Jacksonville Jaguars
Szerkesztette: iktriad
Trevor összeszedett valami kis sérülést vasárnap.
De ne gondoljon senki semmi komolyra.
https://t.co/BZR8MIPFUr pic.twitter.com/8lgxb7zApk
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) December 10, 2025
Striggow és BJ Green a Top 20-ban, mindketten Mason Graham előtt! Gladstone és a scoutok találtak két smaragdot is, mint EDGE rusher depth.
Top rookie pass rushers based on pressure rate, min. 40 pass rush snaps (via @TruMediaSports
— JP Acosta (@acosta32_jp) December 9, 2025
-Gonna have to go watch some Elijah Ponder because wow
-Sucks Omarr Norman-Lott got injured, Chiefs could use his juice
-Danny Striggow and BJ Green👀👀 pic.twitter.com/F626bRQyuZ
EDGE 3/4 már most.
Every time I watch the Jags on tape I come away impressed with UDFA rookie EDGE Danny Striggow (#92). Rugged and mean as hell in the run game, provides some pop as a looper on pass rush games, had a sack wiped off in this game due to penalty. Great find by the Jags scouting dept. pic.twitter.com/fL45FdmaVI
— JP Acosta (@acosta32_jp) December 9, 2025
Az idei Dareus trade, csak a támadóknak. Solak is sokat ír arról, hogy teljesen megváltozott - előnyére- az O, mióta Meyers itt van.
#Jaguars WR Jakobi Meyers has been an A+ trade for Jacksonville:
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) December 8, 2025
🐆 22 catches
🐆 284 yards
🐆 3 TDs
The team is 4–1 since acquiring him, and those stats don’t tell the full story. Everything has opened up with him on the field, making life easier for everyone. pic.twitter.com/LrAFPfSr9t
The Texans claimed RB Cody Schrader off waivers from Jacksonville.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 8, 2025
A Colts meg Philip Riverst(!!!) kereste meg és megy ma workoutra oda. 😀
És se bánom, és ezzel Coen is tovább nyomhatja a "nem tisztelnek minket" szöveget az öltözőben, amire ráharaptak a srácok úgy tűnik. 😀Még valami: szerintem nem létezik, hogy a Broncos - Jags ne legyen felflexelve Sunday Night Footballra. Illetve, ha az NBC annyira önsorsrontó, hogy maradnak a jelenlegi Dolphins - Bengalsnál, akkor meg is érdemlik.Pats - Ravens lett felflexelve. Sebaj, talán nem is baj. Reméljük most jön még egy önbizalomnövelő meccs addig is.
Maka
Maka
Még valami: szerintem nem létezik, hogy a Broncos - Jags ne legyen felflexelve Sunday Night Footballra. Illetve, ha az NBC annyira önsorsrontó, hogy maradnak a jelenlegi Dolphins - Bengalsnál, akkor meg is érdemlik.Pats - Ravens lett felflexelve. Sebaj, talán nem is baj. Reméljük most jön még egy önbizalomnövelő meccs addig is.
Maka
you don't even know what you like and you don't like
Még valami: szerintem nem létezik, hogy a Broncos - Jags ne legyen felflexelve Sunday Night Footballra. Illetve, ha az NBC annyira önsorsrontó, hogy maradnak a jelenlegi Dolphins - Bengalsnál, akkor meg is érdemlik.Egyetértünk. És valami azt súgja, hogy valahogy meglesz a west coast és AFC West sweep ott. Ennyire bízom Coenékben jelenleg.
Maka
Sajnos ez nem igaz, ha a Broncos az egy vereség, és a Texans nem veszít már, akkor ők nyerik.Tudtam, hogy az a Texans L, amit odaadtunk nekik, még probléma lesz, de nem hittem, hogy ennyire. Az SNF alatt végig azon filóztam, mi lenne jobb - Mahomes nem jön szembe a playoffban, vagy 2 meccsre lenne tőlünk a Houston. Az utóbbinak szorítottam, persze nem jött össze. You had 1 job Chiefs!
Based on schedule there's a chance the Jags & Texans finish 12-5. This is most likely how the division plays out if that happens.
The Jags can lose to the Jets next week, but if beat the Broncos, Colts and Titans they'll win the AFC South.
If the Jags beat the Jets but lose to the Broncos, while beating the Colts & Titans, HOU win the AFC South.
Also in the 12-5 situation, the Jags can't lose either divisional game.
Obviously if Jags finish 13-4 there's no discussion.
