NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Témazáróként:
Arians said he agrees with commissioner on Suh kick of Schaub: "I don't see how you can say anything about intent. He's looking the other direction and it's football."Bazzani
Attól hogy másfelé néz, még tud pontosan rúgni. Kamerun nagy soccer nemzet 😀

Anyway, szerintem semmi nem volt.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Témazáróként:
Arians said he agrees with commissioner on Suh kick of Schaub: "I don't see how you can say anything about intent. He's looking the other direction and it's football."

több mint 13 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 685 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Stev!
Először is nem találom azt a hozzászólásodat amiben JJ Wattnak szeretnél büntetést Stafford szándékos pofánfejeléséért. Vagy legyen kettősmérce?
Másodrészt majd ráérő idődben próbáld lemodellezni a Suh rúgást. Minimum ninjanak kell lenni, hogy szándékosan úgy találj tökön valakit. Magát a rúgást én sem tagadom csak azt az állítást, hogy ez direkt tökre ment.
Harmadrészt érdekes, hogy a Lionsal soha nem elnéző NFL nem adott büntetést holott Suh ráadásul visszaeső lenne. Akkor nem is akkora ügy ez?
Ja és ha akarod akkor folytassuk nálunk mert ez itt off.Bazzani
Nem is találhatsz tőlem ilyen hozzászólást mivel körülbelül ez a 2. meccs amit veletek látok. És azért is eltiltást várnék. A liga a Helmet to helmeteket is viccként kezeli.. A rúgás:  www.youtube.com/watch?v=fZPTw2Ayz_w
Én úgy látom mikor átfordul akkor kinyújtja a lábát.. Te valószínű ezt másként gondolod.
Kettős mérce sajnos van, és mi is a rossz oldalon vagyunk. Lásd korábban kifejtettem a Videózos ügynél a Patsel kapcsolatban. De mivel a 2nk véleménye nem gondolnám valaha is megegyezik, ezt a témát zárjuk rövidre, én elfogadom a te álláspontod, én máshogy látom ennyi. De megverhettétek volna a Houstont..

több mint 13 éve
Stev!
Először is nem találom azt a hozzászólásodat amiben JJ Wattnak szeretnél büntetést Stafford szándékos pofánfejeléséért. Vagy legyen kettősmérce?
Másodrészt majd ráérő idődben próbáld lemodellezni a Suh rúgást. Minimum ninjanak kell lenni, hogy szándékosan úgy találj tökön valakit. Magát a rúgást én sem tagadom csak azt az állítást, hogy ez direkt tökre ment.
Harmadrészt érdekes, hogy a Lionsal soha nem elnéző NFL nem adott büntetést holott Suh ráadásul visszaeső lenne. Akkor nem is akkora ügy ez?
Ja és ha akarod akkor folytassuk nálunk mert ez itt off.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk nem tudom, mi hol vagyunk a listán, nem találtam erről infót. De akkor sem fűzök hozzá nagy reményt.Stez
Tessék:
Current NFL claiming priority: 1. KC, 2. JAX, 3. PHI, 4. OAK, 5. CLE, 6. CAR, 7. SD, 8. BUF, 9. TEN, 10. DET, 11. AZ, 12. NYJ Wyatt
tomi-tomi
Akkor mi x+1 en vagyunk.. Esélytelen 😊Stev85
Nyertek orrba-szájba meggondolatlanul. Rookie mistake.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mondjuk nem tudom, mi hol vagyunk a listán, nem találtam erről infót. De akkor sem fűzök hozzá nagy reményt.Stez
Tessék:
Current NFL claiming priority: 1. KC, 2. JAX, 3. PHI, 4. OAK, 5. CLE, 6. CAR, 7. SD, 8. BUF, 9. TEN, 10. DET, 11. AZ, 12. NYJ Wyatt
tomi-tomi
Akkor mi x+1 en vagyunk.. Esélytelen 😊

több mint 13 éve
Tessék:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 883 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja most látom, hogy waiveren van.
Akkor valóban oda megy, ahol claimelik.
Mondjuk nem tudom, mi hol vagyunk a listán, nem találtam erről infót. De akkor sem fűzök hozzá nagy reményt.

több mint 13 éve
Ha olcsón jönne, amit egyébként kétlek, akkor egy próbát megérne szezon végéig. Némi változatosságot tudna adni a védelemnek, lehet rotálni is. De mivel alapból a kivágása után fél nappal már 5-6 csapat ácsingózik rá, kétlem, hogy pont mi hoznánk ide, hiába Philly. 32 éves, oda fog menni, ahol kap jó lovettát.Stez
Oda fog menni, ahová viszik.

több mint 13 éve
Ha olcsón jönne, amit egyébként kétlek, akkor egy próbát megérne szezon végéig. Némi változatosságot tudna adni a védelemnek, lehet rotálni is. De mivel alapból a kivágása után fél nappal már 5-6 csapat ácsingózik rá, kétlem, hogy pont mi hoznánk ide, hiába Philly. 32 éves, oda fog menni, ahol kap jó lovettát.

több mint 13 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
szerintem nagyon gyenge ő 3/4-es endnek. oda kilo kell, moala lehet kisebb tehetség de kilökni nehéz..

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy Moala és Nevis kiszállásával nem lenne értelme rárepülnünk Babin-re?

