Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Majd kiderül.A Patsnél alapvetően BB a DC.És nem alapvetően?
Sobri Jóska
wmitty
Ja Patricia csak dísz volt, értem.Volt DC nélküli éve a Patsnek.
Fast Willie
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Ja Patricia csak dísz volt, értem.Hát annak viszont elég randa 😀
Fast Willie
több mint 8 éve
Ja Patricia csak dísz volt, értem.
több mint 8 éve
A Patsnél alapvetően BB a DC.És nem alapvetően?
Sobri Jóska
Otthonom MisColts
több mint 8 éve
OFF: Mennyire lenne genyó dolog és karma-átok, ha most a Pats DC interjúztatásnál járna hasonlóan. Gondolom a szurkolóik nem lennének felháborodva 😊A Patsnél alapvetően BB a DC.
Fast Willie
több mint 8 éve
OFF: Mennyire lenne genyó dolog és karma-átok, ha most a Pats DC interjúztatásnál járna hasonlóan. Gondolom a szurkolóik nem lennének felháborodva 😊
több mint 8 éve
Erre a példa Belichick, akit biztos vagyok benne, hogy sok csapat megkörnyékezne, ha hirtelen felszabadulna, hiába szart oda a Jets asztalára. Nyilván a Jets nem, de a maradék 30 franchiseból, biztosan lennének vállalkozó szelleműek. Ugyanez lesz JMD-vel is a helyzet. Ha jó munkát végez, akkor hívni fogják.De csak akkor veszik komolyan ha azonnal aláír, ha nem, akkor továbblépnek mert úgyis hazudik 😊.
Hulkeinstein
Szerkesztette: harras
több mint 8 éve
Azért en emellett emlekszem Schwartz rengeteg, meccsszituacioban hozott rossz dontesere is. Megitelesem szerint pontosan olyan gyermeteg hibai voltak, mint Paganonak. Olyan dolgok, amik megmutattak, hogy remek szakember, koordinator, de vezetoedzonek nem eleg.Azért PO-ba vitte Schwartz a Lionst, csak utána a sok problémás arc az öltözőben (Suh, Fairley, etc) a fejére nőtt.Visszatérve a HC keresésre. Azt hiszem Borbinho vetette fel pár órája, csak a McDaniels vihar elmosta vagy kétszáz posttal: Jim Schwartz.Hát Schwartz detroiti regnációja annyira azért nem volt sikeres, főleg hogy Stafford meg Megatron is ott volt nála - bár azért annyira nem vagyok képben, hogy a roster többi része milyen volt.
Ha már Philly stáb lerablása ugye. Nekem ő nem volt nagy kedvencem. De ha hozná magával mondjuk DeFilippo-t OC-nak, akkor egye fene. Raboljunk akkor rendesen 😊
peterk2005
coltman
empty taxi
több mint 8 éve
Azért PO-ba vitte Schwartz a Lionst, csak utána a sok problémás arc az öltözőben (Suh, Fairley, etc) a fejére nőtt.Visszatérve a HC keresésre. Azt hiszem Borbinho vetette fel pár órája, csak a McDaniels vihar elmosta vagy kétszáz posttal: Jim Schwartz.Hát Schwartz detroiti regnációja annyira azért nem volt sikeres, főleg hogy Stafford meg Megatron is ott volt nála - bár azért annyira nem vagyok képben, hogy a roster többi része milyen volt.
Ha már Philly stáb lerablása ugye. Nekem ő nem volt nagy kedvencem. De ha hozná magával mondjuk DeFilippo-t OC-nak, akkor egye fene. Raboljunk akkor rendesen 😊
peterk2005
coltman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Na, én beleszerettem a Rivalry is back on pólóba, úgyhogy én tutira rendelek magamnak egyet. Akit érdekel, az szóljon, szerintem olyan péntek délután dobom le a megrendelést, addig akit érdekel szóljon. Póló 25 dolcsi, szállítás 15, és oszlik annyi fele, ahányan leszünk.20 perc alatt megcsinálom fele pénzért. | Mondjuk tök mindegy mit írok úgyse látszik 😀 |
theshopindy.com/collections/newest-stuff/products/the-rivalry-is-back-on?variant=6138461782048
pbs.twimg.com/media/DVdUynqU8AAB6Dq.jpg
coltman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Visszamondta már JMD a Pats-állást, és újra a HC-nk lett azóta?
