NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
Jacksonville Jaguars
Kìvülről úgy tűnhetne az avatatlan szemeknek, hogy a vezetőségetek egy jól megkomponált, begyakorolt, a végletekig kimért és kiszámolt smokescreent tol.Josh Allen opcióját felvettük.Az első okos döntés az utóbbi hetekben. Tartok tőle, hogy az utolsó is egy jó darabig.
phylos
iktriad
De nem, ezek egyszerűen hülyék és a füst csak attól van, hogy ÉG A HÁZ!
Josh Allen opcióját felvettük.Az első okos döntés az utóbbi hetekben. Tartok tőle, hogy az utolsó is egy jó darabig.
phylos
.With the draft kicking off in a little more than 24 hours, the latest on the team with the #1 overall pick. #jaguars #nflnetwork pic.twitter.com/xOtn4F9WFb
— Sara Walsh (@Sara_Walsh) April 27, 2022
Jaguars select punter Bryan Anger from California.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) April 28, 2012
Bold Take draft show:
www.youtube.com/watch?v=SAoPNBHlKww
Dilla szerint se Hutchinson, se Walker, se Ekwonu ügynöke sem tud semmit arról, hogy ügyfele lenne az 1/1-es várományosa. Ekkora a bizonytalanság.
Dilla szerint az EDGE pick biztosnak tűnik, de hogy ki lesz az, kevesen tudják, Shao egy olyan embert akar 1/1-re, akiből országosan ismert szupersztár lehet, aki bevonza a nézőket, a támadófal emberek meg ritkán azok(más kérdés, hogy sokat tehetnek azért, hogy a tavalyi 1/1-es QB-ja esetleg az legyen...).
Állítólag már a védelmi emberkéink is inkább Walker pártiak, mint Baalke (sőt pl. Christian Kirk is azt mondta a heti edzések egyike előtt/után, hogy őt szeretné), Shao viszont erősen Hutchinson fan. Pederson egyértelműen Ekwonu párti, ha ő draftolna, 100% ő lenne az 1/1.
Dilla infói szerint Hutchinson állítólag nagyon szeretne Jacksonvillebe jönni, Walker a Houstont preferálná szintén állítólag.
Linderbaum és Quay Walker erős jelöltek 2/1-re. Ha az egyikük bent van ő a pick, ha mindkettő elérhető lenne, akkor érdekes lenne látni ki mellett döntenénk. Mondjuk mindkettőt 1. körbe jósolják többem. még Quay Walkert is. Linderbaumot már egy ideje oda várják. Ha egyik sincs bent (és a Georgia S Lewis Cine sem lesz bent, akit még kedvelünk) jó esély van a letradere.
Minimális az esély WR-re 2/1-re.
A TE-k közül az Iowa State-s Charlie Kolart kedveljük.
Az egyikük, Stephen "Solly" Sollyday mockja (= a legrosszabb forgatókönyv 😊 😊 😊 )
1/1 - Travon Walker
2. kör visszacsere és egy fehér LB.
3. kör RB draft a Top 70-ben utána egy slot WR (amiből telke van a padlás) vagy egy ACL szakadásos
4. kör Daniel Faalele
3. nap egy EDGE amit minden draft szagértő utál.
3 vagy 4 DB a draft során.
Érdekes meghallgatni a vitát, hogy ki mit akar és miért a 3 esélyes emberből (az egyikük pl. Ickeyt vinné). A Hutch vs Walker vitában volt egy érdekes felvetés: minek örülnék jobban a rookie évükben: egy elit futás elleni(Johnatan Taylor és Henry divíziójában) védőnek kb 4-5 sackkel(Walker) vagy egy 7-8 sackes embernek, aki átlagos minden másban(Hutchinson). Érdekes dilemma.
Megjegyzem Josh Allen bármelyikük érkezésének örülne a 2 prospect közül.
Spoke with the Jags Josh Allen about who he’d like to see his team draft and why he loves Travon Walker and Aiden Hutchinson. #nflnetwork #jaguars pic.twitter.com/tbbkPtDBsG
— Sara Walsh (@Sara_Walsh) April 27, 2022
Szerkesztette: iktriad
Az RG poszton játszik majd a legjobb emberünk a falból(Brandon Scherff). Az LG poszt a nagyobb kérdőjel. Shatley már annyit volt kezdő centerben az évek folyamán, hogy ő a kisebb kérdőjel. Szvsz ha a 12 pickből minimum 10-et felhasználunk, akkor egy OT és a G/C is jönni fog, utóbbi előbb, mint a tackle.És ki lesz a C, meg RG? Remélem oda még draftolunk, pl Parham-et. Nem mintha most a tackle posztban léptünk volna előre..muszáj. ezzel most egyrészt odaadtunk nagy lóvét egy szar játékosnak, ilyenek miatt kellett elküldeni Jack-et, mellőzzük a jobbnak tűnő és olcsó Walker Little-t, ls gondolom az LT draft is tuti kilőve. Egy húzással mennyi klassz dolog.Egy előny: hosszabbítással kevesebbel számít majd bele a capbe, el lehet kezdeni Josh Allen hosszabbításán dolgozni, csak vicceltem ez a Jags, itt nincs olyan, hogy logikus lépés...
