NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Előző héten olvastam egy érdekes cikket erről a Luck-RG3 összehasonlításról. (Delonso küldte el, aki RG3 fan, én pedig Luck fan vagyok 😀)A cikk elég sok dologban elemezte a két QB-t, és szerinte Luck jelenleg jobb.
Több a nagy játéka, sokkal több clutch mozzanata van, a ligában talán Luck dobta a legtöbb sikeres 15 vagy 20 yardnál hosszabb passzt, és a passz/haladott yard is valahol a legjobbak között van.
RG3-nak viszont jobb a ratingje, kevesebb pickje van, viszont habár nem nézem most meg, de Lucknak sokkal több is a passzkísérlete, ami magában hordozza a pick veszélyét.
Mindkét QB szinte minden meccsen az életéért menekül, nagy különbség nincs ebben.
Én azt mondtam, erre térjünk vissza egy év múlva, addigra derül majd ki a legtöbb dolog.
Szépek a számok, jók a statok, de két rookieról beszélünk, de abban szerintem nincs benne, hogy RG-nek idén legalább 20-25 passzát ejtették el a WR-jei például, stb stb..
több mint 13 éve
parádés...shadyvolt a szezonban már komolyabb sérültünk is. annyit úgy sem nyomatjuk a TE játékokat. Allen meg egyébként is jobb
több mint 13 éve
parádés...
több mint 13 éve
Fleenerrel miujság?shadyOUT
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Fleenerrel miujság?
több mint 13 éve
www.colts.com/media-center/videos/Facebook-Friday-Donald-Brown/e1d095dc-257d-4f4b-9ba3-269c89a17bb1Ha Donaldon múlik Luck újra szakállas lesz 😊
milyen furcsa,h nem Andrew-nak hívja,hanem Lucknak. Kicsit olyan,mintha távolságtartó lenne,v nem vágom.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Egyébként ha már falnak futás, akkor arra látok némi esélyt, hogy a Colts, mint teljes csapat fog kicsit falnak futni jövőre. Eddig erőn felül teljesítünk, és ha egy kis szerencsével hozzuk továbbra is az egál ill. kicsit pozitív szezont, akkor elég lehet egy kicsit keményebb csoport az NFC-ből AFC-ből, illetve az, hogy a csoport negyedikek helyett a másodikakkal kell majd játszanunk, és máris jöhet egy látszólag visszaesős szezon. Elég 2-3 meccset elveszteni nyerés helyett (a keményebb schedule miatt), és egy esetleges 9-7-es idei szezonból rögtön lehet egy 6-10 jövőre.Remélem nem fog megtörténni, de ha igen, én akkor sem leszek kétségbe esve. Az nfl nem fantasy football, legyen bármennyi pénz a tarsolyban, legyenek bármilyen jók is az igazolások, a draftok, egy komoly PO esélyes szintű (NFL top 10-15) csapat összekovácsolására nem feltétlenül elég 1 offseason.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Abban biztos vagyok, hogy mindkettő sikeres NFL QB lesz, de hogy RGIII valóban a legnagyobb felfedezés-e a szeletelt kenyér óta, arra a jövő év választ fog adni. Azok a QB-k, akik valamilyen szerencsés körülmény, meglepő játékstílus, stb. miatt aratnak a rookie évükben, azok a második évben általában kicsit vagy jobban a falnak futnak. Mint pl. idén Cam Newton. Luckban nem érzem ezt a veszélyt, szerintem ő folyamatosan egyre jobb lesz, RGIII esetén viszont van rá esély. (Hozzáteszem, én ezzel együtt is jobb jövőt jósolok neki, mint Vicknek vagy Newtonnak.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Kis kiegészítések a cikkhez a hozzászólóknak.Sapka:
1.) Int-ben Luck magasan vezet Luck(8) Griffin(3).
Ugyanakkor ez benne van a QB rating-ben (Kivéve az NFl.com-ot)
2.) A támadófalról ne beszéljünk. A Colts line nagyon szar, ezzel nem lehet takarózni.
Borbinho:
Mélységi passzok eredményességére nem találtam statot (illetve van csak fizetős).
Amit tudok az az hogy hány %-a a passz kísérleteknek a 15+ yardos.
Ez Luck-nál 25% (csak Flacco előzi meg) Griffin-nél 16,1%.
Griffin tehát jóval kevesebbet próbálkozik mélységben. De ez így is van rendjén, szerintem tőle ezt várják illetve így van kialakítva az offense.
Valamint még egyszer:
A cikk célja nem az RG3 gyalázás volt.
Pusztán csak arra szerettem volna rámutatni, hogy ez a "RG3 az első Luck meg a 32." nem biztos hogy igaz.
Ugyanis a cikkek java része úgy beszél RG3 jelenlétéről, ami talán Krisztus második eljöveteléhez fogható.
Mindkettő teszi a dolgát, amit kérnek tőle, és Colts "homer"-ként szerintem Luck sokkal nehezebb körülmények között (Line, no huddle, csapat tehetség, stb) nagyobb teljesítmény rak le az asztalra.
több mint 13 éve
én úgy értelmeztem, hogy Garcon csak azért lett kiemelve, mert nálunk játszottUtána nézek amiket mondtál...Új cikk a Colts Blogon.elolvastam, egész érdekes
bit.ly/U3HxC3
Luck vs Griffin 😊szf61
de ez nem igaz: Griffint sokat segítik az RB-k, meg egy bizonyos Pierre Garcon.
