Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Nezd, vitazhatunk ezen, de amit te Hiltonnal hibanak latsz, az akkor ugyanugy hiba Julio Jones-nal, hiba volt Rhoddy White-nál, hiba Green-nél, hiba Demaryus Thomasnál, sőt hiba volt Megatronnál is. Mert még Megatronnál is "millionyi helyen olvasni, hogy epp milyen meccs melyik fontos drive-jaban volt csunya dropja". Mert amikor történetesen dropol egy csúnyát, akkor arról ír a sajtó. Mert feltűnő, mert elit játékos csinálja. Csak írd be a google-be Jones nevét, meg a drop szót, és 2011-től kezdve olyan cikkek "millióit" fogja kidobni az ESPN-től, NFL-től, vagy az atlantai football sajtótól, amelyik Jones "túl magas" drop rate-jéről elmélkedik. Demaryus Thomas-nak lényegében az egész karrierjét végig kísérte ugyanez. Annak idején "komoly elemzések" születtek arról, hogy vajon azért dropol-e annyit, mert Tebow dobál neki, vagy a saját hibájából. A sor folytatható. Azon meg felesleges vitáznunk, hogy kinek mi a drop, hogy a hétfői meccsen az első sikertelen passz Moncrief felé vajon drop volt-e vagy sem, mert a sportszakma láthatóan nem tartja annak. Ettől még Te annak tarthatod, de akkor olyan dropja még több van Julio Jones-nak, Thomasnak, Gronkowskinak, stb. is. Mert akkor ugye náluk is számoljuk be ezeket, amiket nem számol senki.Hiltonnak voltak a karrierje elején drop problémái - pedig akkor még Wayne mögött játszott, valóban lazább felügyelet mellett -, de jó ideje nincs már erről szó. Nem szerintem, hanem a statisztikák konszenzusa szerint sem. És a "millió cikk" is megszűnt már egy ideje, mert nincs ilyen problémája. Volt olyan problémája is, hogy ha rá figyeltek, nem tudott elszakadni. De egyrészt ebben is masszívan javult, ma már nagyságrendekkel jobb route futó, mint a karrierje elején, másrészt ez az alkatából fakad. Ő nem egy possession receiver. De Antonio Brown sem az. Nézd meg, hogy ha Big Ben falát bedöntögetik, ha sietve, erőlteti a passzokat felé, ha nincs ideje kivárni amíg AB megfussa a neki passzoló route-ökat, akkor milyen sikerességi aránnyal dob felé. Hány passzból hány lesz elkapás, mekkora az INT rate, mennyit nem tud elkapni, mert leütik, odaérnek, elnyomják. Mert akkor még oda lehet, el lehet. Ha viszont megkapja az idejét, tarthatatlan.
Azt meg nem is értem, hogy Hiltont nem duplázzák, a többit felsoroltat meg igen? Hilton 2013 közepe - Wayne ACL-je - óta a Colts első számú elkapója. Ebből a meccsek felén úgy volt első számú, hogy vagy nem volt Wayne, vagy már az önmaga árnyéka Wayne volt mellette, vagy a teljesen használhatatlanná vált Andre Johnson, vagy pedig a fiatal Moncrief. Idén a 11 meccsből 6-on Moncrief nem játszott, Dorsett kihagyott meccseket, Allen kihagyott meccseket. Kit dupláztak volna, ha nem őt? Green mellett ott volt Sanu, Marvin Jones, Julio mellett Rhoddy White, idén célpont hegyek, DT mellett Sanders, Decker, Welker, Bryant mellett Witten, stb. Ne vicceljünk már. Belichick pl. konkrétan meg is mondta nem olyan régen, hogy a Colts elleni védekezés kulcsa az, hogy Hiltonra odafigyeljenek. És meg is tették. Meg lehet nézni, hogy amikor egyedül volt, nem volt mellette értelmes elkapó, Luck erőltette felé a labdákat, akkor ez hogyan sikerült. Hát elég jól ... Luck szórta az INT-eket, Hiltont meg sikerült limitálni. Amikor viszont volt mellette értelmes további célpont is, akkor 100+ yardos meccsei voltak a Pats ellen is. Kiemelt figyelem ide, kiemelt figyelem oda. A ligában kb. minden elkapó esetén ez van. Ha egyedül marad, ha nincs mellette értelmes célpont, akkor visszaesnek a saját számai is, visszaesik a catch rate-je, több INT-et dobnak a felé menő labdákból, ééééés.... megnő a dropolt passzok száma is. Még Megatronnál is ez volt a helyzet, akkor nem tudom mit várunk Hiltontól.