winston
iktriad
winston
Kezdő O-line jelenleg:
RT - Taylor/Little
RG - Scherff
C - Shatley/draft pick
LG - Bartch/draft pick
LT - Cam
És ki lesz a C, meg RG? Remélem oda még draftolunk, pl Parham-et. Nem mintha most a tackle posztban léptünk volna előre..muszáj. ezzel most egyrészt odaadtunk nagy lóvét egy szar játékosnak, ilyenek miatt kellett elküldeni Jack-et, mellőzzük a jobbnak tűnő és olcsó Walker Little-t, ls gondolom az LT draft is tuti kilőve. Egy húzással mennyi klassz dolog.Egy előny: hosszabbítással kevesebbel számít majd bele a capbe, el lehet kezdeni Josh Allen hosszabbításán dolgozni, csak vicceltem ez a Jags, itt nincs olyan, hogy logikus lépés...
winston
iktriad
First overall pick odds at @CaesarsSports this morning:
— Seth Walder (@SethWalder) April 27, 2022
Travon Walker -300
Aidan Hutchinson +325
Ikem Ekwonu +450
Ezt szeretem bennetek itt a Jax topikban, hogy mindenen tudtok nevetni.Tudunk mást csinálni, mint case keenumban röhögni?
Amadeus
Így valszeg Jawaan Taylor lesz elengedve és RT lesz majd Little.A terv az, hogy Taylor és Little versenyzik majd az RT posztért. Esetleg utóbbit betoljuk LG-be. Ahelyett, hogy Cam menne RT-be, Little meg lenne az LT. De hát ez a Jags, itt ne keress logikát!
empty taxi
muszáj. ezzel most egyrészt odaadtunk nagy lóvét egy szar játékosnak, ilyenek miatt kellett elküldeni Jack-et, mellőzzük a jobbnak tűnő és olcsó Walker Little-t, ls gondolom az LT draft is tuti kilőve. Egy húzással mennyi klassz dolog.Egy előny: hosszabbítással kevesebbel számít majd bele a capbe, el lehet kezdeni Josh Allen hosszabbításán dolgozni.
winston
Csak vicceltem. Ez a Jags, itt nincs olyan, hogy logikus lépés.
Szerkesztette: iktriad
Így valszeg Jawaan Taylor lesz elengedve és RT lesz majd Little.muszáj. ezzel most egyrészt odaadtunk nagy lóvét egy szar játékosnak, ilyenek miatt kellett elküldeni Jack-et, mellőzzük a jobbnak tűnő és olcsó Walker Little-t, ls gondolom az LT draft is tuti kilőve. Egy húzással mennyi klassz dolog.Ezt szeretem bennetek itt a Jax topikban, hogy mindenen tudtok nevetni.The #Jaguars and franchised tagged OT Cam Robinson have agreed to terms on a 3-year deal worth $54M, sources say. $18M per year😀😀😀
Beki
winston
Amadeus
winston
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
LT-ből is olyat kell húzni, aki bust lesz. Így legalább system fit lesz ide 😀 😀muszáj. ezzel most egyrészt odaadtunk nagy lóvét egy szar játékosnak, ilyenek miatt kellett elküldeni Jack-et, mellőzzük a jobbnak tűnő és olcsó Walker Little-t, ls gondolom az LT draft is tuti kilőve. Egy húzással mennyi klassz dolog.Ezt szeretem bennetek itt a Jax topikban, hogy mindenen tudtok nevetni.The #Jaguars and franchised tagged OT Cam Robinson have agreed to terms on a 3-year deal worth $54M, sources say. $18M per year😀😀😀
Beki
winston
Amadeus
winston
muszáj. ezzel most egyrészt odaadtunk nagy lóvét egy szar játékosnak, ilyenek miatt kellett elküldeni Jack-et, mellőzzük a jobbnak tűnő és olcsó Walker Little-t, ls gondolom az LT draft is tuti kilőve. Egy húzással mennyi klassz dolog.Ezt szeretem bennetek itt a Jax topikban, hogy mindenen tudtok nevetni.The #Jaguars and franchised tagged OT Cam Robinson have agreed to terms on a 3-year deal worth $54M, sources say. $18M per year😀😀😀
Beki
winston
Amadeus
Ezt szeretem bennetek itt a Jax topikban, hogy mindenen tudtok nevetni.The #Jaguars and franchised tagged OT Cam Robinson have agreed to terms on a 3-year deal worth $54M, sources say. $18M per year😀😀😀
Beki
winston
criminal lawyer or criminal lawyer?
