Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

18 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 79 836 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom végre a héten az kapja a savat a helyi médiától és az egyik, ha nem a legismertebb szurkolótól, akinek köszönhetjük, hogy a Jaguars egy sehova se tartó franchise, ahol egy dolog konzisztens. A szívás.
 eu.jacksonville.com/story/sports/columns/gene-frenette/2024/11/20/jacksonville-jaguars-time-to-move-on-from-doug-pederson-gm-trent-baalke/76438680007/

www.bigcatcountry.com/2024/11/19/24300587/shad-con-the-nfl-s-worst-owner-is-destroying-the-jaguars

Szóval Shao, ideje összekapni magad, mert 12 év után egy kalap szart tudsz felmutatni, mint tulaj (volt 1,5 jó szezonunk, mióta ő a góré).

No comment.

Ez a legnagyobb bajom jelenleg a Jags kapcsán. Még ha ki is vágja Balféket és Pedersont is, inkább arra van esély, hogy új kóklereket/lejárt lemezeket hoz.
1 napja
dioadam Jacksonville Jaguars 597
Nem csak a mérlegünk alapján vagyunk jelenleg 1/1-et érő helyen. Atyaég, a (passz)védelem mennyire gáz. Tudtam, hogy Shao "legjobb csapat evőr" mondata vissza fog ütni, de hogy ennyire...
De legalább mindenki el lesz küldve a szezon végén, akinek ehhez köze volt a front officeban vagy az edzői stábban. Ugye? UGYE Shao?

iktriad
Olyan jó látni, hogy a DC lecserélése megoldotta a problémákat 😀
| nem, nem oldotta meg |
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 836 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem csak a mérlegünk alapján vagyunk jelenleg 1/1-et érő helyen. Atyaég, a (passz)védelem mennyire gáz. Tudtam, hogy Shao "legjobb csapat evőr" mondata vissza fog ütni, de hogy ennyire...
iktriad
ezek milyen számok?
törölt kristof
Ezek
 www.advancedfootballanalytics.com/2013/10/introducing-anya-differential.html

1 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 927 — Browns GM
iktriad
ezek milyen számok?

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 napja
De legalább mindenki el lesz küldve a szezon végén, akinek ehhez köze volt a front officeban vagy az edzői stábban. Ugye? UGYE Shao?

Szerkesztette: iktriad
2 napja
Gabe Davisnek is ennyi volt a szezon, BTJ most már hivatalosan is WR1, Parker Washington WR2... és fingom nincs ki a WR3. Tim Jones? Duvarney?

DFP kifogyott a coach speakből.

2 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Full felesleges ilyenkor már kivágni bárkit.
Szezon végén úgyis jön a teljes tisztogatás. A tankot lehozza már ez a stáb is.
Régóta nézek focit, de ilyen gyenge csapatot ritkán láttam mint ez a Jax. Szétestek a játék minden elemében.

2 napja
Nem is tudtam, hogy a Jags olyan, mint Magyarország, hogy a dolgoknak nincsenek következményei...

Trent nélkül is szerintem nem errefelé kéne szétnézni.
3 napja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 891
Nem köszi. Baalkeval nem. Meg BB amúgy is nyaralni jönne, nem dolgozni. Semmi értelme nem lenne, (Tehát készüljük fel, hogy Shao meglépi. 😀)

Dilla kriptikus tweetje szerint valakinek hamarosan új munka után kell néznie náliunk.
 x.com/E_Dilla/status/1858365452990451888
iktriad
elhozza JMD-t OC-nak, fiát DC-nek, aztán összeáll a régi gang.

Még egy fehér slot WR fog kelleni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
3 napja
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Nem köszi. Baalkeval nem. Meg BB amúgy is nyaralni jönne, nem dolgozni. Semmi értelme nem lenne, (Tehát készüljük fel, hogy Shao meglépi. 😀)

Dilla kriptikus tweetje szerint valakinek hamarosan új munka után kell néznie náliunk.
iktriad
Ha Baalke marad, akkor én végleg leszedem a mezt a falról, az fix.
BB meg nagyobb agyfasz lenne, mint ha idehoznák a jax hater Jeff Fishert (bár ő legalább jó edző).
3 napja

3 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Jaguars offense az elmúlt HÁROM meccsen összesen: 528 yard
A Lions ellenünk: 645 yard.
Nincs több kérdésem.

Az elmúlt 1 évben mi vagyunk a liga legalja. Igen, rosszabbak, mint a Panthers.

iktriad
Úgy látszik megcsináljátok ti is azt, amit mi 2 éve Reich-el.
Tutinak tűnő playoff hely, majd egymás utáni fejreállások a végén (többek között tőletek is kikaptunk),
majd a következő idén teljes káosz és reménytelenség.

Nektek legalább van egy Trevorkátok.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
phylos Jacksonville Jaguars 1 164 — Duvááááál
BREAKING NEWS: Megvan Zane Beadles. 5 év/ 30 millióról beszélnek

Egy kezdő Guard poszt kipipálva.

Beadles (6'4, 305) a 2012 Pro Bowler. Started 67 of 69 games for Broncos in 4 years, most at LG. He turns 28 on Nov. 19.

