Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 6 éve
A 62-7es Saints elleni meccs orok emlékIgy van. Lemaradtal Curtis Painter klasszis performanszairol. <3Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
www.youtube.com/watch?v=8HCUUP0-J_8&feature=youtu.be
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
Baba Yaga
www.youtube.com/watch?v=tHLW9Sqp9lQ
Stez

több mint 6 éve
Akkor mar nem kapjak el South Carolinaba, tessek, meg is van oldva. Ebbol mar latszik, hogy nekunk siman nagy igazolas lett volna, elvegre a Chiefsnek Super Bowlt nyert tavaly. Brissett konkretan mar ketszeres bajnok lenne. Es ami a lenyeg, Kenny Moore meg egyszeres!Jah, azt ha mégis kap valahonnan egy jobb ajánlatot akkor simán eladja őket és meglép Kubába 😀Nah, azoknak, akik nagyon akarták Breelandet tavaly:Es?
The 28-year-old Breeland, according to the York County Sheriff's Office inmate report, faces charges of resisting arrest, having alcohol in a motor vehicle with the seal broken, having an open container of beer or wine in a motor vehicle, possession of 28 grams or less of marijuana or 10 grams of hash and driving without a licence.
Azért ez süvegelendő teljesítmény, nem olyan egyszerű egyszerre ennyi mindent összeszedni 😀
coltman
Ha a Coltsnal lenne, ez nem tortenik meg, mivel epp Rivers pulyaira vigyaz ketheti zsebpenzert.
Stez
coltman
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Jah, azt ha mégis kap valahonnan egy jobb ajánlatot akkor simán eladja őket és meglép Kubába 😀Nah, azoknak, akik nagyon akarták Breelandet tavaly:Es?
The 28-year-old Breeland, according to the York County Sheriff's Office inmate report, faces charges of resisting arrest, having alcohol in a motor vehicle with the seal broken, having an open container of beer or wine in a motor vehicle, possession of 28 grams or less of marijuana or 10 grams of hash and driving without a licence.
Azért ez süvegelendő teljesítmény, nem olyan egyszerű egyszerre ennyi mindent összeszedni 😀
coltman
Ha a Coltsnal lenne, ez nem tortenik meg, mivel epp Rivers pulyaira vigyaz ketheti zsebpenzert.
Stez
több mint 6 éve
Nah, azoknak, akik nagyon akarták Breelandet tavaly:Es?
coltman
több mint 6 éve
Nah, azoknak, akik nagyon akarták Breelandet tavaly:Csávókám úgy gondolta, hogy egyben letudja a büntit, oszt' jó'van
coltman
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Nah, azoknak, akik nagyon akarták Breelandet tavaly:The 28-year-old Breeland, according to the York County Sheriff's Office inmate report, faces charges of resisting arrest, having alcohol in a motor vehicle with the seal broken, having an open container of beer or wine in a motor vehicle, possession of 28 grams or less of marijuana or 10 grams of hash and driving without a licence.
több mint 6 éve
még a Jaxtől is odavissza szoptunk 😀Hát nem véletlen az az avatarom, ami, azért nem mindenkiről neveznek el Gap-et 😉De fájdalmas szezon volt az (is) 😀Micsoda szép emlékek, "másodéves" Colts szurkoló voltam abban a szezonban 😀 😀 A Collins-Painter páros mindent megtett, hogy 1/1 legyen a csapat, Orlovsky meg elég szépen belerondított a sormintába a végén 😀
dugo93
Bence94
This here's called Painter's Gap. Beware.
coltman
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Hát nem véletlen az az avatarom, ami, azért nem mindenkiről neveznek el Gap-et 😉Micsoda szép emlékek, "másodéves" Colts szurkoló voltam abban a szezonban 😀 😀 A Collins-Painter páros mindent megtett, hogy 1/1 legyen a csapat, Orlovsky meg elég szépen belerondított a sormintába a végén 😀De fájdalmas szezon volt az (is) 😀Igy van. Lemaradtal Curtis Painter klasszis performanszairol. <3Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
Baba Yaga
Stez
dugo93
Bence94
This here's called Painter's Gap. Beware.
