Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
már várom a draftot

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 361 — Whoops, looks like something went wrong.
ez hogy a tökömbe jött ki tisztelt hölgyeim és uraim?
Höri
Amikor lattuk, hogy Coltsra tippeltel mailedben, tudtuk, mi lesz. Laci mondta, hogy ilyenkor mindig kikapunk, szoval: kossz!

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
Höri
Inkább meg se nézd.... tavalyi Jets meccs kb., nem a Texans nyert, mi vesztettünk. Ott rontottuk el, ahol csak lehet. Két INT saját RZ környékén, 1 yardról nemhogy TD-t nem csinálunk, de elveszítjük a labdát. Egész meccsen kérdéses playhívás, amire az utolsó 4&1 feltette rá a koronát. Ettől függetlenül ez a meccs nem game planen, de még csak nem is a playhíváson, hanem egyszerűen a végrehajtáson ment el. Ennyit nem lehet hibázni.

Dorsett-nek kb. lefőtt, a mai teljesítménye menthetetlen. Grigson beteheti Richardson és Werner mellé a vitrinbe. Allen se volt jó, Moncrief is eltűnt. Bár őt Luck nem is nagyon kereste. megint mindent Hiltonnal akart megoldani. A falból 3 ember esett ki, de Hilton mellett még így is ők hozták leginkább tisztességesen magukat. Meg Gore ... hozta volna ... ha próbáltunk volna futni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri
Nem hitted el, de megmondtam, hogy Novák-nak nagy meccse lesz...
H_Marko
innentől go Titans! 😥

több mint 9 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Höri
Nem hitted el, de megmondtam, hogy Novák-nak nagy meccse lesz...

több mint 9 éve

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Ezúton gratulálok az utolsó play híváshoz Chudzinskinak, hogy Turbin-re hív 4&1-nél playt - tényleg ehhez már nem tudom milyen szintű agyhalottság szükséges, de szerencsére neki megvolt.

Dorsett meg elmehet a picsába, amit ma művelt, az még 6th roundnak is kurva kevés - többiek is gazdagon ejtettek labdát, de neki szerintem nem is volt második félidőben elkapása.

De ahogy láttam a bírok is jó anyagot szívtak New Yorkban, hogy a 4. negyedben a fumble szerintük nem a mienk volt - persze kurvára nem ezen múlt, szóval ha úgy nézem, örülök is, mert ha ezen ment volna el a meccs, akkor kurva ideges lennék, így viszont csak jött az, amire lehetett számítani, hogy a Texans nyeri a csoportot.

Szóval innentől már csak egy dolog van hátra nekem a szezonból : minden erőmmel szurkolni, hogy január másodikára minél jobban megalapozzuk azt, hogy megszülessen az örömhír...
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
még hallom a csobogást, ahogy lehúzzuk a szezont a klotyón....
több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
akkor azt hiszem, most visszatérhetünk a droppolás témára - és világos, hogy melyik oldal kapott ma megerősítést... 😕

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Geathers-t jól fejbekólinthatták, hogy 3 hét se elég neki kikerülni a concussion protocol alól.
peterk2005
azon már túl van (elvileg), de van egy nyak sérülése is

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 980 — The only discipline that lasts, is self discipline
Geathers-t jól fejbekólinthatták, hogy 3 hét se elég neki kikerülni a concussion protocol alól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
inaktív

CB Patrick Robinson
S Clayton Geathers
OL Austin Blythe
OL Denzelle Good
DL Zach Kerr
DL Lavar Edwards
LB Robert Mathis

túlélhető

több mint 9 éve
Bobi nem írta be, de masszív underdog a fogadóirodáknál a Texans ellenünk.
Höri
Pont most akartam írni, Colts W 1.30, Texans W 2.90
Kisebb összeget a Texansra rakva, mindenképpen boldog lehet az esélye a Colts szurkolónak (Ha nyerünk azért, ha meg nem, hát azért, csak aztán X ne legyen... )
bobi0092
én 3.3-ért láttam a Houstont nem rég, reggel 3.2-ért tettem meg őket.
persze el fogom veszíteni, de sebaj.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Inkább nagyobb összeget. Én nagyon örültem annak a pár száz forintnak, amit a Liverpool 0–3-ról történő győzelme hozott 😛 Amúgy sem szabad csapat ellen fogadni, csak a baj van belőle 😀
De amúgy a logikáját adom, én a Ravens, Broncos, Giants hármasra szoktam gyakran tippelni, ha nyernek, bejön a tipp, ha nem, akkor meg szimplán örülök 😀

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 863
Höri
Pont most akartam írni, Colts W 1.30, Texans W 2.90
Kisebb összeget a Texansra rakva, mindenképpen boldog lehet az esélye a Colts szurkolónak (Ha nyerünk azért, ha meg nem, hát azért, csak aztán X ne legyen... )
több mint 9 éve

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Érdekes cikk az OL-ről napjainkban, és a vele járó nehézségekről :

https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Engem amúgy Doyle faszsága jobban felbaszott, mert most nem számított az elbaszott TD kísérlete, de egy éles meccsen ez kibaszott súlyos hiba, és durván múlhat egy ilyenen egy egész meccs, ha pont ezzel kap az ellenfél momentumot.
coltman
Pont Doylet szerintem kár basztatni. Kb az első hibája volt a szezonban, ha lehet ilyet mondani, talán a legjobbkor.