Nem olcsó a fickó, de ebben a szakaszban már 1.5 milliónál nem kerülne többe idénre. A szerződése bónuszpénzeit a Philly már kifizette, az idei cap hitet már lenyelte, így szvsz anyagilag simán megérné. Egy poszttal kevesebbről kell gondoskodni az offseasonben, ha beválik. Mert ha beválik, akkor igen jó a pali. Ha meg nem, akkor gond (és hátramaradó terhek nélkül) megválhatunk tőle év végén. Szvsz ennyi kockázatot bőven megérne.

(Tudom, hogy ő is 4:3 DE, de ha jól tudom ő játszott 3-4 def linemant is. Ha nem, akkor tessék ignorálni amit írtam/kérdeztem.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha csak ennyi a probléma, és nem történt semmi a térdével amit elhallgatnak, akkor van benne ráció. Az NT-t azért tanulni kell, össze kell szokni a társakkal, és egy rookie aki 2-3 hete edz velük és előtte sosem volt együtt velük a pályán, úgyis kérdéses, hogy mennyit tudna hozzátenni, illetve tanulni. Akkor meg már jobb tényleg fullosan kipihenni és felerősíteni azt a térdet, majd egy egész offseason training campet adni neki, hogy összeszokjanak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Arians csupan annyit mondott, hogy ugy gondoltak, Chapman terde meg nem birna a nagy terhelest, nikabb nem akartak kockaztatni vele es IR-re raktak. Ertheto, ezt a par meccset Johnsonnal is atlebecolja a vedelem azert, Chapman meg ne is seruljon meg ismet. Jovore viszon fullosan robbant majd.

több mint 13 éve
Colts Sign Former Rams DT Kellen Heard

És van még 1 hely a rosterben

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Van annak realitása,hogy hozzánk kerüljön Babin?
Úgyis szeretünk Grigson előző munkahelyéről szemezgetni...😊Tony Adams
szerintem nincs, egyrészt drága lenne, másrészt nem tudom elképzelni, h ebben a védelemben milyen poszton tudna értékelhetőt alkotni.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Van annak realitása,hogy hozzánk kerüljön Babin?
Úgyis szeretünk Grigson előző munkahelyéről szemezgetni...😊
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
WTF?

mi a szart csinált?

több mint 13 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Chapman IR.😕
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Mond el nekem, a bíráskodásnak mi köze van ahhoz, ágyékon rúgja az ellenfél Qbjét?? És ne mond éppen arra járt a lába és ki kellett nyújtania.. De a TD amit Forset futott konkrétan pofátlan volt..Stev85
mondjuk annyi, hogy felbaszták az agyát 😀

több mint 13 éve
Most olvasom Suh megúszta a rúgást eltiltás nélkül... Kicsit vicces... De remélem ha Luckhoz hozzáér valamelyik "méretes" emberünk lenyomja mint egy csikket a földre...Stev85
Nem, a vicces az a bíráskodás volt.
És Suht lenyomni mint egy csikket? Ezt gondold át sztem mégegyszer.Bazzani
Mond el nekem, a bíráskodásnak mi köze van ahhoz, ágyékon rúgja az ellenfél Qbjét?? És ne mond éppen arra járt a lába és ki kellett nyújtania.. De a TD amit Forset futott konkrétan pofátlan volt..

több mint 13 éve
Most olvasom Suh megúszta a rúgást eltiltás nélkül... Kicsit vicces... De remélem ha Luckhoz hozzáér valamelyik "méretes" emberünk lenyomja mint egy csikket a földre...Stev85
Nálunk minden falember elit és jövőbeli Hall of Famer. 😛
Megoldják. 😀
Amúgy nyilván nem, Satele fog szenvedni ellene, de azért ő nem olyan rossz, hogy annyira aggódjak Suh miatt. Stez
Ha jól értelmezem az kiinduló írást akkor abban Suh már odaért Luckhoz, majd azután valaki leveri mint vak a poharat. Azt azért megnézném.
Amúgy Te is tudod, hogy idén Big Nick miatt kell inkább aggodni. 😊Bazzani
Mindkettő miatt aggódhatunk, de mondjuk azért szerencsére mindig eszembejut, hogy Luck milyen jól mozog ki a zsebből, így kevesebbszer tudják elérni. Gondolom Suh és Fairley elől is lesz menekvés, mondjuk mint mondtam, szerintem Satele azért úgy ahogy megfogja majd Suh-t, de Linkenbachnak viszont lesz elég baja Fairleyval sajnos. De az OL-ünk várakozáson felül teljesít, szerintem azért megoldják valahogy. 😊
Mondjuk hosszú meccs lesz szvsz, nagy passzcsatát várok. 😊

több mint 13 éve
Megoldják. 😀
Amúgy nyilván nem, Satele fog szenvedni ellene, de azért ő nem olyan rossz, hogy annyira aggódjak Suh miatt. Stez
Ha jól értelmezem az kiinduló írást akkor abban Suh már odaért Luckhoz, majd azután valaki leveri mint vak a poharat. Azt azért megnézném.
Amúgy Te is tudod, hogy idén Big Nick miatt kell inkább aggodni. 😊

több mint 13 éve
Megoldják. 😀
Amúgy nyilván nem, Satele fog szenvedni ellene, de azért ő nem olyan rossz, hogy annyira aggódjak Suh miatt.

több mint 13 éve
És Suht lenyomni mint egy csikket? Ezt gondold át sztem mégegyszer.