több mint 8 éve
Fog bizony. Van, ami vállalhatatlan. Egy bionyos szinten. Pláne, ha olyan franchiseról van szó, ahol ilyen fennkölt izéket lehet hozzárendelni a létezéshez, mint tradíció, tisztelet meg ilyen lényegtelen dolgokat, hogy "standard is standard".Akkor bizony nagyon szar lehet...fél évtizeddel ezelőtt volt és még mindig nézheted őt minden meccsen a pálya szélén. Mondjuk ahogy most AR2 nyilatkozott egy ideig még zavarni is fog...Dehonnem. Hanem amikor a gettómeister hol volt hol nem volt eccő csak a vonalra lépett amikor ott traffik volt keményen s hivatalbó egy retúr expressznek vót arra szabad vágánya. Snem a szojuź parknak lett volna csapója.Mi ez a Tomlin pályaedzős mutatvány? Ez nekem új....És az meg van, hogy lehet, hogy mi vagyunk az Eagles, Art I. Addig cserélgette a papírokat, hogy csak a neveket tudták vissza eszkábálni. 😉Az megvan hogy majd 200 millát adott Kraft a Patsért, ami az útkaparó fehér szamara volt. Most meg 3 milliárd felett van az értéke? Szerinted Roberto csak úgy fogja nézni, hogy kizsebejék, mint a Denvert? Hát inkább bízik Safranek borotvájában, fapofa, továbblép.A baj sütee, hogy én is pl. nagyon szívesen odadörrentenék morálisz maximálisz a Pereccnek (amúgy nem egyébként), de jól hangzik. Csak hát "nekünk" meg.jutott ez a poetcsh Tomlin a pályaedzős mutatványával szóval inkább kushadok... 😀
Az emberi magasságokról meg lehet vitát nyitni, de tegyük oda a piedesztára a baltimori költözést, a Manning ügyet, a suckforLuckot meg azt a kis DUIt amit Irsay beszedett - ami akár Damoklész kardjává is válhat.
sutianap
kishaszi
sutianap
peterk2005
---
Nálam ott minden respektjét
elégette, amit valaha felépített.
😕
kishaszi
Klaci79
Sajnálom, ha valakit esetleg zavar, ha engem zavar egy gerinctelen cselekedet, de én már csak ilyen vagyok. /Ettől persze a Föld is forog tovább, meg ha lenne plusz 3 SB-nk, nyilván örülnék, mint majom a farkának, de nem kell ugye mindenkit szeretni. Meg azt is mondhatjuk, hogy mindenki a saját tettéért felelős, s a többiek így kezelendők külön. ARII jól döntött, hogy kvázi drasztikusan nem reagált erre érzelmektől vezérelve, de én azért megvagdodtam volna a helyében a cerkájàt .../
Nem flame-áradat lett volna a célom.
Peace. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Akkor bizony nagyon szar lehet...fél évtizeddel ezelőtt volt és még mindig nézheted őt minden meccsen a pálya szélén. Mondjuk ahogy most AR2 nyilatkozott egy ideig még zavarni is fog...Dehonnem. Hanem amikor a gettómeister hol volt hol nem volt eccő csak a vonalra lépett amikor ott traffik volt keményen s hivatalbó egy retúr expressznek vót arra szabad vágánya. Snem a szojuź parknak lett volna csapója.Mi ez a Tomlin pályaedzős mutatvány? Ez nekem új....És az meg van, hogy lehet, hogy mi vagyunk az Eagles, Art I. Addig cserélgette a papírokat, hogy csak a neveket tudták vissza eszkábálni. 😉Az megvan hogy majd 200 millát adott Kraft a Patsért, ami az útkaparó fehér szamara volt. Most meg 3 milliárd felett van az értéke? Szerinted Roberto csak úgy fogja nézni, hogy kizsebejék, mint a Denvert? Hát inkább bízik Safranek borotvájában, fapofa, továbblép.A baj sütee, hogy én is pl. nagyon szívesen odadörrentenék morálisz maximálisz a Pereccnek (amúgy nem egyébként), de jól hangzik. Csak hát "nekünk" meg.jutott ez a poetcsh Tomlin a pályaedzős mutatványával szóval inkább kushadok... 😀
Az emberi magasságokról meg lehet vitát nyitni, de tegyük oda a piedesztára a baltimori költözést, a Manning ügyet, a suckforLuckot meg azt a kis DUIt amit Irsay beszedett - ami akár Damoklész kardjává is válhat.
