve
Most hogy mondod,ugye elment Addai,aki valljuk be sosem volt a toppon,szóval beruházhatnánk egy R.Rice-ra mert én még Ballardot is padoztatnám😀 na jó,többet azt hiszem nem kell posztolnom,mert rámszáll az egész Bowl.hu,és már lassan a Colts szurkolók is azt kívánják hogy valaki üldözzön el a Colts témától jó messzire 😛klash44Dehogyis hayd abba, csupán JJnek annyiban igaza van, hogy érdemes utána nézni olvasgatnod, vagy mondjuk nem tényt közölni hanem kérdezni bizonyos dolgokról mert vannak hiányosságaid.
Szerintem minden Colts fan szívesebben látná Ricet vagy AP-t a csapatba, csak ez nem az EU foci hogy most 100 millát kifizetek Riceért hanem az NFL itt mások a szabályok és Rice nem elérhető számotokra (senki számára 😀 )
több mint 12 éve
Valószínű ahogy írtad is #klash44 nem követted kiemelt figyelemmel a Colts mindennapjait, mivel ugye a csapat újjáépítése zajlik és a jelenlegi TC alatti ~90es keretből ~50 olyan játékosunk van, aki Ballardhoz és Luckhoz hasonlóan max a 2. évét kezdi az NFL-ben érezheted, hogy a felvetésed nonszensz, hogy az összes ilyen játékost padoztassuk évekig.
több mint 12 éve
Nekem speciel 2 gondom van csak veledSziasztok, láttam itt ezt a kis vitát, és szeretném megvédeni Klash44 álláspontját, mert pont én is ilyenen gondolkodtam.Na hát nagyon szépen köszönöm,hogy elgondolkoztál a mondanivalómon,és nem egyből lehurrogtál,mint a többi csapat szurkolóinak a többsége,örülök,hogy átjött az,amit ki akartam hozni a dologból..Félreértés ne essék,én nem vagyok egy Luck eláklenes,de ha van véleményem,azt hiszem a fórumon elmondhatom😊 Nem kell hogy mindenki egyetértsen velem,nem ez éltet,elfogadom azt,ha valaki másképp látja a dolgokat,viszont jó érzéssel tölt el,ha valaki hasonlóképpen gondolkozik mint én😊klash44
juancarloschavez
1.Muszáj -t ly-nal írod több helyen is ami bassza a szemem 😀
2.JJ szerintem is rosszul állt hozzád, viszont ha van egy véleményed akkor
a., próbáld meg valamivel alátámasztani
b., ha nálad tapasztaltabbak elég komoly érvrendszerrel alátámasztják hogy amit mondtál az mért butaság, akkor azért érdemes néha elgondolkodni , mert ha leérvelnek és még mindig állítod a magadét az alapjába véve hülyeségnek tűnik (nem olvastam végig minda 4 oldalt lehet közben beláttad mért hülyeség amit írtál).
Luck padoztatásáról annyit, hogy perpill az NFL-ben kevés olyan ember van aki padról lett jó Schaub, Rodgers meg talán még 1-2 ember.
Emellett 1/1-es választottat csak akkor padoztatsz ha valami elit van előtte (PM lehetett volna).
Ha van egy fiatal NFL kész irányítód akire te a franchise-t építed, minek hoznál egy nála rosszabb vént vagy költenél játékost/picket egy nála picivel jobb éppen most ám hosszútávon semmitérő irányítóra, amikor a csapat többi része lyukas ? (Mellesleg ki lenne az aki értelmes áron ami megéri a csapatnak adna egy nála jobb és tapasztaltabb irányítót )
Ha Donovan McNabb a kedvenced nézd meg az ő 1.éves számait, hasonlóak Luckéhoz, kevesebb passzolt yard és kevesebb int, de ez egy pass heavy csapat volt.
Lucknak voltak GW drivejai, nem esett össze nyomás alatt, gyakorlatilag nem tudsz olyan kezdő QBt mondani akinek az 1. éves eredményessége / számai ilyen jók lettek volna.
Padon nem lehet megtanulni azt, hogy milyen amikor egy Jared Allen rohan az arcodba, nem lehet azt megtanulni milyen az amikor x ezer néző várja a stadionban, hogy te megfordítsd a meccset, nem lehet megtanulni, hogy az NCAAnél jóval gyorsabb NFL-ben mikor futhatsz, mikor dobhatod el a labdát és mikor van az hogy már hülyeség.
Lehet padoztatni, lehet hogy 1 év múlva érettebb lenne, de ezeket a hibákat akkor 1 év múlva követné el mert rohadt sok mindent csak a pályán tanulhatsz meg.
Lehet már 48x leírták sorry ha én vagyok a kurvasokadik 😀
több mint 12 éve
Ne kezdj el kombinálni szépen kérlek,hogy regisztráltam egy új profillal,csak hogy megvédjem magam,és plusz egy emebr az én pártomat fogja,mert nem érdekel annyira a dolog Csak a "gyanús" megjegyzésed miatt hoztam felklash44Erről beszéltem az imént. 😊 Ha semmit bem tudsz elengedni, és mindenre azonnal védekezően reagálsz, akkor hamar "Sobriként" végezheted. Pedig látod, most is neked volt igazad. 😊 (Fetomi régi fórumtárs, de be kell látnod, hogy egy 1 postos hozzászólásnál jogosan merül fel a kérdőjel. Csak tíz percet kellett volna várni, és tisztázódik a dolog anélkül, hogy megvédenéd magad. 😊 )