Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
és Nathan Palmer-t is elővettük, ahogy a coach megmondta 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
a Jets-nél mint azt a beharba is írtam:Pont ezért félek, mert ez már-már túl jó is nekünk, és remélem, nem koppanunk a végén.
31. Rush O
31. Rush D
Ennél jobb matchup a világon nincsen.Höri
több mint 13 éve
a Jets-nél mint azt a beharba is írtam:31. Rush O
31. Rush D
Ennél jobb matchup a világon nincsen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A nyomást Sancho is érzi: vagy a földön végzi, vagy INT. 😀Nem azért nem lesz földön, mert szar a pass rush, hanem mert kibaszott jól érzi a nyomást és mozog ki a zsebből ilyenkor. 😛StezMax siettetni tudjuk majd Luke-ot, de földön nem hiszem h sokszor lesz, mert a sack király McIntyre 2 sackkel.BekiA mi OL-ünk simán képes ezek ellen is minden playben hurryt nyelni minimum.Esküszöm én arra vagyok csak kíváncsi, hogy ez a balfasz Hughes Howard ellen valamit tud-e alkotni, vagy tényleg akkora fos, hogy még ellene sem lesz képes eljutni Sanchoig. 😀StezEgy tuti, Lucky Luke-ig mi nem fogunk eljutni Pouha nem lesz, Coples-DeVito-Wilkerson lesz a DL-ünk. 😀Beki
Angerer ma is inaktív, Vontae viszont játszhat már ma, Satele szintén.Stez
több mint 13 éve
Nem azért nem lesz földön, mert szar a pass rush, hanem mert kibaszott jól érzi a nyomást és mozog ki a zsebből ilyenkor. 😛Max siettetni tudjuk majd Luke-ot, de földön nem hiszem h sokszor lesz, mert a sack király McIntyre 2 sackkel.BekiA mi OL-ünk simán képes ezek ellen is minden playben hurryt nyelni minimum.Esküszöm én arra vagyok csak kíváncsi, hogy ez a balfasz Hughes Howard ellen valamit tud-e alkotni, vagy tényleg akkora fos, hogy még ellene sem lesz képes eljutni Sanchoig. 😀StezEgy tuti, Lucky Luke-ig mi nem fogunk eljutni Pouha nem lesz, Coples-DeVito-Wilkerson lesz a DL-ünk. 😀Beki
több mint 13 éve
se Pouha, se Ellis. Nincs náluk Nose.Satele ráadásul jó center, de a disznó nózik a gyengéi, szóval remélem ma neki is jó napja lesz. Naaa meg Ballard alkosson nagyot.
Ha valaki, akkor mi tudjuk, hogy ez mekkora hátrány 😊Höri
több mint 13 éve
se Pouha, se Ellis. Nincs náluk Nose.Ha valaki, akkor mi tudjuk, hogy ez mekkora hátrány 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Max siettetni tudjuk majd Luke-ot, de földön nem hiszem h sokszor lesz, mert a sack király McIntyre 2 sackkel.A mi OL-ünk simán képes ezek ellen is minden playben hurryt nyelni minimum.Esküszöm én arra vagyok csak kíváncsi, hogy ez a balfasz Hughes Howard ellen valamit tud-e alkotni, vagy tényleg akkora fos, hogy még ellene sem lesz képes eljutni Sanchoig. 😀StezEgy tuti, Lucky Luke-ig mi nem fogunk eljutni Pouha nem lesz, Coples-DeVito-Wilkerson lesz a DL-ünk. 😀Beki
több mint 13 éve
A mi OL-ünk simán képes ezek ellen is minden playben hurryt nyelni minimum.Esküszöm én arra vagyok csak kíváncsi, hogy ez a balfasz Hughes Howard ellen valamit tud-e alkotni, vagy tényleg akkora fos, hogy még ellene sem lesz képes eljutni Sanchoig. 😀StezEgy tuti, Lucky Luke-ig mi nem fogunk eljutni Pouha nem lesz, Coples-DeVito-Wilkerson lesz a DL-ünk. 😀Beki
Angerer ma is inaktív, Vontae viszont játszhat már ma, Satele szintén.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Esküszöm én arra vagyok csak kíváncsi, hogy ez a balfasz Hughes Howard ellen valamit tud-e alkotni, vagy tényleg akkora fos, hogy még ellene sem lesz képes eljutni Sanchoig. 😀StezEgy tuti, Lucky Luke-ig mi nem fogunk eljutni Pouha nem lesz, Coples-DeVito-Wilkerson lesz a DL-ünk. 😀
több mint 13 éve
Esküszöm én arra vagyok csak kíváncsi, hogy ez a balfasz Hughes Howard ellen valamit tud-e alkotni, vagy tényleg akkora fos, hogy még ellene sem lesz képes eljutni Sanchoig. 😀
több mint 13 éve
tiszta extázisban vagyok már...remélem Redding és Freeney szétszedi Sanchot mennyivel jobb idén úgy meccset várni, hogy nem az van, hogy akkor jön a 12L is..ráadásul egyértelmű, hogy jövőre még jobb lesz a csapat
the COLTS feeling come back
több mint 13 éve
Érdekes, hogy a nagy gőzelem után (most hogy van veszteni valónk) mindenki hogy elkezdett aggódni.Szét alázzuk őket.
GOOO COLTS
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Nem tudom miért, de valahogy rossz előérzetem van a Jets miatt.aztecnem csodálom, rossz a Jets 😀
simán nyerünk!
C-O-L-T-
S-S-S
több mint 13 éve
A Houston-Jet meccset látva én eleve nem nekünk adtam a meccset, úgyhogy számomra legfeljebb kellemes meglepetés lesz, ha nyerünk. 😊Megjegyzem, Luck-al kapcsolatban sincsenek jó előérzeteim, félek, hogy elszórja magát ezúttal, és begyűjt néhány INT-et...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Moala sem játszik a Jets ellen, térdsérülése van. Nevis kezd majd a helyén. Szerintem kikapunk, túl sok a sérült, túl nagy a szar.
több mint 13 éve
Én meg azt mondanám, hogy kinyírok mindenkit, aki hibázik. 😀
több mint 13 éve
Szerintem pont az a dolga most az edzői stábnak, hogy lenn tartsa őket a földön."You never as good as you think you are" ugyebár 😊
Ha én lennék az edző azt mondanám:
Emlékezzetek hogy éreztétek magatokat a Jags meccs után...
Ugye nem akarjátok mégegyszer ?
több mint 13 éve
nem hiszem el h egy ilyen győzelem után ne tudnánk behúzni ezt is. Fiatal csapat ide vagy oda. Ennek olyan energiákat kell mozgósítania, h egyszerűen át kell lépni a Jetsen. Kész. Paganoért!
több mint 13 éve
én 2-3 TD-s vereséggel számoltam a Packers ellen, nyertünk is. Most 1 TD-s Jets sikerre gondolta, szóval nyugi 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nem tudom miért, de valahogy rossz előérzetem van a Jets miatt.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Ahogy mások látnak minket:Jets Defensive Coordinator Mike Pettine.
Az első 3 percet érdemes megnézni.
bit.ly/THPqwf
több mint 13 éve
nagy sokkot nem fogok okozni, de Wayne vezeti az NFL-t célba vételben, annak ellenére, hogy már volt bye weeken 😀HöriHmm, Welker és Belichick között tényleg lehet akkor valami súrlódás... 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
nagy sokkot nem fogok okozni, de Wayne vezeti az NFL-t célba vételben, annak ellenére, hogy már volt bye weeken 😀a Jax meg ne draftoljon QB-t, nekünk jó a mostani rendszer