Mindegy, értjük egymás érveit, mindketten azt gondoljuk, amit akarunk. Te azt amit leírtál, én meg azt, hogy Hilton éppen az idei idényével ért be azzá az elkapóvá, akivé reméltem, hogy be fog érni. Nekem az idei szezonja sokkal inkább a múlt heti, két ember között elkapott passzról szól, amikor bár agyonütötték, de nem ejtette el. Vagy arról a TD-ról, amit úgy lopott ki a védője kezéből, és csinált INT helyett TD-t belőle. Én ezt a Hiltont látom a főbb statisztikai mutatókban is (catch rate, a catch szám, drop percent, ypc, stb.) Minden tekintetben megállja a helyét az NFL elkapó krémjével. Nekem ő idén ez a játékos. Sajnos nem túl sok ilyen játékosunk van a rosteren, de Hilton feltétlenül az.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ez csak egy pelda, ami bizonyitja, hogy nem ujkeletu maga a tema elojovetele. Az erdekel, hogy uton-utfelen ugyanazzal a felmondattal talalkozom: tobb elkapas, szep a yardok szama (a TD mondjuk abszolut atlag alatti, ha egy #1 elkapot nezunk), DE… es itt egy felmondat, hogy elejtett fontos jateknal passzt. Idenrol, tavalyrol, korabbrol (eleg sok meccsosszefoglaloban emlitenek nala hibat).Az ESPN-en peldaul ugy fogalmaznak, Hilton amellett, hogy nagyon jo jatekos, jo befektetes, egesz karrierje soran kuszkodott koncentracios problemakkal, ami elejtett labdakat eredmenyezett.
Millionyi helyen olvasni, hogy epp milyen meccs melyik fontos drive-jaban volt csunya dropja, hol TD, hol 1st down, a tamadassorozatbol pedig nem lett pont vegul.
A dropok szama es az aranya is fontos, ezzel egyutt ugy velem, Hiltonnak dropgondjai vannak. Az pedig, hogy Wayne vagy Harrison szamainal o jobbakat hoz, csaloka. Egyreszt a liga az elmult nehany evben orulten elment a passzjatek fele, konnyebb dolguk van az elkapoknak, masreszt ketsegem sincs afelol, hogy egy topformaban levo Wayne/Harrison mellett a jelenlegi Hilton labdaba sem rughatna, semmilyen tekintetben.
Harmadreszt, gyonyoru, hogy Hilton elkap sok labdat, am Harrisonnal vagy Wayne-nel egy valamit nem olvashattal soha a budos eletbe: hogy akarcsak elojojjon koncentracios vagy drop problema. Az meg, hogy szerinted Hilton klasszis, a te velemenyed, az enyem az, hogy abszolut nem. Es ugysem fogjuk meggyozni egymast. Megvan a te szemszoged, mi szamit nalad dropnak (lasd a Moncrief-peldat, amit emlitettem), es az en szemszogem szerint ha papiron het nagy dropja volt Hiltonnak, amit senkire es semmire nem lehet fogni, amellett van tobb olyan, ahol kis utesnel ejtett labdat, olyan, ahol nem jott utes, am Hilton megijedt az erkezo vedotol, de vegul nem ertek oda hozza, olyan, ahol a passz nem volt pontos, de azert nem volt elkaphatatlan abszolut, nem kellett bravurmozdulatokat tennie, ket ujjal elkapnia, hogy meglegyen a catch.
Az en szememben sok ilyen is dropnak szamit.
Ja, es ne menjunk el amellett, hogy Bekemet, Brownt, Juliot, Greent folyamatosan duplazzak, ok ezzel egyutt hoznak szamokat, ezzel egyutt ejtenek el ennyi labdat, ezzel egyutt villannak meg 3rd downnal rendre. Hiltont egy-egy meccs kivetelevel az utobbi idoben abszolut nem duplazzak.
több mint 9 éve
Azt tudod ugye, hogy a) ez egy két éves cikk, a pályája első 4 meccséről, amiben benne van az a ronda cincy meccs is. És azt, hogy a dropok száma az egy dolog, meg a drop rate (a százalék) egy másik 😊Hilton fontos pillanatokbeli teljesítményérvel kapcsolatban pedig eleget elmond az, hogy a playoffban 100 yard fölötti az átlagalol
peterk2005
www.nfl.com/news/story/0ap3000000455134/article/ty-hilton-leads-nfl-in-playoff-drops-since-2012
Stez
És ilyen cikket mindenkiről lehet linkelni. Itt van egy Julio Jones-os, pár hónappal korábbról. Itt az akkor még elitnek számító Roddy White-ról is leszedik a keresztvizet egyébként: Ettől függetlenül Jones az idény után megkapta a csúcs szerződését. És nem gondolta senki, hogy nem elit, mert túl sokat dropol.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hilton fontos pillanatokbeli teljesítményérvel kapcsolatban pedig eleget elmond az, hogy a playoffban 100 yard fölötti az átlagalol
peterk2005
több mint 9 éve