Garconnak összvissz 5 elkapása van az idényben+csak Morris játszik a snapek 90%ában, és nem kap screent, csak fut (optionből of course)
másrészt Rg-nek nincs 5 fumbleje futásból, legalábbis látva többször a meccseket ezt tekinthetjük fals statisztikának.
Ami nagyon hiányzik a turnoveres adatok😛, hát igen abban nem olyan jó Luck
+ a támadófal milyen teret hagy egy QB-nak, esetleg megkeresni mennyire quick az a release😉, stb.sapka
Garconnal igazad lehet.. nem kotortam eleget utána.
Így is a statokat bújtam egész délelőtt 😊
szf61
több mint 13 éve
Utána nézek amiket mondtál...Új cikk a Colts Blogon.elolvastam, egész érdekes
bit.ly/U3HxC3
Luck vs Griffin 😊szf61
Garconnak összvissz 5 elkapása van az idényben+csak Morris játszik a snapek 90%ában, és nem kap screent, csak fut (optionből of course)
másrészt Rg-nek nincs 5 fumbleje futásból, legalábbis látva többször a meccseket ezt tekinthetjük fals statisztikának.
+ a támadófal milyen teret hagy egy QB-nak, esetleg megkeresni mennyire quick az a release😉, stb.sapka
Garconnal igazad lehet.. nem kotortam eleget utána.
Így is a statokat bújtam egész délelőtt 😊
több mint 13 éve
Új cikk a Colts Blogon.elolvastam, egész érdekes
bit.ly/U3HxC3
Luck vs Griffin 😊szf61
+ a támadófal milyen teret hagy egy QB-nak, esetleg megkeresni mennyire quick az a release😉, stb.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
igen egyébként én ezt hiányolom még nagyon, hogy a klasszikus hosszú játékok még nagyon nem mennek
több mint 13 éve
Új cikk a Colts Blogon.Nagyon érdekes és jó kis cikk.
bit.ly/U3HxC3
Luck vs Griffin 😊szf61
hosszú passzos pontosságban melyikük áll jobban? mmint nem az,h RGIII odadobta a WR-nek,az meg meg 65 yardot. hanem amikor levegőben van mondjuk 30 yardot v többet a laszti, big playeknél, ott melyikük a jobb? mert Luck nem egyet túldob meccsenként,v épp gyengén dobja meg😊 (rookie mistake, tudom)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Ismét érdekes cikk, köszi! Mondjuk a lezárása nagyon homer, de nem baj. 😊peterk2005Háát tudod az egy Colts Blog 😊
több mint 13 éve
Ismét érdekes cikk, köszi! Mondjuk a lezárása nagyon homer, de nem baj. 😊

több mint 13 éve
Új cikk a Colts Blogon.bit.ly/U3HxC3
Luck vs Griffin 😊
több mint 13 éve
Mathis-Angerer-Conner-Hughes Lb sorral állnánk ki,az sztem elég jó lenne.
több mint 13 éve
Mathis játszhat a hétvégén, ez mindenképpen jó hír.
több mint 13 éve
én nem vagyok ilyen pesszimista..szerintem nagyjából egyenlő erők találkoznak. talán kicsit jobbak, de ezt kompenzálhatja a hazai pályadugo1993Kb én is, pláne sérült Tannehillel, de ebből akármi is lehet. Egy biztos, jó meccsnek tűnik.
több mint 13 éve
azthiszem ezen a meccsen a védelemnek nagyon ott kell lennie (megkergethetnénk luckot és a vízszintes helyzetet is megmutathatnánk neki párszor) és az ST munka sem árt (lessétek meg a jets ellen).Talán a mi punterünk jobb, mint Tebow 😀
támadó oldalon kétségeim vannak. bush továbbra sem adja neki ahogy kéne. nincs jó futás blokkolás (jó-jó most összekapart a jets ellen 60 yardot).
jó kis mérkőzésnek nézünk elébe!
philbin: "huge test next week" - csak felkészülnek akkor. bízom benneVentura
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
azthiszem ezen a meccsen a védelemnek nagyon ott kell lennie (megkergethetnénk luckot és a vízszintes helyzetet is megmutathatnánk neki párszor) és az ST munka sem árt (lessétek meg a jets ellen). támadó oldalon kétségeim vannak. bush továbbra sem adja neki ahogy kéne. nincs jó futás blokkolás (jó-jó most összekapart a jets ellen 60 yardot).
jó kis mérkőzésnek nézünk elébe!
philbin: "huge test next week" - csak felkészülnek akkor. bízom benne
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
én nem vagyok ilyen pesszimista..szerintem nagyjából egyenlő erők találkoznak. talán kicsit jobbak, de ezt kompenzálhatja a hazai pálya
több mint 13 éve
Akkor bízzunk Luck mobilitásában, mert a támadófalunk felejtős.Igaz a futások már jobban mennek, de sajna Andrásnak is gyakran kell szaladnia a védők elől.aztecViszont a Dolphins kifejezetten gyenge, ami a TE-k levédekezését illeti, szóval Fleener sérülése nagyon rosszkor jön, viszont Allentől én így nagy meccset remélek.
De egyébként azt mondják, hogy Saunders így többet lesz a pályán, mivel nincs Fleener, és vele a futójátékunk sokkal jobb lehet, tekintve, hogy egy majdnem 275 fontos TE-ről van szó, a blokkolás neki jobban megy.
Az OL-ben nem bízom, Wake fossá fogja alázni Justicet, Soliai meg elnyomja Satelét.
több mint 13 éve
Hm ha ügyesen csinálja simán nyerhettek, ha eléri Wake, Soliai akkor lesz gond. Ha megy nekik cefet dolgokat művelnek a QB-val.