Bocsásson meg nekem Uche, de "enyhén" upgrade Nwanerihez képest.
iktriad
Ez még mindig az egyik legnagyobb agyfasz igazolás volt... Rip Uche

Made... Laid... Paid
3 napja
A Jaguars offense az elmúlt HÁROM meccsen összesen: 528 yard

A Lions ellenünk: 645 yard.

Nincs több kérdésem.

Az elmúlt 1 évben mi vagyunk a liga legalja. Igen, rosszabbak, mint a Panthers.

Sziasztok.
Szeretnék a Jags bandwagonra felülni.
Van még hely?
(Meg akartam előzni a sok műmájer divatdrukkert.)
akdestroyer
Majd ha Shao Khan összehoz egy épkézláb HC, GM vagy EVP (ami Coughlin volt 2017--19 között) kinevezést, akkor szólók. Eddig asszem 0/9 a mérlege ebben, mióta ő a tulaj...
3 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 750
Sziasztok.
Szeretnék a Jags bandwagonra felülni.
Van még hely?
(Meg akartam előzni a sok műmájer divatdrukkert.)

3 napja
Yikes

Paródia.
3 napja
SCORIGAMI!!!!

Új legnagyobb arányú vereség EVÖR. A régit is a Lions produkálta.

iktriad
Elnézést.
MacPhisto
Inkább köszönjük. 😀

iktriad
Ne felejtsük el, hogy ez a valaha volt legjobb Jaguars keret a tulaj szerint...
dioadam
Amiatt fogják Balféket is kibaszni, mert ezt ő duruzsolta Khan fülébe az offseasonban. És a védőkoordinátora TELJES CSŐD.
3 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody

iktriad
Elnézést.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
3 napja

iktriad
Ne felejtsük el, hogy ez a valaha volt legjobb Jaguars keret a tulaj szerint...
3 napja
3 napja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
Amúgy ha ma nem állt volna ki a csapat, akkor megúszták volna kevesebb kapott ponttal?
Gurulós fociban ilyen esetben az ellenfél nyer 3-0ra, van ilyen szabály az NFL-ben? 😀
dioadam
2-0 a másik csapatnak a két pont nem számit bele tie breakerekbe meg ilyesmikbee

3 napja
Amúgy ha ma nem állt volna ki a csapat, akkor megúszták volna kevesebb kapott ponttal?
Gurulós fociban ilyen esetben az ellenfél nyer 3-0ra, van ilyen szabály az NFL-ben? 😀
3 napja
Trevor = MVP. Nélküle nem NFL szint az offense.
Vajon a Lionsnak összejön a 653 yard. Ennyi az engedett negatív csúcs.
3 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 650 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon sajnálom DPt èrthetően elfogult vagyok vele kapcsolatban de nyilván sajnálom az itteni fan brigádot is. Illetve T-Lawt ahogy elszúrják a karrierjèt....

Egyèrtelműen balfèk áldozata is (igen így kisbetűvel, kèt általam kedvelt edzőt tett tönkre (Kelly a másik) hihetetlen hogy ilyen emberek újra ès újra esèlyt kapnak

illetve önmaga makacsságának hogy ragaszkodott Press Taylorhoz....nem tudom pl Reichet mièrt nem lehetett ide hozni, OCnak jó lett volna....ès Nielsennek is kellett volna mèg idő...
dande2
Az mennyire elképzelhető, hogy DP maradhat, de Press Taylor nem?

A csapatnak jót tenne, DP kozmetikázhatná az eredményeket, de nem tudom, mennyire lenne megalázó DP-nek, hogy kvázi átnyúlnak a feje felett.
dioadam
Tőlünk is kb emiatt rúgták ki....mi a francot eszik rajta fel nem foghatom..QB edzőnek, háttèrbemernek nem rossz de ez a plafonja... szerintem ez már veszett ügy pedig nálam is ez lenne az "álom" scenario balfèk out DP ès Nielsen kap mèg egy èvet ès PT is out...de ez nem fog megtörténni...
dande2
Doug elég gyorsan rombolja a renoméját. Állítólag közte és Trevor között is rossza a viszony, pedig Trevor nem Wentz féle rinyagép. Meg eléggé faiir kérdésekre szokott mostanság gyökér módon reagálni. Nem fogják sokan siratni, ha ma Khan kirúgja.

Azon mondjuk besírnék, ha DP menne, de Press T még maradna. Olyan Jags-es ostobaság lenne, hogy simán benne van, hogy ez lesz- Remélem akkor PT magától lemond.
sztem doug már mentálisan kicsekkolt ebből az állásból. akár marad akár nem pénzénél lesz lehet jót tenne neki egy kis ncaa stint
Kúrfürst briareos
Megy a Chiefshez QB edzőnek. 😀
iktriad
Pedig mèg mi próbáltunk rendesek is lenni vele, ha ott 22-0 után nem engedünk vissza hanem Lionshoz hasonló eredmèny születik, már lehet utána repül...
3 napja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 809 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Mindenkinek menni kell, nem kérdés, a pozíció edzőktől kezdve a front office-ig, bármennyibe és bármibe is kerül teljes tisztítótűz kell!