NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 170
Nem is tudtam hogy ez a faszi a legendás OL ékköve volt 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elküldtük Wrigthot, jott egy OL Giantstól, meg egy DL Lionsból..
Ennyit Lamboról, jöhet is haza 😊

phylos
Van még 2 kicker a kereten, a Shad Khan hasonmás, meg az UDFA srác, akit hoztunk múlt héten.
Akik jöttek: Wes Martin a Giantsből és Rashod Berry a Lionsból.
Martin volt Scherff cseréje a Washingtonban, az új OL edző Phil Rauscher is jól ismeri onnan.
Ment még az OL Jared Hocker, akit tavaly a COVID idején hoztunk decemberben.

Első öt hétben Cowboys (nyitómeccsünk), Ravens (Week 3), Chiefs (Week 5)...

Fel van adva a lecke az új stábnak.
Maka
Az jó eséllyel 3 L. Pederson megmondta a nyitó sajtótájékoztatóján, hogy nem egyik napról a másikra lesz jó csapat a Jags. Okos. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Első öt hétben Cowboys (nyitómeccsünk), Ravens (Week 3), Chiefs (Week 5)...

Fel van adva a lecke az új stábnak.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 2 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 164 — Duvááááál
Elküldtük Wrigthot, jott egy OL Giantstól, meg egy DL Lionsból..
Ennyit Lamboról, jöhet is haza 😊
Ha egy Lamboval történik valami rossz, annak mindig költséges következményei lehetnek.

Igaz, így Khannak lesz majd komoly oka, amiért nem kell kipengetnie Meyer kontraktusának maradék 4 évét, csak aztán nehogy olyan dolgokra is fény derüljön Shao-val kapcsolatban(hogy sok mindenről tuott, vagy épp ellenkezőleg szinte semmiről - nem is tudom, melyik cikibb), ami számára is kínos lesz.
iktriad

Made... Laid... Paid
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha egy Lamboval történik valami rossz, annak mindig költséges következményei lehetnek.

Igaz, így Khannak lesz majd komoly oka, amiért nem kell kipengetnie Meyer kontraktusának maradék 4 évét, csak aztán nehogy olyan dolgokra is fény derüljön Shao-val kapcsolatban(hogy sok mindenről tuott, vagy épp ellenkezőleg szinte semmiről - nem is tudom, melyik cikibb), ami számára is kínos lesz.
több mint 2 éve
E.J. Perry még Kevin Austinnél is több pénzt kapott.

iktriad
Akkor Luton már foglalhatja is a U-haul teherautóját.
Húsrágó
OTA, minicamp, TC és preseason alatt majd lemeccselik a dolgot egymás közt.
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan

iktriad
Akkor Luton már foglalhatja is a U-haul teherautóját.
több mint 2 éve
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Látom Devin Lloyd
1. olyan jól és gyorsan fordul, mint egy DB
2. összeismerkedett az új csapattárs Adam Gotsis-al (ő rohan előtte)

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Magyarul o lesz a tamadando felulet passzjateknal
Remek

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Kiderült milyen szerepet szán a stáb Chad Mumának!

több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 597
Az idei Jaguars 2022 draft class:

No. 1, Round 1: EDGE Travon Walker(Georgia)
No. 27, Round 1: LB Devin Lloyd(Utah)
No. 65, Round 3: OC Luke Fortner(Kentucky)
No. 70, Round 3: LB Chad Muma(Wyoming)
No. 154, Round 5: RB Snoop Conner(Ole Miss)
No. 197, Round 6: CB Gregory Junior(Ouachita Baptist)
No. 222, Round 7: CB Montaric Brown(Arkansas)

A Jaguars 12 pickkel indult neki a 2022-es Draft-nak, választott 7 embert, akiből egyik se elkapó (se WR, se TE). Merész terv, amikor van franchise QB-d.
Ugyanitt minden UDFA WR vagy TE vágya lesz, hogy a Jags leigazolja. Kevés helyen lesz könnyebb keretre kerülni...
Szerintem Pederson és Trevor nem túl boldog ezzel a class-al...
iktriad
Durva, hogy, hogy ennek ellenére sem jött Ross, azt hittem, az kb fix lesz nálatok 😊
Wyatt
Ne mszeretek károgó hollót játszani, főleg nem egy divízió riválisnál, amelyik évről évre kip*csáz bennünket ordas underdogként 😀, de kezdem érteni, hogy miért nem bírjátok annyira Baalke-t. Lehet ebből a draftból persze még akármi. Ilyenkor még mindenki csak fogadást köt, és a fogadást véleményezzük. De ránézve a draftra (meg a tavalyira is), hát lehet hogy a pocsék jelző sem túlzás, ami a hatékonyságot illeti. Lesznek belőlük persze korrekt játékosaitok, node kétszer 1/1-el indítva plusz két további első körrel bírva ez nemhogy elvárás, de ez az abszolút minimum. Két ilyen draftból egy jó GM egy franchise-ot új pályára tud tenni. Hát Baalke ettől egyelőre messze van. Persze Lawrence-t leszámítva, de hát őt mondjuk én is ki tudtam volna húzni. 😊

Kívánom, hogy Pederson legyen nálatok az erősebb arc, mert szerintem ezt ő is meg fogja unni előbb-utóbb. És akkor Khan jól tenné, ha inkább rá hallgatna nem pedig Baalke-re.
peterk2005
Baalke-nak már rég nem lenne szabad az NFL-ben lennie. Nem voltunk jók sem az FA-n sem a drafton. Az FA-nél még el tudom fogadni, hogy nem akarnak ide jönni a játékosok és a maradékból kell válogatni. De a draftot igazán meg lehetne jóra is csinálni.