sutianap
kishaszi
sutianap
peterk2005
---
😕
kishaszi
több mint 8 éve
Dehonnem. Hanem amikor a gettómeister hol volt hol nem volt eccő csak a vonalra lépett amikor ott traffik volt keményen s hivatalbó egy retúr expressznek vót arra szabad vágánya. Snem a szojuź parknak lett volna csapója.Mi ez a Tomlin pályaedzős mutatvány? Ez nekem új....És az meg van, hogy lehet, hogy mi vagyunk az Eagles, Art I. Addig cserélgette a papírokat, hogy csak a neveket tudták vissza eszkábálni. 😉Az megvan hogy majd 200 millát adott Kraft a Patsért, ami az útkaparó fehér szamara volt. Most meg 3 milliárd felett van az értéke? Szerinted Roberto csak úgy fogja nézni, hogy kizsebejék, mint a Denvert? Hát inkább bízik Safranek borotvájában, fapofa, továbblép.A baj sütee, hogy én is pl. nagyon szívesen odadörrentenék morálisz maximálisz a Pereccnek (amúgy nem egyébként), de jól hangzik. Csak hát "nekünk" meg.jutott ez a poetcsh Tomlin a pályaedzős mutatványával szóval inkább kushadok... 😀
sutianap
kishaszi
sutianap
peterk2005
---
😕
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Mi ez a Tomlin pályaedzős mutatvány? Ez nekem új....És az meg van, hogy lehet, hogy mi vagyunk az Eagles, Art I. Addig cserélgette a papírokat, hogy csak a neveket tudták vissza eszkábálni. 😉Az megvan hogy majd 200 millát adott Kraft a Patsért, ami az útkaparó fehér szamara volt. Most meg 3 milliárd felett van az értéke? Szerinted Roberto csak úgy fogja nézni, hogy kizsebejék, mint a Denvert? Hát inkább bízik Safranek borotvájában, fapofa, továbblép.A baj sütee, hogy én is pl. nagyon szívesen odadörrentenék morálisz maximálisz a Pereccnek (amúgy nem egyébként), de jól hangzik. Csak hát "nekünk" meg.jutott ez a poetcsh Tomlin a pályaedzős mutatványával szóval inkább kushadok... 😀
sutianap
kishaszi
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
És az meg van, hogy lehet, hogy mi vagyunk az Eagles, Art I. Addig cserélgette a papírokat, hogy csak a neveket tudták vissza eszkábálni. 😉Az megvan hogy majd 200 millát adott Kraft a Patsért, ami az útkaparó fehér szamara volt. Most meg 3 milliárd felett van az értéke? Szerinted Roberto csak úgy fogja nézni, hogy kizsebejék, mint a Denvert? Hát inkább bízik Safranek borotvájában, fapofa, továbblép.A baj sütee, hogy én is pl. nagyon szívesen odadörrentenék morálisz maximálisz a Pereccnek (amúgy nem egyébként), de jól hangzik. Csak hát "nekünk" meg.jutott ez a poetcsh Tomlin a pályaedzős mutatványával szóval inkább kushadok... 😀
sutianap
kishaszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Bocs 2 kell, miskának tartozom, ezt biztos értékeli...ok. pénteken ha ledobtam és tudom a végét, akkor szétdobom, hogy mennyi az utalás. Reméljük itt nem tol senki JMD-t 😀Na, én beleszerettem a Rivalry is back on pólóba, úgyhogy én tutira rendelek magamnak egyet. Akit érdekel, az szóljon, szerintem olyan péntek délután dobom le a megrendelést, addig akit érdekel szóljon. Póló 25 dolcsi, szállítás 15, és oszlik annyi fele, ahányan leszünk.L-és mérettel jelentkezem, utalom az árat, ha adsz számlaszámot.
