Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
Megfizettük Ryan Kelly-t, 4 év 50 M, 34 M garantált, 22.5 M aláírási bonusz.
A liga legjobban fizetett centere lett- a következő center szerződésig.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Burton sérülése nem komoly, gondolom ellenünk azért nem fog játszani.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Burton megserult es nem is tudott sulyt helyezni a labara.
Taylornak sajnos tobb a dropja eddig mint az elkapasa. Ma volt neki 3v4.
Campbell meg concussion protocolban az autobalesete utan. Pascalnak egy kisebb hamstring serulese van, Doylenak meg a nyakaval van baj, ami nagyobb baj is lehet. Reich korabban azt mondta szerencsere nem veszes. De ha Burton serulese sulyos, akk vmeik frissen hozott TEnek kellene elolepnie.

A def hasit eddig, foleg a DL villog, de az LB-k is jol toljak.

A kickerek eleg jol toljak, gyanus h Vinat nem latjuk mar Colts mezben, vagy egyaltalan az NFLben. Bar serules v szar forma miatt lehet barmikor szoba johet majd szezon kozben.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Steznek eleg volt a whiskey is, azota sem jozanodott ki a hetvegebol :d
Wyatt
Van meg ideje, csak 16 nap mulva lesz az elso Colts meccs 💁‍♂️😃
Bence94
Ha azt vesszük, hogy 2014 óta nem nyert a Colts Jacksonvilleben, lehet a meccs után is leissza magát. Nem örömében.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Brady-t a nezoterrol beinjektalt mesterseges zajrol kerdeztek. A zt mondta eloszor azt hitte a Colts egy regi videoja megy 😀 (Igy az ido tavatabol mar nektek is vicces lehet ez)

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/li9j7tqek7feyvdpdc69
Brady on pumped-in noise: I thought it was one of the Colts' old tapes
Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady on pumped in noise: I thought it was one of the Colts old tapes.
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 263
Wyatt
Van meg ideje, csak 16 nap mulva lesz az elso Colts meccs 💁‍♂️😃
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve
Banogu a hétfői edzésen kificamította a bokáját.
több mint 5 éve
Ma 1 eve, hogy Bandi visszavonult.

Bence94
Ne tépd fel Stez sebeit/ne szórj a nyílt sebére sót. Szegény most emiatt megiszik 3 rekesz sört.
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 263
Ma 1 eve, hogy Bandi visszavonult.
több mint 5 éve
Jött waiver claim által az idei Hard Knocksban a kamerák előtt elküldött egykori Chargers (és azüta Panthers) TE, Andrew Vollert

Azóta megjárta már a Carolinát is, de ott se maradt sokáig! Rhule azt mondta, nem az ő hibája, hogy el kellett külden

Kemény az élet a popszakmában. Remélem itt maradhat legalább 2 hetet csórikám.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Mi ez a szokatlan csönd itt? Na majd Rivers megtöri.

iktriad
Meg hol van Stez? 🤔
steelwolf
Máj Guy biztos alkohol elvonó kúrán van hónapok óta. 😊 Vagy esetleg Luckot próbálja meggyőzni, hogy jöjjön vissza, de nem sok szerencsével.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 654 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

iktriad
Meg hol van Stez? 🤔
több mint 5 éve
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 599 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.instagram.com/tv/CD3wQ0kDyNn/?igshid=h3ta326spnit
Tony Adams
Geez, ennél még én is jobb vagyo, pedig tőlem is vérzik a fül. Az tuti, hogy NFL-ben a mikrofon mögött only black lives matter, az is csak néha. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
több mint 5 éve
Egy csomó ember volt itt workouton tegnap:
CB Cordrea Tankersley
CB Brandon Williams
CB Andre Chachere
CB Tremon Smith
OL RJ Prince
OL Donnell Greene
több mint 5 éve
Meghalt Howard Mudd.

több mint 5 éve
Tavon Wilson a fedélzeten!
 www.profootballrumors.com/2020/08/colts-sign-tavon-wilson
iktriad
Hosszú távon jó lehet | ha jól rémlik Höritől :d |

több mint 5 éve
Tavon Wilson a fedélzeten!
 www.profootballrumors.com/2020/08/colts-sign-tavon-wilson
több mint 5 éve
TiVáj egyre jobban van, viszont egy mukkot nem hallott arról, hogy új szerződést kapna a közeljövőben (FA lesz a szezon után).
több mint 5 éve
Ja hogy a svedek csinaljak ertelmesen?
Borbinho
Hát nem állították le a teljes gazdaságot emiatt, szóval imho Jep.
coltman
Senki sem állította le a teljes gazdaságot. A járvány jó kezeléséről nekem sem a svéd megoldás jut elsősorban eszembe (azok után, hogy saját maguk ismerték be, hogy félrekezelték a dolgot főleg nem 😊 ), de ez itt offtopic, hagyjuk.

Hogy mennyit fog segíteni ez az NFL protokoll (gondolom másutt is ugyanezek a szabályok vannak), azt majd meglátjuk. Ha nem lehet megfogni, akkor nem lehet megfogni. De ha ezzel sikerülne kordában tartani a dolgot, pont abban a sportágban ami a legtöbb kontakttal jár, az a társadalom számára is jó üzenet lenne. De ez is off. itt.

Szerintem most már az alapszakasz kezdetig így el fognak jutni. Az lesz a kérdés, hogy ha lemegy az első 1-2 forduló, akkor mi lesz.
peterk2005
OK, akkor nem mondok semmit, pénzelt médiából származó hír kb annyira hiteles, mint a 9/11 riport. Ezennel akkor én eltűntem az első meccsig, és hagyok mindenkit hinni abban, amiben akar, covid, mikulás, Jézus, unikornis, stb...
coltman
A viccek topicból ideillik 😊

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 599 — The only discipline that lasts, is self discipline
Borbinho
coltman
Senki sem állította le a teljes gazdaságot. A járvány jó kezeléséről nekem sem a svéd megoldás jut elsősorban eszembe (azok után, hogy saját maguk ismerték be, hogy félrekezelték a dolgot főleg nem 😊 ), de ez itt offtopic, hagyjuk.

Hogy mennyit fog segíteni ez az NFL protokoll (gondolom másutt is ugyanezek a szabályok vannak), azt majd meglátjuk. Ha nem lehet megfogni, akkor nem lehet megfogni. De ha ezzel sikerülne kordában tartani a dolgot, pont abban a sportágban ami a legtöbb kontakttal jár, az a társadalom számára is jó üzenet lenne. De ez is off. itt.

Szerintem most már az alapszakasz kezdetig így el fognak jutni. Az lesz a kérdés, hogy ha lemegy az első 1-2 forduló, akkor mi lesz.
peterk2005
OK, akkor nem mondok semmit, pénzelt médiából származó hír kb annyira hiteles, mint a 9/11 riport. Ezennel akkor én eltűntem az első meccsig, és hagyok mindenkit hinni abban, amiben akar, covid, mikulás, Jézus, unikornis, stb...
coltman
Most mégis mi a bajod? Azt ne mondd, hogy te is a G5-ben hiszel, mert berosálok. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Borbinho
coltman

peterk2005
több mint 5 éve
Borbinho
coltman