Nem azt neztem, hanem a sportingcharts-t, ahol eppen 5, de tök mindegy. És nem a Colts sok dropját vitattam, hanem Hiltonét és Moncriefét. Ezt tartom. Túlzol a hibaszázalékaikkal kapcsolatban. Eldobnak ők is egyet-egyet, de úgy csinálsz, mintha Antonio Brown, Bryant, stb. nem tenné. Múlt héten az a Greg Olsen dropolt két durva csúnyát, aki a Panthers egyetlen idei megbízható elkapója. Demaryus Thomas meccs végi dropján már majdnem meccs ment el (csak aztán a védelem vissza-csodázta), Antonio Brown is dropol, ez van olyan csúnya, mint Hilton tegnapi dropja. Vagy itt van Julio Jones-é, ez meg még csúnyább, ebből még INT is lett. Ilyenekből nekik is megvan az az idényenként 5-8, mikor mennyi. Ettől még abszolút klasszis mindkettő. Ahogy ma már Hilton is az. Ha nem így lenne, akkor nem lenne liga második most éppen elkapott yardban, és nem döntögetné sorban Harrison és Wayne rekordjait. Nem akárkikét, hanem a két említett úriemberét, akiknek Peyton Manning hajigált, szóval ki is voltak szolgálva rendessen.Hilton fontos pillanatokbeli teljesítményérvel kapcsolatban pedig eleget elmond az, hogy a playoffban 100 yard fölötti az átlaga, és ezzel Fitzgerald-al párban (szinte yardra ugyanolyan átlaggal) minden idők legjobb átlagával rendelkezik. Nekem ennél több nem kell ahhoz, hogy egy elkapót elitnek nevezzek a posztján. Azzal együtt is, hogy volt köztük egy borzasztó meccse is pár éve a Cincy ellen (ha jól emlékszem 3 csúnya dropja volt azon a meccsen). Előfordul. De attól még a 100 yardos átlag az 100 yardos átlag, ami senkinek sincs Fitzen kívül)
Hilton egyébként nem 10, hanem 13 milliót kap, Jones-ék (+ Bryant, DT, stb.) pedig 15-öt, szóval a különbség kisebb. De szerintem megértemelten ilyen kicsi. Sőt, szvsz jól jártunk azzal, hogy "csak" ennyi, mert a piacon ma már simán megkapná a Jones féle pénzt.
A többi Colts elkapóval kapcsolatban egyetértünk. Ha gondolod, írd le nyugodtan negyedszer is őket, akkor is egyet fogok érteni. 😊 Allen Robinson viszont jelenleg sajnos igencsak rossz példa bármire, a srác egy dropgép lett idénre. De ez legyen Iktriad baja 😊

több mint 9 éve
Szoval ESPN-t neztel. Az jo, mert az ESPN a most 30-an hozta, hogy a Colts WR-gardaja 23 droppal a harmadik a ligaban (holtversenyben a masodikkal), es a Lions az elso, de 24-gyel, tehat nem vezet sokkal.Az ESPn-nel a Steelers elleni meccs utan allt Hilton hat elejtett labdaval. Akkor ez mar azota het. Nem nagy a kulonbseg, de a het nem ot – ha fontos dropokrol beszelunk, igenis szamit a ketto is. Es a Steelers ellen Hilton peldaul kulcsszituban ejtett el labdat. Teny, hogy a Jets ellen nem, am mashol is kulcshelyzetben hagyott ki ilyen szitut. Nem azzal van a baj, hogy sokkal tobbet droppolna a liga legjobbjainal, azzal van a baj, hogy tobbszor ejt el KULCSJATEKBAN labdat.
Viszont a kettonk megitelese mas, es ez abbol derul ki, hogy szerinted Moncrief elso elejtett labdaja nem az ove volt, mert magas volt. Szerintem meg annak ellenere, hogy magas volt, ez drop. Ugyanis ember a kozelebe sem volt, a passz nem volt eros, konkretan harom yardos laszti volt Lucktol.
Igen, magas volt, de akkor is el kell kapni. Ha most minden ilyet az iranyito szamlajara irnank, akkor mindenert a kube lenne a hibas, egy rakat passz erkezik ugyanigy, nem ennyire pontosan az elkapo fele, aki olyan, az ezeket elkapja. Ez emeli ki a tobbi kozul, hogy ezeket folyamatosan elkapja.
Nyilvan az, hogy a Colts WR-sor harmadik dropokban, azert is van, mert Rogers is elejtett par labdat. Nyilvan Allen is. Sot, Doyle is. Attol meg a top3 elkaponk nincs felmentve, mert joszerivel kulcspillanatokban, 3rd downoknal ejtenek el lasztikat, nem pedig 41–3-as vezetesnel a Jets ellen, ahogy msot epp tortent Hiltonnal.
Dorsett meg vegkepp kilog lefele, mert Mocrief, Hilton legalabb tisztara kepes magat jatszani, meg ha Moncrief a palya kozepen nem annyira hasznalhato, end zone-ban viszont eletveszely, legalabb kihasznalja, amiben jo, a fizikumat. De Dorsett? Gyors, es bazdmeg slotban veszelytelen megis, gyors, hosszu jatekoknal veszelytelen, gyors, screeneknel nulla. Tisztara nem tudja magat jatszani, blokkolni nem tud, meg azt se lehet mondani, hogy legalabb tud visszahordani, hogy mondjuk egy Patterson-szerepkorben hasznalhassuk.