Ugyanakkor inkább néznék előre, mint hátra, ha a Broncost megverjük, akkor a második seed közel sem elérhetetlen (meglátjuk mit csinálnak vasárnap a Packersszel).
Végigkattintgattam a Playoff Machine-t, ha a Pats kikap a Billstől, majd a Ravenstől, akkor a három 13-4-es csapat közül minket rak előre a tiebreakben, és az első kiemelés is meglehet. Szép világ.
Maka
De az is csodás, hogy 4 meccsel a vége előtt legit sanszunk van még az 1. kiemelésre az AFC-ben, azok után, hogy 1/5- draftoltunk volna eredetileg (és akit vittünk 1/2-re már hónapok óta nem áll rendelkezésre).
Coen mindenkiből kihozza amit lehet. Cole Van Lanen erre a legjobb példa. Őt hozta Gladstone vissza egyedül a lejáró szerződésűek közül. Tegnap úgy játszott LT-ben, hogy nem biztos, hogy Walker Little-t visszatenném oda. És akárhova raktuk idén, remek volt. WE HAD PATRICK MEKARI AT HOME!!!
Tegnap az O-fal a kezdő LT nélkül nem engedett se sacket, se QB hitet.
#Jaguars Pressures vs #Colts (@PFF
— Daniel Griffis (@DanDGriffis) December 8, 2025
5- Josh Hines-Allen
2- Green II, Gardeck, Lewis, Armstead
1- Smith, Striggow, Walker, Lloyd, Brown#Jaguars Pressures Allowed vs #Colts
3- Anton Harrison
1- Robert Hainsey
1- Patrick Mekari
1- Cole Van Lanen
0- Ezra Cleveland
Meyers mellett a TimPa csere is nagy üzlet volt Gladstone részéről. Nincs Hunter, Dyami Brown egy nagy 0 és meg se érezzük ezt a passzjátékban mostanság.
Azzal, hogy a Texans elverte a KáCé-t, 3 W kell a divizió győzelemhez... Az a kiengedett meccs még sokba kerülhet.Sajnos ez nem igaz, ha a Broncos az egy vereség, és a Texans nem veszít már, akkor ők nyerik.
iktriad
Based on schedule there's a chance the Jags & Texans finish 12-5. This is most likely how the division plays out if that happens.
The Jags can lose to the Jets next week, but if beat the Broncos, Colts and Titans they'll win the AFC South.
If the Jags beat the Jets but lose to the Broncos, while beating the Colts & Titans, HOU win the AFC South.
Also in the 12-5 situation, the Jags can't lose either divisional game.
Obviously if Jags finish 13-4 there's no discussion.
Ugyanakkor inkább néznék előre, mint hátra, ha a Broncost megverjük, akkor a második seed közel sem elérhetetlen (meglátjuk mit csinálnak vasárnap a Packersszel).
Végigkattintgattam a Playoff Machine-t, ha a Pats kikap a Billstől, majd a Ravenstől, akkor a három 13-4-es csapat közül minket rak előre a tiebreakben, és az első kiemelés is meglehet. Szép világ.
Szerkesztette: Maka
Denverben elég lesz a POban nyerni, pl egy AFC döntőbenMeyers igazolás nagy húzás volt. Huntert sajnálom, megnéztem volna, hogy most hogy mit mutat, amikor nagy a tét. De ez a csapat most nagyon egyben van!Liam Coen és az új front office eddig felülmúlja a legjobb szezon előtti várakozásaimat is. Ha még netán Denverben is sikerülne nyerni és meglenne a 4-0 a nyugati parton és az AFC West ellen is...
trotro
iktriad
Poloska vagyok.
Kezdésnek úgy, hogy ezt behúzzuk vasárnap. 18 éve voltunk ekkora favoritok egy NFL meccsen - atyaég... A közelgő Denver meccs miatt óriási trap game lesz ez.
#Jaguars open minus-11.5 against Jets next Sunday.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) December 8, 2025
Last time Jags were that big of a favorite: Dec 2007 against Raiders (minus 14, won 49-11)
At our best when our best is required.#DUUUVAL pic.twitter.com/SQly2OmSib
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 7, 2025
Én is imádom az idei Jags-t.
Here’s who your Jags are:
— Frank Frangie (@Frank_Frangie) December 8, 2025
Blew big lead, lost to Houston. Dropped to 5-4. People doubted them.
Not them.
They never blinked, won 4 in a row - including 3 blowouts - are now scorching hot.
That’s mental toughness. Love this group.
Let’s freaking go.