theshopindy.com/collections/newest-stuff/products/the-rivalry-is-back-on?variant=6138461782048
coltman
Csak annyi, hogy Ballardra büszke vagyok, amiért ilyen ember. Örülök, hogy aki nem ilyen, az nem jön.
szg2
coltman
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
deleted account
1 758
ok. pénteken ha ledobtam és tudom a végét, akkor szétdobom, hogy mennyi az utalás. Reméljük itt nem tol senki JMD-t 😀Na, én beleszerettem a Rivalry is back on pólóba, úgyhogy én tutira rendelek magamnak egyet. Akit érdekel, az szóljon, szerintem olyan péntek délután dobom le a megrendelést, addig akit érdekel szóljon. Póló 25 dolcsi, szállítás 15, és oszlik annyi fele, ahányan leszünk.L-és mérettel jelentkezem, utalom az árat, ha adsz számlaszámot.
coltman
Csak annyi, hogy Ballardra büszke vagyok, amiért ilyen ember. Örülök, hogy aki nem ilyen, az nem jön.
szg2
több mint 8 éve
Na, azt olvasom, hogy Reich érkezése esetén is szóba jöhet DeFilippo OC-ként. Akkor nyomok is rögtön egy McDaniels-t Schwartzra. Jöjjön inkább Reich. A védelmet meg rábízzuk Eberflusra, aztán meglátjuk.Szerk: viszont akkor legkésőbb 10 napon belül dönteni kell HC ügyben, mert DeFillippért sorban állnak, és valamikor február közepétől lesz interjúztatható.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Na, én beleszerettem a Rivalry is back on pólóba, úgyhogy én tutira rendelek magamnak egyet. Akit érdekel, az szóljon, szerintem olyan péntek délután dobom le a megrendelést, addig akit érdekel szóljon. Póló 25 dolcsi, szállítás 15, és oszlik annyi fele, ahányan leszünk.L-és mérettel jelentkezem, utalom az árat, ha adsz számlaszámot.
coltman
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
El kene hozni Vrabelt a Titanstol.
több mint 8 éve
JMD téma az alja sok mindennek, kár is reá fecsérelni a szót. Sokkal fontosabb téma, hogy vajh tényleg lehet valami olyasmi Luck-al, ami miatt azonnal el kell engedni őt is Denverbe feltámadni?
több mint 8 éve
deleted account
1 758
pszt | Jags nem Jets 😉 mert végén még ezért is lecsesznek 😀 |Déjá vu.A két héttel ezelőtti Jets meccs után jónéhány Pats fan írt be a topicba szájtátva csodálkozva, hogy "mégis miért utál bennünket mindenki"?
Tavaly a SB után a Pats fanok szaladtak a Falcons topicba magyarázni, hogy nem is a Atlanta cseszte el...
Most meg ide jönnek ugyancsak a SB után, hogyaszongya nem úgyvan az ám...
gyurczi
Pedig akkor a legtöbb "ellendrukker" részéről egyszerűen csak a dominancia unalmassága játszott szerepet. Most a legjobb, ha fel sem teszi senki ezt a kérdést abban a topicban. 😊
De most már ha lehet, lets move on. Lassan jön az első interjú.