Elso koros elkapo, mikozben Allen Robinsonokat rantanak ki masodikban a jobb helyeken, meg Michael Thomasokat. Ja, TY Hiltonokat es Antonio Brownokat meg esetenkent napokkal kesobb huznak ki.
Sok mindent ra lehet fogni Luckra, a falra, sok a pontatlan passz, de Brady, Roethlisberger, Bencsics Mark is dob pontatlanul ugyanigy, nem sokkal kevesebbet, a legjobbak megis elkapjak, megjen kb. barhova a passz, legyen rajtuk akar corner, akar safety, akar linebacker. Epp ezert ok a jobbak, mert fontos jatekoknal oda lehet nekik dobni, mert el fogjak kapni. Egyszeruen megcsinaéjak valamilyen modon.
Nalam ez kulonbozteti meg oket Hiltonektol, akik nagyszeru jatekosok, de maximum kozepes elso szamu elkapok. Persze, az sem veletlen, hogy Hilton kap 10 milliot, mig Julio Jonesek pedig 16-18-at. Ez a kulonbseg a jatekukban is megmutatkozik.
több mint 9 éve
Hát rég volt (több éve), és már akkor is úgy voltam vele, hogy akarja a fene megérteni, mert túl volt bonyolítva. Szóval megpróbálok rákeresni, de elég kicsi az esély, hogy megtalálom - aztán amit mondtál, hogy viszonylag konzisztens adatok vannak, akkor lehet csak fake algoritmus volt. Bár nekem van egy olyan erős gyanúm, hogy azért konzisztensek az adatok, mert egy valaki mond valamit, a többi meg bolond mód átveszi.Mindegy, nem fontos, csak kíváncsi lettem volna arra az algoritmusra. 😊
coltman
Az adatok átvételétől ne tarts. Egy CNN, egy New York Times minden bizonnyal átvesz adatokat, de arra mérget vehetsz, hogy a pff, teamrankings, sportincharts és a többi hasonló nem ezt teszi, mert éppen abból élnek, hogy a saját módszereiket árulják. Az meg, hogy mondjuk a FOX átvenne ilyen statot pl. az ESPN-től az olyan lenne, mintha az MSZP a Fidesz által megrendelt statokkal dolgozna 😀 😀 (Vagy mondjuk az RTL a rivális TV2 hírei alapján állítaná össze a hírműsorát. Kb. minden elképzelhető, csak pont az nem. 😊 )

több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát rég volt (több éve), és már akkor is úgy voltam vele, hogy akarja a fene megérteni, mert túl volt bonyolítva. Szóval megpróbálok rákeresni, de elég kicsi az esély, hogy megtalálom - aztán amit mondtál, hogy viszonylag konzisztens adatok vannak, akkor lehet csak fake algoritmus volt. Bár nekem van egy olyan erős gyanúm, hogy azért konzisztensek az adatok, mert egy valaki mond valamit, a többi meg bolond mód átveszi.Régebben olvastam cikket, hogy hogyan készítik a drop statokat, és valami olyan hülye - nem teljesen érthető - algoritmus alapján csinálják, hogy mekkora esélye volt elkapni a labdát, és pl ha beleértek előtte, akkor már nem minősítik elkaphatónak, hiába hullott az ölébe az elkapónak, de ott is volt valami kivétel - szóval kb az elkapás algoritmusának egyszerűségével mérik a dropokat - ahogy azt empty taxi is említette.coltmanNem tudom milyen cikket olvashattál, ha eszedbe jut, esetleg belinkelhetnéd. Mindenesetre a nagyobb oldalak a "coaches film" alapján dolgoznak, saját elemzőkkel. Az elemző dönti el, hogy mi drop és mi nem. A sportingcharts pl. ezt írja arról, hogy ők mit tekintenek elejtett labdának: "professional receivers are expected to catch every ball thrown their way that is not batted down by a defender or outside their reach. As such, dropped passes are recorded to keep track of which receivers are actually catching the ball when they are supposed to. Typically and on average, a professional receiver will drop about 8-9 passes over the course of a season." Azaz minden olyan passz, ami fizikailag elérhető számukra, és a védő nem üti le előlük, az drop. Az ő számításuk szerint átlagosan (egy full time kezdő) receiver évi 8-9 passzt ejt el. Namost, ha megnézed a többi említett nagyobb szak-oldal drop rate statjait, azok alig térnek el egymástól. Azaz módszertan ide, vagy oda, ebben a szakoldalak elég következetesen hasonló eredményre jutnak.
peterk2005
több mint 9 éve
Nem, 1999-es statokat. 8) Egyébként alapvetően hiszek mondjuk egy PFF-nek sok mindenben (gondolom onnan hozod a statokat), de nyugodtan nézd vissza az összes Colts-meccset, akkor saját szemeddel látni fogod, hogy igen, a teljes egységnek is rohadt sok a dropja, de Hiltonnak önmagához képest végképp meggyűlik a baja ezzel.Nem PFF-es statokat, ott ilyesmi nincs. (Cikkekben szoktak top10, top20-as listát hozni időnként, de idén még nem láttam, és abban nincs is benne mindenki.) Az NBC, FOX, ESPN, sportingcharts.com, stb. viszont mind vezet ilyen listát. Nem linkelem egyenként, google kidobja.
