Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

4 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem hoztunk fel senkit a practice squadból, szóval Parker Washington is lesz majd holnap.
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Parker Washington és Walker Little játéka kérdéses, mindenki más bevethető. Little esetében a kérdéses vajon annak szól, hogy így lehessen magyarázni, hogy Cole Van Lanen-t még egy meccsen megnéznénk LT-ben, mielőtt döntünk, hogy ki lesz mostantól a kezdő a poszton?
2 napja
Gyógyulgatunk, gyógyulgatunk(Trevor teljes értékűen edzett ma már). Walker Little és Dewey is átment az agyrázkódás teszten. Vajon Little visszatér a kezdőbe vagy Van Lanen marad a kezdő LT(vagy Ezra Cleveland sérülése miatt Van Lanen LG lesz a héten?)

Szerkesztette: iktriad
3 napja
A szokásos évi hazai Colts verés az eheti Sound of the Game-ben

Trevor összeszedett valami kis sérülést vasárnap.

De ne gondoljon senki semmi komolyra.

3 napja
Az 53-as keret MINDEN TAGJA edzett ma, egyedül Ezra Cleveland volt non-contact mezben.

Striggow és BJ Green a Top 20-ban, mindketten Mason Graham előtt! Gladstone és a scoutok találtak két smaragdot is, mint EDGE rusher depth.
4 napja
Visszatért a mély passz Duval-ba.

EDGE 3/4 már most.
4 napja
Benjamin Solak az ESPN-en igen komoly figyelmet szánt arra, miért vagyunk ott, ahol és nagyon tetszik neki, amit lát.
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F1209%2Fr1586986_1296x729_16-9.jpg
Solak's Week 14 lessons: How to fix the Chiefs' offense and why the Jaguars should be taken seriously
Ben Solak lays out ways to improve the Chiefs' struggling offense, makes his case for the Jaguars' legitimacy and looks at wild Week 14 stats and trends.

Az idei Dareus trade, csak a támadóknak. Solak is sokat ír arról, hogy teljesen megváltozott - előnyére- az O, mióta Meyers itt van.
5 napja
Cody Schrader nem jön vissza, elvitte a Texans waiveren. Hm...

A Colts meg Philip Riverst(!!!) kereste meg és megy ma workoutra oda. 😀

Még valami: szerintem nem létezik, hogy a Broncos - Jags ne legyen felflexelve Sunday Night Footballra. Illetve, ha az NBC annyira önsorsrontó, hogy maradnak a jelenlegi Dolphins - Bengalsnál, akkor meg is érdemlik.
Maka
Pats - Ravens lett felflexelve. Sebaj, talán nem is baj. Reméljük most jön még egy önbizalomnövelő meccs addig is.
Maka
És se bánom, és ezzel Coen is tovább nyomhatja a "nem tisztelnek minket" szöveget az öltözőben, amire ráharaptak a srácok úgy tűnik. 😀
5 napja
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Még valami: szerintem nem létezik, hogy a Broncos - Jags ne legyen felflexelve Sunday Night Footballra. Illetve, ha az NBC annyira önsorsrontó, hogy maradnak a jelenlegi Dolphins - Bengalsnál, akkor meg is érdemlik.
Maka
Pats - Ravens lett felflexelve. Sebaj, talán nem is baj. Reméljük most jön még egy önbizalomnövelő meccs addig is.

you don't even know what you like and you don't like
5 napja
Maka
Egyetértünk. És valami azt súgja, hogy valahogy meglesz a west coast és AFC West sweep ott. Ennyire bízom Coenékben jelenleg.

Sajnos ez nem igaz, ha a Broncos az egy vereség, és a Texans nem veszít már, akkor ők nyerik.

Based on schedule there's a chance the Jags & Texans finish 12-5. This is most likely how the division plays out if that happens.

The Jags can lose to the Jets next week, but if beat the Broncos, Colts and Titans they'll win the AFC South.

If the Jags beat the Jets but lose to the Broncos, while beating the Colts & Titans, HOU win the AFC South.

Also in the 12-5 situation, the Jags can't lose either divisional game.

Obviously if Jags finish 13-4 there's no discussion.

Ugyanakkor inkább néznék előre, mint hátra, ha a Broncost megverjük, akkor a második seed közel sem elérhetetlen (meglátjuk mit csinálnak vasárnap a Packersszel).

Végigkattintgattam a Playoff Machine-t, ha a Pats kikap a Billstől, majd a Ravenstől, akkor a három 13-4-es csapat közül minket rak előre a tiebreakben, és az első kiemelés is meglehet. Szép világ.
Maka
Tudtam, hogy az a Texans L, amit odaadtunk nekik, még probléma lesz, de nem hittem, hogy ennyire. Az SNF alatt végig azon filóztam, mi lenne jobb - Mahomes nem jön szembe a playoffban, vagy 2 meccsre lenne tőlünk a Houston. Az utóbbinak szorítottam, persze nem jött össze. You had 1 job Chiefs!

De az is csodás, hogy 4 meccsel a vége előtt legit sanszunk van még az 1. kiemelésre az AFC-ben, azok után, hogy 1/5- draftoltunk volna eredetileg (és akit vittünk 1/2-re már hónapok óta nem áll rendelkezésre).

Coen mindenkiből kihozza amit lehet. Cole Van Lanen erre a legjobb példa. Őt hozta Gladstone vissza egyedül a lejáró szerződésűek közül. Tegnap úgy játszott LT-ben, hogy nem biztos, hogy Walker Little-t visszatenném oda. És akárhova raktuk idén, remek volt. WE HAD PATRICK MEKARI AT HOME!!!

Tegnap az O-fal a kezdő LT nélkül nem engedett se sacket, se QB hitet.