A szezon legnagyobb kellemes meglepetése ő.
dugo93
Így van, nem Doyle-nak szól ez a megjegyzésem, hanem az edzői stábnak, hogy nem képesek mentálisan megtartani ezt a csapatot, és zsinórban jönnek ezek a jellegű hibák idén, ami mutatja, hogy ez nem egyéni probléma, hanem kollektív. Csapat szempontjából teljesen mindegy ki csinálja, hogy most pont Doyle volt, aki tényleg a csapat erőssége az csak a véletlen. És idén ez hatványozottan jön ki, jó pár meccs közben készült kép lett már bevágva Paganoról, ahol tisztán látszik hogy a "most mi a faszt csináljak" arckifejezés látható az arcán - ami ha HC vagy, akkor klasszikust idézve : monnyon le!
több mint 9 éve
Van még egy Texans meccsünk, utána meg egy Vikes idegenben, amiket mindenképpen nyerni kell, hogy bármiről beszélhessünk. Érdekli a t*k*met a Raiders egyelőre 😀

több mint 9 éve
az oakland szétesett. most lesz esélyünk ellenük, mondjuk ha ma lenne a meccs akkor tuti 😊
(a mosoly jel azt jelenti h nem gondolta komolyan)
Miska84
Jah, mar csak el kene tiltania a liganak egy meccsre Macket, mert IR-re fogja kuldeni Luckot, ha jatszik. Egyebkent nem feltetlenul jo ez, abban a csoportban az utolso 3 meccs elet-halal lesz mindenkinek, vert pisalva fognak kuzdeni.

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
az oakland szétesett. most lesz esélyünk ellenük, mondjuk ha ma lenne a meccs akkor tuti 😊
(a mosoly jel azt jelenti h nem gondolta komolyan)

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Engem amúgy Doyle faszsága jobban felbaszott, mert most nem számított az elbaszott TD kísérlete, de egy éles meccsen ez kibaszott súlyos hiba, és durván múlhat egy ilyenen egy egész meccs, ha pont ezzel kap az ellenfél momentumot.
coltman
Pont Fleenert szerintem kár basztatni. Kb az első hibája volt a szezonban, ha lehet ilyet mondani, talán a legjobbkor.

dugo93

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
coltman
Pont Doylet szerintem kár basztatni. Kb az első hibája volt a szezonban, ha lehet ilyet mondani, talán a legjobbkor.

több mint 9 éve
b) ahogy nézem más csapatok meccseit az a benyomásom támad hogy az irányítók sokkal gyorsabban szabadulnak a labdától mint Luck. Tekintve hogy a támadófalunk inkonzisztens, sokszor nem tudják megvédeni Luckot, ezt nem lehetne kompenzálni azzal hogy több rövid, gyors passzjátékot hívnak?
Baba Yaga
nekünk nem az a játékunk, jogosan ki akarják használni, hogy Luck messzire is pontosan passzol, kivéve ha a szájába lépnek közben.

több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Az elkapóhelyzet kapcsán az merült fel bennem, hogy
a) mindig azt látom a cikkekben hogy elkapó triót emlegetnek, pedig igazából két korrekt elkapónk van. Dorsett mivel jobb mint az UDFA rookie Chester Rogers? Emlékeim szerint amíg Moncrief sérült volt Luck Rogers-t többször vette őt célba mint a tavalyi elsőkörösünket-az más kérdés hogy ezek jó részét el is ejtette Rogers. 2 TE + WR, összesen négy biztos célpont, ehhez képest egész jól teljesít a támadóegység.
b) ahogy nézem más csapatok meccseit az a benyomásom támad hogy az irányítók sokkal gyorsabban szabadulnak a labdától mint Luck. Tekintve hogy a támadófalunk inkonzisztens, sokszor nem tudják megvédeni Luckot, ezt nem lehetne kompenzálni azzal hogy több rövid, gyors passzjátékot hívnak? Vagy az elkapó állomány erre se alkalmas? Hiltont nyilván vétek lenne beküldeni a darálóba, és Dorsett se sokkal nagyobb mint ő, viszont mélységi célpontnak alkalmatlan (a Jets meccsen egy linebacker-t nem tudott lefutni, szerencse hogy DPI lett belőle), sokat nem veszítenénk.