Moncrief egy dropja meg elég vicces, tekintve, hogy csak a Jets ellen volt neki kettő. És nem, nem elkaphatatlan labdák voltak, azok droppok voltak. Allen is alap, ő lassan már egyenesen minősíthetetlan kategória, ami az elejtett labdákat illeti, három TD ide vagy oda, jó meccs ide vagy oda.
Stez
A Jets ellen egyébként Hilton felé 10 labda ment, ebből 9 lett elkapás. Az a 10. valóban egy csúnya drop volt. Ezzel együtt a 10/9 extrém jó arány. Moncrief-en 2 imcomplete volt tegnap, az elsőt Luck dobta magasan, a másodikat Moncrief dropolta. Visszanézegetni nincs értelme a meccseket, mindketten láttuk őket, te is, én is. Éppen azért kerestem rá a statokra, mert -, bár nem számolgattam, de - nekem nem az volt eddig a benyomásom, hogy az említett kettő sokat dropolna. Utánanéztem, és a statok sem ezt mondják. Namost, ha én nem így emlékszem, 6-8 NFL szakoldal is minimális eltéréssel annyi dropot hoz, amennyit írtam, akkor nem hiszem, hogy nekem kéne visszanézni a meccseket.
Allen-el kapcsolatban egyetértünk. A szememben sem menti Allent az, hogy nagy darab. Ha Delanie Walker, Witten vagy Olsen nem dropol, akkor neki se lenne kötelező. Főleg nem ennyit. Igaz, Kelce is hasonlóan sokat dropol idén, szóval előfordul. Csakhogy Kelce-nek van már pár igencsak izmos éve, van mire produkálnia egy kicsit gyengébbet, Allen meg bízunkbennedre kapta contractját, nagy évei még nem voltak. És az idei sem az.
Régebben olvastam cikket, hogy hogyan készítik a drop statokat, és valami olyan hülye - nem teljesen érthető - algoritmus alapján csinálják, hogy mekkora esélye volt elkapni a labdát, és pl ha beleértek előtte, akkor már nem minősítik elkaphatónak, hiába hullott az ölébe az elkapónak, de ott is volt valami kivétel - szóval kb az elkapás algoritmusának egyszerűségével mérik a dropokat - ahogy azt empty taxi is említette.coltmanNem tudom milyen cikket olvashattál, ha eszedbe jut, esetleg belinkelhetnéd. Mindenesetre a nagyobb oldalak a "coaches film" alapján dolgoznak, saját elemzőkkel. Az elemző dönti el, hogy mi drop és mi nem. A sportingcharts pl. ezt írja arról, hogy ők mit tekintenek elejtett labdának: "professional receivers are expected to catch every ball thrown their way that is not batted down by a defender or outside their reach. As such, dropped passes are recorded to keep track of which receivers are actually catching the ball when they are supposed to. Typically and on average, a professional receiver will drop about 8-9 passes over the course of a season." Azaz minden olyan passz, ami fizikailag elérhető számukra, és a védő nem üti le előlük, az drop. Az ő számításuk szerint átlagosan (egy full time kezdő) receiver évi 8-9 passzt ejt el. Namost, ha megnézed a többi említett nagyobb szak-oldal drop rate statjait, azok alig térnek el egymástól. Azaz módszertan ide, vagy oda, ebben a szakoldalak elég következetesen hasonló eredményre jutnak.

több mint 9 éve
deleted account
1 758
Régebben olvastam cikket, hogy hogyan készítik a drop statokat, és valami olyan hülye - nem teljesen érthető - algoritmus alapján csinálják, hogy mekkora esélye volt elkapni a labdát, és pl ha beleértek előtte, akkor már nem minősítik elkaphatónak, hiába hullott az ölébe az elkapónak, de ott is volt valami kivétel - szóval kb az elkapás algoritmusának egyszerűségével mérik a dropokat - ahogy azt empty taxi is említette.Nem, 1999-es statokat. 8) Egyébként alapvetően hiszek mondjuk egy PFF-nek sok mindenben (gondolom onnan hozod a statokat), de nyugodtan nézd vissza az összes Colts-meccset, akkor saját szemeddel látni fogod, hogy igen, a teljes egységnek is rohadt sok a dropja, de Hiltonnak önmagához képest végképp meggyűlik a baja ezzel.– Hilton megint kulcsszituban, 3rd downnál droppolt óriásit, ember nem volt a közelében, ennél könnyebb elkapás kb. nem is létezik, mint amilyen volt a szitu.Biztos, hogy idei statokat néztél? Hilton drop rate-je (4%) idén ugyanannyi, mint A.J. Green, Beckham vagy Julio Jones rate-je. És jobb mint Demaryus Thomas, Kelce, Gronkowski rate-je. Meg még egy valag további #1 elkapóé (Crabtree, Evans, B. Marshall, stb.) Mondjuk egy-két kivételtől eltekintve nincs nagy különbség, mert Hiltonnak van 5, Thomasnak 6, Green-nek 4 (kevesebb meccsből), Dez Bryant-nek meg 3 (sokkal kevesebb meccsből), a "dropkirály" Crabtree-nek meg 7. Szóval nem szignifikáns a különbség 80-90 targetnél. Egyébként Moncrief-nak 1 dropja volt eddig a szezonban összesen, bár százalékosan ez is annyi, mint Hiltoné a kevesebb meccs miatt. De, hogy meccsenként kettőt droppolna akármelyik, az költői túlzás.
