NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
Jacksonville Jaguars
Várható volt - Shatley az új C.Jaguars C Brandon Linder has retired from the NFL.
— Field Yates (@FieldYates) March 28, 2022
Beki
Jaguars C Brandon Linder has retired from the NFL.
— Field Yates (@FieldYates) March 28, 2022
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-top-needs-free-agency
Rich Eisen érvelése szerint mivel tavaly annyira diszfunkcionális volt minden hála Meyernek, idén komoly előrelépésre számít tőlünk.
www.youtube.com/watch?v=JgcaIGa864g
Szerkesztette: iktriad
Travon Walker making a sudden climb is INTERESTING https://t.co/UYCwwSLOGR
— Alfie (@AlfieBCC) March 25, 2022
Megjegyzem Travon Walker-el kapcsolatban többen, pl. Shipley is megjegyezte pár hete, hogy Balfék ilyen testi paraméterekkel rendelkező pass rushereket draftolt a múltban nagyon korán. Most már NFL szagértök szerint is valós ez a forgatókönyv.
2022 NFL Draft: Has Travon Walker Become a Legit Option For Jaguars at No. 1? https://t.co/EoB1tFAh75 @_john_shipley
— John Shipley (@_John_Shipley) March 25, 2022
Phil Rauscher, az új OL coach ma ott volt a Boston College Pro Dayén, hogy megnézze Zion Johnsont, az egyik legjobb belső OL prospectet.
www.youtube.com/watch?v=XGHBVJW0BvU
#Jaguars are present at #NDSU Pro Day.
— Ross Uglem (@RossUglem) March 24, 2022
WR Christian Watson, OL Cordell Volson, DE Brayden Thomas és TE Josh Babicz az ottani prospectek. Watson esélyes 2/1-nél. Volson se rossz OL prospect.
Xavier Crawford cornerback érkezik a Bearstől. Tavaly játszott néhány meccsen nickelként, sokat nem alkotott.Akkor illeszkedik az itteni tervekhez. 😊
tüsi91
Én is csípem a fickót, mindig benne van az izgalom faktor. Egy Reid-rendszerben szintet tudna lépni a karrierje - szóval ha nem kondíciós 7. kör az ára, akkor engedném kibontakozni máshol, mert Jacksonville-ben sok labdát nem fog látni szegény és fiatalabb annál, hogy itt szenvedjen ki még 1-2 évet a szabadságig.Mit kaphatunk érte jelenleg? 2 zacsi mogyorót?Annyiért tök felesleges lenne eladni. Én még nem mondanék le róla szarért-hugyért, főleg nem adnám oda Mahomes-nak.
Update: amit adnának érte jelenleg, azért nem adjuk.
iktriad
winston
Mit kaphatunk érte jelenleg? 2 zacsi mogyorót?Annyiért tök felesleges lenne eladni. Én még nem mondanék le róla szarért-hugyért, főleg nem adnám oda Mahomes-nak.
Sounds like early trade talks with the Jags about Viska aren’t going anywhere, as of now. Jaguars want more value than what’s being discussed. https://t.co/7VqaSUxy0j
— Dilla (@E_Dilla) March 23, 2022
iktriad
www.youtube.com/watch?v=h6vvOZcY13I
Sounds like early trade talks with the Jags about Viska aren’t going anywhere, as of now. Jaguars want more value than what’s being discussed. https://t.co/7VqaSUxy0j
— Dilla (@E_Dilla) March 23, 2022
jól megkevertétek a wr piacot az ominózus szerződésselMi vagyunk a Káosz ügynökei.
briareos
Norwell-t és Cann-t miért nem tartottuk meg?Ez a Jags. Ne keress logikát.
Mindketten kb 10 milliót kapnak a következő 2 évre és nem mondanám, hogy contender csapatba kerültek. Ha nem fizetik túl Cam Robinsont (hanem annyit kap amennyit valójában ér) akkor meg is lett volna rájuk a pénz.
Nagyon nem vagyok elájulva az FA tevékenységtől. Olyan érzésem van, mintha Balfék már a felmondási idejét töltené és így akarna bosszút állni, amiért el lesz küldve -->tehát még 5 évig itt lesz és gyakorlatilag ránk fog rohadni.
dioadam
Az miért van hogy akik nem jönnek vissza hozzátok azok mind olyan csapatba igazoltak ami nem contender csapat? Ennyire nem jó játékosok vagy a jobb csapatokba nem férnének be?Oda mentek, ahol a legtöbbet kapták (gondolok).
Dj Chark nagy fogás nekünk de ő ugye sérülésből de ő ha egészséges Detroitban kitünhet! 😊
Johnnyblaze
Jags FAk, akik 1 hét elteltével még nem találtak maguknak csapatot 2022-re:Norwell-t és Cann-t miért nem tartottuk meg?
TE James O'Shaughnessy
CB Nevin Lawson
DL Adam Gotsis
WR Tavon Austin
DE Lerentee McCray
LB Dakota Allen
Ö'Shaughnessy, Gotsis vagy Allen visszajöhetne, tehát Balfék majd visszaigazolja Austint és Lawsont.
Akik már biztosan nem jönnek vissza:
WR DJ Chark (Detroit)
LG Andrew Norwell (Washington)
RG A.J. Cann (Houston)
LB Damien Wilson (Carolina)
DE Jihad Ward (NY Giants)
DL Taven Bryan (Cleveland)
TE Jacob Hollister (Las Vegas)
RB Dare Ogunbowale (Houston)
+ (ő eredetileg nem volt UFA, csak menet közben az lett):
LB Myles Jack (Pittsburgh)
iktriad
Mindketten kb 10 milliót kapnak a következő 2 évre és nem mondanám, hogy contender csapatba kerültek. Ha nem fizetik túl Cam Robinsont (hanem annyit kap amennyit valójában ér) akkor meg is lett volna rájuk a pénz.