The #Jaguars and franchised tagged OT Cam Robinson have agreed to terms on a 3-year deal worth $54M, sources say. $18M per year😀😀😀
Beki
🚨With the #1 pick of the 2022 NFL Draft the Jacksonville Jaguars select🚨
— Austen Lane (@A_Train_92) April 26, 2022
RIP JAGS TWITTER. pic.twitter.com/1ycoBWDy33
Szerintem tökmindegy, hogy 1/1-en viszel el egy játékost, vagy 1/8-on, főleg ha senkit sem érdekel az 1/1-ed, hogy elcseréld.WR igen, de 1/1-re szerintem nagyon durva lenne idén. Bár Burrow is akkor kapcsolt GOD mode-ba, amikor kapott egy potens Nr. 1 elkapót.Én WR (igen, én is nézem Hörit és meg tudott győzni) és OL húzással is kiegyeznék az elsőn. Mindkettőből "erősítettünk" FA-n, de szerintem OL-be elférne még egy T és egy belső falember is draftról az első két napon. WR-ből meg egy igazi #1, hiába tűnik Kirk annak a pénze alapján.Csak smoke screen volt a hosszabitas. 😛Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
Toto21
iktriad
Egyebkent en remelem, hogy Hutch jön hozzatok. Egy LT nem lenne akkor impact-je szerintem. Es itt fel kell razni a csapatot. Legutobb, akkor voltatok sikeresek mikor pusztitott a D.
Toto21
winston
Még két nap és minden kiderül.
Toto21
Helyesen: Még két nap és mindenki derül. (a Jags választásán) 😊WR igen, de 1/1-re szerintem nagyon durva lenne idén. Bár Burrow is akkor kapcsolt GOD mode-ba, amikor kapott egy potens Nr. 1 elkapót.Én WR (igen, én is nézem Hörit és meg tudott győzni) és OL húzással is kiegyeznék az elsőn. Mindkettőből "erősítettünk" FA-n, de szerintem OL-be elférne még egy T és egy belső falember is draftról az első két napon. WR-ből meg egy igazi #1, hiába tűnik Kirk annak a pénze alapján.Csak smoke screen volt a hosszabitas. 😛Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
Toto21
iktriad
Egyebkent en remelem, hogy Hutch jön hozzatok. Egy LT nem lenne akkor impact-je szerintem. Es itt fel kell razni a csapatot. Legutobb, akkor voltatok sikeresek mikor pusztitott a D.
Toto21
winston
Toto21
WR igen, de 1/1-re szerintem nagyon durva lenne idén. Bár Burrow is akkor kapcsolt GOD mode-ba, amikor kapott egy potens Nr. 1 elkapót.Én WR (igen, én is nézem Hörit és meg tudott győzni) és OL húzással is kiegyeznék az elsőn. Mindkettőből "erősítettünk" FA-n, de szerintem OL-be elférne még egy T és egy belső falember is draftról az első két napon. WR-ből meg egy igazi #1, hiába tűnik Kirk annak a pénze alapján.Csak smoke screen volt a hosszabitas. 😛Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
Toto21
iktriad
Toto21
winston
Én WR (igen, én is nézem Hörit és meg tudott győzni) és OL húzással is kiegyeznék az elsőn. Mindkettőből "erősítettünk" FA-n, de szerintem OL-be elférne még egy T és egy belső falember is draftról az első két napon. WR-ből meg egy igazi #1, hiába tűnik Kirk annak a pénze alapján.Csak smoke screen volt a hosszabitas. 😛Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
Toto21
iktriad
Toto21
Csak smoke screen volt a hosszabitas. 😛Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
Toto21
iktriad
Bold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!A punterünkel, Logan Cookekal nemrég hosszabbítottunk és az egyik legjobb játékosa(kapott All-Pro szavazatokat is a tavalyi szezonban) a keretnek (ami a roster kritikája....).
Toto21
Éljen a megbonthatatlanBold prediction. Khan a nyero es behuzzatok a Araizat a 3. korben!szovjet konzervkonszenzus és egység a Jags élén!
“I’m also told the Jags are close to signing Cam Robinson to a long-term extension and that an announcement could come soon.” https://t.co/MayPyiqLSj
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 25, 2022
iktriad
“I’m also told the Jags are close to signing Cam Robinson to a long-term extension and that an announcement could come soon.” https://t.co/MayPyiqLSj
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 25, 2022