– Moncrief két óriási droppot nyomott megint, rohadtul érezhető a koncentráció és az összpontosítás hiánya. Moncrief nagyon jó gyerek, de jelenleg ő az elkapók Dwayne Allenje. Magasan van a mérce, látszik, hogy tud, de rendre kulcshelyzetben képes hibázni, egyáltalán nem hozza ki magából a maximumot.
Stez
Nem azzal kevered esetleg, hogy Colts, mint csapat valóban a legtöbb dropot mutatta be idén? Ez utóbbi igaz, de főleg azért, mert idény első felében Chester Rogers és a többi cserebere droppolt rengeteget. No, meg Allen. Na, az ő drop rate-je a csúnya, őt köll szidni, nála jogos. De pont Hilton és Moncrief esetén alaptalan.
D'Qwell ... csak, hogy ne legyen egyetlen hét se probléma nélkül. 😀
peterk2005
Moncrief egy dropja meg elég vicces, tekintve, hogy csak a Jets ellen volt neki kettő. És nem, nem elkaphatatlan labdák voltak, azok droppok voltak. Allen is alap, ő lassan már egyenesen minősíthetetlan kategória, ami az elejtett labdákat illeti, három TD ide vagy oda, jó meccs ide vagy oda.
Stez
Engem amúgy Doyle faszsága jobban felbaszott, mert most nem számított az elbaszott TD kísérlete, de egy éles meccsen ez kibaszott súlyos hiba, és durván múlhat egy ilyenen egy egész meccs, ha pont ezzel kap az ellenfél momentumot.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Jaja, neki nem kell terveznie azt, hogy mit csinál, ha visszavonul egyszer, mert komplett show-t lehet rá építeni 😀 És azért a londoni csapatszereplésen amikor fa arccal közölte, hogy "I'm holding Vinatieri's balls...", akkor az szerintem mindent elmond, mennyire őrült a csávó 😀A jelenlegi trend az, hogy random dobálják a sárga zászlókat, és annak a trendnek tökéletesen megfelelt 😀ezt pont múltkor olvastam, akkor szabálytalan lenne ha (értem h csak vicceskedsz 😉 ):
coltman
1. többen együtt táncolnának megkoreografáltan
2. a zebra vagy játékos megsértésére irányul
3. szexuális értelemben aggályos
na ez egyik sem, ez egy őrült srác, aki nem tudja mit tegyen a sok tesztoszteronnal mit kezdjen
Miska84
több mint 9 éve
Moncrief egy dropja meg elég vicces, tekintve, hogy csak a Jets ellen volt neki kettő. És nem, nem elkaphatatlan labdák voltak, azok droppok voltak. Allen is alap, ő lassan már egyenesen minősíthetetlan kategória, ami az elejtett labdákat illeti, három TD ide vagy oda, jó meccs ide vagy oda.egy TE, aki ráadásul egy hegyomlás, átlag feletti blokkoló, annál ha elejt labdát az benne van, az ő esetében ez megbocsátható, de WR akinek nincs más dolga, koncentrálni is csak akkor kell, annak ez cinkesebb,
Stez
amúgy pont néztem moncriefet és pár futásnál nem robbant ki blokkolni, vagy ennyi elég volt revisék ellen mert ő sem szakadt meg h rohanjon keresztbe a másik oldali futásnál, vagy ennyire baszik a világra, de kicsit dühített h kocsog
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Nem, 1999-es statokat. 8) Egyébként alapvetően hiszek mondjuk egy PFF-nek sok mindenben (gondolom onnan hozod a statokat), de nyugodtan nézd vissza az összes Colts-meccset, akkor saját szemeddel látni fogod, hogy igen, a teljes egységnek is rohadt sok a dropja, de Hiltonnak önmagához képest végképp meggyűlik a baja ezzel.– Hilton megint kulcsszituban, 3rd downnál droppolt óriásit, ember nem volt a közelében, ennél könnyebb elkapás kb. nem is létezik, mint amilyen volt a szitu.Biztos, hogy idei statokat néztél? Hilton drop rate-je (4%) idén ugyanannyi, mint A.J. Green, Beckham vagy Julio Jones rate-je. És jobb mint Demaryus Thomas, Kelce, Gronkowski rate-je. Meg még egy valag további #1 elkapóé (Crabtree, Evans, B. Marshall, stb.) Mondjuk egy-két kivételtől eltekintve nincs nagy különbség, mert Hiltonnak van 5, Thomasnak 6, Green-nek 4 (kevesebb meccsből), Dez Bryant-nek meg 3 (sokkal kevesebb meccsből), a "dropkirály" Crabtree-nek meg 7. Szóval nem szignifikáns a különbség 80-90 targetnél. Egyébként Moncrief-nak 1 dropja volt eddig a szezonban összesen, bár százalékosan ez is annyi, mint Hiltoné a kevesebb meccs miatt. De, hogy meccsenként kettőt droppolna akármelyik, az költői túlzás.