Nagyon nem vagyok elájulva az FA tevékenységtől. Olyan érzésem van, mintha Balfék már a felmondási idejét töltené és így akarna bosszút állni, amiért el lesz küldve -->tehát még 5 évig itt lesz és gyakorlatilag ránk fog rohadni.
Jags FAk, akik 1 hét elteltével még nem találtak maguknak csapatot 2022-re:Az miért van hogy akik nem jönnek vissza hozzátok azok mind olyan csapatba igazoltak ami nem contender csapat? Ennyire nem jó játékosok vagy a jobb csapatokba nem férnének be?
TE James O'Shaughnessy
CB Nevin Lawson
DL Adam Gotsis
WR Tavon Austin
DE Lerentee McCray
LB Dakota Allen
Ö'Shaughnessy, Gotsis vagy Allen visszajöhetne, tehát Balfék majd visszaigazolja Austint és Lawsont.
WR DJ Chark (Detroit)
RG A.J. Cann (Houston)
iktriad
Dj Chark nagy fogás nekünk de ő ugye sérülésből de ő ha egészséges Detroitban kitünhet! 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
TE James O'Shaughnessy
CB Nevin Lawson
DL Adam Gotsis
WR Tavon Austin
DE Lerentee McCray
LB Dakota Allen
WR DJ Chark (Detroit)
RG A.J. Cann (Houston)
Free Agent DE Arden Key Visiting Jaguars https://t.co/TmvrvAnT1E pic.twitter.com/Za5pQgPFNG
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) March 22, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
és még ezek röhögtek Mark Davisen.Shao Khan Dan Snyderrel karöltve a legszarabb tulaj az NFL-ben...Arthur Blank says hello.
iktriad
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
Shao Khan Dan Snyderrel karöltve a legszarabb tulaj az NFL-ben...Arthur Blank says hello.
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Amúgy az a rész, ahol Balfék megerősítette neki, hogy nem gond, maradjon Ohioban, azután szerintem fizetett a videózó srácnak és a táncos seggű lánynak, hát mindent elmond mekkora jellem.
twitteren még 4dik volt mi történt?Ránéztem a mezszámára. Köszi, hogy ott is figyelsz. 😉
briareos
Szerintem az NFL történetének legnagyobb buktája. Ha valaki megérdemelte, hogy Balfék megfúrja, az ő. De elég ciki Khanra nézve, hogy állítólag évek óta ismerte a kinevezés előtt és kvázi úgy mentünk neki a tavalyi HC keresésnek hogyminden sornál azt gondolod ah ennél nem jöhet durvább és jöna get some rész az valami ultimate wtfvégigolvastam a teljes cikket. Hát kemény. Kevés nagyobb bukta volt ennél a ligában ever.
és ez most megint fejes ohio staten
briareos
Amadeus
briareos
A terv: Urban Meyer
---
---
ZS terv: Urban Meyer
És mondom, Pederson helyében én nem lennék nyugodt Baalke stikklijeit olvasva, bármennyire is jól jött a Jagsnek, hogy megfúrta Meyert (is). Bár eddig elég nagy a kontraszt, hogy míg Balfék Shaq Griffint leszámítva szándékosan nagyon fogához verte a garast, múlt héten úgy költött, hogy mintha nem lenne holnap. De az egész lényegében jól megmutatja jelenleg* miért Shao Khan Dan Snyderrel karöltve a legszarabb tulaj az NFL-ben...
*Ha ki tudna nevezni egy jó GM+HC kombót, akik önjáróan tudnának jól dolgozni és Shad meg továbbra is távolról figyelő tulaj maradna, akkor gyorsan javulhatna a megítélése. Pederson személyében szerintem a HC meglenne, csak hát még mindig az NFL Kisujja a GM...
minden sornál azt gondolod ah ennél nem jöhet durvább és jönvégigolvastam a teljes cikket. Hát kemény. Kevés nagyobb bukta volt ennél a ligában ever.Az Athletic kijött egy Urban Meyerről szóló cikkel. Csak részleteket láttam belőle, dea get some rész az valami ultimate wtf
ATYA
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 21, 2022
ÚR
ISTEN
Mekkora seggfej.
Ja a cikkből az is kiderül, hogy Balfék fúrta rendesen Meyert (is) és kvázi emiatt maradhatott GM...
- Trent Baalke didn’t want Urban Meyer to be the HC and had to accept the hired.
— Dilla (@E_Dilla) March 21, 2022
- He half assed 2021 FA
- Told Urban it was okay to stay in Ohio and not fly back with the team.
Urban met his match in the snake category.
iktriad
briareos
Amadeus
végigolvastam a teljes cikket. Hát kemény. Kevés nagyobb bukta volt ennél a ligában ever.Az Athletic kijött egy Urban Meyerről szóló cikkel. Csak részleteket láttam belőle, dea get some rész az valami ultimate wtf
ATYA
ÚR
ISTEN
Mekkora seggfej.
Ja a cikkből az is kiderül, hogy Balfék fúrta rendesen Meyert (is) és kvázi emiatt maradhatott GM...
- Trent Baalke didn’t want Urban Meyer to be the HC and had to accept the hired.
- He half assed 2021 FA
iktriad
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
Az Athletic kijött egy Urban Meyerről szóló cikkel. Csak részleteket láttam belőle, dea get some rész az valami ultimate wtf
ATYA
ÚR
ISTEN
Mekkora seggfej.
- He half assed 2021 FA
iktriad