Meyers mellett a TimPa csere is nagy üzlet volt Gladstone részéről. Nincs Hunter, Dyami Brown egy nagy 0 és meg se érezzük ezt a passzjátékban mostanság.

5 napja

5 napja
Azzal, hogy a Texans elverte a KáCé-t, 3 W kell a divizió győzelemhez... Az a kiengedett meccs még sokba kerülhet.
iktriad
Sajnos ez nem igaz, ha a Broncos az egy vereség, és a Texans nem veszít már, akkor ők nyerik.

Based on schedule there's a chance the Jags & Texans finish 12-5. This is most likely how the division plays out if that happens.

The Jags can lose to the Jets next week, but if beat the Broncos, Colts and Titans they'll win the AFC South.

If the Jags beat the Jets but lose to the Broncos, while beating the Colts & Titans, HOU win the AFC South.

Also in the 12-5 situation, the Jags can't lose either divisional game.

Obviously if Jags finish 13-4 there's no discussion.

Ugyanakkor inkább néznék előre, mint hátra, ha a Broncost megverjük, akkor a második seed közel sem elérhetetlen (meglátjuk mit csinálnak vasárnap a Packersszel).

Végigkattintgattam a Playoff Machine-t, ha a Pats kikap a Billstől, majd a Ravenstől, akkor a három 13-4-es csapat közül minket rak előre a tiebreakben, és az első kiemelés is meglehet. Szép világ.

Szerkesztette: Maka

5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 676 — Kinek mit intézett a kormánya
Meyers igazolás nagy húzás volt. Huntert sajnálom, megnéztem volna, hogy most hogy mit mutat, amikor nagy a tét. De ez a csapat most nagyon egyben van!
trotro
Liam Coen és az új front office eddig felülmúlja a legjobb szezon előtti várakozásaimat is. Ha még netán Denverben is sikerülne nyerni és meglenne a 4-0 a nyugati parton és az AFC West ellen is...
iktriad
Denverben elég lesz a POban nyerni, pl egy AFC döntőben

Poloska vagyok.
5 napja
Azzal, hogy a Texans elverte a KáCé-t, 3 W kell a divizió győzelemhez... Az a kiengedett meccs még sokba kerülhet.

Kezdésnek úgy, hogy ezt behúzzuk vasárnap. 18 éve voltunk ekkora favoritok egy NFL meccsen - atyaég... A közelgő Denver meccs miatt óriási trap game lesz ez.

6 napja
Szeretnék még minimum 4 ilyet az idei szezonban. Ebből egyet a rájátszásban (Playoffs?!)

Én is imádom az idei Jags-t.

Ilyenek miatt is

Liam Coen, akit az orvos felírt Trevornak.
6 napja
2007 óta nem szereztünk zsinórban 25 pontot 6 meccsen - most egy ilyen szériában vagyunk.

Csodálkozunk, hogy a csapat mentalitása olyan, amilyen?
6 napja
Köszi, hogy adtál nekünk egy második esélyt Liam Coen!

A Meyers trade idén >>>> A Dareus trade 2017-ben. És kezd visszatérni a tavalyi BTJ is.

JJ Watt minden szavával egyetértek - a mezzel kapcsolatban is természetesen

6 napja
trotro Jacksonville Jaguars 6
Meyers igazolás nagy húzás volt. Huntert sajnálom, megnéztem volna, hogy most hogy mit mutat, amikor nagy a tét. De ez a csapat most nagyon egyben van!
trotro
Liam Coen és az új front office eddig felülmúlja a legjobb szezon előtti várakozásaimat is. Ha még netán Denverben is sikerülne nyerni és meglenne a 4-0 a nyugati parton és az AFC West ellen is...
iktriad
2018 óta minden londoni meccsen kint vagyok. Jags szurkolónak lenni Európában elég felemás: bár sokat láthatjuk őket élőben (ami szuper), de sokszor ebben nincs nagy köszönet 😊 Most viszont azt látjuk, hogy ez most nagyon rendben van a lehetőségekhez képest…ha nem is idén, de ebből valami nagyon komoly nőhet ki idővel. Az új vezetés (vice presidenttől GM-en át az edzőkig) új szint. És talán Lawrence kihozza magából (kihozzák belőle), amire hivatott. Tetszik, amerre tartunk na 😊
6 napja
trotro
6 napja
trotro Jacksonville Jaguars 6
Meyers igazolás nagy húzás volt. Huntert sajnálom, megnéztem volna, hogy most mit mutat, amikor nagy a tét. De ez a csapat most nagyon egyben van!

Szerkesztette: trotro
6 napja
9-4
AFC South 1. hely immáron egyedül
Ha nyerjük a hazai kettőt (Jets, Titans - hozhatóak)gyakorlatilag megvan az AFC South div győzelem
A csapat kezd összeérni pont a legjobbkor.
Trevor még az esőben is parádézott
Josh Hines Allen a legjobb formában lévő EDGE rushes az egész NFL-ben, akit nem Myles Garrettnek hívnak.
Az átok tovább él!!!!
6 napja
Nincs Parker Washington, de Armstead és Travon Walker játszik.
7 napja
Eric Murray aktiválva! Ahogy várható volt, Cody Schrader ment a keretről emiatt. Austin Trammell meg, akit a hét elején tettünk ki az 53-ból vasárnap játszik (sajnos ez nekem azt mondatja, hogy Parker Washington nem - vagy Trammel lesz a punt returner), ahogy zsinórban harmadszor Cam’Ron Silmon-Craig is.

8 napja
Wingard és Little nem lesz, Travon, Parker Washington, Armstead és Murray játéka kérdéses vasárnapra.
8 napja
Atyaég, nézzétek ki tűnt fel a hivatalos twitter csatornán. THE BOAT IS BACK!!!!