NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Beki
Várható volt - Shatley az új C.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A legégetőbb needjeink a FA első hulláma után:
 www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-top-needs-free-agency

Rich Eisen érvelése szerint mivel tavaly annyira diszfunkcionális volt minden hála Meyernek, idén komoly előrelépésre számít tőlünk.
 www.youtube.com/watch?v=JgcaIGa864g

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Hm...

Megjegyzem Travon Walker-el kapcsolatban többen, pl. Shipley is megjegyezte pár hete, hogy Balfék ilyen testi paraméterekkel rendelkező pass rushereket draftolt a múltban nagyon korán. Most már NFL szagértök szerint is valós ez a forgatókönyv.

Phil Rauscher, az új OL coach ma ott volt a Boston College Pro Dayén, hogy megnézze Zion Johnsont, az egyik legjobb belső OL prospectet.

több mint 2 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 372 — Jaguars fan
Egy hónappal ezelőtti a videó, de akkor lemaradtam róla. A sok negativitás mellett jó emlékeztető, hogy a legfontosabb dolgokban azért tudunk elsők lenni. 😊
 www.youtube.com/watch?v=XGHBVJW0BvU

több mint 2 éve
Ott voltunk a North Dakota State Pro Dayén.

WR Christian Watson, OL Cordell Volson, DE Brayden Thomas és TE Josh Babicz az ottani prospectek. Watson esélyes 2/1-nél. Volson se rossz OL prospect.
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Xavier Crawford cornerback érkezik a Bearstől. Tavaly játszott néhány meccsen nickelként, sokat nem alkotott.
tüsi91
Akkor illeszkedik az itteni tervekhez. 😊
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Xavier Crawford cornerback érkezik a Bearstől. Tavaly játszott néhány meccsen nickelként, sokat nem alkotott.
több mint 2 éve
Mit kaphatunk érte jelenleg? 2 zacsi mogyorót?
Update: amit adnának érte jelenleg, azért nem adjuk.

iktriad
Annyiért tök felesleges lenne eladni. Én még nem mondanék le róla szarért-hugyért, főleg nem adnám oda Mahomes-nak.
winston
Én is csípem a fickót, mindig benne van az izgalom faktor. Egy Reid-rendszerben szintet tudna lépni a karrierje - szóval ha nem kondíciós 7. kör az ára, akkor engedném kibontakozni máshol, mert Jacksonville-ben sok labdát nem fog látni szegény és fiatalabb annál, hogy itt szenvedjen ki még 1-2 évet a szabadságig.
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

iktriad
Annyiért tök felesleges lenne eladni. Én még nem mondanék le róla szarért-hugyért, főleg nem adnám oda Mahomes-nak.
több mint 2 éve
MJD-nek szerdán van a szülinapja. Freddie T köszöntötte az NFL Netwörkön.
 www.youtube.com/watch?v=h6vvOZcY13I

több mint 2 éve

több mint 2 éve
jól megkevertétek a wr piacot az ominózus szerződéssel
briareos
Mi vagyunk a Káosz ügynökei.

Norwell-t és Cann-t miért nem tartottuk meg?
Mindketten kb 10 milliót kapnak a következő 2 évre és nem mondanám, hogy contender csapatba kerültek. Ha nem fizetik túl Cam Robinsont (hanem annyit kap amennyit valójában ér) akkor meg is lett volna rájuk a pénz.

Nagyon nem vagyok elájulva az FA tevékenységtől. Olyan érzésem van, mintha Balfék már a felmondási idejét töltené és így akarna bosszút állni, amiért el lesz küldve -->tehát még 5 évig itt lesz és gyakorlatilag ránk fog rohadni.
dioadam
Ez a Jags. Ne keress logikát.

Az miért van hogy akik nem jönnek vissza hozzátok azok mind olyan csapatba igazoltak ami nem contender csapat? Ennyire nem jó játékosok vagy a jobb csapatokba nem férnének be?
Dj Chark nagy fogás nekünk de ő ugye sérülésből de ő ha egészséges Detroitban kitünhet! 😊
Johnnyblaze
Oda mentek, ahol a legtöbbet kapták (gondolok).
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
jól megkevertétek a wr piacot az ominózus szerződéssel

több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 597
Jags FAk, akik 1 hét elteltével még nem találtak maguknak csapatot 2022-re:
TE James O'Shaughnessy
CB Nevin Lawson
DL Adam Gotsis
WR Tavon Austin
DE Lerentee McCray
LB Dakota Allen
Ö'Shaughnessy, Gotsis vagy Allen visszajöhetne, tehát Balfék majd visszaigazolja Austint és Lawsont.

Akik már biztosan nem jönnek vissza:
WR DJ Chark (Detroit)
LG Andrew Norwell (Washington)
RG A.J. Cann (Houston)
LB Damien Wilson (Carolina)
DE Jihad Ward (NY Giants)
DL Taven Bryan (Cleveland)
TE Jacob Hollister (Las Vegas)
RB Dare Ogunbowale (Houston)
+ (ő eredetileg nem volt UFA, csak menet közben az lett):
LB Myles Jack (Pittsburgh)
iktriad
Norwell-t és Cann-t miért nem tartottuk meg?
Mindketten kb 10 milliót kapnak a következő 2 évre és nem mondanám, hogy contender csapatba kerültek. Ha nem fizetik túl Cam Robinsont (hanem annyit kap amennyit valójában ér) akkor meg is lett volna rájuk a pénz.