peterk2005
Eleve, innen mi a motiváció arra, hogy átmenjek oda, hmmm? 😉
Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve
Egyem a szíved, de szívedre vetted. 😊1, van ügyvédem.Vilàgítsuk meg egy fiktív példával Józsi: eljössz hozzám, mert egy csúnya dolgot csináltál és védőre van szükséged. Megegyezünk telefonon, miszerint találkozunk a bíróságon, ott adod a pénzt. Te megnyugszol, találtál egy jó védőt, nem is keresel mást. Majd eljön a tárgyalás napja, bent ülsz a helyeden vádlottként, feszengsz kissé, hogy mégis merre vagyok. Mire 15 perc késéssel jön a hír a bíró útján, hogy nem vállalom a melót mégsem, te pedig ott ülsz/állsz letolt gatyàval, hàtad mögött 2 BV-s palival.Talán, hogy nem etikailag közelítem meg. 😉Kevés olyan rugalmas ember van, aki a megváltozó körülmények, plusz infók hatására képes arra, hogy átértékelje az inputokat, és optimalizálja a döntését.De ez wtf ember! Itt nem arról volt szó, hogy gondolkodási idő alatt mérlegel mindent. Nem, itt már bőven adott időút neki a Colts, félhivatalos is volt a dolog, amikor még mindig kitáncolhatott volna belőle, és a HIVATALOS bejelentés után teszi ezt a gerinctelen lépést. Itt biztosan nemhogy dicsőíteni, de védeni sem kell.
Konkrétan egyikünk se tudja, hogy valójában pontosan mi és miért történt, de remélem az, hogy JMD képes volt felülbírálni a korábbi döntését, és talált egy mindenki számára jobb kimenetelt.
Ez vagy soha, vagy hosszabb idő után fog csak kiderülni.
Sobri Jóska
Még ha a hivatalos bejelentés előtt teszi ezt, az se lett volna teljesen etikus majdnem mindennel lepapírozva, na de így. Nem tudom, ezt hogy nem lehet érteni.
PEEtör
Az vesse JMD-re az első követ, aki még sose vitt vissza vásárlás UTÁN semmit, hogy meggondolta magát, kéri vissza a pénzt.
A szabadság azt jelenti, hogy bármikor, bármiből kitáncolhatsz, atértékelhetsz, felülbírálhatod magadat. Természetesen a következményeket, felelősséget vállalva.
Sobri Jóska
Na ez van itt is. JMD egy geci.
Amadeus
2, nincs büntetőügyem.
3, ha téged kérnélek fel, akkor automatikusan megúsznám beszámíthatatlanság okán.
Pedig de.Baj van.Sima tranzakciónál akkor áll el a fél, amikor csak akar.Ne keverd már az eljárásjogot (büntetőjogi? - súlyosbító) egy kvázi tranzakcióval 😀 Ha már kontárkodsz, legálabb csináld pontosan.Legalább nekünk nem volt ekkora faszfej OC-nk 😀😀😀Dehogynem. A HC-tek.
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Hidd el, ügyvédként dolgozom, a szektoromban nemzetközi mértékkel nézve piacvezetőkkel, és van olyan, hogy gentlemen's agreement egy ilyen ligában. Hagyjuk a jogászkodást, hogy mi bír jogi kötőerővel vagy mi nem. Teljes mértékben etikátlan, unfair és elítélendő amit tett, nem csak a Colts frencsájzzal, de azokkal is akik az ő döntésének a tudatában felmondtak/eljöttek a korábbi munkaadójuktól.Ügyvédként illene tudnod, hogy elöbb van a tárgyalás, adatismertetés, bizonyítási eljárások, mérlegelések - vagyis a valóság, a súlyosbító és enyhítő körülmények megismerése, és csak utána az ítélet.
undisputedly
Még jó, hogy ügyvéd vagy, nem bíró. 😊
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
Amadeus
Te a jogot látod én a valóságot.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Lenovo just came out with a brand new keyboard layout designed for NFL fans 😀Én meg nyomok egy JMD-t és visszatáncolok a dologtól! 😀Ok, én teljesítettem az alku rám eső részét! 😀Ha megteszem, hogy kapsz +1-et, akkor megteszed, hogy nem jössz a Hox topicba?Ha-ha... 😀
... már úgy értem többé!? 😛
Helmut Zimmer
Szerintem ne offoljunk tovább Coltséknál, mert kickban lesz a vége.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/27857973_1973451112684796_3201143848391113718_n.jpg?oh=4a243cdcd8bc86f0a0d3a45e79d9af05&oe=5B19E05C