cdn.vox-cdn.com/thumbor/gl0tUIzlqOnjJqSsh-rs9GMFMuU=/0x0:2702x1096/1200x0/filters:focal(0x0:2702x1096):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9090399/colts.png
www.sbnation.com/2017/8/22/16181334/chart-party-history-of-nfl
Szerkesztette: deleted account
több mint 6 éve
Micsoda szép emlékek, "másodéves" Colts szurkoló voltam abban a szezonban 😀 😀 A Collins-Painter páros mindent megtett, hogy 1/1 legyen a csapat, Orlovsky meg elég szépen belerondított a sormintába a végén 😀De fájdalmas szezon volt az (is) 😀Igy van. Lemaradtal Curtis Painter klasszis performanszairol. <3Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
Baba Yaga
Stez
dugo93
több mint 6 éve
De fájdalmas szezon volt az (is) 😀Igy van. Lemaradtal Curtis Painter klasszis performanszairol. <3Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
Baba Yaga
Stez
több mint 6 éve
Igy van. Lemaradtal Curtis Painter klasszis performanszairol. <3Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
Baba Yaga
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Még annál is rövidebb 😀, tekintve hogy magát a meccset nem is láttam, akkoriban elég felületesen követtem az NFL-t (kb amit épp a sport tv adott). Igazából Manning pályafutásából pont a Broncosban eltöltött évei maradtak meg leginkább, nekem a Luck-éra volt az, amikor minden Colts meccset néztem. Azt hiszem a legjobbról alaposan lemaradtam 😕Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
peterk2005
több mint 6 éve
Ejej, az a rövid memória 😊 Manning _direkt_ feküdt ott le. Az volt a győztes megmozdulás, mert utána 3-at térdeltünk és nyertünk. (Ha befut, az ellenfél visszatámadhatott volna.)Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
deleted account
1 758
A legtokosebb hivas akkor is ez volt.Igen, ez komplett csomag volt, mert nemcsak tökös volt, hanem fasz is, és a végén rendesen megkaptuk análisan 😀
www.youtube.com/watch?v=6i7VKQwDS2s
Stez
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Ésszel él az ember, szóval ez teljesen jó play volt - lásd Luck vs Trevathan-ből mi lett :/Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
Baba Yaga
több mint 6 éve
Azért tökéletes kivitelezésnek ezt se nevezném, csórikámnak két méterrel az end zone előtt le kellett feküdnie 😀. Egyébként szerintem valahol tökös ez a fajta óvatosság, mert a küzdőszellem gondolom őt is vitte előre, de azt is tudta Manning hogy csak így nyújthatja meg a pályafutását.Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo
peterk2005
több mint 6 éve
Azért nem mindig 😊jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
JSanyo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
jó ötlet - szar kivitelezés témában jók vagyunk 😊www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
coltman
több mint 6 éve
deleted account
1 758
www.instagram.com/tv/B_f26rjKS8R/?igshid=1rdlbvyfqv5a3Lehetett volna kicsit autentikusabban is előadniuk ezt, egyrészt hogy a Colts pad is induljon el lefutni, kettő ők nagyon lassan csak bandukoljanak a partvonal fele, ergo ne sokat kelljen visszasprintelni. De mondjuk ettől még zseniális maga az ötlet, kinda hasonló, mint Marino fake spike-ja 😉
Tony Adams
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Ballard & Reich draft utáni sajttája. Azt mondják fel döntően, amit sejteni is lehetett, hogy az első két pickkel elégedettek, hogy Blackmonnál tisztában vannak vele, hogy sérült de a sokoldalúsága megtetszett, hogy Eason nem volt mindenáron opció, de ott ő volt a legmagasabban a boardon, hát behúzták (persze). És hogy az utolsó három picknél a speedstert tényleg returnernek, a másik srácot spec teamernek, az elkapót pedig az alkata miatt választották.www.youtube.com/watch?v=LY2zW936Xc0

több mint 6 éve
Visszatérve a teendőkre, az elkapó sor most így néz ki: T.Y., Pitman, Campbell, Pascal. T.Y. adott, ebben a pillanatban sem lecserélni, sem utódot keresni már nincs értelme, a két fiatal is adott, muszáj kipróbálnunk őket, kideríteni mit tudnak. És Pascal is adott, mert nála jobbat nem nagyon kapunk az idénynek ebben a szakaszában anélkül, hogy túl drága lenne. Pascalnak sok volt a #1szerepkör, de berakható slotba, tud szélen játszani, jól blokkol, szóval egy jól használható backup bárkit is kell pótolni, illetve 4WR-es felállásokban is használható negyedik célpontként. A négyes mögött pedig ott van Fountain, Marcus Johnson, az új Pitman doppelganger, a tavaly és idén érkező UDFA-, ők lefocizzák a maradék 1, esetleg 2 helyet. Én nem érzem, hogy ebbe a sorba most érdemes lenne többet rakni. Persze egy OBJ trade vagy hasonló "földrengős" lépés átértékelné a helyzetet, de nem hiszem, hogy Ballard ilyesmit meghúzna már. Kisebb jelentőségű igazolással meg nem lennénk beljebb.A safety sort én is work in progressnek érzem. A Hooker rumort én egyelőre skippelem, egy ki tudja honnan eredt kósza pletykára nem akarok scenariot építeni. Majd ha kézzelfoghatóan felmerül, akkor foglalkozom vele, addig készpénznek veszem, hogy Hooker nálunk játszik. Vele együtt is a Hooker, Willis, Odum, Blackmon, Milligan névsor nem kiabálja kőbe vésve, hogy megvagyunk. Főleg, ha Blackmon PUP-on kezdi az évet. Ha van bármi alapja a Berry pletykáknak, akkor jöhetne ő. Ha nincs, akkor valami mást kell kitalálni. Ha mást nem, akkor Geathers visszahozni még 1 évre.
Ezen kívül a roster nagyjából adott. Az OL depthet érzem kicsit vékonynak, de az idei draft OL lavinája után nem hiszem, hogy gondot kéne jelentsen találni 1-2 használható depth játékost. Bőven lesz anyagi vagy egyéb okokból elbocsájtott játékos a nyáron, közülük 1-2-t el lehet hozni. (Máris lehet kezdeni a most kirakott 2 seattle-i OL emberrel a nézelődést.) Vagy UDFA-val megoldani, ha van egy pici szerencsénk és beugrik egy használható közöttük.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Lolgecc. Windsor és a nője. 😂Vagy Shaq a példaképe, vagy Wladimir Klitschko.
www.instagram.com/p/B9xce7xhJ0N/?igshid=1w7cqqa4ia09x
Tony Adams
több mint 6 éve
Lolgecc. Windsor és a nője. 😂Hűb****. 😀 Vigyáznia kell, nehogy adjon egy puszit neki nyilvános helyen, mert azonnal letartóztatják 😀
Tony Adams