– Moncrief két óriási droppot nyomott megint, rohadtul érezhető a koncentráció és az összpontosítás hiánya. Moncrief nagyon jó gyerek, de jelenleg ő az elkapók Dwayne Allenje. Magasan van a mérce, látszik, hogy tud, de rendre kulcshelyzetben képes hibázni, egyáltalán nem hozza ki magából a maximumot.
Stez
Nem azzal kevered esetleg, hogy Colts, mint csapat valóban a legtöbb dropot mutatta be idén? Ez utóbbi igaz, de főleg azért, mert idény első felében Chester Rogers és a többi cserebere droppolt rengeteget. No, meg Allen. Na, az ő drop rate-je a csúnya, őt köll szidni, nála jogos. De pont Hilton és Moncrief esetén alaptalan.
peterk2005
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
A jelenlegi trend az, hogy random dobálják a sárga zászlókat, és annak a trendnek tökéletesen megfelelt 😀ezt pont múltkor olvastam, akkor szabálytalan lenne ha (értem h csak vicceskedsz 😉 ):
coltman
1. többen együtt táncolnának megkoreografáltan
2. a zebra vagy játékos megsértésére irányul
3. szexuális értelemben aggályos
na ez egyik sem, ez egy őrült srác, aki nem tudja mit tegyen a sok tesztoszteronnal mit kezdjen
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Sidenote:– Hilton megint kulcsszituban, 3rd downnál droppolt óriásit, ember nem volt a közelében, ennél könnyebb elkapás kb. nem is létezik, mint amilyen volt a szitu.Biztos, hogy idei statokat néztél? Hilton drop rate-je (4%) idén ugyanannyi, mint A.J. Green, Beckham vagy Julio Jones rate-je. És jobb mint Demaryus Thomas, Kelce, Gronkowski rate-je. Meg még egy valag további #1 elkapóé (Crabtree, Evans, B. Marshall, stb.) Mondjuk egy-két kivételtől eltekintve nincs nagy különbség, mert Hiltonnak van 5, Thomasnak 6, Green-nek 4 (kevesebb meccsből), Dez Bryant-nek meg 3 (sokkal kevesebb meccsből), a "dropkirály" Crabtree-nek meg 7. Szóval nem szignifikáns a különbség 80-90 targetnél. Egyébként Moncrief-nak 1 dropja volt eddig a szezonban összesen, bár százalékosan ez is annyi, mint Hiltoné a kevesebb meccs miatt. De, hogy meccsenként kettőt droppolna akármelyik, az költői túlzás.
Stez
peterk2005
A dropstatisztika nyilvántartása kissé szubjektív, onnan indul h csak azt lehet beírni dropnak, amit elkapható passznak ítél meg a statisztika rögzítője, ami meg ugye szubjektív.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
deleted account
1 758
A jelenlegi trend az, hogy random dobálják a sárga zászlókat, és annak a trendnek tökéletesen megfelelt 😀Értehetelen, hogy a jelenlegi trendek figyelembe vételével miért nem ért legalább egy sárga zászlót... 😊Néhány érdekesség, ha már maga a meccs nem lett valami emlékezetes:Születhettek akármilyen rekordok, a meccs jelenete egyértelműen Pat "féllábbalis5yardonbeülrepuntolok" McAffee ünneplése. 😀
...
peterk2005
uatu
Matthew99
több mint 9 éve
Értehetelen, hogy a jelenlegi trendek figyelembe vételével miért nem ért legalább egy sárga zászlót... 😊Néhány érdekesség, ha már maga a meccs nem lett valami emlékezetes:Születhettek akármilyen rekordok, a meccs jelenete egyértelműen Pat "féllábbalis5yardonbeülrepuntolok" McAffee ünneplése. 😀
...
peterk2005
uatu

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
– Hilton megint kulcsszituban, 3rd downnál droppolt óriásit, ember nem volt a közelében, ennél könnyebb elkapás kb. nem is létezik, mint amilyen volt a szitu.Biztos, hogy idei statokat néztél? Hilton drop rate-je (4%) idén ugyanannyi, mint A.J. Green, Beckham vagy Julio Jones rate-je. És jobb mint Demaryus Thomas, Kelce, Gronkowski rate-je. Meg még egy valag további #1 elkapóé (Crabtree, Evans, B. Marshall, stb.) Mondjuk egy-két kivételtől eltekintve nincs nagy különbség, mert Hiltonnak van 5, Thomasnak 6, Green-nek 4 (kevesebb meccsből), Dez Bryant-nek meg 3 (sokkal kevesebb meccsből), a "dropkirály" Crabtree-nek meg 7. Szóval nem szignifikáns a különbség 80-90 targetnél. Egyébként Moncrief-nak 1 dropja volt eddig a szezonban összesen, bár százalékosan ez is annyi, mint Hiltoné a kevesebb meccs miatt. De, hogy meccsenként kettőt droppolna akármelyik, az költői túlzás.