Ilyenek miatt is
Josh Hines-Allen says those who don’t believe in the #Jaguars will “see them in the Super Bowl.” @BrentASJax pic.twitter.com/Fy3paVw1JQ
— BrentDanStuartMarcelAlivia (@ActionSportsJax) December 8, 2025
Liam Coen, akit az orvos felírt Trevornak.
The Liam/Trevor relationship has been very interesting to watch unfold from afar. He’s lifted him up, while also seemingly lighting the fire under his ass that he’s always needed https://t.co/j8q8y6rKGN
— John Shipley (@_John_Shipley) December 8, 2025
Csodálkozunk, hogy a csapat mentalitása olyan, amilyen?
Q: "When you have a team that feeds off disrespect, how does that continue to go when that respect starts to come?"
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 7, 2025
A: "I don't know if we'll ever really get it, so that's the beauty of it. It ain't coming, you know that." pic.twitter.com/TlbggggWPf
LIAM COEN IS ON FIRE IN THE JAGS LOCKER ROOM 😤😤😤😤 pic.twitter.com/2uXJRaP7BR
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) December 7, 2025
Lawrence since Coen said "cut it loose and let it rip" after the Week 10 loss
— Gus Logue (@gus_logue) December 7, 2025
- 8 passing touchdowns (2nd)
- 11.2 average depth of throw (2nd)
- 7.8% big time throw rate (2nd)
- 49 passing first downs (4th)
- 81.9 PFF grade (4th)
- 8.1 yards per attempt (6th) https://t.co/weue7VfzPI
A Meyers trade idén >>>> A Dareus trade 2017-ben. És kezd visszatérni a tavalyi BTJ is.
For those wondering at home, since the Jakobi Meyers trade Trevor Lawrence is first in the NFL in Success Rate
— JP Acosta (@acosta32_jp) December 7, 2025
JJ Watt minden szavával egyetértek - a mezzel kapcsolatban is természetesen
They’re playing some damn good football, on both sides of the ball.
— JJ Watt (@JJWatt) December 7, 2025
Liam Coen should definitely be in the Coach of the Year conversation with Ben Johnson and Mike Vrabel.
Anthony Campanile has that defense humming. #1 run defense in the NFL and taking the ball away left &… https://t.co/tumbMC1Vo3
2018 óta minden londoni meccsen kint vagyok. Jags szurkolónak lenni Európában elég felemás: bár sokat láthatjuk őket élőben (ami szuper), de sokszor ebben nincs nagy köszönet 😊 Most viszont azt látjuk, hogy ez most nagyon rendben van a lehetőségekhez képest…ha nem is idén, de ebből valami nagyon komoly nőhet ki idővel. Az új vezetés (vice presidenttől GM-en át az edzőkig) új szint. És talán Lawrence kihozza magából (kihozzák belőle), amire hivatott. Tetszik, amerre tartunk na 😊Meyers igazolás nagy húzás volt. Huntert sajnálom, megnéztem volna, hogy most hogy mit mutat, amikor nagy a tét. De ez a csapat most nagyon egyben van!Liam Coen és az új front office eddig felülmúlja a legjobb szezon előtti várakozásaimat is. Ha még netán Denverben is sikerülne nyerni és meglenne a 4-0 a nyugati parton és az AFC West ellen is...
trotro
iktriad
Meyers igazolás nagy húzás volt. Huntert sajnálom, megnéztem volna, hogy most hogy mit mutat, amikor nagy a tét. De ez a csapat most nagyon egyben van!Liam Coen és az új front office eddig felülmúlja a legjobb szezon előtti várakozásaimat is. Ha még netán Denverben is sikerülne nyerni és meglenne a 4-0 a nyugati parton és az AFC West ellen is...
trotro
AFC South 1. hely immáron egyedül
Ha nyerjük a hazai kettőt (Jets, Titans - hozhatóak)gyakorlatilag megvan az AFC South div győzelem
A csapat kezd összeérni pont a legjobbkor.
Trevor még az esőben is parádézott
Josh Hines Allen a legjobb formában lévő EDGE rushes az egész NFL-ben, akit nem Myles Garrettnek hívnak.
Az átok tovább él!!!!
The Jacksonville Jaguars have made the following roster moves:
— JaguarsPR (@JaguarsPR) December 6, 2025
- Activated S Eric Murray from the Reserve/Injured; Designated for Return list
- Waived RB Cody Schrader
- Elevated DB Cam’Ron Silmon-Craig and WR Austin Trammell to the active roster from the practice squad for…
You never know who you might see on the Geico Game Day Shuttle ⛵️
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 5, 2025
#DUUUVAL pic.twitter.com/cyE4xZsCQ0