Nagyon nem vagyok elájulva az FA tevékenységtől. Olyan érzésem van, mintha Balfék már a felmondási idejét töltené és így akarna bosszút állni, amiért el lesz küldve -->tehát még 5 évig itt lesz és gyakorlatilag ránk fog rohadni.
több mint 2 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
TE James O'Shaughnessy
CB Nevin Lawson
DL Adam Gotsis
WR Tavon Austin
DE Lerentee McCray
LB Dakota Allen
Ö'Shaughnessy, Gotsis vagy Allen visszajöhetne, tehát Balfék majd visszaigazolja Austint és Lawsont.

WR DJ Chark (Detroit)
RG A.J. Cann (Houston)
iktriad
Az miért van hogy akik nem jönnek vissza hozzátok azok mind olyan csapatba igazoltak ami nem contender csapat? Ennyire nem jó játékosok vagy a jobb csapatokba nem férnének be?
Dj Chark nagy fogás nekünk de ő ugye sérülésből de ő ha egészséges Detroitban kitünhet! 😊

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 2 éve
TE James O'Shaughnessy
CB Nevin Lawson
DL Adam Gotsis
WR Tavon Austin
DE Lerentee McCray
LB Dakota Allen

WR DJ Chark (Detroit)
RG A.J. Cann (Houston)
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Shao Khan Dan Snyderrel karöltve a legszarabb tulaj az NFL-ben...

iktriad
Arthur Blank says hello.
empty taxi
és még ezek röhögtek Mark Davisen.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Shao Khan Dan Snyderrel karöltve a legszarabb tulaj az NFL-ben...

iktriad
Arthur Blank says hello.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kenény sztori, ilyen idősen, ilyen rövid idő alatt ennyire szétk.rni a renomédat...

Amúgy az a rész, ahol Balfék megerősítette neki, hogy nem gond, maradjon Ohioban, azután szerintem fizetett a videózó srácnak és a táncos seggű lánynak, hát mindent elmond mekkora jellem.
több mint 2 éve
twitteren még 4dik volt mi történt?
briareos
Ránéztem a mezszámára. Köszi, hogy ott is figyelsz. 😉

a get some rész az valami ultimate wtf

és ez most megint fejes ohio staten
briareos
végigolvastam a teljes cikket. Hát kemény. Kevés nagyobb bukta volt ennél a ligában ever.
Amadeus
minden sornál azt gondolod ah ennél nem jöhet durvább és jön
briareos
Szerintem az NFL történetének legnagyobb buktája. Ha valaki megérdemelte, hogy Balfék megfúrja, az ő. De elég ciki Khanra nézve, hogy állítólag évek óta ismerte a kinevezés előtt és kvázi úgy mentünk neki a tavalyi HC keresésnek hogy
A terv: Urban Meyer

---
---

ZS terv: Urban Meyer

És mondom, Pederson helyében én nem lennék nyugodt Baalke stikklijeit olvasva, bármennyire is jól jött a Jagsnek, hogy megfúrta Meyert (is). Bár eddig elég nagy a kontraszt, hogy míg Balfék Shaq Griffint leszámítva szándékosan nagyon fogához verte a garast, múlt héten úgy költött, hogy mintha nem lenne holnap. De az egész lényegében jól megmutatja jelenleg* miért Shao Khan Dan Snyderrel karöltve a legszarabb tulaj az NFL-ben...

*Ha ki tudna nevezni egy jó GM+HC kombót, akik önjáróan tudnának jól dolgozni és Shad meg továbbra is távolról figyelő tulaj maradna, akkor gyorsan javulhatna a megítélése. Pederson személyében szerintem a HC meglenne, csak hát még mindig az NFL Kisujja a GM...

több mint 2 éve
Az Athletic kijött egy Urban Meyerről szóló cikkel. Csak részleteket láttam belőle, de

ATYA

ÚR

ISTEN

Mekkora seggfej.

Ja a cikkből az is kiderül, hogy Balfék fúrta rendesen Meyert (is) és kvázi emiatt maradhatott GM...

iktriad

briareos
végigolvastam a teljes cikket. Hát kemény. Kevés nagyobb bukta volt ennél a ligában ever.
Amadeus
minden sornál azt gondolod ah ennél nem jöhet durvább és jön

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Az Athletic kijött egy Urban Meyerről szóló cikkel. Csak részleteket láttam belőle, de

ATYA

ÚR

ISTEN

Mekkora seggfej.

Ja a cikkből az is kiderül, hogy Balfék fúrta rendesen Meyert (is) és kvázi emiatt maradhatott GM...

iktriad

briareos

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

ATYA

ÚR

ISTEN

Mekkora seggfej.

iktriad