Stez

több mint 9 éve
NFL suspended Colts ILB D'Qwell Jackson four games for violating the league's policy on performance-enhancing substances.
több mint 9 éve
Höri, nyerted a fantasyt miska ellen?ott mindig az nyer, aki jobban ért hozzá, szóval igen.
szg2
több mint 9 éve
Colts' chances of making the playoffs with each record...10-6: 100%
9-7: 58% (including a 2% chance of being a wild card)
8-8: 15%
7-9: 1%
6-10: 0%
több mint 9 éve
Beszéljünk a hüvelygombáról. És a meccs negatívumairól, mert az is akad.– Hilton megint kulcsszituban, 3rd downnál droppolt óriásit, ember nem volt a közelében, ennél könnyebb elkapás kb. nem is létezik, mint amilyen volt a szitu.
– Dorsett a nulla, ismétlem nulla Jets-védelem ellen – ahol nem létezik manapság olyan, hogy DB-sor, secondary, cornerback vagy safety – sem volt képes egyszer sem arra, hogy tisztára játssza magát. Eljutott addig, hogy egyszer Luck már ki nem szarja le alapon feldobta rá a labdát, de ott is ember volt a nyakán, nem tudott elszakadni, mákja volt, hogy letartolták hátulról.
Nem azzal van a baj, hogy most, a Jets ellen hibáznak. Azzal van baj, hogy minden héten van két-két nagy dropja a két top elkapónak, és amikor egy-egy ilyen szitun meccs megy el, akkor kezd rohadt idegesítővé válni. Nem hiszem el, hogy abban a 30-40 percben, amíg a pályán a támadósor van, ennyire nem lehet összepontosítani. És telibe tojom, hogy Hilton elkapott 100 yardot a dropja előtt. Az nem menti fel olyan lasztinál, amit még a nagymamó is elkapna. A meccsre sem lehet ráfogni, hogy nem kellett koncentrálni, tekintve, hogy hetente, minden meccsen megcsinálják ezeket az elejtéseket.
Ezek frusztráló hibák, és egy PO-csapatnak nem férnek bele. És mi PO-csapat akarunk lenni.
Hagyjuk a texanst mert az kötelező. Mire lesz ez elég egy raiders ellen? PO próba lesz az a meccs ha bejutunk is. Chiefs vagy broncos otthon...Őszintén? Tojok rá. Nem érdekel, ki jön most, ki jön a rájátszásba. Ha valamit el akarunk, meg kell vernünk azt, aki szembejön. Legyen az a Pats, a Steelers vagy a Chiefs, esetleg a Raiders. Ha meg rájátszás, ezek közül legalább kettő esélyesen jönne, ha odáig jutnánk.
szg2
És akkor még nem beszéltünk az NFC-ről, ahol sokkal szarabbul járhatnánk szvsz mondjuk egy Seahawksszal, amelyik úgy felkoncolná a csapatunkat, hogy a franchise-t sóval is be lehetne hinteni.
több mint 9 éve
Néhány érdekesség, ha már maga a meccs nem lett valami emlékezetes:Születhettek akármilyen rekordok, a meccs jelenete egyértelműen Pat "féllábbalis5yardonbeülrepuntolok" McAffee ünneplése. 😀
...
peterk2005
több mint 9 éve
Néhány érdekesség, ha már maga a meccs nem lett valami emlékezetes:- Luck megdobta a 122. TD-jét, megelőzve ezzel Bert Jones-t, és Manning ill. Unitas mögött már a harmadik a Colts all time ranglistáján.
- Még egy Luck rekord: Rodgers-el párban ők dobták a 2. legtöbb TD-t az első 66 kezdő meccsükön az NFL történelmében. (bírom az ilyen "rekordokat". miért pont 66, miért nem 67 meccs? )
- Hilton 22. 100+ yardos meccsét teljesítette, megelőzve Marvin-t, így most már ő a Colts történelem legtöbb 100 yardos meccsét produkáló elkapója a karrierjük első 5 évében.
- Hilton másik tegnapi rekordja, hogy elérte az 1,000 elkapott yardot, ezzel Harrison és Wayne mellett ő a harmadik Colt, akinek ez az első 5 évéből 4-szer sikerült.
- Gore Tony Dorsett elé került és ezzel már nyolcadik az all time rushing listán.
- Allen hosszú idő után lett az a játékos, aki MNF meccs első félidejében 3TD-t is elkapott. Az utolsó aki ezt megcsinálta, Jerry Rice volt 1995-ben.
És még két érdekesebb stat. A tegnapi meccs hozta Luck karrierjének eddigi legjobb passer ratingjét, második legjobb completion percentage-ét. Moncrief pedig idén 10 yardon belül 6 passz, 6 elkapás, 6 TD.