Amúgy szívesen megnézném ezt a marhát egy arab piacon alkudozás közben. Szerintem simán szétszednék az árusok 😀 😀
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

A Jaguars 12 pickkel indult neki a 2022-es Draft-nak, választott 7 embert, akiből egyik se elkapó (se WR, se TE). Merész terv, amikor van franchise QB-d.
Ugyanitt minden UDFA WR vagy TE vágya lesz, hogy a Jags leigazolja. Kevés helyen lesz könnyebb keretre kerülni...
iktriad
Durva, hogy, hogy ennek ellenére sem jött Ross, azt hittem, az kb fix lesz nálatok 😊
Wyatt
Ne mszeretek károgó hollót játszani, főleg nem egy divízió riválisnál, amelyik évről évre kip*csáz bennünket ordas underdogként 😀, de kezdem érteni, hogy miért nem bírjátok annyira Baalke-t. Lehet ebből a draftból persze még akármi. Ilyenkor még mindenki csak fogadást köt, és a fogadást véleményezzük. De ránézve a draftra (meg a tavalyira is), hát lehet hogy a pocsék jelző sem túlzás, ami a hatékonyságot illeti. Lesznek belőlük persze korrekt játékosaitok, node kétszer 1/1-el indítva plusz két további első körrel bírva ez nemhogy elvárás, de ez az abszolút minimum. Két ilyen draftból egy jó GM egy franchise-ot új pályára tud tenni. Hát Baalke ettől egyelőre messze van. Persze Lawrence-t leszámítva, de hát őt mondjuk én is ki tudtam volna húzni. 😊

Kívánom, hogy Pederson legyen nálatok az erősebb arc, mert szerintem ezt ő is meg fogja unni előbb-utóbb. És akkor Khan jól tenné, ha inkább rá hallgatna nem pedig Baalke-re.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy érdekes felvetés.

6 új kezdő, és ebben nincs benne Muma, aki szerintem lesz pályán szvsz nem is keveset.
Annyit megjegyzek, hogy nálam DaVan Hamilton vagy Malcom Smith lenne Suh neve mellé rakva és megcserélném a safetyket. Cisco lehet a mi Winfieldünk.
iktriad
Tyű, hát így perspektívába rakva mégsem tűnik olyan jónak ez a védelem itt 😀

iktriad

több mint 2 éve
Emlékeztek mlég erre a csávóra, aki semmi NFL múlt ellenére szerződést kapott tőlünk márciusban?

2 hétnyi edzés után már ment is. Meg a LB Elijah Sullivan is. Róla se tudtam, hogy nálunk volt...

Jött még 2 UDFA, köztük még egy Div II-es CB(Winston Salem State!!!).

És ha már alsóbb osztályú UDFA CB-k, az a Tarleton State-s (ez már egy FCS program) corner, Benjie Franklin, akit igazoltunk a 4. leggyorsabb prospect volt ebben a draft ciklusban. minden posztot egybevéve!

Fogott pickket pl a Sam Houston (és valószínűleg Eric Schmid) ellen. Nem rossz.

több mint 2 éve
Új mezszámok.
több mint 2 éve
Shao ma beszélt Meyerről. (Most már...) nincs túl jó véleménye róla.
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/jaguars/2022/05/03/urban-meyer-shad-khan-jacksonville-jaguars-coach-owner/9628510002/

E.j. Perry nagyszerű atléta. Nagyon jó kis csere QB projekt lehet belőle. Beathard úgy is FA lesz év végén.
több mint 2 éve
Gotsis visszajött! Örülünk Vincent.

Jött egy brit DB, aki idén 17. emberként mindig ott lesz a practice squadon. (Majd a londoni meccsre tuti aktiváljuk)

EJ Perrynek örülök, ha már Cole Kelleyre nem mi csaptunk le.

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Cam Robinson arcra kb 40-45 éves...
Húsrágó
ez a fordított feliratos mez hihetetlenül idétlenül áll rajta, nagy ötlet volt, biztos Balfék egy nagy újítása
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Cam Robinson arcra kb 40-45 éves...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak EJ Perryt mègis elhappoltátok tőlünk. Reszkess TLaw 😛
több mint 2 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Leakek alapján október 30. Broncos@Jags a Wembleyben.
több mint 2 éve
A hivatalos UDFA lista.

Cam Robinson hivatalosan is aláírta a hosszabítását.

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Egy érdekes felvetés.

6 új kezdő, és ebben nincs benne Muma, aki szerintem lesz pályán szvsz nem is keveset.
Annyit megjegyzek, hogy nálam DaVan Hamilton vagy Malcom Smith lenne Suh neve mellé rakva és megcserélném a safetyket. Cisco lehet a mi Winfieldünk.

iktriad
Hát ez annyi sebből vérzik, hogy egy komplett sürgősségi team kellene az ellátásához...

Eleve a közel 290 fontos Gholstonnal párban a 260 fontos Smoot és a 240 fontos Key, biztos nem futna át ott senki. A minőséget meg hagyjuk is, a Davidtől Whiteheadig terjedő hatosfogatból esetleg Darious Williamsre mondanám, hogy nem rosszabb, mint a párja, a többit hagyjuk...

De végülis ugye az internet korában ingyen lehet hülyeséget írni, ez szerencséje az ilyen "szakiknak".